Medelhavsfisken!



(tidsinställt inlägg)



Tydligen heter den Domare... fiskad någonstans i Medelhavet! Älskar att prova lite nytt och denna fisken kan jag verkligen rekommendera till er! Jätte god! Vi gjorde det enkelt till... oftast godast så. Kokt färskpotatis, romsås och grillad majs - Så jävla gott! Kommer lätt att lagas flera gånger till innan grillen ställs in för denna säsong. Extra läckert att grilla en hel fisk istället för fileér. Sen äre bara att pilla bort köttet och smaska i sig! :)













En lördag hos oss




Hej mina fina! Igår var det en riktigt mysig lördag!  Vi gjorde en snabb handling på ICA, sa hej till R's mamma och lillasyster i Fiskaffär'n och sen åkte vi hem och fikade (som vanligt på lördagar) på ostfrallor, drack kaffe och läste favoritbilagan nr 2 - Leva&Bo! Mmm! På eftermiddagen åkte vi hem till svärisarna på en fika och för att hämta tillbaka nyckeln, samt tacka för kattvakten :) Därefter fångade vi ett bord på Pråmen nere vid vattnet och unnade oss ett par glas. Det är faktiskt semester fortfarande!

När vi kom hem igen var det dags att tända grillen. Vi köpte en rolig fisk när vi handlade... någon medelhavsfisk. På D... hmm. Kommer inte ihåg  Men åh så gott det blev!! Kommer upp bilder på spektaklet senare idag!














Bästkusten!





Vi kom hem igår eftermiddag. Lämnade paradiset runt två-snåret. Stannade en snabbis på Torp i sann semester-anda men gjorde inga fynd. Vi var inte på humör. Istället bannade vi oss själva hela vägen hem för att vi inte lät tälten stå en natt till. Fy fan vad härligt livet är på västkusten! Vi har haft 3 underbart soliga dagar och njutit av livet♥ Vi ville aldrig åka hem. I love Hunnebostrand!

Vi har strosat runt i hamnen och myst. Självklart tagit en vända på smögenbryggan. Ätit sushi på bästa Eat! Räkfrossat på kvällarna. Fiskat krabbor. Gjorde även ett tappert försök till att fiska makrill. Gått upp på bergen och njutit av utsikten. Ätit glass. Kikat i alla små mysiga bodar. Ja vi har haft det bra♥


















Hej från Hunnebostrand! :) Vi hare jävligt...

img_2416 (MMS)

Hej från Hunnebostrand! :) Vi hare jävligt bra med underbart väder och salta stänk! Kommer troligtvis hem imorn så vi hörs bunnies! Take Care!


Godmorgon!




Hej mina fina och godmorgon! Hoppas allt är bra med er? Vi ska alldeles strax ge oss iväg mot Hunnebostrand. Dom har lovat hyffsat väder iaf på västkusten... så vi tror på det. Pratade med sis igår eftermiddag och då var det strålande! Åh, jag ÄLSKAR kusten! Nu ska vi bara ha det gött! Käka räkor, gå på smögenbryggan, sola (absolut inte bada!), fiska krabbor och njuta! Vi hörs när vi kommer hem igen! Take care bunnies!












Muffins-Mums!









Det här receptet ska ge ca 30 st muffins. Men jag brukar ta i lite extra bakpulver och klicka i lite mer smet... då får man mindre antal men desto större och godare  Mums! Dom blir så härligt kladdiga innuti! Kanske att man behöver ha dom inne något längre om man gör dom större. 13-14 min istället för 10. Man får helt enkelt testa sig fram! Supergott att servera glass till, blir nästan som kladdkaka.





2011-07-26





Hej på er! Det blev en fika på Söder med kocken från slottet igår. (Vi är goda vänner med folket som basar där ute på Läckö...) Jag tycker inte om att dom gjort om gatan utanför cafét. Ska det inte vara mer sittplatser utomhus nu?? Trångt och tråkigt. Men trevligt :)

Kvällen spenderade vi hemma hos mina päron i Fillan. Vi blev bjuda på lite mat och dryck.
Hela denna veckan kommer att bli ganska familjekär, då det vankas semester på kusten. Undebara älskade Hunnebostrand! Min syster och man åkte redan idag och imorgon släpar vi med oss tälten och joinar. Dessutom ska mamma, pappa och Enza oxå komma imorgon! Mysigt! I år får dock våra missar stanna på hemmaplan och skötas om av svärisarna.

Idag har vi varit hemma hos R's storasyster på fika. Och snart blir det mer... R's föräldrar är på g. Eftermiddagen och kvällen kommer gå åt till att packa och även något så roligt som tvättstugan. Hurra.











Sista semesterveckan...




.... fast vi pratar inte om det. Hallå! En heeeel veckas ledighet liksom! Det är faktiskt mycket. Även om det känns för jävligt att allt snart är slut redan. Det som är mest weird är att vi haft 3 veckor. Känns som 3 dar snarare. Tiden bara rusar förbi now'a'days. Men jag vet att vi har en spännande höst framför oss. In more ways than one.

Det blev en lång och frisk promenad uppe i "skogarna" för oss igårem/kväll. Tillsammans med T&J. När vi kom hem bakade jag och R muffins! Stora, härligt kladdiga maraboumuffins! Mmmm! (Dom kommer upp sen på bloggen.) Efter muffinsbaket låg vi mest i soffan och plöjde Greys. Ja, och åt muffins såklart!



Choklad botar allt! Nåja, nästan iaf.










Bling up your life




Hejsan svejsan! Nu sitter äntligen nya favoriten uppe. Fick ta lite hjälp av farsgubben... som vanligt dårå  Men ooh så snyggt det blev! I love it!♥ Den gamla som är en enklare variant (utan bling) fick hoppa in i vardagsrummet och det blev oxå väldigt bra.


Nu är vi nyss hemkomna från R's bror och K. Snart är bebisen här :)
Eftermiddagen vet jag inte riktigt vart vi ska göra av. Det enda jag vet är att vi ska äta stek. Den står i ugnen nu. Det är gråmulet och blött ute som vanligt. Det finns fan inget halleluja över det är semester-vädret. Dock säger dom att det visst ska bli bättre nästa vecka. Jojo vi får väl se... hur som helst har vi en kusten-resa inbokad. With or without regn. Typ.












With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept





Does this darkness have a name?
This cruelty, this hatred, how did it find us?
Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it?

What happened to us
that we now send our children into the world like we send young men to war,
hoping for their safe return,
but knowing that some would be lost along the way.



Consumed by the shadows.

Swallowed whole by the darkness.
Does this darkness have a name?
Is it your name?














När livet inte räcker till





Vi sitter mest inne framför tv.n idag. Nyheter. Norge. Sjuka människa.
Fy fan. Finns inget att säga en dag som denna.
Jag kan inte komma på nåt vettigt att dela med er idag.

På återseénde.








Friday and I'm in love!









Vi har lyckats få några bär ändå på våra smultronplantor. Vi köpte dom ju så sent på säsongen så jag hade inte några direkta hopp om skörd iår. Men se så fina dom är! Och goda! Mumsis!!
Och så äre fredag!  Perfekt! Vi har fredagsfikat i vanlig ordning♥ Baguetter, ost, kaffe och så Aftonbladet med Klick såklart! Nu ligger killen i badet med sin öl... oxå i sin vanliga ordning  Tydligen ett måste för att inviga helgen. Ikväll är vi bortbjuda till fina vänner på middag! Det ser vi fram emot! Ha nu en mysig fredag hörrni, så hörs vi!








Kärlek på bordet













Man kan ju ha sommar inne även om det trilskas ute... Fick denna ljuvliga bukett av min fina vän F i onsdags. Såklart den hamna på köksbordet. Köket är förövrigt hemmets hjärta. Enligt mej. Vi har ett stort och härligt öppet kök i våran trea. Och när bygga-hus-dagen kommer lär det bli dubbelt så stort och en gnutta exklusivt  Har ju en kock till sambo som gärna vill ha en del saker. Och jag själv ÄLSKAR inredning! Åh jag längtar!! Det är hög tid att kamma hem den där drömvinsten nu...






Rosadust




Lika bra att fortsätta på temat... veckans naglar matchade racket bra igårkväll. Jag gillar mina dust's men det börjar ta på dom. Dags att lägga en ny order snart med ännu mer härliga färger!


Nagellack: Ofärgat
Dust: Rosa
Dekoration: Blommiga stickers









I'm lovin it!





Hej mina fina! Igår hade vi en riktig fikadag! Först var R's morbor med familj här på lite glass och kakor. Sen kom min äldsta vän F med sin man J hit på besök! Var längesen jag träffade henne och det var sååå mys att bara sitta ute på terassen och tjöta i nästan 3 timmar  Nu är det våran tur att åka och hälsa på dom i götet!

På kvällen gjorde jag min tennisdebut  Jag köpte mej ett rosa fint rack på Gekås och det visade sig funka riktigt bra. Tror till och med att R blev överraskad av min dolda talang... hahaha! Tyvärr hade vi världens dåligaste bollar så idag blir det raka vägen till affärn och köpa en bättre sort! Vi funderar faktiskt på att åka ut till slottet en sväng och kika oxå. Får passa på när vädret visar sig från sin bästa sida. Så nu får jag väl ta tag i mitt nyduschade hår så vi kommer iväg nån gång. Hej så länge!










Regnbågen




(tidsinställt inlägg)



På vägen hem från Ullared öppnade så klart himlen sig. Hör till vardagen numera... men denna gången förde dock regnet med sig något gott - världens finaste regnbåge!! Från början till slut. Som synd var fick jag inte med hela på bild. Vi var helt enkelt för nära. Och som ni förstår gör sig inte färgerna rätta på en iphone-bild. Men den var verkligen vacker!








Gekås!




Hejsan svejsan! Nu har jag återhämtat mej från gårdagens äventyr i Ullared. Det var sjukt mycket folk och man fick smått panik. Men jag visste att det skulle hända. Och jag klarade mej ju... Så vi säger att det var värt det. Jag fick med mej riktigt mycket bra grejer hem!  Speciellt en sak. En sak som jag tjatat om i 1 år och verkligen inte trodde att dom skulle ha kvar iår. Så jag kunde ju bara inte åka hem utan den. Ni får en hint nedan...

Förutom lyckosaken så hittade jag äntligen lampor till fönstren som saknat snygga. Och jag köpte "nyttosaker" för ett år framöver. Typ. Ni vet plastpåsar, tops, ljus, kaffefilter... sånt som är riktigt jäkla nöjd efter ha fyndat! Och självklart fick min sambo något oxå♥ En skjorta och två pepparkvarnar (som vi båda iofs velat ha...) Joo, en mycket gynnsam dag! Och trevlig förstås!!



It's finally mine!! Kan ni gissa vad det är? Åååh jag är så lycklig!



Nu ska vi snart hem till svärisarna på middag. Det är dock min pojkvän som ska laga maten. Det kommer bli jätte gott! I know it! Imorgon kommer 2 sällskap hit på besök/fika. Vi får hoppas på bättre väder...






Hej på er! Här kommer en liten hälsning fr...

img_5021 (MMS)

Hej på er! Här kommer en liten hälsning från crazy town.. Ullared! Ja, gekås. Helvete, jag HATAR folk! Men har än så länge fått tag i ganska bra saker :) Jag tror vi hörs imorn när jag mår bra igen. Over n out!


Till mina bloggälskare!




Nu har jag äntligen vart inne på Bloglovin och fixat en länk så att ni som vill kan följa mej.
Hoppas inte det ska vara nåt strul. Isåfall får ni säga till  Jag använder mej inte utav Bloglovin själv för att följa bloggar, så jag är inte så insatt i hur det fungerar tyvärr. Ni hittar en mindre länk längst ner vid varje inlägg och en större inne på kommentera-fältet!


bloglovin





Idag är det otroligt deprimerande väder ute. Och det känns bara mer och mer som att det faktiskt är min lilla stad som det är fel på. Eller har ni där ute i övriga landet oxå REGN VARENDA JÄVLA DAG??!! 17 juli, men skulle man vakna ur en koma precis hade jag gissat på oktober... sorgligt. Vad som är ännu sorgligare är att man inte kan göra ett damn piss about it! Men.... idag behöver man ju iaf inte ha dåligt samvete för att man ligger inne i soffan och plöjer Greys. Alltid nåt positivt.

. . . . . . .

Ja, vi får avsluta så.









Färdigblandat??





Hör du till skaran som går på det här med färdigblandade drinkar? Gör INTE det för fuck sake!! Finns inget vidrigare och som bartender blir man både arg och irriterad. Mojito, Strawberry Daiquiri, Pina Colada... pinsamt! Detta blir veckans varning och usch på samma gång!











1 bild säger mer än 1000 ord...




..... eller hur var det?  Tyvärr är kvallen på bilderna rätt käss, men jag lägger fan inga pengar på en ny kamera just nu. Och vi ville inte använda våra iphones heller för vi sparade batteri... take it or leave it! Nya linbanan i Safarit var dock en besvikelse. Självklart beror det på vilket humör djuren är på. Man kan säkert komma riktigt nära, men hur ofta händer det? Så jag kan ju inte skryta med att jag fick direkta bra bilder där. Men vi hade en super mysig dag bland alla fina och underbara djur♥ I love them all. Kanske delfinerna liiiite extra  Nu ska vi äta gott och dricka gott och bara ha en skön lördagkväll!!















Honey, I'm hooome!!




Hej mina fina! Nu är vi på hemmaplan igen med underbara minnen i bagaget♥ Kolmården är en fantastisk plats som jag trivs på. Dock är jag egentligen tveksam till om jag stödjer hela den här zoo-grejen... Men nu har jag ju iaf bidragit till att parken drar in stålar så vi struntar i den tanken tills en annan dag.

Det kommer upp fler bilder i dagarna. Just nu är vi båda bara så trötta och myssugna, det blir inga datorer eller iphones ikväll. Vi ska åka förbi driven och hämta Tasty's nu  Sen blir det horisentalt läge i soffan och Grey's Anatomy från start! Tror jag såg att Eva&Adam är på tv.n ikväll. Den är ju faktiskt ganska bra.



Ett utav jordens finaste och smartaste djur!  Jag blev som vanligt helt förtrollad av delfinerna! Så underbara djur! Och ett sånt underbart jobb... Vi satt längst fram och såg dom jätte nära! Det är större fiskar än man kan tro. Men världens snällaste och väldigt intelligenta!









Hej från Kolmen!



(tidsinställt inlägg)



Hej gullungar! Det här är alltså ett tidsinställt inlägg så jag antar att vi i detta nu traskar runt inne på Kolmårdens Djurpark! Kanske har vi hälsat på björnarna, vinkat åt tigrarna, simmat med delfinerna (okej det där var en önsketanke) eller ramlat ur den nya linbanan och blivit lejonmat...? Vem vet. Det enda jag faktiskt vet från mitt innersta hjärta är att jag är L Y C K L I G här ♥ Och vi hörs snart igen!











Såhär ser planen ut iaf:





..... sen kan man ju aldrig veta vad som händer.
Liseberg har vi ju redan klarat av. Och Kolmården är vi g mot nu. Nästa vecka åker jag till Gekås för att shoppa loss med mor och syster♥ Och veckan därpå har vi ett Ikea-besök inplanerat och även en tripp till kusten, om vädret sig vill. Let's have a great semester!!












Imorn åker vi!!




Gokväll kära ni! Idag har det vart full rulle kan man säga från soluppgång till solnedgång. Well, kanske inte uppgången då... hmm. Klev ur sängen vid halv elva-ish. Hade en super trevlig kväll igår med T&C. Dock var just Måndax a bit too much som jag trodde  Men vi hade lite privat efterluva hemma hos oss i soffan så vi klarade oss fint ändå.

I förmiddags blev vi allihopa bjudna på lyxfrukost hemma hos R's föräldrar! Hur gött och trevligt som helst :) Tack! När vi väl kom hem igen åkte Jönköpingsborna hem. Sen drog jag och hjärtat ut till Fillan för att plocka upp lite saker man tydligen behöver när man sover i tält... ja, du läste rätt. Vi ska TÄLTA! Imorgon åker vi till Kolmården!!! Oxå med T&C faktiskt. Det ska bli väldigt roligt och jag älskar ju Kolmården!! Nu får vi dock be gudarna där uppe att hålla igen på regnet ett par dar. Annars vet vi inte hur det ska gå med Emelie...



BÄSTA och finaste Enza!




Ps. Jag ska försöka hålla någon form av kontakt mer er under tiden vi är borta. Men just in  case så sätter jag in några inställda inlägg och om de ändå skulle gapa tomt här... kom ihåg - Jag har SEMESTER!!  Puss & Kram!








I hear voices in the sky




Go'dag kära läsare! Idag har vi en stressad bloggare bakom tangenterna.
Var hos frissan på förmiddagen. Igen. Denna gången skulle jag slinga håret ljusare!  Blev jätte nöjd med resultatet och kan förstå om ni är nyfikna. En sån bild kan komma upp inom kort. Men inte just nu. Om bara en liten stund väntar vi besök från Jönköping nämligen! Det blir en fika på stan först ut. Sen grillar vi lite på terassen och knäcker några öl. Mot kvällen är planen att äntra Måndaxklubben på Stadtshotellet i stan. Har inte vart där särskilt mycket på senare dar. Finns en risk att det översvämmar 18-åringar. Yuack! Men vi ger det en chans.


Jag hinner inte mer än såhär. Men önskar er en trevlig fortsatt måndag så hörs vi troligtvis imorn em/kväll. Senare i veckan kan jag avslöja att vi ska på semester... Men vart får ni inte veta riktigt än!








DrinkTips!













Sommarens härliga drinkar!




En utav sommarens bästa egenskaper måste vara färska jordgubbar. Jag vet att ni håller med mej  Är kanske inte jordens mesta fantast vad gäller just det klassiska - med grädde eller glass. Däremot är det helt ljuvligt att använda färska bär i drinkar! Så passa på innan säsongen är slut! Receptet på dessa underbaringar publiceras senare.












Liseberg-uppdatering!




Hej på er darlings! Det kändes som jag var bakis när jag vakna imorses... ville inte gå upp! Vi kom inte hem alltför sent igår ändå. Kanske 01-snåret. Vädret var perfekt heeeela dan... tills klockan 21 då vi klev ur kön till kanonen. Då hade vi förutspått vad som komma skall. Himlen öppnade sig 5 min senare och öste ner kalla regndroppar på oss! Bläääää!! Jag HATAR att vara på Liseberg om det regnar. Men vi kände oss ganska klara iofs så det var väl inte hela världen. Bara lite  

Man är ju inte 12 år längre med samma panikkänsla i kroppen. Ni vet den här jag-måste-verkligen-åka-allt-så-mycket-som-bara-går-från-öppning-till-stängning!!-känslan. Nu på "äldre dar" har man lärt sig att uppskatta det mysiga i att gå o strosa lite. Spela spel och titta på folk. Haha! Ang spel, vi rullade dom där bollarna iår igen. Jag ville så hemskt gärna ha en sankt bernhards-hund! Men det fick jag såklart inte :( Dock hade vi oväntad tur på Hus&Hem-hjulet där vi kamma hem ett vinställ! Och direkt efter vann vi 2 gånger i rad på ett chokladhjul! Har nog hittat mina turnummer såhär efter 24 år... hmm.


Joo, jag och syrran sitter faktiskt här nånstans...




Och den stora nyheten AtmosFear var avstängd mer än halva dagen!! Tror ni vi var nervösa? Även om jag var tveksam till den ville jag ju bestämma själv och den skulle åkas eller inte. Som tur var fick vi chansen senare och behövde "bara" stå i kö i cirkus 1 timma. Jag var duktigt nervös innan och väldigt pirrig. Jag ÄLSKAR pirret i magen men har börjat få svårt för höga höjder. Hade många spänningar i kroppen som visade sig på vägen upp  Men väl uppe i topp så var det inte alls farligt och nu är jag väldigt glad att jag gjorde det! För er som inte åkt ännu kan jag säga att själva uppladdningen innan är värst...





LISEBERG!

Hej på er mina fina! Idag är jag på Liseberg med min syster och våra pojkvänner! Så vi hörs imorn med uppdateringar och allt annat! Take Cate bunnies!! Ps. Ganska tråkigt inlägg men så får de bli. Tänkte ni ville veta vart jag är :) och de vill ni ju ;)

Life




God eftermiddag... snart kväll  Hur kan dagarna bara flyga iväg sådär när man är ledig och gå riktigt långsamt när man jobbar? Not fair! Redan torsdag på första semesterveckan. Vi har börjat planera våra resor på allvar nu men det är inte helt lätt då vissa saker ändras... men vi ska nog få ihop nåt bra tillslut. Vi vet ju vart vi vill åka i princip men sen ska väder och vind falla oss i smaken med  inte helt lätt i vårt svenska land.

Denna dagen började vi med en fika på ett utav stadens torg. Mitt på torget faktiskt. Mitt gamla jobb  Och nu på eftermiddan har min mormor och morfar varit här på en fika. Nu ikväll har jag planer på att byta lite plats på gardiner osv... vi får se hur det blir. Maten står iaf på spisen och min mage skriiiiker utav hunger! Ser inte ut att spricka upp ikväll. Tyvärr. Men då får de bli tv-mys istället! Ha det bra hörrni!



www.google.com







Diamonds are a girls best friend?












Succé!




Vilken gourmetmiddag det blev igårkväll! Laxen, scampi-spetten och foliepaketet med färskpotatis, lök, dill och vitlökssmör... succé! Kommer definitivt att göras snart igen! Vi trodde inte att solen skulle orka trycka igenom idag dock, så jag skickade in en stek i ugnen tidigare. Ingen grill ikväll inte med andra ord.

R är hos kiropraktorn just nu och fixar sin rygg. Vet inte vad han lyckats åstadkomma men det blev helt klart värre igår efter att vi tränat... Varför ljuger killar om smärta? Är det inte manligt att säga att man har ont någonstans? Bättre att härda ut och kanske paja kroppen... ja herregud. Här sitter jag iaf på terassen och klagar inte. Enjoy life! 








Minigrisen!




Jag älskar mina Ragdollkatter! Dom är som en blandning av hund och gris. Fast ser ut som en katt då  Moschino är nog det bästa jag köpt för mina dricks-pengar... eller vänta, plattång - katt -mobil... joo, han vinner lätt! Haha! Mysisar!!♥







Fina kvällar!





Gokvällens mina darlings! Fattar ni hur nära vi var på att vinna 13 000 spänn igår på bilbingon eller?? Nää de gör ni fan inte. Sååå sjukt nervösa vi var! Attans arsel!! Men det var ganska kul att spela ändå ;)

Det är väl typiskt att dagarna alltid ska starta upp med mulet väder? BLÄ!! Vi drog till gymmet bara för det på förmiddagen och körde slut på oss själva. Ganska skönt iofs. Käkade lite mat när vi kom hem och sen gjorde vi diverse ärenden på stan. Fyndade en hel del till frysen... Åh jag gillar sånt!

Som tur är brukar det spricka upp fram emot kvällen... precis som idag, *peppar peppar* och det ska vi ta vara på! Grillen ska snart tändas och på ska vi slänga en marinerad laxbit!! Mmmmm! Älskar att grilla fisk♥ Ha en superskön tisdagskväll kära läsare! Later!


Nu börjar dillen och persiljan ta sig ordentligt!






Show me the money!




Hej på er! Ganska trist start på veckan faktiskt, iaf vädermässigt ;)
Jag började iofs förmiddan med ett besök på Salong Axelsson! Klippte en bra bit på mina slitna toppar, känns lite kort men nu äre fräscht och fint iaf. De är viktigast. Blev väldigt sugen på mera slingor... får se vad plånboken säger. Vi ska snart iväg på bilbingo... kanske kan kamma hem storvinsten där?! Take care bunnies!



Köpte lite nytt godis på Lidens i fredags till köket...










Röd är ju ♥'s färg






Denna veckan pryder röda rosor köksbordet  Och mysigt nog så fick jag dom av min pojkvän i fredags... för att fira att han gick på semester. Haha, hur gullig är han inte? Borde vart jag som gav han rosor ;)






It's just one →TASTY← day!




Gokväll mina kära! Sitter och väntar på min R som är på donken och hämtar mat... inte vilken mat som helst utan BIG TASTY!! Mmmm!! På tv.n rockar nåt jävla hårt band... the big 4?? Kunde inte bry mej mindre och va fan äre för musik då? Helvete!

Har iaf vart en mysig och fin söndag får jag säga. Åkte hem till svärisarna på kalas vid 13-tiden och efter det gjorde vi ett stopp på EM. Där fick jag med mej hem ett par saker jag velat ha länge, men de får ni se en annan dag ;) Sen myste vi i eftermiddagssolen och nu är vi här... med donken-påsen på bordet! Så nu jäklar ska de ätas!! Later!








Jag kan konsten...




... att förstöra en bild  Synd, för annars hade den nog blivit ganska så bra... haha! Men jag hade faktiskt solen i ögonen och det är inte helt lätt att ta kort med iphone heller. Ja vi skyller på det  I Lidköping vi älskar vi Hercules! Höjdpunkten med torsdagens Hjulafton, som förövrigt bjöd på ett härligt väder och gott humör! Vi gick fram tillsammans med svärisarna och efteråt käkades det pizza på våran terass.







Lite nytt på terassen!



Hej och go'dag mina fina! Igår var jag på stan och flängde en sväng med syster o mor♥ Vi shoppade loss på Lidens bland annat och jag fick med mej lite nytt hem. Kastade ut vårt misslyckade försök med rädisor. Jag vet att jag sådde dom alldeles fär tätt ;) och planterade 5 stycken smultronplantor istället  Ganska sent på säsongen så vi får väl se om de blir några bär i år. Men några utav dom hade iaf blommor.


Idag har vi gjort våra lördagstradioner på stan, as usual. Lämnat in Lotto och Stryktips, köpt goda röror hos R's mamma i fiskaffären och även köpt present till henne, då vi ska hem dit imorn för att fira hennes födelsedag!

Ikväll ska vi frossa räkor och titta på bästa Sommarkrysset!  Love it!
Hoppas ni har en go helg! I'll see you!