Och just de ja.....




.....bloggen är beyond ful för tillfället. Är inte alls nöjd med min såkallade julpimpning... Ser fan helt förskräckligt ut.  Jag vet inte vad jag tänkte med. Det röda färgen ser ut som palt. Men jag skiter i det just nu.

Förövrigt har vi en katt som älskar det här. River i varje låda.
Och en katt som ligger under sängen och förmodligen får nog snart och frispelar en dag.

Tror att Moschino känner ungefär såhär:


PACKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!




För fan. Jag gör inget annat än packar. Idag har jag skruvat ner hyllor och tavlor från väggarna. För ja, det är jag som är den händiga i våran lilla familj ;)

Packar, packar, packar... börjar bli tomt i lägenheten men ändå inte. Det är ju fortfarande en etta och inte gott om plats precis. Det står lådor, kassar och resväskor överallt. Jag vet inte vad det är som håller mej lugn men det är ta mej fan tur att jag inte ger efter känslan att ta sak efter sak och bara kasta rakt ut genom fönstret... It would have been so much easier. Men som sagt, nu börjar vi närma oss slutet. På torsdag ska allt vara klart. Då städar jag och mammorna bort resterna.



1:a Advent




Heeeejsan!
Jag lever i flyttlådor och det händer inte så mycket annat. Det är 1.a advent idag och jag avundas allt julmys i fönstren hemma hos folk. Vi får vänta en vecka till. Känns ju helt meningslöst att hänga upp något nu när vi flyttar på fredag! Slängde iaf ihop en lite juligare layout. Kanske är den röda färgen lite för mörk? Nåja, det får jag ändra imorn isåfall. Nu väntar min pojkvän och vårt Wii på mej :) Solong!





Jag har världens bästa pojkvän!






Min lilla raring! ♥ I love you so!!





Such a grace♥




Gokväll mina kära! Min man är inte hemma än. Har har sitt första fucking julbord idag and I hate it!!! Men lyckligtvis så jobbar han inte länge till. Under tiden har jag suttit och googlat och youtubat Späckhuggare. Det finns inget så facinerande i världen som detta djur. Älskar dom! Always have and always will ♥ Min största önskan i livet är att få se späckhuggare i verkligheten! I det fria. Hur som helst, på Youtube finns det en hel del videos om en speciell späckhuggare, TilikumSea World i Orlando. Han drog tydligen ner en tränare i vattnet för inte så längesen och hon dog. Tragiskt. Men Sea World bestämde sig för att behålla honom. Tilikum har vart med i liknande situationer tidigare och det verkar som att ingen tränare egentligen är tillåten att simma med honom och han är bara med i slutet av showerna för att visas upp pga sin storlek. Jag har haft som en dröm att åka till Sea World, ända sedan barnsben. Men nu kan jag inte fatta hur man egentligen kan spärra in så stora djur och hålla dom i fångenskap. Jag fäller alltid en tår när jag ser sånt här...









Nä i det fria är där dom hör hemma. Och lyckligtvis vet min pojkvän om min stora önskan. Some day...

Nu är röstningen igång!!




Nu kan man rösta på missarna i
Lussekatten!!

Sms.a NLT KATT 181 till 72 001 för Moschino!!
och NLT KATT 174 för Soul!!

Gillar inte att att mina missar ligger så långt ner på sidan dock.
Man får scrolla hur långt som helst för att komma ner till deras bilder. Jag skicka in mina bidrag bland dom första så man tycker att dom som skicka in sist oxå borde vara sist... alltså längst ner :( Buuuuuuuuuuu!





Snöstorm tisdagen den 23 novemeber




God Morgon Snöflingor!
Det är snöstorm ute tydligen. Ja jag har inte vart ute själv. Det får jag inte för R...
-Men Älskling, gå inte ut! Lova! Du kan ramla och bryta armen eller nåt.

...ibland är han extra söt ;)

Jag hade dock planerat att gå ut. Jag skulle lämna in en ansökan på ett ställe i stan. Fast ärligt talat så känns det lönlöst. I just denna butik har säkert 150 andra tjejer oxå lämnat in ansökan redan. Men man måste ju iaf prova... har jag hört. Grejen är den att jag har en liten grej på gång . Men den träder i kraft mer framåt våren. Och jag vill såklart ha något att göra tills dess. Men vad och vart? Det finns ett överskott på rövhål till alla rumpor i den här stan kan jag säga... ;P

Så istället för min lilla promenad i det vita får jag helt enkelt äta lite frukost framför OC nu och sen äre bara att dyka ner i flyttlådorna. Herregud, vi flyttar nästa vecka!!!!!!

21 november 2010



Söndag
Alldeles för lång sovmorgon
Mysfrukost med min älskade
Wii-maraton, Super Mario Bros
Scampi med limecremé
Ensam mamma söker
Beck




Söndag







Born to be a millionare!




Lördagkväll and it's mojito-night R har sina grabbar över på bärs, so what can I do?
You know what they say... A girl's gotta do what a girl's gotta do. Helt enkelt. Ska jag vara helt ärlig hade jag röstat för en mysig kväll, bara jag och han, i soffan med en bra film och en skål med chips. Men ibland får man ställa upp för laget helt enkelt.



Jag kanske skulle påpeka att jag hade rätt igår... förutom bilen så försvann våran bild på TV.n oxå lagom tils Idol börja. Japp. Telia. Tydligen i hela Lidköping och Skara. Först imorses hade vi bild igen  Såå, med Tess o Jocke på ingång fick vi slå på Tv4Play igår och kika där. Tur. Och vi hade räkfrossa minsann. och vi drack vin minsann. Det är nog liiiite därför jag sitter i köket nu och bloggar istället för att sänka boysen i vardagsrummet. Två flaskor vitt. Not my brightest moment... ;P

Dessutom gick Jokernut på LOTTO idag. Bara 104 miljoner kronor.
Jag och Älskling lämnade in idag med känslan i kroppen att de var dags nu. Helvete vad besviken jag blev. Jag menar, vi behövde ju inte vunnit alla 104. Hundra hade oxå gått bra ;) Då hade till och med 4 till kunnat bli miljonärer.


Trevlig helg Emelie! -Tack så jävla mycket!




Den här dagen kunde verkligen inte börjat bättre... KLING!
Jag var snäll och skjutsade Älsklingen till jobbet imorses. Vilket betyder att jag vaknade vid 06. Stängde av bilen precis utanför Rymd, följde med in och pussades lite ;)... kommer ut igen, klockan är nu 07.10 eller nåt. Sätter i nyckeln och... klick. Följt av klick, klick, klick. Jag började gråta. På riktigt alltså. Var tvungen att väcka mamma. Helvete!! Det är ta mej fan alltid nåt som måste krångla så fort man ser ljuset i tunneln. Jag har verkligen lust att slänga pengar på bilen nu när vi ska flytta och julen närmar sig. Och just de ja, jag är ju arbetslös oxå ;) Yes! Nä men skämt o sido, när klockan blivit lite humanare kom både mamma o pappa till min undsättning. Vi bokstavligt talat knuffade igång bilen och nu står den i Fillan. Suck. Förhoppningsvis äre "bara" batteriet.

Känns som det här kommer bli en bra dag!


I've got a lot of... Time



Gokväll mina små!
Jag har haft fullt upp idag förstår ni. Mamma var här och vi tvättade fönstren inför flytten.
Smidigt sen när stunden är kommen, bara att ta det värsta.



Hmm, ja det var nog det jag ville säga. Nu ska jag steka pannkakor! Hej Svejs!

I wish every day could be like New Year's ★



Vi har en otrolig längtan efter nyår här!! Vi smider planer. Förra året var vi värdpar och kvällen bestod av 3-rätters, vin, spel, härliga skratt, fyrverkerier och fest! Vi tänker vara värdpar det här året oxå. Fast denna gången i vår nya fina lägenhet!! Än så länge är 1 par spikat, M och hans härliga norska. Vi hoppas även på min syster och hennes pojkvän detta året också men det återstår att se... Och sen vill vi väldigt gärna ha med dom före detta Karlstadborna!!  Såå... Tess min vän. Vad säger ni?




Klänningen är redan shoppad och klar. Redo att göra entré på nyårskvällen!
Åh jag längtar så!! En dag full av fest! Glitter & Glamour! Sprudlande drinkar och god mat! Aahh... Om jag fick välja vilken dag på årets som helst, så skulle jag va nyårsafton!

en apa i bur...







that's how it's done in OrangeCounty



Guten Tag allesammen! Det belv en spontanfika på stan igår med gulliga människor. Te och tända ljus inne på ett fik slår det mesta i höst och vintermörkret!  Och idag började jag dagen med ett möte kl. 10.00. Efter det... tjaaa, ska man vara brutalt ärlig i sin blogg eller inte? Det är frågan. What the hell... efter det har jag bara legat i soffan och kollat på OC!!  Redan plöjt 2 skivor. Var lite orolig att jag skulle tycka OC var töntigt numera men den är fan så sjukt bra den serien så den går inte att ogilla! Otroligt genialisk. Otroligt välspelad. Bra manus. Och jäkligt bra skådisar! Sandy Cohen är fan min förebild! Amen!

Nåja, motvilligt checkar jag ut från Newport för dagen och tar tag i dagens sysslor hemma på Rådagatan.
Diska, dammsuga, städa kattlådan... och fortsätta packa ner våran lägenhet i bananlådor.

Auf Wiedersehn... eller nåt.

A new day has come




Hejsan och goddag alla följetångare där ute!
Det har sannerligen regnat den här helgen. Och det regnar idag med. Jag har ett ärende i em att utträtta men det var nog alla planer jag har för dagen. Gjorde ett mycket efterlängtat inköp imorses. Och vilket kap!!! Vi har länge suktat efter detta matsalsbord...fast med 6 stolar, och nu slog vi till! Vi kom jäkligt billigt undan mot vad det egentligen kostar så man kan väl kalla oss hyffsat nöjda  Visst äre snyggt?? Och jag lovar på heder och samvete att jag dräper lille Soul om han så mycket som tänker på att lägga tassen på stolarna!! Hämtas på torsdag och sen får pappa sätta ihop det när vi flyttat. Han vet inte om det än...  men innerst inne vet han. Nu ska jag sätta igång och packa ner lite skit man samlat på sig. Det lär bli en intressant resa.


Oh shit, my glass is empty.



Lördagkväll. Och jag sitter faktiskt här ensam och myser med ett glas vin.
Pojken har jag släppt iväg hem till bästa vännen och jag är helt säker på att dom dricker bärs varvat med Jack o Cola samtidigt som dom pratar om hur mycket dom saknar mej och vill att jag ska komma över... hur jag kan veta det? Jo för vi har sms-konferens såklart ;) Det har jag och Älskling alltid när vi är ifrån varann  


Det är hyffsat mysigt att vara för sig själv ibland. Lyssna på musik, dricka lite vin och kolla igenom gamla bilder på datorn. Jag har säkert hundra kort från ett par, tre år tillbaka. Bilder från Kronan och Stadt och mina kära vänner som jag saknar mycket!  Förfester när de bara var oss girls :) Singstar, dance-moves och massa tjatter... hihi! Måste.styras.upp.snarast.

Fast, ju mer klockan tickar på ju mer saknar jag min pojkvän såklart...
Jag saknar hans armar, hans famn. Jag saknar hans kyssar och att dra min hand genom hans hår. Men det är det som är det fina gott folk. Att sakna någon. En utav världens bästa känslor, på ett konstigt sätt.


in her shoes ♥



07.09... På tok för tidigt för en tjej som mej. Men ändå ganska mysigt när man väl tagit sig upp ur sängen. Eller iaf sitter upp i sängen... babysteps ;) Jag ska göra ett tappert försök till att duscha såhär tidigt. Dusch är det som det får bli för jag tror på allvar att om jag kryper ner i ett varmt bad nu så somnar jag igen. Jag undrar om det inte är värt det ändå..? Klockan 10.15 ska jag möta min syster som kommer till Lidköping ♥ Vi ska ha en mysdag på stan och tjöta massa skit! Det ser jag verkligen fram emot!
There's nothing like your sister!



It's a grrrreat day!




Godmorgon Sverige! It's a beautiful morning...


Jag bara önskar att jag visste vad jag skulle göra med den.

Förövrigt skulle jag bara vilja säga kort och gott att A-kassan kan gå och ta sig där bak!! Fy fään va jag hatar dom. Har alltid gjort och kommer alltid göra. AF likaså. Fast dom har skött sig hyffsat bra hittills må jag säga *peppar peppar* Nåja, eftersom jag sa upp mej själv från min smutsiga arbetsplats så har jag varit "avstängd" från ersättning i hela 45 dagar nu. 45 som i 45 arbetsdagar. Som i runda slängar blir 9 veckor!!! Och äntligen, nu 1 novemeber var min avstängning klar :) Och pengar skulle jag få.... trodde jag. Nähe, då har alla tydligen 7 karensdagar oxå. Lilla Emelie trodde ju såklart att dessa karensdagar var inräknade i min andra 45 men det tyckte såklart inte A-kassan var rimligt. Alla har ju faktiskt 7 karensdagar. ALLA.  Så från att redan vara kanske Sveriges mest hatade har nu A-kassan (i mina ögon) uppgraderat sig till Sveriges hjärtlösaste svin som uppenbarligen aldrig blivit behandlade som skit på sin egna arbetsplats någon gång i livet, och inte sett någon annan utväg än att just säga upp sig.

Det var allt från mej. Tack o Hej.

Veckans näst mysigaste tvkväll börjar.... NU!



Vissa pallar dock inte trycket... ;)


★ Halv åtta hos mig - knasigt mysigt på något sätt

★ Bonde söker fru - helt galet flippat den här säsongen. Kodord: Troll.

★ Greys Anatomy - för alltid i mitt


Rösta på våran gullesnutt...



Efter 23 november tror jag att röstningen är igång! :) Gå in här: 
Lussekatten


queen of tv-serier



Godmorgon Världen!  Här sitter jag och funderar över livet.
Har precis avslutat Roswell. 3 säsonger. Gammal serie. Half human, half alien... jag förstår hur det här måste se ut. Men den är faktiskt bra. Fast nu är den alltså slut. Kanske skulle dra igång OC? ;) Väldigt bra serie. När den gick iofs. Nu vet jag inte. Hmm... det är rätt kul att försvinna in i seriernas värld ibland. Ypperlig period just nu då jag ändå har "lite fri tid" så att säga. Fast på ett hälsosamt plan. Innan jag träffade kärleken var jag inte hälsosam... I'll tell you that. Jag följde allt. Typ. Fråga min mamma. One Tree Hill, Gilmore Girls, OC, Desperate, Greys, Ugly Betty... you name it and I saw it! But I don't need that now, cause I've got my own Prince Charming  right here!



Och ikväll är det ju bra TV ända från 19.30 - 22.00!!

 Halv åtta hos mig
 Bonde söker fru
 Greys Anatomy

Men igår kollade vi inte på serier. Då var B&S här, drog en pizza och några öl och pratade om livet. Dom flyttar utomlands om en vecka. Madrid närmare bestämt.



jag såg en ☆ falla



Godmorgon
  Och det är en vit morgon. Snökaos utanför fönstret. Jag har fått lova både pojkvän och mamma att inte ge mej ut idag.. men hörrni, inte ens jag är så dum så jag går ut när det är sånt här väder ;) Dessutom är min bakhjulsdrivna bil ännu mer cp om möjligt det här året, känns det som... Jag kan på heder och samvete och i givakt här och nu lova att jag aaaaldrig kommer att åka till Skövde igen med min bil under några som helst omständigheter när det är vitt på backen. Amen.



Kanske bästa stunden på veckan?



Söndagskvällen är kommen. Den heliga söndagen. Inte vart hemma allt för länge, tog sin lilla tid i Fillan men det gör inget. Bara mysigt  Jag både färgade och klippte mamsen minsann  Vi skulle slingat hennes hår oxå som vanligt men vi stannade vid brunt idag. Det blev jätte fint och jag är ganska bra på att övertala folk ;) R hade fullt upp med Enza under tiden of course... kärleksparet :P Dom lekte och gömde godis. Sötnosar



Men det bästa av allt är nog det som kommer ske nu... Att bara slänga sig i soffan och krypa in i R's famn och mysa. Vi ska kika på This is it innan Ensam mamma söker börjar. Jag älskar den filmen!! MJ is the shit! Och vem vet... kanske blire lite Wii efteråt ;)


Getting spoiled by di äldre...



Hej du härliga Söndag! I torsdags var vi hemma hos svärföräldrarna på en härlig middag. Det var iofs min alldeles egna hunkiga kock som lagade maten men ändå, förträffligt gott! Och nu idag, ganska snart ska vi hem till mina päron för att njuta mammas älskade dillkött  Det är sannerligen härligt att bli bortskämd av di äldre ;)

Igår var vi på dop, och efter det kände vi oss ganska upplagda för att bara vara hemma och ligga i soffan och rå om varandra. Och så fick det bli. Vi kollade på "Så mycket bättre", det var Petters dag. Jag kan säga att jag förbannat det avsnittet men jag erkänner alltid (nåja nästan) när jag har fel. Det var faktiskt bra. Sen plöjde vi några banor i Super Mario. Jaaa, beroendet har satt igång igen... :P




Nu tar vi helg! ♥




Du är fortfarande min älskling!




 Hej Världen! Vaknade med kanske det värsta magontet jag haft på länge :/ Sisådär fun. Vägrade släppa taget trots att jag slängde i mej 2 ipren. Faktum är att hela jag är en bit smulig just nu. Känner mej dåsig och allmänt ur funktion. Var dock ute i Fillan och tog hand om lilla Bumbi ett tag förut. Det piggade upp lite. Vovvar är underbara djur!!  Det är katter iofs med ;) Ta Soul till exempel. Han är både världens sötaste lilla gullituss och världens jobbigaste dampunge på samma gång. I förmiddags kastade jag en folieboll till honom som han hämtade, hoppade upp i soffan med och lämnade tillbaka till mej... säkert 20 gånger i rad!! Han är som en liten vovsing han! Det var rart att se

Men fuck this, it's friday och jag ska bara ligga i soffan och blega på serier tills min andra otroligt fina älskling slutar jobbet och förhoppningsvis springer hem till mej! Ikväll möter vi upp min sis och hennes toy för en pizza och catch up på stan! See ya, wouldn't wanna be ya!

Absolut Rödspätta

Snart dags att bege oss innåt i staden hem till R's föräldrar.
Sitter och spånar lite framför datorn/Förkväll på tv.n. Jag tycker det är ett rätt mysigt program att ha på. Inte jätte intressant kanske ;) men... aaa mysigt. Och såg nyss på reklamen att Halv åtta hos mig är tillbaka nästa vecka!!  Det är riktigt mys det! Och mysigast av allt är självklart att det är FREDAG imorn igen!! Veckorna går hyffsat snabbt må jag säga. Men inte mej emot, jag vill bara ha DECEMBER nu! Adventmys på direkten när vi flyttar in... Nähe jaha dags att platta håret. See You's!


And for the record...

Dagens Tröttaste: Varför finns det människor som alltid måste lägga näsan i blöt? Även fast dom inte har ett skit att göra med det dom uttalar sig om? Måste trycka ner andra, eller försöka trycka ner andra. Måste känna sig överlägsna, så jävla bra hela jävla tiden och bara vara rent jäkla äckliga och elaka hela fucking tiden??... Fasen vad jag är trött på er nu! Igår hade jag velat göra ett kärt återseénde och suttit er alla på plats. Fått er att skämmas! Skällt ut speciellt en person för att han angriper ett område han inte ens har att göra med för att rädda sitt egna skinn. Och hans så kallade skinn har for the record nollbok!!!! Men gissa vad? You are not worth it!

Oh, and just so we´re clear... I'm telling you to go and fuck yourself!


Novemberkyla?

... Det är rät skönt att skita i att blogga när man faktiskt har lust att just skita i det! Jag vet inte om November is the reason men jag har helt enkelt inte haft särskilt mycket action i mitt liv de senaste dagarna. I apalogize. Idag kan man iaf referera vädret som fint. Jag är väl vad man brukar kalla en riktig väder-människa.

Och idag är det soooool!!  I eftermiddag ska vi hem till svärföräldrarna och käka mat.
Min fina ska laga hel rödspätta med diverse tillbehör och det är helt fantastiskt gott!!!!