White light moment


Himmelskt att vakna upp och inse att... jo-o det kommer verkligen bli sol idag med! Strålande klarblå himmel och snö som glittrar. Härligt! Men iofs vill jag att snön ska smälta bort. Nu vill jag kunna sitta på terassen och gassa i skolväggen :) Åååååh!!

Men jag får hålla mig till tåls. Baby steps. Which I am familiar with...

Nu har jag förresten äntligen kastat ut dom vita julstjärnorna från fönstren och ersatt med härliga Lyckliga "Lottor" :)


You belong with me♥

 
 
Jag älskar fortfarande mina katter!!
 
Har världens dåligaste samvete för att dom kommit lite i skymundan sedan Lykke blev en del av vår familj. Men ni ska bara veta att den här killen fortfarande belongs to my heart! (Och givetvis hans "bror" också... lille apan Soul!) Finaste mys-missarna i heeeeela världen! Jag hoppas att katt & hund kan bli vänner på riktigt snart. Även omcdet gått så mycket bättre än förväntat med Moschino och Lykke så är det mycket "tjiv" och annat mellan dom. Lykke fattar inte riktigt att han är ungefär 500% större än missarna... ;)
 
 
 

Vårens härligaste!

 

 

Tveklöst tulpanerna!♥

Ännu ett "passa på medans man kan"-moment!

 

 


That's when we uncover

 
 
Hej raringar!
En lördag springer iväg sååå fort! Och idag får vi verkligen skylla oss själva eftersom vi låg i sängen till nästan halv elva!!! Äsch, what the hell - man får passa på medans man kan! Inte ofta som vargen låter oss sova så länge minsann! Pga detta planerade jag att duscha max 10 minuter! Ni vet, inget söl utan bara tvål, schampo och balsam! Schmack, schmack, schmack! But that didn.t happen... Jaha. Jaja, får väl även här skylla på att man måste passa på medans man kan. Att duscha (och bada för den delen) länge och väldigt varmt är väl den enda fördelen med att bo i hyreslägenehet! ;)
 
Tillslut kom vi iaf iväg fram på stan. Man har ju alltid lite ärenden att göra. Och sedan hem och lördagsfika (frallor + ost + röror + kaffe + ev en semla...) Min sambo ville se på bandy och jag fixade naglarna. Snipp snapp snut, så var förmiddagen slut. Nu är det snart kväll. Vi ska ta oss ut på en långprommis (det är liksom grejen för att kunna lämna en wolfdog home alone typ) och sedan beger vi oss iväg för att mello-mysa!
 
Trevlig helg alla fina goa där ute!
XoXo
 

This is friday-love!


Slutat jobb.
Snöig prommis med hund.
Kvällsmys-handlat.
Städat hemmet.
FredagsFikat ❤
Vampire Diaries!
Hemmagjord kebab.

Lite utav fredagen helt enkelt!
And more to come.


If you don't know me by now


Gokväll hunis!

At work... as usual. 2 timmar kvar tills jag rusar bilen hemåt och bänkar mig i soffan framför Mästerkocken och något gott kvällis-mål! Btw, TV4-play is the shit när man jobbar kvällar och missar "alla" program. Men Greys får vänta till söndag. Så gå nu inte och avslöja vad som händer i kvällen avsnitt är ni snälla ;) Kan iofs tycka att Greys inte håller måttet längre. Borde lagts ner för typ 2 säsonger sedan. Nu är ju alla roliga döda! (Maaaaaark!!) Äsch.

Imorgon jobbar jag dock dag, vi ska ut med jobbet på kvällen. Käka och spela MusicQuiz på Harrys. That will be fun!


Trött hund.


The weekend is over.


Hej raringar!


Helgen är underbar! Men alldeles för kort... As usual. Lyckan var total när mitt hjärta kom hem i fredags efter en långis i Norrland. Och i lördags hade vi trevligt tillsammans med vänner och vinflaskor :) Avslutade med en härlig söndag igår!


 Och nu är det redan måndag ;)

The circle of life!

 


TGIF... More than ever!


För fredag betyder att min man är hemma igen!! ❤

Ikväll blir det bara massa MYS tillsammans med revben, fetaost och På Spåret-final! You just gotta love fridays!

Och Vampire-kärlek såklart!
Vill se nästa avsnitt nuuuuuuuu!! ;)


Alla Hjärtans Dag!


Fick ett bud till jobbet, från den finaste killen som befinner sig i Norrland på kärlekens dag!

Jag SAKNAR dig!


Heartbreak Hotel

 
Gokväll raringar!
 
Nej jag har inte blivit sjuk igen... och inte heller finns det någon annan ursäkt. Jag har väl bara varit caught up in life, again. Men nu är jag här. Ligger i sängen och är miserabel visserligen. Min andra halva befinner sig i Norrland och kommer inte hem förrän på fredag! Det borde vara olagligt att vara ifrån varann så länge ;)
 
Nåja, även om ordet ankballe känns närmast just nu, då det är värdelöst att sova ensam, så ska det faktiskt bli gott att dra täcket över huvudet och borra ner ansiktet i kudden! Bättre att vakna upp till onsdag och ett steg närmare en underbar helg..! Natti Natti sköningar!
 
 
Me and my wolf.
Jag & Lykke blir ensamma igen. Men vi har ju misse-barna också!
www.google.com
 

Friday!ThursdayBack to winter wonderland, all over again.


Johoo. Vi vet alla om det. Ändå kan man inte hjälpa att bli besviken när snön ligger djup igen... Vi skulle ju ha vår nu!!

Men fint äre. Och ombonat och mysigt äre. Ljust och härligt. Hunden blir inte "gres-sketen"... Så jag kan väl stå ut då. Ett litet tag till.


Plötsligt händer det...

 
 
Radiotystnad pga plötslig magsjuka av något slag mitt i mello-myset i lördags... Shit! Helt utslagen i söndags och var såklart tvungen att stanna hemma från jobbet igår. Vet inte när jag var magsjuk senast (om man bortser från Thailands-resan...) Det är hur som helst inget att leka med. Man blir ganska ynklig ;)
 
Nåja, nu är jag kry men givetvis lite sliten i kroppen efter allt detta. Har massvis att ta igen på jobbet men måste ändå se till att ta det hyffsat lugnt. Något annat tror jag inte att min kropp klarar av.
 
Nu är det dags för alla vardagsrutiner igen. Diska, bädda sängen, gå ut med vovven... well, you know how it goes. Later peeps!
 
 

Redo för mello-mys!!


Trots att jag inte är något jätte fan kanske utav hela den här mello-hysterin..!

But still... Vem kan motstå räkor, ost, vin och massa mys helt enkelt? ;)