Tidigare idag:


Jag är väldigt nöjd med mina försök att ta kort på jycken under vår mysiga promenad i förmiddags... Hmm.

Kallt ute - vantar - glad sprallig hund - iPhone i fickan - koppel i handen - godis i andra handen... Det gick sådär ;)


2012-10-30

 
Hej hörrni!
 
Tisdag. Den där måndagen seglar alltid förbi. Tillslut. Jag vet varför måndagarna alltid är så sega. Men jag tror det ska vara lite så... eller? Alla vill ha en hat-dag (måndag). Och en älsklingsdag (fredag).
 
Men idag är det tisdag... well, let's just leave it there shall we? ;)
 
 
 
 

And a new week starts!

 

Godmorgon på er!

Vad gör ni en måndagmorgon?

 

Jag själv sitter såklart i soffan framför OC och käkar frukost. "Morgonstund har guld i mun"... typ? Äsch, mysigt iaf att sitta någon timma och bara ta det lugnt med Cohens i bakgrunden ;)

 

Nu måste jag dock diska upp allt som samlade på sig igår. Så glamoröst det låter... känns som jag inte gör annat än diskar, dammsuger, städar kattlådan, går ut med Lykke, jobbar.... haha! Tur att man lever lite mer på helgerna :)

 

Denna måndag bjuder inte på så mycket mer faktiskt. (It is monday after all....)

Vi hörs finisar!

 

 
 

Söndagsmyser!


Och hoppas ni gör detsamma!
Just nu: vin, Solsidan och glad vovve!


Mycket Lördag


En fin lördag so far!

Vi startade med mysfrukost i soffan framför NyMo. Det har jag längtat efter :) Sedan tog vi oss fram på stan med ett enda mission: ny vinterjacka. Det ordnade sig med det för oss båda! Wihoo! Efteråt mötte vi upp lite friends på ett utav stadens cafén, mycket trevligt!

Nu sitter vi i soffan och myser med kaffekopp och katt i knät <3 Kikar på det här programmet med Johnny och Mattias i Afrika typ... Dom är så roliga!

Snart prommis med vovve och ikväll ska vi hem till T&J på 25-års middag! Trevlig Helg på er!!


Fredagkväll!


Och jag myser med min lilla gulliga familj :) Me and my boys!


Lyckliga själar!

 
 
Igår tog jag och mamma en härlig skogsprommis med jyckarna. Dom sprang fritt och busade hej vilt! Så underbar känsla att se sin hund så vansinnigt lycklig och glad som den bara kan va när den får springa lös, utan jobbigt koppel om halsen.
 
Däremot fick vi lyckan prövad när det plötsligt dök upp en travhäst... Lykke stod först blickstilla, för att sedan bli rädd och springa tillbaka mot oss. Då Enza såklart nörjar jaga honom (lek från hennes sida såklart, hon är ju lite knäpp ;) och detta resulterar i att Lykke blir mer rädd, får värsta adrenalinkicken, springer om oss i väldig fart och fortsätter bort... Eeh, då fick ordet "stanna" helt plötsligt ny innebörd. Har väntat på att få använda detta för att se om det "sitter" som det ska. Och jo, stopp tog det ganska tvärt och sedan kom han springandes till mej där han fick massa beröm! (För att förstärka att han ska komma till mig vid "fara.") Dock var dom andra hästarna vi mötte sen väldigt läskiga ;) så det voffades lite när dom passerade. Haha, fegisen!
 
 
 
 

Here comes the lullaby

 
 
FREDAG!! Tänk att den kom och att vi blev av med den däringa torsdagen tillslut! ;) Hade dock en trevlig kväll igår, middag och bowling med min Fastighet2012-personal.
 
Nu är jag dock redo att ta helg snart! Och gissa på vilket vackert sätt jag ska inleda den? Jo genom att sjunka ner i frisörstolen och bli ompysslad ett par timmar! Love! Efter detta tar naturligtvis FredagsFikan över tillsammans med min kärlek som äntligen kommit hem igen, och sedan toppar vi alltihop med senaste Vamp-avsnittet!! Wihoo på denna dagen!!
 
 
 
 

Torsdag hela veckan?!


Hej på er! Nu är jag trött på den här torsdagskänslan. Jag har som bekant legat ett steg före hela veckan och trodde flera gånger igår att det bar torsdag redan då.

Vilken besvikelse att vakna imorses och inse att det fortfarande är torsdag liksom ;) Haha!

Nåja, har jobbat några timmar redan idag. Är hemma nu och tar hand om vovven (eftersom R jobbar på annan ort ett par dagar) sen ikväll ska jag "jobba" igen... Men med jobba menar jag äta gott och spela bowling :) Vi ska nämligen ha lite avslutnings-kul med mitt gäng på kvällen. Mässorna börjar närma sig slutet för detta år.

Vi hörs vänner!


American Wolfdog

 
 
Här kommer äntligen ett inlägg som jag tänkt posta till er läänge.
 
Jag vill naturligtvis berätta för er om den underbara hundras jag numera är stolt ägare till - American Wolfdog! "Faktan" kommer både från min uppfödare, andra kunniga Am. Wolfdog-folk och personliga erfarenheter. Jag vill gärna poängtera och understryka att det finns många olika delade meningar om denna fina ras och vem kan egentligen avgöra vad som är rätt och fel? Jag har bara positivt att säga om min uppfödare och har ingen som helst anledning att misstro henne och det hon berättat för oss. Jag har naturligtvis även forskat själv i allt detta och innan vi skaffade Lykke tror jag bestämt att jag gjort all research som går i princip ;)
 
 
OM RASEN:

American Wolfdog härstammar från Nordamerika tidigt 1600- tal och är en konstulation av vit schäfer, Malamute och Mackenzie varg & polarvarg från början.

 

Det är en Ur-hund med ett starkt kropsspråk och avlad för att vara en sund och frisk hundras som knyter mycket starka band till sin ägare. Wolfdogs delas upp i grupper som kallas F1,F2,F3,F4,F5 osv. Detta innebär hur många gennerationer från varg hunden är. I Sverige är det tillåtet att ha fem gennerationer från varg, alltså F5. Genom selektiv avel har man kunnat bevara varggenerna och fått en domesticerad wolf.

 

American Wolfdogen är först och främst en familjehund, som mår allra bäst när den får vara med överallt. Man kan träna det mesta med dem, t.ex. agility och lydnad. På grund av varggenerna har denna hundras 200% större luktsinne än andra hundar och passar därför väldigt bra som sökhund. Dom är under test för att bli narkotikahundar. Även polisen har testat denna hundras, men en American Wolfdog är inte benägen att ”gå på” folk. Dom är helt enkelt för snälla/försiktiga.

 

En wolfdog har dessutom i sig ingen kamplust. Och detta ska man inte försöka tvinga fram. Vi har aldrig och kommer aldrig att kampa med Lykke pga att i vargens värld betyder det att ledaren utmanar sin flock. Och dom tappar helt enkelt förtroendet för en. Vi leker sparsamt med Lykke överlag, med just leksaker. Vi busar och har kul på andra sätt såklart. Han har ett par leksaker som han naturligtvis leker med själv. Han är ju valp!

 

 

(Men pipsaker är ett big no! Detta gäller självklart alla hundraser och är ganska logiskt när man väl tänker efter. Jag själv har alltid haft pipsaker till våra andra hundar innan jag uppmärksammades på "problemet" det kan medföra. När vovven biter i saken som piper, lär ju hunden sig att detta ljud är roligt och betyder att man ska bita mer. Nästa gång kanske det är ett barn som "skriker", och det kan gå riktigt fel. Men detta var bara en parantes och alla gör som dom själva vill med sina hundar och leksaker såklart... Jag tycker dock att det är väldigt logiskt och avstår hellre från pipisar.)

 

 

Mer fakta om rasen:

Tikarna löper bara en gång om året till skillnad från vanliga hundraser som löper två gånger om året.

 

Foder: En Am. Wolfdog ska ha mycket näringsrik mat. De behöver rått kött i form av märgben, fläskben och köttben, detta ger vi Lykke flera gånger i veckan. Lykke får även vom (komage) som tilläggsfoder, och det älskar han! I vomen är det massvis med näring! Torrfodret ska innehålla mycket protein (24-30%) och mycket fett 18-20%)!  Vi använder Doggy Professional till våran Wolfdog, den svarta påsen.

 

Majoriteten av vargundarna får aldrig hälsoproblem. Det är en överlag frisk ras på grund av dess rena blodslinje till skillnad från en del vanliga hundar som kan lida av för hård avel. Jag ser därmed fram emot ett låååångt och trevligt liv tillsammans med våran goa underbara American Wolfdog!

 

 

Once you've gone wolf - you'll never go back!

 

My Wolfdog
American Wolfdog Forever
 
 
 
 
 
Underbart vackra hundar!! (Fotona är tagna av Hans Öhlund,ägare till 2 av Lykkes systrar btw.)
I nästa wolfdog-inlägg återkommer jag med mina egna erfarenheter såhär långt :) Nu måste jag ta tag i mig själv, hinna med prommis och sånt innan work you know!
 
 

Trick or Treat?


Ja lite så känns det här... Har hon skrivit? Har hon inte skrivit? (Jag vet att ni suktar efter mina inlägg hela tiden... ;)

Oftast är det såhär: jag har planerat vad jag ska skriva, avsatt tid i mitt huvud... Så händer nåt som tar tiden istället. Konstigt jag vet.


Hahahaha! Katt som vägrar komma ut från toan när vargen kretsar utanför ;) Han kan ligga där inne läääänge!


Happy B*day my love!

 
 
God Morgon mina hjärtan! Denna måndagen har faktiskt vart ganska bra hittills ;) Ovanlig känsla såhär efter helgen, haha! Idag fyller min älskling år!! ♥ ♥ ♥  Så jag steg givetvis upp i ottan och gjorde frukost till honom. Vet redan nu att jag kommer vara jätte trött ikväll ;) Men absolut värt det of course.
 
 
 

Älskade söndagskväll!


Finns ändå få saker som slår en slapp mysig söndagskväll :) Trots måndagen imorgon... Den skiter vi i just nu.

Idag har vi haft R's kompis E här på besök, gosat med Lykke och käkade "klassisk" frulle sådär dagen efter en blöt kväll ni vet - kebab så klart! ;)

Lördagen gick nämligen till såhär: Vi startade upp med shopping i grannstaden. Mycket givande, hittade både ny väska, klocka och små saker som piffar upp livet. På kvällen hängde jag med grabbarna, drack vin, tjötade skit och när tiden var inne begav vi oss vidare och hånade folk på ett visst uteställe i denna stad... Hahaha! Thats our kind of humour ;)

Idag har vi haft kalas för R och C som fyller år imorgon. Ska gå och slå in hjärtats presenter nu faktiskt, hihi! Sen är det BARA massa mys som gäller resten av söndagen!


Stannade för sushi-paus igår vid lunch, riktigt riktigt GOTT!! Mums!


Saturday morning!


Godmorgon fina ni! Lördagsmorgon-mys i soffan framför NyMo :) Ösregnar ute... Äsch, vi skiter i det.

Idag ska vi spendera förmiddagen i grannstaden. Strosa runt i affärer och må gott! Hörs senare!


Den dära fredagen!

 

Go'eftermiddag mina darlingos! FREDAGEN är häääääär!♥ Känns som ni förstår alldeles underbart! Det är ju fredag hos er med!! Jag bryr mig inte ens om att det varit och är ännu regnigt ute. Det är faktiskt ganska skönt just idag. Då kan man mysa runt här hemma med tänka ljus och raggsockar!

 

Efter jobbet gjorde min vanliga fredagshandling såklart. Sedan städade jag hemmet. Också i sann "inför-helgen-anda". Skönt. När även R tagit helg satte vi oss ner med mysfikat vid bordet, FredagsFikan ni vet! :) Med kaffe, donut och nöjesbladet Klick! Love that feeling! Nu däremot ska jag ÄNTLIGEN kura ihop mig i soffan under filt och kika på andra avsnittet av Vampire Diaries säsong 4!! Hoppas det bjuds på lite mera action. please. Och vi vill ju alla att Damon ska få sin Elena nu. Right? ;) Haha, är trött på sockerbiten Stefan. Badboys är mera min stil... Förr var min lediga fredagmorgon helig. Den innebar stor kopp kaffe, lyxig frulle och såklart nyaste avsnittet av VD. Min nya rutin blir nog så som jag tänker spendera denna stund, med ett glas vin istället! För att fira in helgen ordentligt. Dessutom har jag ju redan druckit kaffe... Ja så får det bli.TREVLIG HELG!

 

 

Då:

 
 
 
Nu:
 
 
 

Thanks!


Torsdag. Och fredag imorgon. Känns som att torsdagarna bara smyger sig sakta förbi. Den är liksom till för att tänka på den stundande helgen och få fredagskänslan att infinna sig redan idag.



Just nu: Snäll vovve...
Jag ville ändå inte se på tv ;)


Roses are red.


Gokväll raringar! Hur mår ni?
Här är det tröttmössa... Hela veckan känns något tossig på någe sätt. Skönt med ett steg närmare helg då ;)

Startade denna onsdag med besök av sötaste Mia. Vi frukost-myste ända från 8.30 tills det var dags att gå dagliga prommisen med vovve. Efter for jag till jobbet och nu ligger jag nerbäddad under varmt täcke. Natti på er!


Underbara rosor från min sis!



Lunchbreak!


Eller ja, rast iaf... lunchen har passerat för lääänge sen.


Konstateranden:

Det är tisdag.
Det regnar.
Det är grått ute.
Imorgon är vi halvvägs mot helg igen.

Eeh ja, det var väl ungefär det.
At least for now...



Nya stakar!

 
Äntligen, lääänge letat efter dessa stakar!
And now I've found them :)
 
 

Väldigt mycket måndag...

 
 
.... och klockan har inte slagit lunch än ens. God.
 
Längtar tillbaka till våran underbart mysiga söndag igår. Älskar sånna där dagstripper till andra städer. Jag, min älskling och våran goe vovve♥ Och så träffade vi ju min gamla BF och hennes man :) Haha, tänk i skolan när man var yngre... då hade man ju verkligen en bästis. Nu har man istället några st nära vänner, som alla är lika mycket bäst.
 
Måndag idag alltså. Time to hit the ekorre-hjul ;)
 
 
En vy jag saknar just nu:
 
 

Göteborg


Go'eftermiddag gulle ni! Här är vi på väg hem från en dag i Gbg. Hälsat på fina F&J. Dom är så goa dom två :) Och givetvis gjorde vi ett stopp på IKEA också innan vi satte av hemåt igen.

Perfekt söndag med andra ord. När vi kommer hem blir det antagligen ryggläge i soffan framför veckans repriser ;) Och så Solsidan förstås!


2012-10-13

 
 
Lördag!
 
♥ Ärenden på stan
♥ Fix och trix hemma
♥ Långprommis
♥ Kalas (för fröken 25...)
♥ Lördagskvällsmys!
 
 
 

Friday, I'm in love!

 
 
Gokväll alla fredagsälskare! "Äntligen" har jag "tid" att sätta mig ner vid datorn med mitt lilla glas vita vin och författa min obligatoriska fredagsblogg :) Efter arbetet rusade jag hem till gullepojken Lykke och rastade av honom, för att sen åka och göra kvällshandlingen. Efter detta tog jag tag i hemmet med dammsugning och disk.  Och när det väl var klart kunde jag finally sätta mig till rätta i soffan och försvinna in i Mystic Falls igen!! Har saknat snygging-bröderna ;) Haha!
 
Nu har jag precis bakat biscottis! Jag är inte säker på resultatet än men har ju bakat det förut så borde bli ätbart... dock annat recept nu.
 
R, som är hemma från resandet sitter och kollar fotboll... of course ;) Jag ska strax servera honom hemmagjord kebabtallrik! MUMS!! Och vet ni, om inte X-Factor skärper sig ikväll så tänker jag inte kolla nästa vecka!! (Jo det kommer jag ju... but still.)
 
TREVLIG HELG!!♥
 
 
 

The day before friday.


Ja rubriken säger allt. Vi väntar in fredagen. Imorgon är det helg och det känns väldigt skönt :) Imorgon kommer jag även ÄNTLIGEN få se Vampire Diaries igen! Wihoo!! Spännande!

Denna morgon och förmiddag har jag spenderat med min systerson L. Mysplutten! Och givetvis sis med ;) Älskar att träffa den lilla godingen. Han växer dock i rasande fart. Precis som någon annan här hemma då... Hmm.

Dags att bege sig mot sista jobb eftermiddagen för denna vecka. Upp och hoppa tidigt imorn ni vet.


Frosty!

 
 
Go'förmiddag kära ni! Idag vaknade jag till första frosten för iår, ja som mina ögon skådat iaf ;) Liiiite julkänsla på det men än är det långt kvar tills vi får hänga stjärnor i fönstren och tända första ljuset...
 
Det händer inte så mycket idag hörrni. Dagliga prommisen nu, sedan lite fix innan jobbet och ja ni vet, arbete resten av em/kvällen. Mitt hjärta är borta på jobb denna veckan också. Brukar vara varannan vecka i vanliga fall. Det betyder att Lykke ska vara med matte på jobbet senare idag och när vi kommer blir det bara mys med mina barn ;)
 
Trevlig Onsdag!
 

Late night @ work


Gokväll finisar! På jobb, förbereder inför morgondagens mässa i Karlstad. Mässkataloger, namnbrickor, deltagarlista osv...

Lång dag idag. Startade jobbet kl 10 idag med möte. Men äsch, det är ju ingen match för en rutinerad "långpanna" som mig ;) Men nog kan jag erkänna allt, att jag längtar hem till soffan och mina boys <3 Hihi! Men den längtan är både jobbig och mysig på samma gång. Det finns väl inget härligare än att sakna den man älskar mest i hela världen? När man vet att man snart ses igen vill säga... ;)


Good Morning Sunshines!


Nä ute är set förstås inte solsken. But we can be shiny on the inside :)

Tisdagsmorgon och här sitter jag, precis redo för att gå en morgonprommis med Lykke. Han stensover nu och vet inte alla om mina planer... Jag ska nämligen iväg på ledningsmöte med jobbet kl 10 och därmed kastas rutinerna om. Men han kan sova gott när vi kommer hem igen istället ;)

Dags att sticka! Vi hörs darlings!
Have a nice day!


På tal om serier...

 
 
På freeeeedag kommer jag äntligen få se grabbarna grus igen, The Salvatore Brothers! Och hur det går för Elena as a vamp of course ;) Ååååh längtar!!
 
Något jag saknar är mina lediga fredagar. Alltså, jag skulle iofs inte föredra att vara ledig nu men det var ändå sååå mysigt! Lång-helg framför sig och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta den på än god frukost, stor kopp kaffe och ett avsnitt av TVD. Måste hitta en ny ritual nu ;)
 
 

That mondag again...

 
 
Varför är det alltid måndag???!! Åh blír galen på att helgen går så fort! Älskar att spendera hela dagarna tillsammans med mina älsklings-grabbar♥
 
Sitter här i soffan med OC i bakgrunden. Haha, jag vet inte vad det är med den serien men jag kan kolla hur många gånger som helst utan att trötta. Jag tror det är hela paketet. Men mest miljön dom lever i. Newport Beach. Allt det fina, rika... det är roligt. Och jag äääälskar verkligen familjen Cohen! Tänk att ha Sandy som pappa. Jösses ;) Serier har alltid betytt mycket för mig. Att få försvinna in i annan värld, just for a moment. Naturligtvis tittar jag inte lika mycket på serier nu som innan jag blev tillsammans med R... då fick man ju sin egna romantik och lite drama pp köpet ;) Hahaha! But still... älskar serier.
 
 
Nåja, måndag var det ja. 
 
Maten står på spisen, håret på ända, vovven måste få sin prommis... sen kallar jobbet. Inte så mycket Newport-liv här inte ;)
 
 

S.u.n.d.a.y


Söndag!
Med allt vad det innebär:

• Repriser av både Bonde och äntligen GREYS!!

• Mumsig hämtsallad

• Sol

• Vovveprommis i naturen


Baby Back Ribbs från Harrys; gott men inte det bästa jag ätit liksom... Faktiskt inte jätte imponerad av Harrys igår överhuvudtaget. Men så äre ibland ;)



Happy Saturday!

 
Hej skönheter!
 
Fredagen artade sig fint igår med mycket helg-känsla och mysigheter! Dock är jag väldigt besviken på X-Factor!! Fy fan, tillbaka med IDOL!!! Det var liksom skolans aula-känsla på det hela och juryn... alltså juryn. Lilla söta Marie, allt du säger blir bara fel! Jag hatar henne. På riktigt!! Så fort hon öppnar munnen vill man bara spy rakt in i den! Bläääää! Det enda dom gjorde igår var att kasta skit på varandra. Maj gad.
 
Nåja, lördag idag. Vi har som vanligt startat med lite ärenden och gofika när vi kom hem. Fina T&J har även vart här på lite mer fika ;) Var väldigt längesen vi sågs men det känns naturligtvis inte så när man väl ses igen :) We heart you guys!♥
 
Nu ska Lykke-pojken få sig lite motion och ikväll ska jag och mannen i huset gå ut och äta en bit mat. För att fira min 25-årsdag lite extra. Looking forward to it!
 
 

Natten är vacker, du är som natten.

 
Och jag är en vinnare igen.
 
 
 
 
Och det är klart att jag gillar den.
Jocke Berg did it again.
 
 

F r e d a g

 

Fredag eftermiddag. Ljuvliga känsla. Min man är hemma och vi slutade samtidigt vid lunch. Lägenheten är ren, kvällsmyset är handlat, FredagsFikan avklarad, vargen rastad, bubbelbad + podcast och nu vin framför datorn (snabb bloggish) innan tacosen ska förberedas! Och sedan lite Idol-känsla när X-Factor tar vid.

 

Ja men ni fattar. Mår som allra bäst♥

Trevlig Helg!

 

 

F r e d a g

 

 


2012-10-05

 
 
Finally, it's FRIDAY today!
 
Jobba några timmar, helgstäda hemmet, handla kvällsgott, invänta sambons hemkomst, FredagsFika, tacos, X-Factor... Bra dag helt enkelt! Vi hörs s e n a r e.
 
bild: www.google.com
 
 
 
 
 

Kul att fylla år!

 
 
För då får man blomsterbud! :)
 
Hihi, blev väldigt glad och överraskad när jag fick detta fina bud från R's moster och son. Tack så hemskt mycket! Blev väldigt glad!!
 
 
 
 
Och sen fick jag rosor på jobbet, budade av min älskling som befinner sig i Lund på jobb!
Åh♥ 5 rosor = Jag gör allt för dig! Du och jag forever hjärtat!!
 
 

Bästa Presenten Ever! :)

 
 
Jo, titta vad jag fick av min underbara älsklings sambo i 25-års present!! ♥
NÄRKONTAKT DELFIN PÅ KOLMÅRDEN! Åh fattar ni hur länge jag velat detta? Är så glad!! :D Måste ringa snarast och boka inför våren! (Allt är tyvärr uppbokat inför höst.) Ser verkligen fram emot detta!
 
 

Birthday Girl

 
 
Ursäkta min frånvaro, men... jag har vart upptagen med att fylla 25!! Wihoo... 25 år. Gammalt? Ungt? Känner migganska vuxen fast ändå inte. Detta har väl inte så mycket med ålder att göra, utan mer vart man befinner sig i livet helt enkelt. Äsch, det enda jag vet är att födelsedagar inte är detsamma som när man var barn. Min underbara sambo är på jobb i Lund, jag har jobbat till kl 21, det spöregnar ute... ja vi säger såhär, kommer fira min födelsedag till helgen istället ;) Hihi!
 
Men kan avslöja att jag fick en riiiktigt fin present av R imorses! Lovar att uppdatera er imorgon. Mina ögon går i kors nu, är jätte trött och ska krypa ner under täcket tillsammans med djuren♥ Tack till alla som grattat mig idag och tack för dom fina blomsterbuden! Och gulle-familjen jag har som överraskade mig imorses/förmiddags med lyxfrukost och gofika! Mamma & systra mi♥♥♥
 
 
 
 
..... to miiiiiii!! :)
 
 
 
 
 

OKTOBER

 
 
Good Morning Beautifuls!
Ny vecka, igen! Denna helgen har vart superduper mysig! Så glad att ha min goding hemma hos mig♥ (Till skillnad från förra helgen.) Hela denna veckan som vart har slitit ut oss så det var skönt att ladda om batterierna med massa roliga aktiviteter och massa mys såklart ;)
 
Förlåt för radiotystnaden igår... Jag var (något som är lie pinsamt att erkänna nuförtiden) bakis. Hade en riktigt rolig kväll i lördags nämligen! Jag och R träffade M&A och spelade bowling :) Efteråt sparkade vi tjejer iväg killarna och fortsatte kvällen med en hel del hederligt tjejsnack! Alldeles för längesen!
 
Och ja, trots bara EN jägerbomb ;) och några cider så mådde jag inte mitt bästa igår. Hahaha! Tack för min fantastiska pojkvän som servade mig med både vattenmelon, saltgurka, pepperoni och kebab... ja ni vet, allt sånt där som man bara ÄLSKAR dagen efter ;)
 
Kvällen spenderade vi hos min sis och mys med lille L♥ Han är världens sötaste, den lille gossen! När vi kom hem igen var det enda rätta ett horisontalt läge i soffan framför nya Falk-filmen, Spelets Regler.