Can't wait until tomorrow!

 
 
Godagens raringar!
 
Torsdag idag... imorgon helg. Är man helt retarded om man längtar som skam och bara vill att den här dagen ska rusa förbi? ;) Haha! (Jaaaaag veeeet att jag skulle skräpa mig ju!!) Nåja, det här vädret gör väl sitt. Allt blir så mycket enklare och lättare med sol. Så snälla, låt det bli VÅR nu!!
 
Nu: diska och bädda sängen (väldigt glamoröst)
Sen: Prommis med den här fina♥ nedan
 
 

It's a sad world out there...

 
Ja, vädret visar inte sin ljusaste sida just nu.
Blääää, spyr på skiten!!
 
JAG VILL HA VÅÅÅÅÅR NU!! Vilka är med mig? Om vi går ihop tillräckligt många, kanske vi kan spöa vintern och tvinga fram solen? ;)
 
Jaja, ingen idé att sitta inne och klaga. Måste ändå ut med vovven nu. Igår var min söta systerson här och frukost-fikade. Bra start på veckan! Alla utom Moschino tyckte det iaf... haha! Sur-gubben. Lille L fick tag i Lykke's läpp och höll ett fast grepp! Stackars Lykke, visste inte vad han skulle göra... Bara stod där helt förvånad ;) Hihi! Han är en mycket snäll pojk!
 
 
 

Tidigare idag:


Mys i grannstaden med min pojke och hund <3 Missarna fick av förklarliga själ stanna hemma... Tror inte Chino uppskattat att sitta i samma bur som Lykkish ;) Hihi!

Käkade sushi till lunch, strosade i affärer och fyllde på vom-förrådet!


Lykke vs Rådjur

 
 
Ja det har hänt... för någon vecka sedan. Vi träffade vårt första rådjur!! Bara jag och Lykke. Var nog tur att vi var ensamma. Han blir mer uppmärksam på mig när vi är ensamma och vill ogärna lämna mig ur sikte. Jag har allt tänkt på denna dag. Och hur han ska reagera.
 
Vi skojade och hade kul i snön! Han var lös of course. Vi såg en hög med potatis som "bönnera" slängt ut åt djuren... visste ju att det fanns rådjur i närheten men tänkte att de absolut inte kommer visa sig när vi är här. Men... rätt som det var spetsas Lykkes öron och jag ber till gud att det inte är en annan hund som kommer runt hörnet ;) Han blir skraj och börjar springa tillbaka mot mig. Jag fattar inget. Ser inget. Men sen står den bara där, helt plötsligt, out of the blue. Ett ståtligt rådjur. Mitt på potatis-högen, med stora ögon, mumsade mun och öron som har koll på varenda move vi gör. Inte det minsta rädd dock! Lykke kommer och sätter sig vid min sida. Helt utan kommando från mig. Bra, tänker jag. Sätter på kopplet för säkerhetsskull. Med lugna rörelser och mycket beröm. Vi kikar en stund sedan vänder jag för att gå därifrån. Vill inte att Lykke ska bli mer intresserad. Då gör han några osäkra voffningar ;) Hahah! Modig kille :P Följer med mig, men nervös-kollar bakåt ett par gånger. När vi rundat hörnet släpper jag honom och allt är som bortblåst! Enda jag reagerar på är att han håller sig lite närmare mig.
 
UNDERBART!!!!!
 
Fast vi vet såklart inte hur nästa möte blir. Efter detta har han inte sett fler rådjur men däremot velat följa lite spår... Han har dock alltid kommit på inkallning och som sagt, när jag går helt ensam med honom viker han sällan från min sida. Jag bara HOPPAS att det blir lik bra vid nästa möte...
 
 
 

Friday, I'm in love


Tänk vad fort en vecka går?! Fast ingen är gladare att det är fredag än jag! :) Skönaste känslan ever!!

Har precis myst i soffan framför Vampire Diaries! Love that show! Vampires are hot ;)

Sambon ligger i badet med fredagsölen och lyssnar på podcast. Ja... Tur att vi har varsitt fredagsnöje iaf ;) haha!

Snart dags för tacos och På Spåret! Vi har mycket att ladda för den här helgen. Till exempel 2 kalas...

Trevlig Helg!

 

 


2013-01-24

 
 
Kylan håller i sig.
Enza-prommis inställd.
Saknar sambon.
Måste leta upp nya ställen att ha vovven lös på.
Beslut om framtiden...
Kvällsjobb igen.
Sen som vanligt.
 
Hmm. Känns som måndags-varning på denna torsdagen. Det enda positiva är väl att det är helg imorgon. Bara därför brukar man kunna stå ut på torsdagar.
 
 

And here we are again...


Go förmiddag sweeties!
Helt vitt ute idag! Frostigt och väldigt fint egentligen... Men jag är bara så förbannat trött på att frysa!!! Jag fryser hemma. Jag fryser på jobbet. Jag fryser utomhus (of course). Blä för kyla!

Nåja, gissa vad? Fina R är på väg mot annan ort och jobb. Och jag är ensam med mina små barn. Hmm. Jaja, vi klarar oss! ;) Men... kanske äre så att jag längtar efter helg. Fast bara kanske. Lite. Typ.


Tur att han var så söt igår och kom förbi med choklad på jobbet :)


Sweet Sunday

 
 
Go'eftermiddag mina kära!
En ljuvlig söndag står på schemat. Vi har sovit ut, fikat hos svärisarna, gått långprommis, handlat, ätit oss spy-mätta på kinamat och bara njutit av söndag helt enkelt!
 
Nu sitter jag i soffan och myser med Moschino medans R är på gymmet. Chino tycker dock inte om att jag bloggar samtidigt... Så fort han märker att jag inte kliar honom lika mycket tittar han upp med sina stora blåa ögon och får fram ett mjäkigt skat-ljud... Hahaaha! Så fult! ;) Knäppis-katt!
 
 
Äntligen är våra allas undebara TULPANER tillbaka! Länge leve våren! (??)
 

10 månader!

 
 
Jo, han har ju växt lite om man säger så... ;) Men fortfarade lika go och gla! Våran "lille" älsklings-Lykke! Finare vovve får man leta efter!
 
 

Saturday!

 
 
Go eftermiddag mina söta!
Sitter här i soffan och väntar på att mina naglar ska torka. Hmm... inte det roligaste om man säger så ;) Men vet ni? Fy satan vad skönt det är med helg!! Hade bäste fredan igår med FredagsFika, Vampire Diaries, nya vita krispiga tulpaner, ryggbiff och tv-mys!!
 
Fick allt annat än sova ut denna lördag men vad gör det? Är på gott humör ändå och efter att vi gjort lite ärenden på stan så unnade vi oss välförtjänt gofika med varsin tidning vid köksbordet! Nu ska vi alldeles strax gå ut och gå med Lykke och ikväll är vi bortbjudna!
 
T R E V L I G  L Ö R D A G !
 
  
 

Nu jävlar äre FREDAG!!


Äntligen TVD-mys i soffan igen!! Jag är sååå glad att jag tillslut började titta på den där serien... Eller är jag det? ;) Får panikångest när jag tänker på att det ska ta slut på riktigt någon gång!! Haha :P Jaja, ibland måste man få försvinna in i drömmarnas värld. Vem vill inte ha en alldeles egen Damon liksom? I know I dooooo! Joho.

Nu ska det stekas ryggbiff, göras egen bea-sås (of course), fylla på vinglaset och vänta in På Spåret! Trevlig Helg!


Vampire-Friday!!


God morgon sköningar! Här är det fredag!! Detsamma hos er I hope? ;) Skönt!! Ska njuta riktigt ordentligt idag av fredagsfika, På Spåret, ledighetskänslan och allt sånt ni vet!

Och dessutom är det nytt Vamp-avsnitt!!!!!! Jaaaaa!! :) Mina fredagar är återställda! ;)


All this hard work...


Gokväll raringar! Jag drunknar i arbete! Fortfarande!! Skapligt skönt med fredag imorgon så jag hinner stanna upp och hämta andan ;)

Appropå fredag, läste i kvällsbladet att Idol kommer tillbaka i höst!!!!!!! Fy fan va gött!! Tur att TV4 tar sitt förnuft till fånga och slopar den där skiten X-Factor! Fast vi får ju såklart inte längta dit ännu... Först ska vi ha en fantastisk sommar!! Och vår för den delen. Om den kommer. Det får vi se.

All this hard work.


2013-01-15

 
Hej finingar!
Jag längtar efter vååååår!! Och helg ;)
 
Jobbar på ny design förresten, vi får se hur det går. Har ju fan aldrig lyckats fixa nåt PS-program så jag sliter med Picasa för fulla muggar :P Valmöjligheterna är ju begränsade... om man säger så. Nåja, något nytt och fräscht ska vi väl få till.
 
Alldeles strax ska jag ta med mig Lykke ut på prommis. Och sedan tar jobbet vid. Jag har fortfarande massor att göra, vilket resulterar i att tiden iaf går fort ;) Trots att både jag och hjärtat är helt slut när jag kommer hem om kvällarna, är det dagens bästa stund!♥ Komma hem till min underbara lilla familj som jag saknar löjligt mycket när jag är ifrån dom :)
 
 
Bild från i lördags:

Men heeej..!


Vart har ni hållt hus vänner? ;) Okej då, it's not you... it's me.

För första gången i livet har jag och bloggen en kris. En riktig kris. Torka har man ju haft förr liksom. Hmm... För mig är bloggen inte en sida med massa läsare. (Det har jag aldrig haft, haha!) Bloggen är min dagbok där jag samlar fina minnen som jag kan kika tillbaka på om några år :) Ett roligt arkiv med livets godbitar. Typ.

Därför måste jag styra upp den här krisen. Ska försöka fila på en ny design och göra nystart. Ja, så får det bli.

Häng kvar. Vi ses snart!
XoXo


2013-01-08

 
Hej finisar!
Igår var det väldigt mycket måndag. Fast för en gång skull rusade den förbi ;) Jag är ganska nerskiten i jobb just nu och dessutom började det en ny igår som jag lärde upp. On top of the iceberg säljer jag även lite saker (typ utställarplatser och osv) och därmed ska det hinnas skrivas orderbekräftelser mitt i allt annat. Puh ;) Men jag reder alltid upp en kaosartad situation. Även om jag stryker med på kuppen ;) Haha!
 
Nu är det dags att ta med vovven ut på en runda i skogen och sedan styra upp sig för jobb. Jag och hjärtat hade ett litet nyårslöfte, och det involverade att bli lika bra på Carpe Diem som i början utav vårt förhållande - då var vi KING på det :) But so far har jag brytit det löftet... för sanningen är att jag är usel på Carpe Diem just nu. Haha, det enda jag gör är att längta efter helg!! Så att jag kan spendera hela dagarna tillsammans med mina grabbar i vår underbara lilla familj. Nackdelen med detta är att livet går i rasande takt och jag vill inte att mitt liv ska försvinna såhär snabbt.
 
Hmm. I'm gonna have to deal with this... men inte idag.
 
 
Kärlek♥

2012 års resumé!

 
 
Bättre sent än aldrig? Well you know me ;) Brukar ligga lite efter med mina sammanfattningar av det gågna året... men lusten att skriva måste finnas där. Och hittills har det varit fullt upp på 2013.
 
 
 
"2012 ska bli ett bra år! Jag kommer ihåg när jag satt exakt såhär för 4 år sedan och bestämde att 2008 skulle bli mitt år. Och jävlar vad mycket MITT det blev! Därför ska jag anamma samma känsla som då och se till att dom här orden blir sanna! Det viktigaste är dock inte att ha massa mål att uppnå. Utan bara njuta av livet istället och fokusera på att må bra. Det finns en mening med allt i livet. Det dåliga med 2011 har iaf lärt mig vad jag inte ska satsa på under här året. Livet är fyllt utav möjligheter. Det enda hindret är DU!"
 
 
Med dom ordet avslutade jag 2011 och hade ingen aning om vad som låg framför mig. Detta är vad jag åstadkommit:
 
 
Startade året med en Stockholmsresa tillsammans med syrran och hennes man. Denna var mycket trevlig och involverade både Svansjön på Dansen Hus och hissåkande med våra små-kronor efter deras Guld i JVM.
 
Efter denna var det dags för nästa resa. Denna något längre bort. 26 januari flög vi till paradiset, Thailand! Guuuud vad vi önskar att vi haft en sådan resa inbokad även detta år... nåja. Man kan inte få allt i livet. Vi hade 2 mysiga och härliga veckor på Koh Chang, även om vädret inte var det bästa. Våran hotellpool was like heaven och jag som alltid varit en sucker för hav & solnedgångar njöt som bara den med en chang i handen och favvo-musiken i öronen.
 
 
Efter hemkomsten startade jag nästa äventyr (gick från det ena till det andra...) och började mitt nuvarande jobb! Tänka sig att jag hittade en trevlig arbetsplats tillslut med schysst chef! Och att arbetet utvecklats en hel del sedan dess och gjort mig själv till chef ;) Jag kan bara säga att jag trivs!!
 
Resten av våren var ganska stillsam. Vi tog en tur med jobbet till Sälen i slutet på mars. Visade sig bli en mycket mysig resa som jag gärna skulle göra om :) Och i april räknade vi mest ner tiden till slutet av maj... den 25.e kom han!! LYKKE! Våran älskade American Wolfdog!♥
 
Hela sommaren gick mest åt att spendera så mycket tid som möjligt med våran valp och connecta med honom. Vädret var som vanligt en svensk sommar - regnigt!! Men vi hade vi våra stunder ändå och lyckades pricka in hela 2 soliga turer till älskade Hunnebo! Jag älskar förevigt det stället!! En sorglig sak dock är att Lisebergs-traditionen var tvungen att brytas. Men vi tar igen det!
 
 
När hösten var kommen startade arbetet igen. Våra arbetstider passade hundlivet perfekt. Jag kan inte säga att hösten bjudit på så mycket egentligen. Mer än familjemys såklart :) Jag har iaf lycktas fylla 25 år och som ni säkert vet fick jag VÄRLDENS bästa present av min älskade sambo!! Närkontakt med delfinerna på Kolmården! Denna upplevelse ska gå i uppfyllelse 24 maj detta året! So excited!!
 
MEN... naturligtvis hände en väldigt rolig sak i början av augusti. Min syster födde en underbar son och jag blev både moster och gudmor till denna lilla vackra skapelse! Han växer så det knakar och är gulligast i världen! Sötnosen!♥♥
 
Nu har hela december redan gått av stapeln. Med allt vad det innebär. Jul & Nyår. Massa snö för en gång skull! Det tyckte både vi och Lykke var roligt! Julen försvann lika fort som den kom. Vart i all sin dar tar tiden vägen these days?? Vi fyllde den med mycket fina minnen iaf och nyårsaftonen spenderades i syrrans hus.
 
Jaaa, visst kan jag se tillbaka på 2012 och le! Det har sannerligen varit ett bra år. Vad ska man nu förvänta sig utav 2013? Jag gillar att ta dagarna som dom kommer :) Men självklart finns det datum som kommer vara extra speciella. Och dessutom har vi mycket hus-planer i tankarna. Det är ju ingen hemlighet att vi i detta nu filar på vårt framtida hem :) GOTT NYTT ÅR på er kära läsare och hoppas ni orkar med mig lite till... ;)
 
 
 
 

Mina naglar lever!!!

 
Herregud.
Ni aaaanar inte vilken ångest jag haft över mina naglar den här hösten.
 
Ända sedan Lykke kom hem och jobbet satte fart, har tiden inte riktigt räckt till och det HATAR jag egentligen. Mina naglar ska ju vara långa och fina. Men istället har dom bara varit FULA!! Usch! Omålade och korta, gått av titt som tätt och skivat sig hela tiden! Blää, spydde nästan på dom ett tag.
 
Men nu har jag äntligen lyckats sätta lite glitter på fingrarna. Inte det finaste kanske men bättre än ingenting ;) Nu ska jag banne mej skärpa mej och hålla detta!
 
 

Kingen♥

 
 
Hur fort går inte tiden? Känns som igår då vi hämtade hem våran lilla vargunge från Årjäng. Fast ändå inte. Tiden då han var "valp-valp" (alltså liten... han växte ju sjukt fort!!) bara rusade förbi så det är lite svårt att komma ihåg att han faktiskt var bebis en gång i tiden ;) Haha!
 
Men se, vilken fin herre han håller på att bli! Våran röda varg!
 
 

Årets första fredagskänsla!

 
 
Lika ljuvlig som alltid är den också ;)
Känns sååå underbart med helg!
 
Dock är jag väldigt sur över att det inte var något nytt avsnitt av Vampire Diaries denna fredagen heller..! What the fuck?! Hallå, det programmet om nåt ÄR ju min friday-feeling! Jaja... får väl städa bort julen istället då. Känns jobbigt nu men efteråt är det mer som en befrielse. Kluven ang stjärnorna i fönstren dock. Gillar ju dom lite extra, new and all. Aa, vi får se. Men alla tomtar (har inte så många faktiskt) och granen ska BORT! Dessutom är jag väldigt sugen på att ta fram mina nya ljuslyktor från Indiska i den härliga lila färgen! (Har turkosa i köket nu och guldiga i vardagsrummet, men dom guldiga ska alltså omplaceras.)
 
Nedan ser ni vad som är kvar efter julens blommor. Igår vek sig min amaryllis på mitten, trots ihärdigt stöttande, och därför fick den sista stjälken hamna i en vas istället. Nåja, gråter väl inte över det, dom brukar ju ändå bara bli långa och gingliga. Ganska fula faktiskt. Men doften av hyacint däremot, den ÄLSKAR jag!
 
TREVLIG HELG!
 
 

Happy New 2013!!!

Hej på er!! Och GOTT NYTT ÅR!
Hoppas ni hade ett fint slut på 2012 och en bra början på 2013? Det har vi haft!♥
 
Vi valde att fly staden denna nyårsafton. Ut till min syster på vischan ;) För Lykkes skull! Detta medförde att jag för första gången bröt traditionen med att gå fram till torget och kika på fyrverkerierna. Men så är det att vara hundägare och vi hade en jätte mysig och trevlig afton med massa god mat och skratt!
 
Lykke låg och sov i princip heeeela kvällen! Våran duktiga älskling!♥ Då får man ändå ett rejält bevis på att man lyckats med en lugn och harmonisk hund :) Han är ju ändå valp, kommer till ett nytt ställe (han har aldrig varit inomhus hos dom förut) och dessutom var vi där väldigt länge! Från tidig em till sent på natten! Känns bra i hjärtat. Tyvärr fick deras lilla kissemiss vara i ett annat rum för där brast det på duktighets-skalan... haha! Och naturligtvis mötte vi ängsliga och stirriga travhästar på våran promenad. Det var inte heller hans finaste sida som kom fram. Men äsch, det finns alltid saker att finslipa på ;)
 
Denna nyårsdag kommer bara att innehålla massa mys och goa saker! Imorgon tar ju "verkligenheten" vid på allvar när arbetet startar upp igen och julledigheten är över för denna gång. Känns allt annat än hawaii just nu men så fort man kommer in i rutinerna är vi back on track, så att säga ;)
 
God Fortsättning till er alla!
(Min traditionella årsresumé kommer självklart inom kort..!)