SEMESTER!!!!


Feels fantastic! :)


Wolfdog-life!


Lykke är nöjd med sin makeover... Hmm.

Tja, varför inte? ;)


Snart semester!


Faktiskt bara några dagar kvar :) På fredag kickar semestern igång!! Wohoo!

Tänk att det man längtar efter mest varje år, snart är häääär!! :D

Det enda som skrämmer skiten ur mig är att veckorna ska gå alldeles för snabbt och att det kommer vara molnigt/regnigt större delen... Fy fan isåfall! Men nepp, ingen idé att tänka så nu ;) Heppåre!

Förresten, hade ni en trevlig midsommar? Det hade vi! Firade ute hos sis och förutom lite regn bara så hade vi faktiskt ganska tur med vädret ändå. Annat är det idag... Det kan jag lova er! Riktig "ligga-under-täcket-kolla-på-film"-dag. (Ja när jag kommer hem från jobbet alltså.)
2 weeks left!!


Can you believe it? Snart semester!! Wihoo! :) Men först ska vi ha midsommar och det har vi ju redan nästa vecka! Galet!

Sitter i detta nu ute på terassen och njuter ett glas vin. Vi har precis grillat flinta och varit riktigt Svensson-iga! Haha!

Jag har även vart en till sväng på Lidens och handlat mer blommor ;) Men nu ska jag nog vara så gott som klar. Både jag, mamma och hon i kassan var överens om att blommor till uteplatsen faktiskt får kosta pengar... Vare sig våra karlar håller med eller inte! Så det så ;)


Truest thing todayNo words needed...


The black pearl has left the building.


. . . . .


Ja och ang rubriken på förra inlägget... (dags att gå o lägga sig?), det har varit traditionell karneval såhär i studenttider. Vilket gjorde att vi (vi= jag och Lykke) planterade i takt med dunka-dunka musik, medans husse städade ur gamla pärlan (bmw.n).

Nåja, man har ju själv varit ung. Och jädrar vad kul vi hade på den goa tiden :P Haha!


Karneval-måndag. Ni vet.


Go'kväll! (Go'natt)

Spenderade denna fina soliga em/kväll på terassen och planterade blommor. Äntligen!! Har verkligen inte fått tummen ur i år men nu jäklar ;) Allt är inte klart men nästan. Älskar förövrigt Lidens! Dom har så mycket fina blommor! Längtar redan tills jag ska köpa klart resterande... ;)