Se så söt jag är!

 
 
Lilla charmtrollet!
Han vet hur han ska spela sina kort tyvärr... haha! ;)
 
 

 
 
 
 

Instagram

 
 
 
Yes, jag har finally joinat Instagram. Inte en dag försent ;)
Men ni vet ju vid det här laget att jag alltid ska vara lite motvalls först... :P
 
Fast ärligt talat, känslan om att det blir jobbigt med både blogg, twitter, facebook, vine OCH nu instagram... kvarstår. Men vi lever ju i cybervärlden och dom sociala medierna fortsätter att styra oss ;) Så jag gav efter helt enkelt bara.
 
 
 
 

You're here!!


Helgen är här!!

Fast måste erkänna att det inte kändes så imorses. Den här veckan har nämligen sprungit iväg i raketfart! Känns som en dag försvunnit. Och det är liksom konstig att fredagen redan är här :) Men nu ska vi passa på att njuta och må gott! En mysig kväll väntar med mina underbara boys! <3 Trevlig helg finisar!


Time-out... again.


Vad händer?
Ja jag vet inte.

Men jag bloggar lite när jag känner för't helt enkelt! Och ni är med på noterna såklart? Ja det är klart :)

Denna veckan har jag börjat jobba dagtid igen. Väldigt skönt och omväxling förnöjer som ni vet ;) Sköna eftermiddagar och kvällar hemma med mina boys! Love it!


I brist på annat: Tisdagens middag! Krämig blomkålssoppa <3


Colors & Promises

 
 
 

Lördagsmys!

 
 
Vi har en tradition, me and my love... att en gång i månaden åka till grannstaden med två missions. 1: köpa vom åt pojken och 2: att käka sushi! :) MUMS! Och mys!!! Hahaha!
 
Så det har vi gjort idag :D I detta fina underbara väder! Och efteråt när vi tagit en prommis på hemmplan stack fästmannen hem till sin bästa polare ett tag och jag hade en lugn och skön eftermiddag för mig själv :) Nu är han dock hemma igen och vi ska käka ceasarsallad (älskar min kock!) och kika på massor Entourage-avsnitt!
 
Trevlig lördag hunnies!
 
 
 
 

This friday is loved!


Hej hjärtana!
Den här fredagseftermiddagen är sååå efterlängtad!! Vet inte vad det varit med den här dagen. Den här veckan till och med! Blä ;) Men så kan det vara ibland. Life is a rollercoaster - You've just gotta ride it.

Igår jobbade jag mitt sista kvällspass för den här våren. Nu är det dagtid som gäller fram till semestern. Lovely! :) Avslutade gårkvällen med kinamat och Dirty Dancing. Ganska fint ändå. Trots att R befann sig på bortaplan. Men nu är han hemma igen!! <3

Nu har jag precis njutit ett glas rött framför nyaste Vamp-avsnittet. Har längtat efter det myset kan ni tro! Och givetvis har vi fikat med kaffe och gofika! Nu väntar en hel-gosig fredagskväll med min fina pojkvän och våra tussiga godaste fyrbenta älsklingar! Trevlig helg!


Tell the monday I'm here


Hello Beautifuls!
And then there was monday again... Fasen vad helgen springer iväg eller? Fast det kommer ju inte som en chock direkt. Är det inte bara måndag och fredag nu förtiden? Inget där i mellan.

Sitter i köket på jobbet och filosoferar under rasten. Och äter. Såklart. Kom fram till att det faktiskt var en helt annorlunda luft ute idag! VARMT! På riktigt :) Hur gött som helst och framförallt så bringar det hopp om ljusare tider.

I like it. I lööv it!


Mojito-night!


Med den bästa!
+ Entourage!


I love you for a thousand more

 
Gokväll hjärtan!
Nu har väl ni också tagit helg hoppas jag? Här myses det i massor och jag njuter bara av känslan att få sitta här hemma i soffan med mitt vinglas medans den finaste står i köket & lagar mat och djuren sover ♥ Lovely!
 
Inget vampmys, men jag har det rätt bra ändå ;) Ikväll ska det ätas fylld lövbiff! Och vi får se om jag hittar på någon bra film... annars kör vi på Entourage ni vet :) Hihi!
 
Trevlig Helg!
 
 

Fucking Freezing Friday!


Gud! Burr, vad är det här?! Snö utanför fönstret mitt i april? Fucking freezing!

Men det är fredag! Och det tackar vi för :) Härliga fredag! Befarar att det inte är någon Vampire-mys idag heller dock. Skiiiit! Men what the fuck, får väl FredagsFika ännu längre idag då ;)

Känner för att se en riktigt bra film ikväll. Any ideas? Fast jag och hjärtat har fastnat totalt i Entourage för tillfället... Känner jag oss så blir det minst 5 avsnitt ikväll! Haha!


Finaste Lykke igår! Han är så fin våran varg! Han och Enza busade och jag fick träffa lille L-sötis, som var på besök hos sin mormor med mamma :)


2013-04-10

 
Hej fina ni!
Just när man tänker att man fått ordning på bloggandet igen så kommer nästa dipp... ;) Hahaha! Men jag vet inte, inspon är väl inte vad den en gång varit. Och rätt som det är har flera dagar flygit förbi.
 
Nåja. Här är jag!
 
 

I vårsolen!


Dagliga prommisen innan jobbet. Så mycket härligare i vårsolen! :) Äntligen slippa snö och kyla. Ja okej, ligger fortfarande lite snö på sina ställen. Och totally vår-väder på andra. Schizo. Men gött! På väg åt rätt håll, finally!


My shining star!


Goder eftermiddag raringar! Fredagkväll. Klockan är snart åtta och det är ljust ute! Hur härligt som helst! Men man tappar tid... Herregud, är ju hög tid att fixa fajitas nu juuu!

Jag älskar känslan som helgen bringar! :) Underbart! Och nu är the man hemma igen! Det enda som är fel med denna fredag är det uteblivna Vampire-avsnittet! Fuck it! Hatar USA och alla deras uppehåll... hmm.

Jaja, mera gos med familjen!


Intellekt?!


... inte klokt, ska det naturligtvis stå. Ni vet, när man sitter med iphonen och bloggar... då kan man hata autokorret. Går ju heller inte att gå in i efterhand på blogg-appen och ändra ett inlägg?

Fast när man helt plötsligt ska blogga från datorn, då blir man förbannad över att det inte finns autokorr.

Ja så äre.


I can feel it!


Fy fasiken!! Alltså solen, det är intellekt vad du gör med mig!! Helt underbart :)

Sitter just nu ute på terassen och njuter! Har lite vad vi kan kalla "långlunch"... Jag kan ju i princip styra mina arbetstider lite som jag vill. Med måtta of course. Snart ska jag och Lykke iväg och träffa Enzis och moder i skogen. Sedan är tanken att han ska sussa gott medans jag jobbar det sista utav dagen. Våran husse-man ligger ute på fältet. Vi saknar honom, det gör vi. Men imorgon kommer han hem!! Och då äre fredag dessutom! Helt fucking wonderful!


Påskledighet = SLUT!


Hahaha!! Alltid samma sak... När dagarna tar slut så fattar man ingenting. Vart tog den lediga tiden vägen?!


1 april!


April är här!! Men så är även snön fortfarande... hmm. Idag och igår har det iaf varit någorlunda varmt ute och vi premiär-fikade ute på terassen med kaffe och filt! Mys!

Lykke njuter utav att kunna käka fläskben i solen :)