Värmländska skogarna bokat och klart!




Lördag 5 novemeber♥
fortsättning följer såklart efter helgen...






en Fråga & ett Svar!






"Hej! Måste bara säga att du har en jätte bra och rolig blogg att läsa. Jag följer den varje dag, men kan du inte lägga in lite fler bilder på dig själv så man vet vem du är?( el du kanske inte vill visa dig) va vet ja. Ha d"




Hej! Åh tack :) Jag tänker oftast inte på att andra människor läser min blogg så jag blir alltid glad utav sånna här kommentarer! Däremot är vetskapen, om att vem som helst faktiskt kan läsa o se mina bilder, svaret på din fråga... ;) Jag la upp väldigt mycket bilder förr (mest ego iofs... haha), som finns i arkivet men på sistone kanske jag blivit lite feg? :P Jag kommer nog fortsätta visa lagom mycket av mej själv. Bloggen är trots allt bara en liten del av mej, så varför inte visa den ytliga? ;)







sometimes you bleed just to know you're alive.



Hej Underbaringar! Jag är på väg ner till tvättstugan. Ska bädda rent i sängen och slängde in dom gamla lakanen direkt i maskinen. Hatar att ha sånt liggandes i tvättkorgen. Dessutom kände jag att jag var tvungen att ta tag i nåt projekt när jag kom hem från stan, för att få utlopp för mitt ofantligt meningslösa besök på vårdcentralen... Drop in-tider kan ju verka som en bra idé. Men bara för den orutinerade. Alltså jag. Satt med min kölapp i handen i över en timma. Mitt emot lekhagen och skrikandes barn. Fy faan. Sen när jag finally fick komma in så konstaterade sköterskan efter nästan exakt 30 sekunder att hon inte kunde svara på min fråga och bokade in mej på onsdag kl 08.00 istället. Sen skulle jag betala 50 spänn för INGENTING (förutom stulen tid). Gud i himmel vad jag älskar svensk sjukvård!!!








Update från soffan








Hej alla fina♥ Vi kom hem lite tidigre än jag räknade med igår... hade ju glömt att klockan skulle vridas tillbaka och därmed har vi köpt oss en extra timma den här söndagen :D Vi hade iaf en mycket trevlig kväll ute hos sis och E som bjöd på god mat och dricka! Nu ligger 3 stycken i familjen i soffan och myser framför reprisen av Så mycket bättre. Den fjärde har parkerat sig under köksbordet. Om en timma ska vi åka ut till Fillan på kalas hos min mormor och morfar. Det ska bli trevligt att träffa släkten, men i ärlighetens namn hade det inte varit några konstigheter att ligga kvar här i soffan resten av dagen ;)







När tiden rusar förbi...



Hejsan svejsan allihop! Nu är det såhär att jag inte har en aning om vart den här dagen tog vägen. Visst, vi klev upp halv elva men lite jävla sovmorgon tycker jag fan att man förtjänar ibland ;) Och när vi kom hem från stan, slog oss ner vid bordet och dukade fram fikat tycker jag ändå att vi låg bra till i tid.

Sen gick plötsligt handtaget och en del av röret på dammsugaren sönder och det kan ha vart just i detta ögonblick som allting gick snett. Jag får nämligen panik på sånt här. Målar upp scenariot där vi måste köpa en helt ny dammsugare fast vi inte ens haft denna i ett år... Ja och så skyndar vi oss till ElGiganten. Fullt beredd på att behöva bli arg ifall dom anklagar oss för vårdslöshet :P Men istället möts vi av en jätte trevlig man som byter ut skiten med en gång utan att ens kolla garantin! Tänk om alla vore som han :D

Nu är vi iaf snart framme i Fyrunga hos syrran o E. Vi hörs imornkväll skulle jag tro! Ha en underbar lördag bunnies!



i huvudet på en kille



Jag och R låg i sängen och filosoferade lite.
Helt plötsligt tittar R mot fönstret och säger:

-Älskling, blomkrukorna är precis som kaffekopparna.
 Dom måste vara ur samma serie...


Hahaha, my god! Fick mej ett riktigt gott skratt. Killar kan det här med inredning ;)
Tycker ändå det var plus i kanten att han visste att det var rosor på båda :P






Right here, right now



Hej hörrni! Så var stunden äntligen kommen. Heregud, jag trodde aldrig dagen skulle ta slut. Vi behöver inte ta alla detaljer på bloggen, it's too personal, men jag hörde aldrig riktigt hemma där. Så nu kan jag finally andas ut och fokusera på att må bra igen. Det känns så otroligt skönt så ni fattar inte!! Resten... ja det får bara ordna sig helt enkelt. Vilket jag är helt säker på att det kommer göra fort denna gången!

Självklart mötte jag upp R på glasbanken för att handla upp förrådet inför både denna myskväll och inför morgondagen som ska spenderas i Fyrunga. Det ser vi väldigt mycket fram emot!! Om 2 timmar drar kvällen dessutom igång på allvar och alla Idolerna kliver upp på scen igen! Då kommer oxå tacosen vara framdukad och vinglaset påfyllt. Meeen herregud! Vet ni vad jag kom på nu?! Har ju glömt att berätta en sak... den 2 december ska jag, min man, T och J faktiskt se Idol LIVE!!!! I Göteborg! Detta har R och J kommit på helt själva och överraskade oss förra helgen!♥ Looking forward to it! Men då måtte verkligen både Amanada P, Molly och lille André vara topp tre!



♥ i detta nu:






The day has come!




God Morgon Darlingos! Sitter i soffan medans det börjar ljusna utomhus. Imorses vid sju, ja till och med åtta så var det riktigt mörkt och ruggigt ute. Det är iofs ganska mysigt, men det är mycket svårare att vakna ordentligt och jag har gäspat mej igenom den här morgonen... Nu ska jag iaf trampa iväg en sista gång mot jobbet och sen äre FREDAG och HELG!! Det är en obeskrivligt skön känsla i kroppen. Lättnad. Vi hörs när vinet är uppkorkat ;)






















Torsdag 27 oktober



Godmorgon alla mysiga!♥ Efter långa dagar på jobbet är det skönt att komma hem till en trygg och varm famn. Vi toastade lte mackor igår med ost & skinka och kikade på senaste avsnittet av Bonde söker fru. Sen somnade vi i soffan... såklart ;) Hehe. Idag står ännu en kväll på schemat. Får sällis ikväll av fina killar :) Det tycker vi om. Då går kvällen så himla mycket snabbare! Och kan ni gissa vad? Imorgon äre fredag!! Riktigt jäkla fredagsmys utan att någon eller något ska få förstöra det!! Det kan jag fan lova er ;)








Utkast: Okt. 26, 2011










Jobbar kväll idag. En utav två kvar.
Det är såhär bloggen får se ut idag.




Christmas-Memories



Gokväll alla fina! Vi följde planen och hittade en pressening på Ö&B. När vi kom hem letade vi oss ut i mörkret på altanen och svepte in våra möbler under den. Nu är vi redo för snö. jag har hört att den tydligen redan var här för ett år sedan. Finns fortfarande fix där ute men vi tänkte EVENTUELLT ta det på söndag... ja jag säger eventuellt pga att det finns en stor risk för fail på den. På lördag ska vi nämligen ut till Fyrunga igen, (nytt försök till mysig välbehövd umgänges-kväll) och när vi kommer hem på söndagen är det direkt vidare hem till morföräldrarna på kalas. Alltså kanske man hamnar i soffan på eftermiddan och förfaller en smula. I'm just saying.


Appropå snö. När jag tänker på december och vintern så drömmer jag mej bort till mitt childhood. Det är så fin natur där och jag fullkomligt älskar att gå en promenad genom skogen med knaster under fötterna och snöklasar som hänger i granarna. Givetvis med en glädjesprudlande hund springandes mellan benen. Det är något visst med alla julminnen från barnsben. Helst ska det vara i mellandagarna man tar den där promenaden... för den ultimata känslan. Men myset innan själva julafton är en höjdare det med. Och när man kommer hem så sjunker man ner i soffan och njuter av värmen framför kaminen. Mmm... vi tänker definitivt ta med oss dom minnena hem till oss i framtiden♥








It's a new day!



Godmorgon Världen! Mötet drog ut lite på tiden och vi var helt slut i huvudet när vi kom innan för dörren. (Som om man inte redan är det efter allt som hänt...) Det fanns inget mer på kartan än att bara slänga sig i soffan framför Ensam mamma söker. Där låg vi sedan resten av kvällen och hade det gott. Nu är det ny dag och nya tag. Ska strax hoppa på den iskalla cykeln mot jobbet och i eftermiddag har vi planerat att gå på pressening-jakt. Det är nämligen högprioriterat att klä in våra utemöbler innan första snön kommer!! See you later hunnies!


Bilden tagen för ca 1 år sedan...
Den speglar ganska väl vad jag helst hade gjort hela den här dagen :)






Redo för "hemligt" möte ;)



Hej hörrni! Från arbete och över till möte. Hem och svida om till karriärskvinnan istället  Det som håller på att hända känns så himla overkligt och förbannat kul på samma gång! Jag är grymt STOLT över oss och blir bara mer och mer säker på att vägen till egen företagare än det enda rätta..! Nu kör vi!







Spårlöst Borta


(tidsinställt)


Ibland inser man att man inte sett katerna på ett tag och börjar leta... då kan man hitta dom på alla möjliga konstiga ställen. Konstigaste är nog när Moschino tror att han är mindre än vad han är  Jag fattar inte hur han får plats där på hyllan under bordet när det redan är knökat med diverse saker. Och sen när man väl avslöjat hans gömställe så ser han sådär sur och fundersam ut på samma gång ;) Knäppis!









24 oktober




Alltså två månader kvar till julafton. TVÅ månader!! My God. Tiden går så himla fort! Vi har snart bott i den här lägenheten 1 år redan! DET är sick. Hur som helst så ser jag iaf fram emot julen. Jag älskar jul!

Något som jag inte älskar är måndagar. Söndagar borde aldrig få ta slut! Det är nåt speciellt med söndagar. Lugnet infinner sig (nästan alltid oavsett vad man gör) och det är bara massa mys! I like it a lot! Men snart ska jag hoppa på cykeln mot jobbet. När jag väl slutar igen däremot så har vi ett till spännande möte! :) Och resten av kvällen ska det inte göras ett skit! Bara inta horisentalt läge i soffan framför Ensam mamma söker!


För att vi längtar efter julemyset!♥

www.google.com





Hänt i helgen









Ja fy fan för mej. Dålig stil att uppdatera bloggen såhär slött  Men idag hade jag oväntat mycket för mej helt enkelt och tiden sprang iväg. Vi bjöds på middag ute i Fillan vid 13-snåret. Direkt efter var det kalas i Stenhammar. När vi kom hem tog vi en promenad. Förbi Hemköp och sen M snabbt för att låna skrivaren igen  Har nämligen ett nytt spännande möte imorn som vi ser fram emot mycket! Det händer mycket positivt kring vårt projekt just nu och det är galet kul och pirrigt!

Efter prommisen var vi lite frösna och beslutade oss för att tina upp i ett varmt bad. Det var en god idé. Sen åt vi en hemmagjord delicious kycklingsallad med tzatziki framför tv.n och nu ska jag tydligen välja en bra film att plugga in i dvd-spelaren... vi vägrar måndag! Fast det är å andra sidan väääldigt lockande att krypa ner i sängen och mysa med en tidning♥

Vi hade förövrigt en väldigt trevlig kväll igår! Vinlycka hemma i soffan med fina vänner och senare tog vi oss ut på stan för ett par glas. Självklart kom man på brillianta idén att köpa med sig kebab på vägen hem... Det var längesen vi slitrade till så jag skulle vilja kalla det välbehövligt!



En annan kul grej (bara för att summera ihop en underbar helg) - Tog tjuren vid hornen och ringde det där samtalet idag upp till Årjäng. Och sååå glad jag är att jag gjorde detta! Där bor nämligen den andra American Wolfdog-uppfödaren och ni kan inte fatta vilken skillnad det var på person! Här snackar vi en seriös uppfödare och jag fick precis det intrycket jag ville och förväntade mej! Blir ett besök till Värmland snart med andra ord :D Very Happy!!







Höst på altanen











En lördagskväll




Go'kväll kära ni! Jag vet inte vart tiden tagit vägen idag. Vi har helt enkelt roat oss med att bara födelsedags-mysa♥ Framme på stan en sväng och köpte något fint... men det får ni se först imorgon ;) Sen har vi fikat såklart. Och städat. Vi väntar fint sällis om bara 10 min nämligen så jag måste faktiskt kila redan. Ville bara önska er en fin lördagskväll! Lovar bättre uppdatering under morgondagen :) Later!







22 Oktober 2011










it takes a fool to remain sane



Åh det var underbart och välbehövt med den där lediga torsdagseftermiddan och kvällen som jag och hjärtat hade igår. Hela veckan har det vart något planerat. Vi mysfikade, fixade nya pass på polisen, strosade runt lite i affärer, lagade köttbullar till middag och myste riktigt ordentligt. He makes me feel alive♥

Ikväll jobbar jag. Så fredagsmyset får maka på sig tills imorgonbitti.
Jag tror att dom orden talar för sig själva.







(Ps. Snart mår jag bra igen och då gör även bloggen det.)

Utkast: Okt. 20, 2011









Jobb 9.30 - 16.00-ish
Någonstans mellan 17 - 19 = Nytt pass
Resten av eftermiddan/kvällen =




hanging on a moment of truth




Dom här 3 killarna håller mej flytande och
är mina vingar när jag själv inte orkar flyga.

Jag saknar er nu♥









The wheel breaks the butterfly



Good Morning Hunnies! Håret blev bra! Kalaset blev lyckat! Och när lägenheten återigen blev lite mindre rörig så sjönk vi ner i soffan och tittade på Desperate Housewives.

Idag jobbar jag kväll och har några viktiga ärenden att uträtta innan jag börjar kl 12. Så jag tidinställer ett litet inlägg, stänger av datorn, pussar missarna hej då och önskar att jag snart är hemma igen.



When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly


And so lying underneath those stormy skies
She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"








♥ Sis


(tidsinställt)

Fick en försenad men ååh så fin födelsedagspresent av min syster och man i helgen. Hon känner allt mej ;) Mirakelolja till håret och älsklingsparfymen! Tack!♥ Tänker mycket på min syster nu efter det som hände i helgen. Jag vet hur tomt det blir i både själen och hemmet när man förlorat ett djur. Det är en familjemedlem! Älskar dej sis!






Dessutom fick jag ju presentkort hos frisören av både mamma och pojkvän när vi hade kalas för ett par veckor sedan. Dom 3 personerna som känner mej bäst i hela världen har prickat in bingo på alla presenter! Det tycker jag är kärlek♥ Jag ska faktiskt nyttja dessa presentkort idag efter jobbet halv fyra. Och direkt efteråt rusar jag hem för att duka fram inför R's kalas kl 18.00. Han fyller år på lördag! Have a great day sweeties!







no words




Godmorgon finisar! Jag är lite ur balans för tillfället. Det enda jag säkert vet är att efter dom här 2 veckorna som är kvar ska jag starta upp på nytt och rensa bort allt gammalt. Jag ska plocka upp alla bitar igen som nu ligger utspridda överallt. Jag är ganska trasig. Men det är oxå en otrolig lättnad att slippa vara runt människor som suger musten ur mej. Det är inget liv att leva.

Igårkväll var vi bjudna på mysig kvällsfika hos fina T&J. Precis vad själen behövde. Efteråt åkte vi och handlade lite och när vi kom hem städade jag hela akvariet. Puh. Men när det äntligen var gjort så förtjänade vi mer än nånsin att sjunka ner i soffan framför Ensam Mamma Söker. Där låg vi sen med tända ljus och täcke över oss och bara myste tills vi somnade♥ Det är såå skönt att somna i soffan. Om man är smart som vi är så borstar man såklart tänderna innan man somnar så att det bara är att tassa till sängen när man vaknar ;) Hahah!








Nytt dust till naglarna!




Köpte 2 nya burkar med glitter förra veckan. Provade det ena inför helgen. Färgen är gammalrosa men jag tycker den går lite mer mot roströd eller aningens brun. Väldigt fin hur som haver och jag är nöjd med köpet! Den andra burken är mest påfyllnad, turkos nyans. Kan eventuellt vara lite mörkare än den förra jag hade men det är nog ingen nackdel isåfall :)


Lack: Transparent
Dust: Gammalrosa








you are stronger than anything it throws your way




Hej... det har hänt 2 jobbiga saker den här helgen. En sak som jag är så jävla förbannad över och en sak som jag istället är jävligt ledsen över. Det som jag är ledsen över hände igår. Efter en halvtimma ute i Fyrunga hos syrran fick vi avbryta våran lördagskväll då deras underbaring Hasse förmodligen blivit påkörd. Det är så jäkla hemskt och jag fattar fan inte varför livet måste vara så elakt ibland? Det som skulle blivit den underbaraste helgen på länge blev istället den värsta på mycket länge.









Tiveden och vargarna!




Heeeeej på er! Nu är vi hemma efter vår lilla roadtrip till Tiveden! Vi har gossat med små söta vargungar och hälsat på en underbart fin American Wolfdog hanne vid namn Zeke. Dessutom fick vi många pussar utav valparnas pappa, Alaskan malamuten Jocke :) Så fina hundar!

Dock blev hela besöket lite knas och jag tror att han som äger hundarna missuppfattade mej en smula eller har rört ihop allt. Jag har nämligen pratat med honom flera gånger i telefon och syftet med denna resan var att få en chans att hälsa på de stora vovvarna och se hur rasen är, men istället kändes det som att han förväntat sig att vi skulle ta med oss en valp hem...! Många utav hundarna fick inte ens komma ut ur sina gårdar. Det var tråkigt men förövrigt är vi glada och om det blir en bra kombo nästa gång det vankas en kull så kan vi absolut tänka oss en liten ;)






Pappan till nuvarande kullen är renrasig Alaskan Malamute och var verkligen en super trevlig hund! Väldigt snäll och verkade helmysig!




American Wolfdog-hannen Zeke. Så himla fin att man tappar andan när man kollar på honom! Underbar!! Tyvärr är typ alla tikar han har nu döttrar till honom så det verkar inte bli mer kullar från denna stilige killen. Synd!




Nu ska vi snart bege oss mot Fyrunga för att träffa min syster och man. Denna lördagen fortsätter alltså i glada tecken och jag ska njuta så mycket jag kan! Hoppas ni oxå har en fin helg mina darlings!


FREDAGSMYYYYYS!! and I fucking lööööv it!!

img_4641 (MMS)

FREDAGSMYYYYYS!! and I fucking lööööv it!!


Update!

Va faaan! Bra start på underbar fredags-känsla... Man kan ju tycka att min sambo som oxå cyklade imorses kunde varnat mej om att de var frost på sadeln. FROST!! och jag som tog skinnjacka för att de var soligt... Jag ska krypa in i torktumlaren ett tag nu tror jag ;) ha en underbar dag!


Utkast: Okt. 14, 2011



Idag känner jag bara såhär:





Det finns ingen hejd på min längtan efter fredagseftermiddan och kvällen! Jag hoppas att jag kan rida på den känslan hela arbetsdagen så att klockan tickar på snabbt. När jag äntligen får stämpla ut ska vi nämligen ha den dära underbara FREDAGEN! Med kaffe, kaka och klick!, vin, Idol och hemmagjorda kycklingburgare! Mmmm! Jag behöver den här helgen! Så vi säger inget mer utan hörs i em helt enkelt :)





A piece of work


(tidsinställt
eftersom jag är på jobbet och gör just det här...)



Jag dokumenterade lite igår på jobbet så att ni faktiskt kan få se vad jag gör på mitt jobb :) När lunchen är slut ska det nämligen fixas och trixas inför kvällsarbetet. Bort med salladsbuffé, assietter och bestickkorgar & istället fram med det här:








Ps. Joo, vi är faktiskt såhär kärleksfulla mot varandra heeeela tiden!♥
True love!





Early morning and a late night





Hej mina fina läsare! Hoppas allt är bra med er?
Här steg vi upp i ottan, trots att jag börjar arbetet kl 12.00. Skönt att kunna duscha och fixa sig i lugn och ro. Dessutom har jag varit med hjärtat på vårdcentralen där han tagit bort en liten ärrbildning som uppstod när han var barn... syskonkärlek kan vi kalla det  Jag som inte tycker om sådant tänkte ändå vara tapper för min älskling och följde med in i rummet. Allt kändes lugnt och jag satt där med blicken ner i min tidning. Men sen helt plötsligt blev det lite för mycket av det goda ändå, hörde ju allt och så prat om vilken kniv hit och vilken nål dit... ja jag var tvungen att rusa ut för att inte svimma! Hahaha! Som tur var hittade jag ett litet rum precis brevid där jag kunde vila ut tills jag såg normalt igen  Jag är dock van vid sånt här, sedan barnsben. Jag höll till och med på att svimma när jag och mamma var med Moschino hos veterinären en gång och tog blodprov på han! Hihi!

Nåja, nu är hjärtat på jobbet iaf och jag ska strax promenera bort mot mitt. Känner inte jätte mycket för att jobba kväll idag igen men sånt är livet. Tydligen. Idag kommer det iaf ett tidsinställt inlägg lite senare så att ni kan se vad jag gör när jag jobbar hela dagarna..! Och vet ni vad?










you know nothing about me




Genom min altandörr, onsdagen 12 oktober, 10.55.
Lite suddig, precis som mej:




Kommer ihåg när jag satt i dörröppningen på ett täcke i somras och njöt av morgonsolen. Hjärtat stod i köket och fixade frukost. Jag hörde kaffet brygga i bakgrunden och jag mådde så bra. Vi hade hela semestern framför oss... Vart tog den stunden vägen? Nu är det höst på allvar och istället för att sitta på täcket där ute måste det snart röjas inför vintern. Tömma blomkrukor och skydda möblerna mot snö.

Jag hörde några damer sitta och prata igår på jobbet om att sommaren faktiskt varit fin. Det tycker inte jag. Jag HATAR människor som såhär i efterhand förskönar allting. Givetvis finns de guldstunder som vi minns och vårdar men i det stora hela var det en förjävla tråkig sommar! Det var det! Tänk när man var liten... somarlov i 9 veckor! Och typ solsken varenda dag! Jag och min syster lekte bafota i gräset dag in och dag ut. Det är fina minnen♥

Jag vet inte varför jag bladdrar om detta just nu. Ibland kommer "momentsen" bara till mej. Jag är kanske i en lite extra blödig och känslig period i livet. Jag vet att det beror på den där gnagande oron i magen hela tiden. Livet har en tendens att aldrig bli som man tänkt sig. Mitt vardagsliv och kärleksliv är det bästa och finaste som hänt mej♥ Men allt det där andra tär på mej.





Det går bra... snart.




Gokväll raringar!♥ Min man ligger brevid mej i soffan och kollar boll. Med ölen i handen såklart. Jag har fått en chokladkaka som kompensation. Fair Enough. Jag har till och med laddat hem kvällens avsnitt av Desperate så att vi kan kolla på det tillsammans EFTER matchen... vilken bra flickvän jag är! Jaa, den bästa om jag får säga det själv ;) Det är underbart att sjunka ner i soffan med mina 3 favoritkillar i hela världen brevid mej, tända ljus på bordet och lite bloggish-tid för sig själv. Både igår och idag har jag varit så himla trött och slö. Det räcker fan inte med en dags ledighet innan på man går på arbetet igen. Så nu tänker jag gosa ner mej riktigt ordentligt i soffan och bara njuta av stunden.



Ps: Mötet blev av idag och det var riktigt givande på ett underbar-magkänsla- stadie!
Jag kan bara säga att vi är på väg nånstans BRA!









Tadaa!




Här är pläden jag köpte på Chili i Skövde i söndags!
Den är så otroligt gosig och jag kunde bara inte låta bli! Ni vet ju hur jag är... ;)
Dessutom kostade dom bara 199 kr just nu!
Finns massa fina färger och man kan även köpa dom i Chili's webbshop!

Passa på!




www.chilistore.se




Nu ligger den fint över armstödet på soffan och jag kunde inte vara
mer redo för höstens alla burr-kvällar framför tv.n med tända ljus och tekoppar!






(tidsinställt)


vi hörs senare... / tydligen inte.




Godmorgon! Jag återkom aldrig igår. Jag vet inte vad jag ska välja att skylla på. Det jag kan säga är att jag fullkomligt dog i soffan när jag kom hem från jobbet. När sedan R joinade mej en timma senare var det dags att rycka upp sig. Så vi promenerade bort till "den stora" ICA-affären, handlade saker som gjorde att vi skämdes i kassan  (chips, popcorn, torkad fisk till katterna, kattmjölk och lite mera chips..., kände oss lite freaky som bara köpte onyttighteter och kattsaker haha), postade även ett brev på vägen hem.

Sen är det svårt att beskriva vart tiden tog vägen för jag vet inte själv. Tiden går så jäkla fort när man är hemma och jag får nippran på det! Man hinner ju inte göra nånting förrän ögonen åker ihop i soffan och det är läggdags. Nåja, vi kikade iaf lite på tv.n medans vi åt (Ensam mamma söker & Hollywoodfruarna) och efteråt plugga vi in sista Bournefilmen i dvd.n och öppnade en utav chipspåsarna... okej jag ljög, vi öppnade den redan på vägen hem från ICA. Ibland får man vara störd









2011-10-10








Njaa, ibland känner jag inte för att vara lika positiv som alla andra där ute. Jag är mest sur för att det är måndag. Söndagen tog slut alldeles för fort :( Dessutom känner jag mej lite halvkonstig i kroppen. Ont i magen, lite virrig i huvudet och småförkyld. Bra start. Men sen vet jag oxå att dagarna när man bara jobbar lunch iofs brukar gå rätt snabbt ändå... även om de inte känn så just när man jobbar ;) Vi får se vad eftermiddan/kvällen består av. Kanske blir det en långpromenad? Kanske blir det bara mys? Eller så tar vi tag i en del viktiga saker. Det enda som är säkert är att vi hörs snart igen...





Utkast: Okt. 9, 2011




Tidigare idag:




PS. Den där krukan i fönstret är ganska så stor...
      därmed märker man hur stor även Chinosen är ;)
 








SÖNDAG!♥




Gokväll finisar!♥ Vilken underbar känsla att vakna upp kl 10.30 i sängen och inse att det är SÖNDAG! Och att det inte gör ett skit att klockan är så mycket... visst, jag hade inte planerat att sova sålänge men tydligen behövdes det. Vi steg upp pigga och glada, gjorde iordning frukost och satte oss till rätta i soffan framför Nyhetsmorgon. Där pratades det om julsaker och att affärerna redan börjat plocka upp dessa. En smula för tidigt enligt mej men ändå har man en viss längtan efter julens mys nu såhär i hösttider.

Efter stund kom vi fram till att vi ville göra nåt med dagen. Så vi bestämde oss för att ta en tur till grannstaden Skövde. Där strosade vi runt hand i hand bland affärer och njöt av ledigheten tillsammans. Köpte en väldigt fin grej som jag visar imorn ;) Och även årets första julklapp fick vi med oss hem! Lika bra att slå till, tänkte jag :)

Nu ska vi varva ner i soffan med äpplepaj och stooor kaffekopp! Undra om det kanske går nån bra film på tv.n? Jag tänker iaf INTE acceptera att det redan är måndag imorn, så istället tänker jag sätta igång en strejk och bojkotta gå-och-lägga-sig idag.









Wanted


(tidsinställt)






Hittade lite höstnytt i dagens nr av Leva&Bo som jag tänkte dela med mej av. Jag är ju ganska så mycket för fluffigt, gosigt, mysigt och sånt... det har ni säkert inte missat ;) Fast det betyder ju inte att man vill ha allt sådant heller. Puffarna till exempel, rätt så mysiga men passar det verkligen in i mitt hem? Njaa. Och dessutom skulle ändå Soul bara sätta klorna i dom :P Pläden har jag dock spanat in länge och vill gäääärna ha! Tycker kuddarna längst upp var fina tillsammans! Och vi skulle behöva en ny fin burk att förvara kattmaten i... alltid kul med lite nya ideér!







Longing for sunday, bloody sunday




Hej på er! Jag har tänkt och planerat hela dagen att jag måste hinna blogga innan jag sticker till jobbet... och nu sitter jag här framför datorn och hittar inte orden. Så jag säger HEJ! och önskar er en trevlig dag helt enkelt. Själv önskar jag bara att den där älskvärda söndagen kommer fort.










Working late



Hej såhär mitt i natta mina läsare  Det blev en sen kväll på jobbet. Lugn, men sen. Livets ironi, right? Hade för att vara exakt 5 bord ikväll. Alla utom 1 var väck innan nio. Sen satt sista gänget och vinade huuur lääänge som helst. Så jag stämplade ut 00.25. Annars kan man ha hur mycket att göra som helst men ändå sluta runt elva liksom. Sjukt. Skönt iaf att hälften är gjord. Bara imorn oxå sen LEDIG SÖNDAG!! Kropp och knopp behöver ett break. And that's what the weekend is suppose to be all about.

Nu sitter/ligger jag här i sängen och kan inte sova. Men R sover såklart, han och M var förbi på några öl. Jag tycker det är mysigt när han kommer o håller mej sällis♥ Och idag vare ju en sån där dag då jag faktiska hann prata med dom! Tyvärr blev det nog liiiite för mycket av de goda... jag gissar på att de dracks en hel del öl även innan. Fotbollen... så nu är vi 3 stycken som ligger här och vill klippa av oss öronen. Han snarkar!! Moschino ser måttligt road ut




Vi hörs imorn bunnies! Eller ja, senare idag blir det väl för de flesta av er...
Natti Natti!//Godmorgon!








Just thinking about you





(tidsinställt)


Nu är lunchen slut och kvällsbestyret tar över. Det ska putsas bestick, vikas servetter, dukas fram glas, sätta på kaffe, tända ljus... sen äre klart och jag kan invänta gästerna. But I miss you♥ och jag är skapligt sur för att jag missar Idol! Buhuu! Dock tar vi reprisen imornfm när vi kommit ur sängen och förflyttat oss till soffan med rykande färskt kaffe och leverpastej mackor!






TGIF (for the wrong reason!)





Jomen det är så. Jag är glad att det är fredag idag... så att den kan ta slut nångång!! Det känns hemsk att känna så på en underbar fredag men jag hatar verkligen att jobba helgkvällar! Det gör jag.

Men innan vi tar tag i dagen tänker jag sjunka ner i soffan med kaffekoppen i handen och Klick-läsning! Käka en riktigt god frukost oxå. Det är ju fredag trots allt! Även om det känns som att änglarna där uppe speglar mitt humör då det började regna precis... Var iväg till affärn nyss och köpte lite smått. Då sken iofs solen. Väldigt knepigt väder!!



Vi hade iaf en mysig kväll igår! Tog ett glas vin på Cafét med T&J och tjötade lite skit. Trevligt♥ Innan jag och R cykla hem svängde vi in på Hemköp och köpte med oss allt vi behövde till en supergod pasta! Med gorgonzola-sås och massa champinjoner + kyckling! Mmmm love it!! Till detta satte vi på senaste avsnittet av Ensam mamma söker. Och efteråt såg vi ääääntligen klart på säsong 5 av Grey's! Ni vet när George dör... usch!

See you later hunnies!






Mateus Oyster Bowl


(tidsinställt)


Så fin att jag dör lite när jag tittar på den! Åh!♥
Fast joo, jag hade grav ångest i affären igår när jag valde mellan denna och de 2 underbara tekopparna... Men tillslut kom jag fram till att jag kan önska mej dom i julklapp  Och så fick ännu en ostron-skål följa med hem! Men jag är väldigt nöjd och den passar perfekt på vardagsrums-bordet! Tack svärisarna för presentkortet!











I'm on the edge




Hello Sweetnoses! Jamen de funka ju tydligen jätte bra att blogga från nya appen då jag fick ladda upp bilden 3 gånger imorses bara för att det stod att det inte funka, samtidigt som jag borstade tänderna eftersom jag var en aningens stressad. Och sen när jag under dagen kollade bloggen så ser jag ändå att bildhelvetet kommit i dubbelt format... jaha?!

Något som jag däremot lyckades bättre med var att prica in allting igårkväll som jag skrev tidigare att jag ville/skulle göra. Ja ni vet vad jag menar. Ibland skriver man att man ska göra det här och det här och det här... men nästa alltid så äre åtminstone en bit som faller bort. Men inte igår inte!

Prommis till ICA i regn:  √ Check!
Lui + Mateus:  √ Check!
Kyckling i ugn:  √ Check!
Skumbad:  √ Check!
Mat + Bonde söker fru:  √ Check!
Grey's: √  Check!




Dock är jag lite besviken på Grey's... det höll inte standard. Och vi somnade typ till den nya serien... så jag antar att den inte var så bra. Men annars är jag väldigt nöjd med onsdagskvällen! Idag ska vi möta upp T&J för ett glas någonstans ute i vimlet. Lite tjöt, lite vin, lite trevligt... Lite umgås helt enkelt :) Så ni får hålla till godo med ett tidinställt som dyker upp senare på min nya Mateus-... ja precis, vad det nu blev ;)





Under täcket mår vi alla bra



Idag säger jag hej från sängen! Och passar även på att prova bloggning från nya appen. Det är sånt himla ruskigt väder ute! Jag vill stanna så länge jag bara kan under täcket! Usch, men snart måste jag tyvärr gå upp och göra entré i regnet på en kall cykeljävel...

Jobbar min sista förmiddag för denna veckan. Imorgon äre heldag som gäller och även lördagkväll. Men det är inget jag vill tänka på nu. Vi hörs på vanligt vis i em! Take Care bunnies!



I'm inlove with Mateus!




Men vad ÄRE för väder ute?! Hur fasen ska man kunna gå ut och gå en underbar promenad när det regnar och blåser storm? Jag blir lite smått galen och faktiskt förbannad. Eventuellt gör jag revolt 1,2,3 och drar på mej regntåliga kläder och paraflax i handen. För jag VILL promenera. Men det är samtidigt inte jätte lockande.

Jag vill nämligen gå en sväng till ICA och på vägen även svänga in på Lui där jag fick presentkort av svärisarna!  Välja ut något fint från Mateus som jag absolutely avgudar! Den keramik-porslins-serien är underbar! Helst av allt vill jag ju ha hela kittet, mattallrikar framför allt! Men det är sådant som jag mot min sambos vilja komer önska mej i bröllopspresent...! Hihi! Hittade en väldigt fin bild på nätet, jag bara älskar den lila färgen!!




Nåja, vi får se hur det blir. Men visst vore de mysigt med en prommis även i regn? Komma hem lite lagom frösen, tappa upp ett varmt bubbelbad och sjunka ner, medans kycklingen står i ugnen. Sedan käka framför Bonde och mysa till premiären av Greys! Jaa, så får det banne mej bli! Klubbat och klart!




Rosa Månaden!





Oktober är den rosa månaden som vi alla vet.
Jag brukar alltid bidra på något sätt. Det känns bra. Vet inte riktigt än vad jag ska köpa detta året men har ju lite tid på mej :) Om jag inte redan hade en älskling från ghd så skulle jag köpa deras bidrag varje år för dom har så himla snygga tänger!!

-->
Här <--  kan ni se alla ROSA produkter för detta året!






Put that smile on my face





Hej darlings! Det blev inget möte igår, det körde ihop sig helt enkelt för den "andra parten". Så vi sköt på det en vecka. Istället åkte vi och handlade lite för att fylla på hyllorna hemma. Sen unnade vi oss varsitt glas rött! Vardagslyx! R i duschen och jag medans maten stod på spisen... hehe. Gillar sånt väldigt mycket! Efter middan tog vi äntligen tag i det som hängt över oss länge. Nämligen att klippa R's hår! Skönt att de är gjort  Blir alltid lite nervös för jag är ju fan ingen frisör liksom ;) Men det brukar bli bra och han verkar nöjd nu. Det var även premiär av sista säsongen nånsin av Desperate Housewives! Tycker den serien klarat sig hyffsat med hedern i behåll men ändå skönt att det blir ett slut nu.

Och på tal om serier... BÄSTA tvkvällen nånsin drar igång idag! Greys startar igen!! Tyvärr hänger inte nya favoriten Off the map med då den tydligen inte levde upp till förväntningarna i USA och lades ner. Mitt i cliffhangers och allting!! Extremt dååååligt! Dock är jag inte så förtjust i Halv åtta längre och det är rätt tråkigt för jag brukade älska att titta på det. Men i somras körde dom sååå många reprisen att det bara blev lite too much helt enkelt.


Ha nu en riktigt fin onsdag så hörs vi hunnies!
Take Care!







PS:


(tidinställt
eftersom jag jobbar som vanligt)



. . . .  den 15.e oktober  ska vi hälsa på varghundarna!!
Åh jag längtar så himla mycket!! Har vi tur finns det valpar kan att gosa med oxå! Men vi vill ju helst träffa de stora vovvarna så att man kan se hur dom är lite och så. Det ska verkligen bli så kul!

Dessutom ska vi senare den dagen hem till min syster och man och ha trevligt! Så det kommer bli en superlördag! Längtar massor. Får tänka på det denna helgen då jag ska jobba heeeela tiden.


Inte riktigt sånna här men nästan... ;)

www.google.com







Tisdagsmorgon




GodMorgon alla fina där ute! Jag är väldigt nöjd med min födelsedagskväll. Jag är alltid nöjd när jag är tillsammans med hjärtat♥ Det gör inte ens något att han somnade i soffan sen när vi kom hem och skulle kolla på Greys... hehe. Men nu är det en ny morgon och en ny arbetsdag. Jag längtar redan helt ärligt tills jag slutar och bara får komma hem till min lugna trygga vrå igen. Dock ska vi faktiskt på möte i eftermiddag... ni vet projektet ;) Det är INTE avglömt eller nerlagt! Så det ser vi fram emot! Hoppas ni får en bra dag!


Ps. Nu har äntligen liljorna slagit ut minsann och jag bara älskar dessa blommor!
Vackraste man kan ha på bordet!









Gifts




God eftermiddag sötisar! Hur har er dag varit? Min födelsedag har hittills omfattat mest jobb + 2 andra händelser som tyvärr inte varit roliga. Men nu är saker och ting på väg upp... om en liten stund ska nämligen jag och hjärtat gå ut och äta på restaurang! Det ska bli mys och vi bestämde oss för att testa ett ställe vi inte varit på förr. Jag själv är ju inte så sugen på att gå till jobbet som ni kanske förstår ;) Hehe, även om maten är riktigt bra!

Resten av kvällen blir bara massa MYS! Det är det bäääästa jag vet!♥



Åh, vet ni? Fick bland annat denna underbara skål av R imorses! Älskar Mateus så jäkla mycket!! Och dessutom fick jag presentkort på affären i stan som har mycket av deras porslin igår av svärisarna! :) Men vi får inte glömma bort mina söta små skålar från IB Laursen! Löööv them!










3 Oktober ♥













Idag fyller jag 24 år!
Vaknade av att jag fick frukost på sängen och paket av min kära sambo!
Självklart ville missarna oxå vara med och fira mamma.
Soul ville öppna paketen och Moschino ville äta upp min frukost... ;)
Tiden går så fort när man har mysigt bara så för en timma sen drog min älskade
till jobet och nu är det min tur. Vi hörs i eftermiddag helt enkelt! Ha en bra dag alla fina!♥






 


Pre-Birthday!




Hej mina kära! Idag har vi avklarat ett kalas. Jag fyller ju som sagt år imorgon :) Nu är hela lägenheten fylld utav underbara blommor! Jag älskar det!! "Färska" blommor är en utav livets bästa inredningsdetaljer tycker jag!

Jag fick jätte fina presenter! Tack♥ Dock får jag såklart vänta tills imorn med att öppna hjärtats. Men bland allt idag så blev det fina presentkort på både Lui (mera Mateus-porslin!!) och på Salong Axelsson, så att jag kan fixa te min hemska utväxt  Och äntligen fick jag mina underbara små muffinsformar/skålar i porslin från IB Laursen!! Åh, jag ville ha dom så himla mycket och fick hela 8 st isblåa av min mormor och morfar! I love them!! En annan efterlängtad sak kom päronen med... en skohylla!! Visar lite pics imorgon. Nu ska jag ta min del utav det hemska berget med disk och sen förtjänar vi ett varmt gott bubbelbad tycker jag!





Fick även en fin blommande krukväxt av min farmor och dessutom har jag en bukett aprikosa liljor på bordet men dom har inte slagit ut än och jag är sååå besviken på dom för det! Hoppas verkligen dom öppnar sig under morgondagen.






Att vara med katt...




.... kan ibland ge för mycket av de goda  Jag vet inte hur många möss som dessutom ligger under soffan och gömmer sig. Och för att inte tala om den andra högen som ligger inne i sovrummet. Hahaha! Men ni får ju ändå hålla med om att den lilla vita som vi köpte i söndags åt dom är ursöt!? Hihi! Dom älskar varenda en av sina leksaker så jag har inte hjärta att sålla bort någon.









Att bryta fredagsrutinerna




Hej på er mina fina! Ledsen att det gapat tomt sen igårmorses... men ibland blir det helt enkelt så. Dessutom var jag på ganska dåligt humör igåreftermiddag och det känns ju förjävligt eftersom det var fredag o allt  Men ibland blir det bara fel i kommunikationen och min sambo tyckte att vi skulle göra en större handling igår efter jobbet. Det tyckte dock inte jag... vi skulle ändå fram på stan idag. Men han fick som han ville och klockan tickade på. Så det resulterade i att vi var hemma runt halv sex. Och då var det dessutom strömavbrott! Så vi fikade väl nångång efter sex och sen försvann tiden bara i rasande fart. Vi tittade INTE ENS på Idol. Förstår ni?! För jag gör det inte. Jag vet inte vad som gick snett men det var galet frustrerande. Ni vet ju hur viktiga fredagarna är för mej

Men tillslut skärpte vi till oss och lagade den där tacosen. Vi drack lite vin och kvällen blev ju mysig trots allt. Idol tog vi igen idag till frukosten... Tv4play är alltid räddaren i nöden ;) Så nu är mitt humör mucho bättre och jag har fått väldigt mycket gjort denna lördagen. Städat och skurat så att lägenheten ska vara fin imorn när vi har kalas för mej som fyller 24 på måndag   Ikväll ska vi ut på en liten utflykt faktiskt. Min man har stått i köket hela dagen och förberett mat som han ska laga åt ett gäng herrar ikväll. Han har blivit catrad alltså och jag kan ju lika gärna ge en hjälpande hand då med servering. Planen är/var att vi skulle hinna gå ut och äta efteråt, för att fira min födelsedag lite extra. Trevlig Helg allihopa!!



En liten del av vårt sovrum. Rosa är detaljerna och det är väl inte min sambo överförtjust i men han tycker ändå att det alltid blir snyggt tillslut ;) Letar fortfarande efter den där Malmbyrån... fattar inte att det ska vara så svårt!