Påskafton!


Hej raringar! Hoppas ni haft en mysig påskafton? Vi firade (eller ja, vad firar man?) med min syster och hennes familj. Min sambo och älskling lagade blomkålssoppa till förrätt och till varmis blev det helstekt rödspätta med brynt smör och pepparrot! Så.Jävla.Gott!

Idag ska vi fira något annat, nämligen R's lillasyster som fyller hela 18 år! :) Men fram tills dess ska vi försöka njuta lite utav solen.


GLAD PÅSK!

 
 
 

Att göra påskfint:

 
 
 
 
 

Påskledigt!

 
Go'eftermiddag mina kära kycklingar!
I onsdagskväll checkade jag ut och tog låååångledigt över påsk! Känns som ni förstår helt underbart! :)
 
Igår var det skärtorsdag och vi startade dagen med en tur på stan. Efteråt åkte vi hem till fina T&J som blivit föräldrar till lille V ♥ En liten sockerbit! Sååå söt! Och roligt att äntligen träffa T&J igen. Passade på att gå en skogsrunda på vägen hem med Lykke och medans han sov sjönk vi ner i ett bubbelbad. Njutning! Kvällen avslutades med blåmusslor och Snabba Cash!
 
Idag har vi "söndag", närmare bestämt långfredag. Man blir alltid så förvirrad över dagarna i påsk. Jag menar, igår var det typ fredag. Och då borde det vara lördag idag. Fast det är söndag. Eller nä, fredag är den riktiga dagen. (Fast det är röd dag.) Men eftersom det kändes som fredag redan igår, borde lördagskänslan infunnit sig idag. Fast det har den inte, verkligen känts mer som söndag. Men nu är det helt plötsligt lördag på riktigt imorn... och sen kommer två söndagar på raken.
 
Nää nu ger jag upp ;)
 
Tur att Vampire-myset bestod iaf denna dag. Och fredagsfikan såklart innan! Därmed har vi haft fredag idag. Så det så.
 

Generös chef!


Påskägg på skrivbordet vid ankomst :)

Hihi! Gissa vem som ätit sig igenom arbetsdagen..? ;)


HEEEEEEEEEEEJ!!!!


Jag lever!! Det gör jag. Men med nöd och näppe ;)

Ber om ursäkt för min frånvaro. Kan väl säga såhär att livet hängt på en skör tråd. Iaf vad gäller en liten tös som jag klarar av. Hela förra veckan mådde jag helt katastrof dåligt! Pga några sketna små jäkla voltaren-tabletter som jag och min kiropraktor kom överens om att jag skulle prova. Jag tog 6 st i söndags (ja inte nu utan förra helgen) och under sönkvällen började jag känna mig konstig. Följande måndag mådde jag illa och ja... Men skulle vara hos vet med Lykke på morgonen så bara att pallra sig dit ändå ;) Fortsatte må dåligt hela veckan med yrsel, feber, en helvetes värk i magen i kombo med att jag knappt fick i mig mat (hej yoghurt hela veckan typ).

Tror ni att Emelie lyssnar på sin kropp och stannar hemma från jobb? Nähe då! Jag jobbade och slet och mådde för jäkligt om vartannat. Man är ju dum i huvudet (såhär i efterhand) men kanske (bara kanske) har jag lärt mig nåt till nästa gång.

Nåja. Veckan innan allt detta hade jag också en skit vecka. Men då var det bara massa idiotiska saker som hände och tärde på tålamodet. Bland annat så blev min cykel snodd utanför där vi bor! Fan, jag blir så jäkla förbannad!!!!! Hur är sådana människor som snor saker uppfostrade?! Det undrar jag!

Jaja, nu är jag iaf på bättringsvägen och dessutom är det snart påsk! (Väldigt snart faktiskt.) Jag jobbar endast mån-ons denna vecka och sedan är det lång-helg som väntar!! (Och nog väntar jag... Big time :))


Här kommer en bild på min sushi som jag åt i min ensamhet i fredagskväll, när min sambo var på fotboll i Sthlm. Kul va?


Grattis Lykke 1 år!


Världens goaste lilla varg fyller år idag! Tänk vad fort det här året har gått!!

Kommer fortfarande exakt ihåg den där känslan i magen när vi fick reda på att det fötts 9 små valpisar i Årjäng! Åh pirr :) Och nu är min bebis redan 1 år!

Grattis finaste Lykke!
Puss!


A brighter day


Hej raringar! Igår sken solen heeeela dagen! Nu är det påväg att bli mulet tror jag bestämt... Hmm. Jaja vi fick en bra start på veckan iaf :)


 
 
Mina älsklingar.
 
 

Obsessed

 
 
Vad är ni besatta av?
Jag är besatt av att matcha färger...
 
Skulle bara säga det.
 
 

Time has brought your heart to me

 
 
God eftermiddag alla söta!
Idag har det varit en lång dag (än så länge). Vi tog oss fram på stan ganska tidigt med planen att leta vårskor bland annat. Köpte med oss lite annant gott hem också och fikade i lugn och ro innan vi tog en härlig prommis med Lykke i eftermiddagssolen. Dock är vinden väldigt kall idag... "Man lurar sig på solen" - sa både jag och R som stegade fram i skinnpaj och utan vantar. BURR!!
 
Nu är min man hos bästa polaren och umgås lite. Dom sitter säkert och tjötar massa skit, samtidigt som dom sippar på varsin rom ;) Hihi! Det är dom värda. Jag passar på att ta det hawaii här hemma och njuter utav att ´"barna" sover. Ikväll är det mello-final! Inte för att jag har någon favorit. Tycker Robins låt är väldigt bra/mysig men det är väl inget material att ställa upp med i Eurovision... hmm.
 
 
Älskade videung!
Favoriten i hemmet just nu! ♥
 
 

2013-03-07

 

Finns det något skönare sätt att starta dagen än i solsken? Tror knappast det... eller fan, jag VET det! Absolut bästa känslan! Ville knappt gå in efter min och Lykkes morgonprommis. Högst ovanligt. Oftast vill man ju knappt gå ut.

 

Nu har jag dock haft en skön stund i soffan med frukost och Vampire Diaries. Moschino har legat och myst brevid mig hela tiden. Gosepojken! :) Nu ska det diskas, bäddas säng och städas iordning lite, innan jag möter upp mor och Enza för en okopplad tur i "skogen". Älskar när min mamma jobbar em (precis som mig) för då kan vi träffas i stort sett hela veckan och gå med vovvarna tillsammans. LYX!

 

Hoppas ni får en trevlig torsdag! Imorgon är det helg finisar!

XoXo

 

 

Who wants to be ordinary, in this crazy mixed up world?




I lördags:

 
 
Sushiiiiii!!
 
Har blivit lite utav en lördagstradition att typ 1 gång i månaden åka till Skövde för att strosa runt i affärer, köpa vom åt vargen och käka sushi!
 
MYS!
 

Spring is in the air!

 
 
Hej finisar!
Här har det verkligen varit vårigt i luften idag! I can feel it comi'n!
 
Startade dagen med ett rejält stök i akvariet. Rensade bland växter, flyttade om stenar och la dit en "luftslinga" som blåser upp massa gulliga bubblor längst bak mot väggen!
 
Efteråt åt vi riktig hederlig söndaglunch på Rhodos - KEBAB!! Mmmmmm! :) Och sedan direkt ut på lång och härlig prommis med Lykke. Träffa på mina päron av en slump så vi sällskapade en bit, till vovvarnas stora förtjusning såklart ;) På vägen hem passade vi på att handla inför veckan som kommer och nu har precis sambon kommit hem efter ett träningspass (jag målade om naglarna under tiden... ett träningspass det också ;))
 
Ha en riktigt mysig söndagskväll! Det ska vi ha!
XoXo
 
 

1 mars!!

 
 
That's right! Nu är snart våren här på riktigt!! Den där jäkla snön dock... den förstår stämningen lite grann om man säger så. Men what the heck, snart smälter den bort! :)
 
Det är inte bara 1 mars idag, utan även fredag dessutom! Tjing tjong, pling plong! Älskar fredagar!! Men det finns ett problem... Tydligen uppehåll IGEN med Vampire Diaries!! Åååååååååh!! Blir så vansinning!! När man gått och väntat heeeela veckan och ställt in sig på att få sin behövliga Salvatore-dos ;) Jaja, vad är väl en bal på slottet?
 
Som grädde på moset finns det verkligen INGET på tv.n ikväll. Tacomyset är klappat & klart. men man måste ju ha något bra att kika på också... eller? Äsch, vem behöver tv när min heta boyfriend är hemma igen efter jobb på bortaplan! ;)
 
Trevlig fredag allesammans! :)