I'm Sick

Buhu... you whore!

Idag är ingen bra dag. Jag har haft ett virus på stämbanden i 2 dagar nu och idag är jag smått febrig  =/  SKIT!
Min arbetsdag imorgon är från 8.00 - 18.30 men vi får se hur det blir med det om febern stiger.

Jag tyckte riktigt synd om mej själv idag på jobbet så jag frossade i en alldeles nybakad och fortfarande varm kardemumma-bulle med vaniljkräm! Det var gott som heter duga, men höjdpunkten var när jag gick loss på årets tredje semla =) Smaskens!
Har lite regrets över det med tanke på att det inte blir någon workout på F&S idag... men va fan - man lever bara en gång och jag gillar semlor! So what? Det är låååångt till Beach 2007 ändå ;)

Nu ska jag vältra mej i self-pity... mamma är påväg hem med glass från donken! Yeeeej!! Jag har världens bästa morsa - bara så du vet!!

See ya - Wouldn't wanna be ya! (Även om du är frisk och jag är en mört)

Jag & min Midsummer Light lampa

Hallå i stugan!

Idag har jag varit ledig! Mycket skönt och välbehövt!!
Tyvärr var jag tvungen att åka in till stan ändå för jag hade körlektion. Passade oxå på då att plugga teori på datorerna... urk!! Hur ska det här gå?? Tjänstevikt och färdbroms på en släpvagn? Va?!

Var inne på favoritsaker.se nyss och beställde jätte läckra glasunderlägg! Dom är rosa and goes like dynamite med min Midsummer Light lampa!! =) Just nu sitter den uppe i ett hörn i mitt rum men jag längtar så tills den dagen kommer då den får en alldeles egen plats i min alldeles egna lägenhet!

Gjorde en ny jättegod maträtt idag. *Mumma* Det var pasta med köttfärs och ostsås - super delicious!
Ska försöka få tag på Natta en gång till nu och så ska jag ringa på annonsen om hundvalparna! =) Se om man kan få några söta bilder på dom små liven.

Imorn är det jobb från 8.00 - 18.30 som gäller... Oy Humbug! Men det kommer gå fint, jag är ju van! Och när både onsdag och torsdag är avklarade får jag ju lååååång-ledig helg!! Då vankas det partaj i Karlstad!

Ha det gott allesammans!

Min Midsummer Light


Aaaah Ledig!!

Tjoohhhoooooo!!!!

Nu har jag äntligen jobbat klart min hel-helg!! Söndagar borde vara förbjudna att jobba! Men imorn är jag ledig!  Godis-Gott!

Min älskade lilla favoritserie One Tree Hill är inne i en svacka... vart är all skön romantik mellan Brooke och Lucas? Kan inte Peyton bara dra?? =) Fint iaf att Nathan valde Haley framför basketet!  - I like!!

Nu har jag bara gammalt skäp att lyssna på. Måste införskaffa mej lite nytt. Jag vill ha Erik's nya låt - I can't Say I'm Sorry... Sötnos till pojke det där! ;)

Jag har lovat Mikaela att ringa henne så det är vad jag ska göra nu... Vi hörs säkert en sväng imorn!
Over and Out // Emelie

En ny era!

Hej Allihopa!!


Nu idag tog jag steget att äntligen starta min alldeles egna blogg!
Inte för att jag på någotvis kommer att sluta med min amatör-blogg på lunarstorm.se =)

Det här känns dock mer personligt... lite skrämmande faktiskt. Vad ska jag skriva?
Det känns som att jag lämnar ut hela mej!!

Jag måste tänka över det här lite. Solong!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!