Ser du stjärnan i det... gröna?


Jaa, jag köpte en grön adventstjärna och den är jätte fiiiiin!
Se här:

178038-652  178038-653

Jag brukar inte tycka till om Idol. Men ikväll fällde jag nästan en tår. Fasiken va mäktigt de va när Amanda sjöng Halleluja!! Iiiiiiih! Super gött att tjejerna är i final!!

Imorn åker jag tidigt mot Vara och möte N.
Sen bär det av till Göteborg och The Studio!
Puss och Kram! Natti Natti!!



Va gör man? Joo, man hittar på en egen tävling!


Men Heeeeeeeeeeeeej Fredag!

Trevligt att träffas. Vad har du gjort idag? Gett många människor lugn o ro, happiness och delat ut regn? Jaha, låter vettigt. Utom regnet... Vad jag själv hittat på? Jooo jag har vart inne i stan på förmiddagen. Kom iväg redan strax efter klockan tio faktiskt. (Det finns en första gång för allting!)

Köpte en ny adventstjärna som jag tänker hänga upp alldeles nu. Sprang på N och gjorde upp planer för imorn! Modellfotona you know  ;)  Vad har jag mer gjort? Käkat kinamat! MUMS!! Jag tänker skippa träningen idag... snyft, det är alltid Steppen som blir lidande! Men jag har rethosta. Vill inte riskera nåt. Dessutom har jag en del att pyssla med här hemma.  Ha de gott vänner och njut av helgen!!


Alla klänningar var... eh, inte min stil idag. Så jag bestämmer här och nu att ni får rösta på Veckans Hår istället! Bra va?  :)  Min favorit kan nog alla gissa - Miss Simpson! Vilket barr tycker du bäst om?

image651

Såhäääääär GLAD är jag nu!!


12.e januari! Lägg det på minnet!
Då blir'e en till KRYSSNING! Tjooohooooooooooooooooooo!!

image650

Dock inte samma destination men det är en bagatell!
Hurray! I'm sooooo happy!!  :)


My Little Bambino!

image649

Dom bara växer o växer... ja jag säger då det!  ;)
Puss på dej gullet!



You'll never shine if you don't glow!


Vardagslyx. Jag vet att det är sant att man måste ta vara på dom små glimtarna i livet. Mitt vardagslyx ikväll blir mys i soffan, insvept i täcket med en stor kopp te och något gott att äta. Jag har inte ätit crunchy på evigheter. Anledningen är att jag försöker ta reda på om jag är laktoskänslig eller inte. Det går sådär. Nu vill jag ha CRUNCHY! Massa crunchy med filmjölk! Uff... life is not fair!

image648

Jag har en vän på Facebook som heter Snuffleupagus. Du hittar honom på min sida och han är snäll. Om du inte har något att göra kan du gå in där och klappa honom. Då kan jag klappa din vän oxå och så tjänar vi båda två mera munnys. För våra inhåvade munnys kan vi köpa roliga saker till Snuffen :) Bra va?

Ja jag vet, jag har inget liv. Men har du de då?



Ps. DET BLIR EN TILL KRYSSNING!! När?? Helst igår.


Jag såg de snöa, jag såg de snöa...

de va väl roligt, hurra!

Ja, synd att det aldrig kan snöa ordentligt bara! Några flingor hit och några flingor dit. Det ger ju ingenting! Jag vill ha fluff på marken. Kallt äre ute iallafall. Burr! Blir stor varm jacka sen när jag ska ut med Bumbi.

Blir aerobic-träning som vanligt idag. Funderade på att strunta i detta då jag kände mej krasslig i måndags men åkte iväg ändå... inte så smart. Dansen var till råga på allt inställd så det var ett vanligt medelpass tror jag... Fast med väldigt mycket fart! Jag orkade inte med och blev alldeles matt. När vi stretchade sa ledarna att det är viktigt att lyssna på kroppen och inte träna om man har ont i halsen... Hoppsan. Jag kände mej träffad :) Men nu äre alltså bättre och livet piggas upp med lite träning.

Ikväll äre tydligen säsongsavslut på Grey's.  Buhuu!
Krämbulle!

image647

Jag är en flicka med livlig fantasi...


Varför måste jag lära min mobil att stava ord som skank?  Borde inte det redan ligga i ordboken? Sånna ord förekommer ofta när jag och M kommunicerar. När man är upset och vill plita ner ett snabbt sms till sin makalösa peep som alltid förstår och alltid tycker och känner samma, är det sista man behöver "Stava ord"... Aargh! Man har redan kastat om flera bokstäver och stavat kratta. Man har liksom inte tid att dubbelkolla så allt blir rätt. Ungefär som när man råkade dra iväg ett åt helvete fel-stavat sms till mamma som snällt skulle hämta en efter blöta utekvällar. "Men va? Näää asså, jag är INTE full. Jag lovar. Jag drack knappt nåt ikväll!" Liiiiiite svårt att förklara dan efter varför typ en isländare skulle stava bättre svenska än mej!  ;)

Hur som helst. Skank. Skanks... hate'em! Finns överallt.
Det kanske verkar som att jag är pissed? Men det är jag inte så det är FEEEL! Jag vill bara ha alla skanks attention och viska: Up Yours!

För er slow-mows: Jag ogillar skanks.  Jag brukar inte erkänna sånt här. Men en dagbok ska man anförtro sig åt. Har jag hört. So don't you go and tell my little secret now  ;)

image645

Sweet Dreams!


Pågående Mirakel!


Jag kan inte ens räkna på 2 händer nu hur många gånger jag watchat klippet med Björn Gustafsson längre ner. Han är så galet bra som brat! Helt sinnes!  ;)

Det pågår ett mirakel i Lidköping just nu. Solen skiner!! What a feeling!! Piggar på humöret avsevärt. Men ändå är jag bored... Fast kanske inte lika bored som M. Och då ska ni veta att hon befinner sig i Sthlm och jag sitter här i min lilla håla. Trodde aldrig hon skulle klaga nu när hon är i precious Stockholm. Trodde till och med hon blivit kidnappad igår och att det istället satt en grön slajmig alien framför datorn... Like, vem är du? Och vad har du gjort med min vän?

Men det visade sig att det fortfarande var hon bakom skärmen. Hon saknar bara sin peep otroligt mycket. Och jag saknar henne med! That's what this is all about. Det spelar ingen roll om du befinner dej i paradiset. Skulle inte vara särskilt kul om du var helt ensam, right?


Vovve-prommis. Måste njuuuta av solen.
Pözz!

image643

Saturdays Shopping!

image642

"Och så får du en sån där fin påse oxå!"
Hahahaha, guess you had to be there  ;)

Mina inköp:
* Grå gosig kort kofta från Rut m.fl  (nya Vero Moda)
* Svart linne + svart bolero från Bik Bok
* Nya mirakel-produkter till min ofantligt torra hårbotten från Kérastase

Älskar när man får sånna där ûbersnygga kassar att bära på!  ;)
Tjejen jag snackade med inne på Bik Bok skulle oxå påminna chefen att jag vart inne (igen)... jag VILL verkligen ha jobb där!! *Hoppas Hoppas*

Ikväll ska jag iväg och dansa. Inget annat på g. Planerar en tidig kväll i sängen. Är sjuuukt trött. Kunde av någon fånig anledning inte somna igår. Vilket resulterade i alldeles för få timmars blund inatt. Peace Out!


WTF?!


Vad äre som sker? I'm totally confused!!
Tittade nyss på filmen "Familjen är värre", som jag spelade in i lördags. Och kanske är det jag som är sne, lite bakom... men känns inte hela Gaylord och Monkeybusiness-biten snodd därifrån? Hahahahahaha!

Well, hur som helst. Jag ska snart ta mej i kragen och åka in till stan. Lösa det här med mitt Visa-kort. Jag vill helst inte pröjsa för ett nytt kort-på-kort som jag har nu... Får se vad dom säger.

Förövrigt? Tjaa, inte mycket. Solen har gått ide. Och nu började det snöa här.

Igår virvlade jag runt på YouTube och upptäckte något jätte kul! Hahahahaha! Jag tittar dåligt på Parlamentet nuförtiden så jag har helt missat detta nya underverk! Han är skiiiit rolig jööh!!  :)
Kolla in Schyffert!



Have a good one!


Kent!


För det första... jag vet inte vad som hänt med mitt bloggande. Jag är kass... but I'm only human. That's my saving grace!

Helgen... vilken underbar helg! Tack min gosiga syster för att jag har dej!
Kent var fantastiska! Dom är RESPEKT på scenen. Så äre bara! Jag kan inte beskriva med ord.

Så de e väl som dom säger...en bild säger mer än tusen ord ;)


image623

       
       

image631

       
       

image641


Min helg har allstå varit great! Började dock med lite strul... haha, mitt förbannade betalkort t.ex. har slutat fungera. Men det ska jag fixa imorn. Vi kom fram till hotellet tillslut. Lyxade lite och fixade inför Kent. Sen drog vi till konserten. Kikade inne på Lisse och åt lussebulle innan vi hamnade inne på hotellrummet igen och beställde upp mat via room servicen :) Glassigt!

Innan vi åkte hem på lördagseftermiddan drog vi en repa på stan of course. Inhandlade lite gott som ni kan få se imorn! Nu äre dags för mat här. Min mage skriker!!!

Take care!!! Pussen*


A little something on the road...


Jag är hemma.

Jag är trött.

Jag ska sova!


Rejält med brass imöra!! :)
Puss och God Natt!

image621


KENT and Göteborg!


Hahahahahahaahaahahahaaha!
Jag skrattar... jag måste! Annars gråter jag.

Sitter här nu och äter pannkakor i räser fart! Varför ska jag alltid bli så sen när jag ska iväg nånstans?
Nu vare inte bara mitt fel. Jag har ju en liten vovve som är busig och totally sinkade mig imorses!!

Men nu ska jag iväg iaf!!! Till Göteborg och KENT!!
Hörs imorn när jag kommer hem om inte mobilblogga funkar  ;) Räkna inte med det. Hehehehe... ha en fiiiin helg vänner! PUSS!!!

image576

Up Coming Events!


Ooooookej! Imorn äre Kent-konsert i Göteborg som gäller med syrran! Ska bli sketa sköj! Sist jag såg dom vare absolutely fantastico! Vi kommer ligga över på Hotel Gothia Towers och glassa uppe i ett jäkla fint rum kan jag lova! Hahahaha :) Mmmm, längtar redan efter frukosten!

Hade inte sett videon till Ingenting... men åh, jag ryser av början!
Check for yourself!

 

Sen fick jag ett väldigt skojsigt samtal tidigare idag!
Nästa helg, on da saturday, blir jag modell! Tjooohoooooo! Lilla Emma från mitt förra jobb hade skrivit upp mej på listan när hon var i Göteborg hos The Studio och blev fixad och fotad... typ modell för en dag! Ska bli så jäkla kul!! Fick ha med med mina peeps oxå!  :)

Peace Out!
Jag längtar efter mina gayiga kompisar! Hahahahaha!


Seriously Blogg Torka!


Nu är jag trött på det här vädret!
Nu vill jag åka någonstans varmare!
Nu vill jag bort härifrån sa jag!!
Ge mej något annat. Lidköping sucks. I hate being between 2 jobs  ;)

Jag har ingenting kul att skriva.
Det pågår en seriös bloggtorka med ett stort fett T på torka.
Fast jag och syrran har roliga saker på g imorn. Återkommer om det.

image620

Don't be a bitch. Send me some love!


Who knows where life will take you?


Det är alltid tråkigt när det roliga tar slut. Vi människor har en tendens att behöva ha något att se fram emot all the time. Det är svårt att leva som man lär: Carpe Diem... Men ibland finner man några rader av visdom. Några rader som kan vara en hjälp på vägen. Fast du vet att det är Du som måste ta steget.



The important thing is not to be bitter over life's disappointments.
Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny.

And when you find yourself lost in the darkness of despair,
remember, it's only in the black of night that you can see the stars,
and those stars will lead you back home.

So don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall.
'Cause most of the time, the greatest rewards come from doing
the things that scare you the most.

Maybe you'll get everything you wish for.
Maybe you'll get more than you ever could have imagined.

Who knows where life will take you?
The road is long, and in the end, the journey is the destination.

image619
Pözz!


Kryssnings Pics!

image609

      

     

image618

Finns en hel del mer bilder men alla kan jag ju inte slänga upp här  :)
Ni får nöja er så länge! Kan komma mer efterhand!

Pussis!


Mäkta ferre på den där båten!

Än har jag inte brutit mitt löfte... om update alltså! Tänkte faktiskt göra det om jag ska vara brutalt ärlig såhär i nattsuddet. Men blogga sa hon... Ja min M. Det är väl bäst man lyder  ;)

Men hur i kotten börjar man. Från scratch antagligen.
Moi åkte upp till Sthlm på torsdagen alltså. Mötte L på centralen och fick i oss käk på donken. Åkte tuben (jag vet inte om man får säga så... jag är liksom inte från Sthlm) hem till M i Jordbro. Ali gav oss a ride home. Riktigt slöa på kvällen. Vi laddade med hemmamys.

Fredag!! Dags att ta sig mot Frihamnen. Uppladdet blåste bort när vi fick stå och glo i golvet innan det blev reda på biljettsläppet. Men direkt efter vare Jack Pott! If you know what I mean  :) Hahahaha! Ombord på båten, leta hytt och sen igång med kalaset. ALLA skulle handla i Taxfreen samtidigt, såklart. Vi körde på full korg.

image607

God mat med Barskolan och andra trevliga prickar! Det var fest hela natten lång... öppna dörrar i hyttkorridoren med dunkande musik. Du kunde allså välja vat du ville trilla in. Vi fick bekvämligheten större delen av kvällen. Många drogs till vår hytt :)

Vaknade och mådde lite socka på lördags förmiddagen. Jag behövde food för att piggna till men hamnade på en stol med en kycklingpasta framför mej som smakade gummi. Uff... av båten en ren snabbis och luftade skorna i Tallins hamn. Sen började partyt igen  :)

image608

Helt vrickat rolig kväll!

Jag vet inte vad jag ska säga. Men det är ju ett under att man har kvar alla sina grejjer egentligen. Vaknade båda nätterna och fick panik för att jag inte visste vart jag lagt min väska med alla dyrgripar i... som tur var låg den ju vid mina fötter i sängen. Båda gångerna. Det gjorde oxå mina ny inköpta stövlar ni vet, med ena klacken på sne. Shiiiieeeet, dom ska jag definitivt gå tillbaka med och kräva reparation! Helst ett par nya of course men här i Lidköping har man typ 2 par av varje storlek i affärerna... slutsålt var ordet.

Imorgon tänkte jag lägga upp fler bilder. Har även pysslat med en video på Facebook som jag väldigt gärna vill lägga upp här... men jag är lost.Vet inte hur man gör. Underbart.



Vad blir nästa ljusglimt i tillvaron?
Puss och God Natt.



Kryssning sa jag!


Skulle bara tala om att jag lever. Jag tror att jag gör det iaf.

image606

Förståndet säger "Gå o lägg dej!"
Men jag är fortfarande speedad av den här helgen! Ta mej tillbaka :D


Vad säger en Lidingö-bo när du frågar vad klockan är?
- Sviiiiiiiin dyr!  ;)

Asså ja garva så ja ramla av stolen!


Hej Mina Lärkor!


I'm off to.... den efterlängtade Reunionen!! Whoot, whoot!!  ;)
Kommer bli dåligt med updates som du säkert förstår... men jag ska prova iaf att mobilblogga tänkte jag. Sist gick det ju inte så bra. Men nu har jag en ny nalle och den samarbetar mycket bättre, har jag på känn!

Hoppas ni oxå kommer ha en great weekend! Jag ger er en rejäl dos av previous när jag är back on track! Och svarar comments då med :) Så bomba mej nu under tiden tack! PöSssSSSssssSss

image367

Tjillevippen!


Jag har alltid så mycket att fixa med när jag ska åka bort några dagar.
Därför gick jag upp tidigt idag, 07.15... Uff! Fast ganska mysigt iofs att krypa  upp i soffan med täcke och käka frukost framför Heroes!  :)

Och nu sitter jag ju här och har det ganska lugnt med tiden. Om en halvtimme ungefär ska jag in till Guldvingen och kolla min hårbotten. Den är såååå torr och fnasig så jag blir tokig! Kliar o kliar! Jag måste ha något som lindrar. Efter det ska jag in på ICA och köpa lite mat och dylikt. Hmm... kan va gott att ha med något på tåget oxå!

Well, hoppas det går fort hur som helst. Annars blir det tajt med tid för mej sen ändå. Återkommer! Have a good one!

                                                  
          Grace!
image605

Tekaka? Ja Tack!


How cute is this reklam?  Absolutely loooove it!




Har vart på aerobicpass, vilket gick fint. Nu är jag lite hungrig förstås och ska fixa till något gott framför Veterinärerna som börjar halv åtta. Har snöat in på grova tekakor, så en sådan lär det iaf bli  :)  Följer upp kvällen sen med Room Service och Greys. Du vet mina rutiner vid det här laget, spelar ju in Bonde och Heroes!  Åh, Heroes... jag längtar!! 

Men först ska jag måla tånaglarna. Har nog lyckats beta av allt på to-do-listan, förutom skivan. Fixar jag sen! Biljett bokad, fick tyvärr inte tag i någon sista minuten och inte heller X2000... bläääää! Men upp till sthlm kommer iaf  :)

Ha de gott sweeties. Hörs imöra! Pussen*


"Someone" once wrote...



I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.



image597 I thought it was appropriate...




My To-Do-List!


Good Morning Sunshine!
Det snöade på mej och vovven när vi var ute nyss. Dock inte så mycket att det lägger sig på marken och stannar. Det är väl för mycket begärt i den här delen av landet.

Idag har jag a few things att beta av på listan. Saker som är nödvändiga för att en resa till Tallin ska bli av.

My To-Do-List:

*
Kopiera musik från gamla datorn till min
* Bränna en ny skiva och döpa den till Reunion
* Packa
* Boka en sista minuten-biljett upp till Sthlm
* Kolla upp busstider till Skövde

I'll let you know if something more comes up!


image604

Snart!!!


Fresh!


Påväg ut genom dörren med vovven. Kände att jag ville slänga in en blogg först bara  :) What is up today? Själv har jag vart inne i stan och klippt mej. Och så handlade jag lite... Klippningen blev bra. Känns ju alltid i hjärtat när en del av längden åker av... but don't be a baby! Man måste ju fräscha upp topparna ibland, annars ser man ut som en riskaka.

image603

Du kan se en av dom mörka slingorna på denna bilden  :)
Okej, det ser ut som 2 men den har delat sig lite grann...

Provade den nya Volumaster från OBH och Axén hos frisören. Riktigt bra!! Mycket smidigare än att stå med den där himla våffeltången innan man ska ut för att lyckas få lite volym på skallen  ;)

Prommisen väntar. Later!



Melon-huvudet... *skratt*

Paulina hade en liten utmaning i sin blogg om att vara kär i en kändis  ;) 
Jag kände mej manad, so here we go!

image601

Efter Titanic-hysterin hade väl alla tjejer en crush på Dicaprio? Jag tror det jag. Jag hade en stor affisch på väggen som jag pussade på... hahahaha, nej riktigt så gick det väl inte till. Men hur som helst så är han rätt söt i The Beach! Right? Bra film för övrigt...

Såååååå, vilken kändis har ni vart betuttade i?  :)
Natti!


"Nödvändigt" tjafs!


Hej Hej Hallå! Visst blev det ett besök in till stan ändå :) Tråkigt väder gör att man antingen blir degig eller rastlös. Halvvägs in i filmen Knocked Up kände jag degheten komma krypandes. Så på med trevligare kläder, make och in med jycken i bilen. Jag hittade dock inget skärp... I thought for sure att Gina Tricot skulle ha ett snyggt i guld men icke sa nicke. Inte heller Vero Moda, Lindex, H&M eller Åhlens hade något i min smak! Men jag köpte lite annat stoff som jag klassar som nödvändigt...

image599


Och sen kom ett efterlängtat paket på posten oxå!  :)

image600

Barskolan-tee och 2 droppkorkar! Gissa om tee'n ska med till Tallin!! Tjoohoooo!! ;) Nu ska jag laga köttfärssås. Och så blir det dans ikväll!! Have a good one!


Nyårs Bling Bling!

image593
Guten Morgen!

Alles gut? 
Hahahaa, jag läste tyska
på högstadiet fast nu
kommer jag knappt ihåg
nåt. Men på nåt snett
vänster känns det som att
man kan prata det där fula
språket ändå.

Jag minns att vi ofta tittade
på olika serier på tyska-
lektionerna. Dom var riktigt
b!! Säkert gjorda under
80-talet med dom där
fula kläderna!  ;)

Anledningen till min tyska-historia... är att jag just nu sitter här med lite vill-tillbaka-till-skolan-längtan. Fast man ångrar ju sig nästan innan man sagt orden :)

Men ändå; gemenskapen, veta vad man ska göra, alla event (Lussebandy, Spex, Karneval) ja nog saknar jag dom få ljusglimtarna!

Bilden här uppe har absolut inget med texten att göra!
Men är den inte gorgeous? Påminner om nyår i sin fulla glans! Mysigt! Ville haft den uppe i headern egentligen men den är åt fel håll... skulle behövt vara liggande! Hur som helst, vad har ni för er idag då? Jobb? Skola? Jag funderar på vad att göra next. Skulle behöva hitta ett guldskärp till min nya tee, men då måste jag åka in till stan jööh! Och dit ska jag ändå imorn för att klippa mej! Kanske någon form av lugg... äh, jag vet inte.

Over and out!


Pay Attention!


Men go'kväll Ladies and Gentlemen!
Vilken dålig uppdaterare jag är ibland... Har helt enkelt varit busy hela dan.

Som du kanske ser har jag jul-pimpat bloggen lite grann. Mysigt tycker jag. Och min mjuka, varma färg passar bättre än någonsin... rent årstids-mässigt alltså.

Mitt lilla påhitt med håret blev inte kalasbra men det blev godkänt. Jag är faktiskt ingen frisör utan improviserade det hela en smula. Den drastiska förändringen är... obefintlig. Min mening var aldrig att göra något stort. Jag har bara lagt i tre stycken mörka, lite tjockare slingor i håret. Inte meningen alls att dom ska synas väl. Dom kikar fram helt enkelt fram ibland and you have to pay attention to notice... precis som jag vill ha det! Naturligtvis är det ballast om man är riktigt blond och gör detta men eftersom jag var trött på min kalufs tidigare har jag juh numera mörkblont/guldigt hår. Plattar man håret riktigt rakt tar slingorna ut sin fulla rätt!  ;)

Söndag kväll alltså. Imorgon går vi in i Reunion-veckan... jag kommer tjata! Men läs mitt crap och le ändå! That would be my advice to you  :)  Filmtajm, eller vad säger ni? Puss och God Natt!

image598
 Säg gärna vad du tycker om blinget!



Hur går det till när hjärnan creatar headlines?


Det kan fråga sig... för idag kom jag inte på något lämpligt.

Iofs skulle dagens rubrik kunna vara "Farsdag". Men det lär man inte vara ensam om. Jag väljer att vara unik  :)  En solig och bra dag dock för alla pappor ute i landet. Perfekt.

Här kommer tröjorna från H&M... Den svarta guld-skönheten ska jag ha på Reunion och den andra gosen passar perfekt till leggings såhär i höst.
image590

Ni vet vad jag tycker om söndagar, dom ska spenderas skönt och man ska bara göra sånt man själv vill! Det kan vara allt från nyttodag till ren slappardag. Jag har inte så mycket på schemat faktiskt. Ska försöka fixa en sak med håret... får se om jag vågar  ;)

Later!

Åh, älskade Lotus-lykta!!

image589

Kan ni förstå hur länge jag letat efter dessa darlings?!  E.V.I.G.H.E.T.! Har vart slut på alla Mio i hela landet känns det som. Men nu, idag, gled vi in och hoppades... och ut kom jag med 4 st! 2 cerise som jag älskat since I laid eyes on them och 1 vit + en skithärlig grön! I'm so happy!!

En go dag i allmänhet. Var på IKEA och där hittar man ju som bekant alltid nåt. Idag "råkade" vi hitta en hel del... Oops!  :)  For runt som ett yrväder inne i Nordstan, Arkaden och Kompassen direkt när vi anlänt till Göteborg. Jag hade ett V.I.P mission i bagaget som jag var tvungen att droppa så fort som möjligt. Lämnade nämligen in jobbansökningar hos 3 BikBok-affärer! Känns väldigt skönt nu, min dröm att få jobba där jööh  ;)

Valpträffen var lyckad! Våran lilla Enza slog volter på gräset med sina kullsyskon. Härligt att se! Alla är väldigt olika... men nog kände dom igen varann. Och morsan satte alla sina knott på plats! Jooo minsann!  ;)

Nu är jag kalas-trött.
Hälsa på mej imorgon! God Natt!!



Valp-Träff!


Sunshine for you!
Mycket trevligt hemma hos syrran med god mat och fint sällis  :) På väg mot Skövde hämtade vi upp H&M-paketet och visst vare mina kläder som kommit!! HURRAY!! Tröjan som jag ska ha  på Reunion var maxad! Kommer visa bilder på både den och den andra gosiga tröjan som var med! Nu är jag taggad som jag vet inte vad inför nästa helg!! Yeeeeeehaaaaa! Men vilken outfit till vilken dag? Det är frågan... En rockig o tuff stil och en mer snygg o stilfull.

Dags för bingen nu!. Ska upp tidigt imöra. Valp-träff i Göteborg!! Ska passa på att göra lite annat bös när man ändå är där! Typ IKEA o så.... hihi!
En låååång dag och jag kräver sömn!

Alltså, ingen blogg i sikte under dagen. Men håll ut vänner, håll ut!  :)

image588

Klös!!



Oops, Oooooorkan!!


Good Lord! Jag höll på att blåsa bort tidigare idag när jag och Enza hämtade posten! Regn i ansiktet och blöta papper i brevlådan... Uff!

Mysigt att sitta inne och FredagsFika iaf med tända ljus och varmt kaffe  :)
Ikväll är vi hembjudna till syster. Vad är era planer?

image587

Wiiieehoooo! Sms-avi från H&M!! Har mina kläder redan kommit ändå?! YAY!
Hämtar paketet sen. Dusch nu! Puss o Kram!!



Uppe med tuppen!


Tjoohoo! Är du riktigt vaken?
Det är inte jag...

Men eftersom jag skickade mina snygga jobbansök... or? till fel mail fick jag göra om det hela nu. Okej, närmast frulle. NLT att läsa under tiden, Mmmmm! Dom har börjat presentera året Lucia-kandidater nu och egentligen kunde jag inte vara mer ointresserad men det är alltid kul att snoka lite i folks privatliv  ;)  Det är ju Lidköping vi pratar om så jag känner iaf igen över hälften av dom, hahahaha!

Klick! och jag har gjort vårt jobb... nu är det upp till dej att rösta på en av dessa SagoPrinsessor:

Veckans Vilken Stil:
image586

Fredag igen. Vilken härlig känsla! Puss på're!



Reunion is coming up: 7 dagar kvar!!


Time toooo say Goodbye!


För kvällen ja. Men imorn är jag tillbaka!

Har fixat en jädrigt snygg jobbansökan nu, om jag får säga de själv faktiskt  ;)
Vikbar, tjusig layout med prydlig text. Päronen grejjar produktionen imorgon.

Jaha, har ni köpt något från Cavalli-kollektionen ida'rå? Verkar vara rena rama Rolf... öööhm, ja menar hysterin efter dessa kläder! Men å andra sidan, det är de jöö jämt när H&M lanserar design-kläder. Jag är dock inte hysterisk. Inte för Cavalli iaf  ;)  Måste väl annars erkänna att jag kan flippa över en del småsaker these days. Men det hela brukar klassas som mjukglass och går över ganska snabbt.

Dags att stänga dom blå och krypa till kojs...
Except, I don't have blue eyes and I'm not going to sleep yet.  :)

image585

Sweet Dreams!



Nummer 85


I'm coursed! Jag hade sönder ännu ett till diadem. Gud vet hur många sånna här smalisar jag köpt nu! Vad är det som sker? I break them... that's what I do!

image584

3 months, where have you been?


Hallelåja! Ny dag, torsdag faktiskt för er som inte visste det. Om en vecka åker jag till Sthlm och laddar inför Tallin! Snart är den efterlängtade kryssningen här. Gosh! Vart har tiden tagit vägen? Minns så väl när jag och M kom hem från Mallorca. Vi levde i annan värld. Längtade tillbaka så själen blödde. 3 månader, sen skulle vi få se alla igen!

Jag är rätt trött på att muppa. Men ändå gör jag det... samma sak, dag ut och dag in. Jag vill verkligen göra något nytt. Pröva mina vingar. Men att ta steget verkar vara ofantligt svårt. Jag trivs ju så bra hemma... maybe that's the problem. You are more than welcome with suggestions to my future life. I just can't promise that I'll love'em  :)


image583 Want to say something before you go?  :)





Reunion is comin up: 8 dagar kvar!!


Vem har tappat bananerna i golvet?

Nyss hemkommen från träning. Aerobic. Filurar på vad jag ska stoppa i magen sen... hmmm, hum hum. Bra tv-kväll iaf! Längtar till Greys! Men enligt reklamen är det lite  trouble in paradise för Meredith och hennes Mc Dreamy. Man vill bara skrika SLUTA!!! Jag orkar inte med mer sånt. Varför kan dom arma små förhållandena i serier inte få vara lyckliga? I mean, just for this once!!

Baaah. Jag misstänker att någon här har tappat bananerna i golvet. Dom har märkliga bruna fläckar innanför skalet.

Mina.ögon.pallar.inte.datorn.mer.idag. Jag måste skaffa mej ett liv.
Puss hej!


Jag klagar ofta... but for the record, it's totally worth it.
178038-582  178038-581
Visst blir dom fina?  :)


If it wasn't love, it was a lot like it.


Go'dagens käraste läsare!
Beautiful day, isn't it? Soligt och molnigt om vartannat, men inte alls kallt. Friskt. Perfekt för en lång prommis med vovven alltså. Snart. Måste låta håret torka först, och kolla läget på Facebook. Jag tycker alla mina vänner är dåliga på att creata nya album med fräscha pics. Ok, me toooo. Är vi helt plötsligt förlamade över "kontraktet" vi alla signade utan att läsa? Blablablabla... Uppror.

Det blev en till film igår. Men inte värsta christmas-joyen, bara lite mysigt New Year's Eve  :)  Man kan väl säga att den här rullen är min tröst-film. Har många sånna iofs, hahaha! Men den här är egentligen inte så jätte bra, eller joo den är bra. Men inte jätte... aaa som jag sa. Hur som helst, den innehåller moments som får en att må bra!

                                                              My favorite scene  :)
image580

" Well, if it wasn't love, it was a lot like it.
OK, now I don't know. Sounds stupid when I say it out loud.

Honestly, if you're not willing to sound stupid, you don't deserve to be in love. "


Catch you later!


 Reunion is coming up: 9 dagar kvar!!


Plötsligt jätte trött, vill bara sova i sängen med sockorna på...


Minus med vinterhalv-året - mörkret som förvandlar oss till grottmänniskor. Suck. It just hit me... ni vet så där jätte trött man kan bli helt plötsligt. Jag trodde man var skonad från sånt när man inte gick i skolan längre. Då kunde man komma hem klockan fyra på eftermiddagen, med "massa" läxor och vara helt slut. Sätta sig i sängen efter maten, bara lite tv-tittande innan jag sätter igång med skolarbetena. Hoppsan, somnade visst... Känner ni igen er?  :)

Jag har inga läxor nu, men tyvärr kräver fina naglar omvård och mina måste tas om hand NU! Det är väl inte så jobbigt egentligen, men det är alla moment som måste göras som tar tiiiid. Ta bort gammalt nagellack, fila, måla skyddande lager, måla det riktiga lacket, och så överlack. Jeeez. Jag ska ta tag i det... Bara lite tv-tittande först  *blink*

image574 
Love  <3



Höstigt, blåsigt, busigt!


Burrrrr! Nyss inkommen från en höstig o blåsig dag. Har busat för fulla muggar med Enza så nu la hon sig pladask för att power-nap'a... hennes napisar brukar dock vara längre än vad som sägs göra nytta  :)  *Flin* 

Kasta min leksak!
image578

Imorses degade jag i soffan och tittade på filmen "The Holiday". Mycket feel-good och mys! Nu längtar jag ju ännu mer efter julen!! Men tänk, vi är inne i november redan! Holy crap!

Känner för att beta av ännu en film med christmas-spirit sen. Hmmm... well, först ska jag se om det kan tänkas finnas några jobb åt mej. Eftersom jag glömde av att gå in på Knep & Knåp igår (o köpa Scrap-grejjer) har jag stor lust att fixa detta idag. Men vid närmare eftertanke, neeej... jag orkar inte fara o flänga. Bara vara hemma idag. Dansade ju igår, så ingen träning ikväll heller. Det gick super bra igår btw! Jag hade hur mycket energi som helst! Skulle nog kunnat springa Lidköping Runt  ;)  Hahahahahahaha!

image579

Take care out there!




Reunion is coming up:  10 dagar kvar!!


If you need a reason... go ahead, pick one!



The Beginning!

image575

Högstadiet. Alla gick runt och nynnade på "Dom andra". Själv fastnade jag först för "Kärleken Väntar". Det var nu jag upptäckte Kent och upplevde effekten av deras musik. Alla, redan hårt inbitna fans, tittade med sina himlande ögon och tänkte: Stackars flickebarn, du är bara ett decennium efter oss. Med mitt nyinköpta förvärv (tillsammans med sis?) låg jag i sängen och drömde mej bort. Aldrig mer skulle livet bli sig likt. Var det inte så dom sa? Bannade alla som  lyckades få tag i biljetter till Den Vita Konserten!


The Wake-Up Call

image577

Turné-premiär i Göteborg 13 maj 2005.
Det mest magiska jag vart med om när det gäller musik. Sitter här just nu och lyssnar på "Mannen I Den Vita Hatten (16 år senare)". Gives me the chills! Minns precis hur vi satt inne i det gigantiska tältet o väntade. Stora skärmar på sidorna där timmarna långsamt tickade neråt. 10,9,8,7,6,5,4,3...2...1...0 - Aaaaaaahhhhhaaaaahhhh!! Scenen lyser upp och det är inte bara mitt hjärta som slår 400 slag. Pulsen dunkar ut en enorm känsla. Fan va stort de var!


The Yet To Come

image576

23.e november 2007.
Framtiden är inte skriven än...


Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår
Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltiid sov
Men älskling vi var alla en gång små
Vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja jag sår ständigt nya frön
I mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja vi ska alla en gång dö





It's payback time, Mr O'Donell...


Bakade en ny kladdkaka idag som jag mumsade på förut  :) Nu blev den minsann godkänd! Men jag tänker ändå prova Frödinges Kladdis, som
Beverly Hills tipsade mej om, nästa gång jag blir sugen!

Lyckad dag på stan! Finally! Köpte skorna jag spanat på länge nu (okej, några dagar), och det känns underbart bra! Hittade inte toppen på H&M men jag ska ringa o beställa den nu. Hoppas verkligen den hinner komma innan jag åker! Dock hittade jag ett annat linne på Vero Moda som är kalas!! Det ska med naturligtvis  ;)

Ser ut som att blixten spräcker spegeln men jag kan försäkra er om att den fortfarande är hel! Det ser coolt ut iaf  :)
image572

Med leggings, nerhasade benvärmare och nya linnet = Dynamite!!
image573

Lax på menyn idag. Ni har väl inte glömt min goda sås? Emelie in the hood  ;)  Bäst jag sätter igång! Måste ju ringa H&M oxå... Puss hej så länge!


Ta mej till Tahiti!


Nya favorit teet! Vanilj o ananas, härlig kombo! Drack det på Söderströms förra veckan och nu har jag skåpet fullt. Hon som stod i kassan sa att det var ett grönt te, vilket är ett stort plus! Jag ser dock ingenstans på förpackningen att det står just grönt te men det syns på vattenfärgen i koppen, så jag litar på henne  ;)

image571

Idag är det tänkt att jag ska åka in till stan och kika på lite kläder o skor inför Reunion! Tjoohoo!! Hoppas, hoppas den där tuffa toppen finns på H&M i stan, och inte bara i katalogen. Lite annat smått o gott som behöver shoppas oxå...

Höres later dudes!

I failed... gummi-madrass någon?


Söndagen lider mot sitt slut.
Jag har börjat titta på Ocean's 13. Jag bakade min kaka. Och jag har suttit med mina bilder och knåpat ihop 3 sidor jag är väldigt nöjd med! However, det är något som inte stämmer. Kan det bero på att jag fortfarande har halva filmen kvar? Att kakan inte alls blev kladdig? Eller att jag var tvungen att sluta scrappa för att färgen på papprena inte dög?

I totally failed with the cake. Om något bra ska komma ur mitt misslyckande så äre väl att jag här och nu kan varna alla andra där ute att inte häva i någon form av grädde i smeten! Jag ville att min kladdis skulle bli ännu mer krämig så jag körde på måfå och snilleblixtade alltså i mellangrädde... not my brightest moment  :)  Min familj har suttit i soffan och fikat på gummi-madrass. Pappa sa att det inte var så farligt, men jag tror han ljög. Jag som brukar vara en mästare i köket!

Eftersom jag ändå är på bra humör och håller huvudet högt, bjuder jag på lite värmande bilder i höstmörkret och avslutar med visdomsord riktade mot familj och vänner. Nutid och framtid... *

178038-570  178038-569


Angels can't be made.

You have to find them.

Each is unique!





Shark-Attack!


Söndag. Härliga underbara söndag!

Oftast vet man redan när man vaknar om det kommer att bli en brta eller dålig söndag. Idag kommer de bli en bra. Det är sol ute och då är humöret på topp. Jag ska försöka hinna med en del idag. Byta lakan i sängen har jag redan gjort. Men jag vill sätta mej med nya scrap-albumet en stund, jag vill även se på Ocean's 13. Efter maten ska jag baka en kladdkaka och mums-fika på  :)  Och så måste vi ju ha en tidning. Så kanske skulle jag ta tag i det först... kanske ändå behöver handla något till kladdisen!

Tigerhaj fick plötsligt en helt ny innebörd  :)
image568

Ta hand om er!



Trick or Treat?

image567

Mischa är fin... men jag diggar inte hennes klädstil nuförtiden. Klänningen är dock söt  :) Vad tycker du? Detta får bli en variant av Veckans Vilken Stil.

Trevligt med kalas. Fast ibland blir det bara för mycket tjaaaaat. Ikväll ska jag faktsikt spela Bingo Lotto med mamma och pappa. Äta revben och bara mysa. Känns helt okej, jag är inne i en mys-period. Men om 2 ynka veckor är jag och min rumpa på en fulltankad partybåt och öser på dansgolvet! Faaaaan vad jag längtar! Jag längtar efter mina Gaylords! Eller kan det vara The Gaylord?

Det blir en helg utan hämningar! Bara en massa Monkey Business med Simple Stuff-anda! Yep, you heard me... MONKEY BUSINESS! Sånt är banne mej tillåtet på en Reunion-kryssning  ;)

Hoppas ni alla har en super duper lördag! Vad ni än ska hitta på!
Pözz!


Happy Halloween!

image566

Det ser inte ut som att min önskan går i uppfyllelse. Jag hade verkligen velat gå på en riktig Halloween-ferre! Klä ut sig lite lagom, kanske svart hår och långa spetsiga naglar  :)  Jag ser Halloween som något mysigt. Inte ett datum i kalendern som innebär skräck, eller död heller för den delen. Jag skulle vilja att Halloween var lika uppmärksammat här som i USA.

Jag har nog en förklaring till varför jag finner denna helg så mysigt. Första året på högstadiet, alltså när vi nyss börjat sjuan, bjöd T hem klassen på Halloweenfest. Och trots att jag inte kände någon så väl än (förutom min bästis F som inte kunde hänga med), gick jag dit ändå och det var så mysigt. Hela stämningen liksom. Underbart. Jag hade vart på Ullared med familjen oxå och hittat en ny fin tröja jag var jätte nöjd med... hahahah den är förstås gräsligt ful nu! Jätte "hårig" och luddig var den. Uuuyack!  ;)

Hur som helst, inget Halloween-party men jag ska iaf på kalas in a few hours. Hos min mormor... Halleluja! Eller inte... Nämen det blir väl trevligt I guess.


Holy Moses!!


Hela Lidköping var inne på Hjertbergs samtidigt som jag! Not what I had in mind... alltihop tog längre tid än beräknat men jag överlevde och jag fick med mej allt hem som stod på lappen. Var dock tvungen att besöka 3 olika mataffärer, men det var det värt på något underligt sätt.

Nämen! Okej, idag är det tydligen Aerobics istället för Step, som jag brukar träna på fredagar. Steppen är roligast av all träning men det skadar aldrig med variation. Detta Aerobic-passet har jag aldrig testat!

image565

Kvällen är fortfarande lite oviss. Idolmys är det tänkt men det finns en fest jag är väldigt nyfiken på  ;)


Äntligen Fredag!


Hipp Hipp för Fredag!! Bästa dagen på hela veckan :)
Försökte hitta Vilken Stil  på Klick!s hemsida men allt jag fann ser du nedan:

image564

Vad skulle du klä ut dej till på Halloween-festen?

Snart ska jag ta med mej Bumbi in till stan och handla lite. Kanske går en promenad oxå. Ska köpa gott bröd till FredagsFikan!  :)  Hoppas hitta mitt favorit pålägg oxå numera, kycklingfilé i skivor! Mums vad gott det är!

Later Dudes!



The Greatest Thing I Know!


Alla som känner mej väl, och då menar jag verkligen väl, vet att jag alltid älskat späckisar sen jag var ett litet troll. Jag har sett Rädda Willy flera gånger och ja, jag gråter varje gång.

The greatest thing för mej är att någon gång i livet få jobba sida vid sida med späckhuggare. Men även om Sea World skulle vara en dröm, kan jag inte hjälpa att tänka hur grymma vi människor är. Ska man börja predika om djur i bur så är det naturligtvis synd om dom alla, men jag tycker ändå att det är värre med ett stort däggdjur instängd i en vattenpöl än en liten ökenråtta med ekorrehjul. Vi kan aldrig ge en späckhuggare tillräckligt med plats. Aldrig ge den det utrymme den behöver för att blomma ut.

Ibland försöker vi stilla vårt dåliga samvete. Och då gör man såhär:

 

Men nog borde vi vetat bättre! Keiko som togs som litet barn, han var ju beroende av människor. Han visade oxå detta vid ett flertal tillfällen... då han till exempel dök upp mitt bland lekandes norska ungar! Trots att han släpptes någonstans utanför Island, tror jag. Men inte insåg vi att vi gjort fel. Han skulle bli fri! Oj vilken publicitet! Vi har gjort en god sak, vi är inte grymma och hjärtlösa. Men till vilket pris?

R.I.P boy...




Och med vi menar jag dom!

I Love Mina Vänner!


Mysig fika med mina tjejer! I love you guys! ♥  Jag vore inget utan er!
Hittade dock ingen Re-outfit, men fick med mej ett par mysiga tights hem från Gina. Mjuka och dessutom med "fot" så man slipper ha fula strumpor till alternativt frysa ihjäl.

178038-560  178038-561
178038-563  178038-562

Ska förmodligen träffa F igen ikväll. Se på en film och mysa. Jag tänker nog föreslå en Disney, det är nostalgi och dessutom fantasi. Det kan man behöva.

Pössilöss!


We are all special...


God morgon!
Halv taskigt väder ute. But that's okey. För... här sitter jag i soffan, insvept i en filt och har precis käkat frulle framför Heroes. Och jag är alltid lika mållös efter varje avsnitt nuförtiden. Vilken otroligt genialisk serie! Hur alla nu ska länkas ihop... Jag vill att alla ni som missat Heroes ska tänka om and catch up!



Anyway. Dags att pallra sig ur soffan och göra sig till människa. Klockan 11.00 ska jag träffa tjejerna i stan och förmodligen fika, alternativt luncha. Since I'm dying to get new clothes for Reunion, så ska jag passa på att stega in på Gina och MQ. Vero Moda kanske och vad har vi mer för affärer som lär duga? Hmm, får väl göra ett djup dyk inne på HM oxå... it ain't no BikBok men man tager vad man haver.

See You Later Alligator!