GOTT NYTT ÅR!






Önskar jag er alla!!
Hoppas ni får ett fint avslut på 2011,
så ses vi 2012♥








Nyårsafton 2011



Tjena alla snyggisar! För en vecka sedan hade vi julafton. Det är mer juligt ute idag än då. Krispigt och frostvitt på träden. Och svinkallt! Är inte det lite roligt? Plusgrader hela veckan... men givetvis ska vi frysa fötterna av oss framme på torget vid tolvslaget. Johodå!

Något som är positivt och förvånande är att jag faktiskt ligger bra till i tid. Nu ska jag nämligen blåsa håret efter duschen. Och sedan fixa lite fest-make. Måla naglarna och välja ut kläder. Ikväll ska vi hem på middag hos våra vänner T&J. Gott nytt år allihopa!


Klackarna i taket!


Ps. Självklart kommer min årliga årsresumé. Håll utkik!






Last friday of this year



God eftermiddag! Har ni kikat på dokumentären? Det hoppas jag verkligen! Återhämtade mig ute på promenaden förut. Fick så ont i huvudet utav allt gråt ;) Hahaha, men den berörde mig djupt. Fick iofs lite mera huvudvärk när Enza vägrade lyssna på mig. Jag och mamma tänkte leka med henne på en kulle men det övergick till lydnadsträning istället. Ibland flippar hon när det helt enkelt blir för mycket skoj. Och tydligen ingick inte jag i det som var skojigt ;) Lite skendräktighet kan ha spelat in i bilden...

Sambon tar sin tradionsenliga dusch/bad med fredagsöl. Och jag sitter naturligtvis med mitt vinglas brevid mig. Är det fredag så är det. Ikväll kokar vi musslor och tinar räkor! Mums! Var längesen nu! Lite uppvärmning inför morgondagens festligheter helt enkelt!






Späckhuggaren Luna



Hej underbaringar! Det är fredag och en fin helg stundar!
Mamma är på väg hit, vi ska gå en promenad. Därför blir detta bara en snabbis för mig att säga Hej! och dessutom tipsa er alla att kika på en helt fantastisk dokumentär om en späckhuggare.


Handlar om lilla Luna som vid 2 års ålder kommer bort från sin familj och istället börjar söka kontakt och uppmärksamhet med människor. Befolkningen älskar honom men myndigheterna har andra planer... SE DEN! Filmen är så himla bra gjord. Jävlar vad jag lipade. Jag vet inte vad det är, men bandet mellan människa och djur gör mej alltid tårögd. Och dessa späckhuggare har förtrollat mig sedan lääänge♥

Har sökt förgäves på youtube men hittar den inte där, så nu finns det endast tillgänglig via länken nedan till SVTPlay. Och skynda! Tiden går ut ikväll 23.55!!

SVT Play - Späckhuggaren Luna



www.google.com



Christmas is red



Dan före dopparedagen pudrade jag mina nageltoppar med rött dust. Såklart :) Julens eviga färg. Nu är dom dock en vecka gamla och imorgon ska jag byta till något mer nyårsaktigt! Får se vilken färg det blir... Sugen på att beställa hem lite nya burkar oxå. Får nog ta mig en titt sen ;)





2 dagar kvar till årskiftet!




Hej alla ni  Torsdag redan. En vecka går så fort. Men denna veckan får iofs gärna rusa iväg. Hade R hemma på lunch idag. Mysig stund! I love that man♥ Tog tag i dammsugning, diskning och lite saker som skulle ner i förrådet sen. Skönt att röja undan lite i allt julstök. Det är helt otroligt att det spöregnar den 29 december. Så sjukt deprimerande.

Men ikväll ska vi spela Miljonbingo! Det ska bli kul. Eller ja, beroende på om vi vinner nåt vill säga ;) Jag kan ta dom där 100 000 kronorna idag som vi var farligt nära sist. Eller en ny bil. Eller va fan, Färgfemman och så klipper vi till med miljonen!! Bra, så gör vi!








Människans Bästa Vän♥










Mellandagar



God eftermiddag!  Min R jobbar såhär i mellandagarna. Tråkigt tycker jag! Det finns 2 stora + med restaurangbranschen. Det första är dricks!! och det andra är julledigheten. Nåja. Dom 2 bitarna väger tyvärr inte upp all annan skit. Inte i den här stan iaf. Kommer ihåg våran första riktiga jul tillsammans♥ Fick Wii-spelet utav hjärtat i julklapp och vi nördade som bara fan i mellandagarna. Satt på täcke framför tv.n med Xider och Hof! Hahaha, det var tider det. Tror inte vi öppnade restaurangen förrän nån vecka efter nyår heller. Så jädrar vad vi m ådde gott då ;)

Det var för bra för att vara sant (ja det var det ju tillslut faktiskt...) Men på tal om nyår så ser vi fram emot lördag otroligt mycket! Detta året är det våran tur att bli bortbjudna. Vi har ju haft gäster 2 år i rad nu. Iofs väldigt trevligt. Jag trivs i rollen som värdpar. Men det är alltid lite extra roligt att piffa sig om man ska gå bort :)


Nyårsafton är min absoluta favorithelg på hela året!
Vilken tur att vi både avslutar det gamla och firar in det nya på samma gång då ;)



www.google.com







Chang Buri Resort and Spa

















www.changburi.com


Bokade äntligen hotell igår på Koh Chang! Vi har inte hittat nåt vettigt tidigare med dugligt pris. Nu hoppas jag verkligen att detta blir bra :) Tyvärr har vi båda egentligen snöat in på ett annat som är slutsålt överallt. Jag hatar när det blir så. Men jag tror vi kommer att trivas här med♥

Ving har med detta hotellet, 1 utav 3 som dom valt ut. Vilket känns som en kvalitet-säkerhet i sig. Längtar verkligen tills vi åker nu! Behöver sol, värme, färgglada drinkar, vita stränder och palmer! :)






Tack allihopa, tack...



..... för att ni orkar med mig trots att jag är världens sämsta nuförtiden. Hahaha vad håller jag på med eller?

Jag har iaf vart en sväng med mor i Skövde idag. Närmare bestämt imorses. Och det var inte lika kul som det låter... Lämnade tillbaka ett par bussningar till bilen bara som inte behövde bytas. När vi kom tillbaks till Linkan tog vi en runda i spåret. Det börjar bli standard nu :) Men så otroligt skönt med skogspromenader, förmiddagssol i ansiktet och koppel i handen.

Dock kan jag berätta att det kändes som jag drömde hela vägen i bilen... Utanför fönstret kunde det ju lika gärna varit 27 mars... eller april for helvede! Det är ett skämt att julen precis passerat och att vi är på väg mot årsskifte. Skämt.

Nåja, nu ska vi precis sätta igång Sällskapsresan! På bordet: pepperoni, choklad, bubbelvatten!! (syrran förstår det här... ;)






AnnandagsBandy!



Hejsan svejsan! Nu sitter vi i Arenan och redo för bandymatchen mellan Villa och Vänersborg!

Blir lite dålig uppdatering såhär i juletider men det är jag säker på att ki förstår :) Även om jag själv blir galen när ni som jag gärna följer dagligen lyser med frånvaro... :P Hihi!

Efteråt ska vi hem till svärisarna så vi hörs här som vanligt någon gång under morgondagen. Håll dock koll på min nyinvigda twitter ;)


Julafton & Juldag till ända




Hej underbara ni!
Har precis avslutat juldagen! I år blev det trevligt, roligt och mysigt på hemmaplan. Syster + man, M, tacopaj, vin, spel, tjatter, skratt... väldigt fin kväll helt enkelt♥

Något mer fint är min julafton. Vi hade lika mys som man förväntas ha denna dag på året. Bra klappar från tomten, god mat och umgänge med familj och släkt. Det är trevligt med gemenskap. Att alla träffas och myser på ett och samma ställe. Vi avslutade hemma hos mina päron i Fillan. Något som min sambo väldigt gärna ville. Det finns ett lugn och ro där ute som är svårt att uppnå på annat håll. Det tackar vi för. Dessutom är det en fröjd för ögat när Bumban ska öppna sina julklappar... :P










Känns konstigt att det redan är Annandagen imorgon. Fast inte konstigare än i lördags när det faktiskt var julafton. Den dära känslan kom aldrig ikapp liksom... ingen jul utan snö. Jag står fast vid det. Hur som helst, blir en mysig dag imogon med (ja det är ju idag egentligen). Jag och älsklingen ska gå på bandy och sedan direkt hem till svärisarna på middag och mera släktträff :) Looking forward to it!

Natti natti bloggers!





God Jul mina vänner!





Jag önskar er en underbar dag
med nära & kära och mycket kärlek!


www.google.com









Uppesittarkväll!



Hej på er! Här sitter vi i soffan, redo för uppesittarkvällen! :) Kycklingsalladen är redo, vinglaset i handen och lotterna förberedda. Nu kör vi! ;) Hoppas på storvinst!!

C&K och lilla sötisen L var här i eftermiddags och firade jul♥ Vi kommer inte ses imorgon och det känns tråkigt! Men vi fick iaf en mysig stund idag och vi hoppas L blir fin i sin klänning :)



Har inte så mycket mer att säga er.
Förutom GOD JUL och hoppas ni får en fantastisk kväll!






Ps. Det finns änglar i den här världen! Nu är våran bil nämligen helt fixad och återstår gör bara en sista hjulinställning! En man, vars fru jobbar på samma plats som R, tog sig an bilen och fixade allt på typ 1 dygn! Det känns så fruktansvärt bra och en tung sten har lämnat mitt hjärta. Evigt tacksamma för hans hjälp!!



Dan före Dopparedan!



23 december. Dagen före dopparedan. Imorgon är det julafton! Det känns inte verkligt nånstans. DEcember har rusat förbi och inte gjort speciellt mycket väsen av sig. Och inget vinterlandskap :( Noll julkänsla. Vilket är sorgligt och surrealistiskt tycker jag.

MEN! vi ska naturligtvis ha en alldeles, alldeles underbar jul ändå!
För att kicka igång denna dan före dopparedag, bjuder jag på några paketinslagningar från igår. Jösses, jag satt i flera timmar och pysslade. Not what I had in mind... men skönt att det är gjort nu. Idag ska vi inte stressa NÅGONTING! Nej, idag ska det bara mysas runt hemma i lugnets trygga vrå.♥





Hahahaha, den sista bilden är så rolig. Igelkotten är till Enza-bus såklart :) Det är lite nostalgi över den i min familj. Våran gamla schäfer Fanny hade massvis av sånna här. Och krockisar (krokodiler). Först skrattade jag i zoo-butiken när jag berättade det för R och sen skrattade jag ännu mer när jag sms.ade hemma på golvet med syrran... Hon älskade dom nämligen utav hela sitt hjärta. Trots att dom gick sönder på direkten och tillslut var det bara massa små bitar kvar. Men OM hom hade koll på sina microbitar! Oja, varenda liten bit! Hahaha.





Tur att Chino älskar att gosa i famnen



... eller inte ;)
Dock kostade du mej tusenlappar, vilket betyder att vi får krama dej så mycket vi vill
Fast han tycker egentligen om det. Han blir sådär löjligt bebis-aktig när man släpper ner honom. Njuter utav uppmärksamheten. På tal om uppmärksamhet, hur kan 2 katter som får massvis, och lika mycket kärlek vara så avundsjuka på varann? Det är inte klokt. Kanske därför dom "bråkar"så mycket. Syskonkärlek. Vi vet ju ändå att Moschino är Soul's idol  



Egentligen undrar jag varför jag är vaken nu? 02.03. Fast det hör ju till vanligheterna att vända på dygnet i juletider. Min sambo ligger redan och sover. Fast i soffan här brevid mej då såklart ;) Ulletussen på bilden oxå. Och den lilla apan ligger nog under köksbordet. Jag har stängt dörren till hans favoritplats. Men va fan, han får väl lära sig att låta bli presentsnörena isåfall dååå!! Snorunge :P Han skulle givetvis vara med och slå in paketen förut. Troligt att han fick hjälpa till...

Nä, god natt kära ni! Nu vill jag vakna till 23 december♥




Gift-Wrapping!



Gokvällens alla mina fina vänner! Jag sitter på golvet i köket/hallen och slår in alla klapparna :) Både roligt och mysigt men tyvärr tar det ganska lång tid... Får lägga på ett kol nu om vi ska kunna börja se "Dum&Dummare" nån gång :P


En liten julklapp...




..... till mej själv!♥
Det är jag värd!





Storstädning pågår!





www.google.com


Men jag är strax klar!! Väntar på att sista golven ska torka bara. Det är här inne, i data/gästrummet, som jag ställt undan allt som var i vägen... skohylla, barstolar, tvättkorg, byrå. Jag får knappt plats, men katterna verkar älska det. Hahaha, många gömställen och labyrinter ;) Blir dock galen när dom måste gå på det nytvättade golvet!! Åååh, nu blir det ju tassavtryck där. Suck.

Nåja, bäst jag fixar färdigt. Vi får höras senare darlingos!



3 dagar kvar



Gokväll tussisar!
Har haft fullt upp hela dan :)

Det som känns bra är att julklapparna i princip är klara! Ev ska jag ut en kortis imorn bara och köpa något mer. Imorgon ska alltihop slås in! En utav dom roligaste bitarna enligt mej ;)

Imorgon ska även hela lägenheten storstädas. Då kan vi tassa runt i jul i ett väldoftande hem och inte behöva ägna en tanke åt smutsiga golv, algigt akvarium eller tandkrämsfläckar i handfatet (det värsta jag veeet!)

Nu ska vi fortsätta ha en mysig tvkväll! Hörs imorn sötnötter!


Onsdag!



Hej! Slänger in 2 bilder från igår snabbt.

Har en del på schemat idag nämligen och ville inte att det ska gapa tomt här hela dan :)
Vi hörs senare!





Söndagens bild




..... som hamnade lite på efterkälken.
Bättre sent än aldrig, ni vet :)







Det snöar!!





Ja det gör det faktiskt!! Tjohooooo!! Ganska så upplyftade för en annars ganska tråkig dag... Än så länge. Ja jag vet. Vi sa mys-hela-veckan igår. Men verkligheten är inte sån. You know that.

Gårdagen var dock mys. Väldigt mycket. Mötet gick bra och promenaden var härlig. Mötte ett sånt där gammalt par med liten näbbgädda igår i spåret. Gissa vad dom gjorde? Det klassiska såklart. Gick in en bit i skogen medans vi passerade och sen ut på vägen igen. Alltså fy fan. Man skrattar ju bara. Vad tror dom eller? Att våran schäfer ska käka upp deras westie? Snälla.

Nåja, vi ska nog få ut lite mys utav den här dagen oxå. I eftermiddag ska vi ju simma! Äntligen! Och jag ska faktiskt gå en runda idag med. Hurtbullen är på g ;) Det som drar ner energin är allt strul kring våran bil. Det är ju en del saker som behöver bytas ut på den. Meca i stan upptäckte detta och för att laga hela skiten med material ska dom ha femsiffrigt.... Eeeh nej. Det finns liksom inte på kartan just nu. Sen dess har vi försökt lösa det på ett humanare sätt, men det verkar aldrig vilja gå vägen. Vi får hoppas det ordnar sig. Man vet ju att det är en kostnad med bil, dock alltid precis lika tråkigt när något måste repareras :P Ja och dessutom har vi ju inte haft den hemma på två veckor heller. Sååå, ganska trött på allting och det enda jag vill är bara att ha hem min bil igen!



Igårkväll, 16-ish, himlen var fantastisk!




Ps. Nu har det slutat snöa. PERFECT!!




Are you kidding me?!



Härligt väder i mitten av december. Verkligen. Det är tamejtusan ett skämt!



Entourage!


(tidsinställt
eftersom jag är på möte)



Hahahahahahaa! Zappade vilt bland kanalerna sent igårkväll och precis när jag slog över till TV6 fick jag se det här klippet. Jag har aldrig sett Entourage förut men fan vad jag garvade. När Matt Damon bryter ihop efter telefonsamtalet... Allvarligt talat, humor!






Julveckan har startat!


Hejsan Svejsan alla tomtenissar! Nu är vi inne i ljuvliga julveckan, som jag tänker ta vara på så mycket jag bara kan! Den här veckan ska präglas utav mys, mys och mera mys! Kanske baka nåt mer julgodis? Köpa dom sista klapparna. Slå in alla klappar. Storstäda lägenheten. Kanske klä om julgranen (för att det är kul liksom... nej, men jag är inte nöjd med färgvalet. Sa ju det!!) och förhoppningsvis kunna njuta av underbart väder.

Det sista tror jag inte ens själv på. Men det kändes bra att skriva.
Jag.Vill.Verkligen.Ha.Massa.Snö.NU!!!!!

Om en timma ska jag iväg på ett möte. Måste ju faktiskt gå snart. Oh my... hinna äta innan oxå. Och locka håret. Shit. Efteråt ska jag gå en runda i något spår med mamma och hund. Där startar veckans första mys. Hörs senare darlings! Kommer ett tidsinställt videoklipp snart som ni måste se.



Började skissa lite igår helt random...



..... Va? Men hallå, det kunde faktiskt ha vart jag ;) Okej, det är en GRYM app som jag laddade hem igår. Like it a lot! Sök på "My Sketch".






Julmarknad



Gokväll alla härliga! Sitter i soffan med varsin dator. Vi kollar egentligen på Bridget Jones, som visas på TV3. Men oxå på hotell i Koh Chang. Känner att det är dags att boka det nu ;)

Julmarknaden tidigare var inge vidare att ha. Men mysigt ändå att kika runt lite. Dessutom tog vi allihop svängen förbi mina föräldrar på hemvägen och fikade lite gott. När vi kom hem lagade min finis middag åt oss. Jätte gott fläsklägg med rotmos och senap/pepparrotscremé. Svingott verkligen!! Jag passade på att skriva en bunt med julkort under tiden. Nu ska det bara kommas ihåg att posta dom oxå... imorgon.




www.google.com




Klapp-fix!









Satt igårkväll och pysslade med julklapparna. Vi har några kvar att inhandla. Men det ordnar jag i veckan. Vet inte varför man tror varje år att det ska gå smärtfritt och inte bli någon stress alls. För det blir det. Jämt. Hur man än gör. Men sålänge jag inte springer ut dagen innan dopparedan iaf så är jag nöjd. Den 23.e ska det bara mysas här hemma och på kvällen blir det BingoLotto och kycklingsallad. I sann Fillan-anda :)



När man vill göra något fint...



... för sin sambo♥





(tidsinställt)



Fjärde Advent!




Men jaaaaa!! Idag låg det iaf liiiiite vitt på backen när man slog upp dom gröna  Enligt vädret skulle det snöat från kl 13.00 igår... det tycker jag dom ljög ganska mycket om. Nu ligger allt hopp om ett vinterlandskap i den kommande veckans händer.

Idag ska vi på julmarknad med R's päron. Det ska bli mys! Dom kommer och hämtar upp oss om en halvtimma skulle jag tro. Undra om man kanske borde ha med sig kontanter på en julmarknad? Här i hushållet lever vi med betalkortet i bakfickan... Vi hörs snart igen mina kära läsare! Trevlig Fjärde Advent till er!♥




En vecka till julafton!!



Det känns ju helt sjukt!!

Såå... nu när vi avklarat det så får jag be om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Men dagen har gått åt till annat. Shoppade ännu några klappar på förmiddagen. Sprang på T&J och tog en mysig fika :) När vi kom hem laddade vi kaffebryggaren och fikade lite till ;) och under em har vi mest legat i soffan och nördat Wordfeud :P vi är lite efter alla andra så skaffade det först igår...

Nu har vi precis petat i oss Fajitas!! I love it! Som vanligt kan man aldrig äta normalt. Ligger i matkoma framför sista Så mycket bättre.

Jag LOVAR er riktigt fina inlägg imorgon. Trevlig Helg!


Friday♥



Goooo'dag kära ni! Ibland känns det aldrig som att veckorna ska ta slut. Men nåt konstigt vis så gör dom ju det och nu har vi fått en fredag att vara glada över! Det är inte sol ute. Men inte heller gråmulen. Något mitt i mellan. Än så länge finns det ingen snö i sikte. Det tycker jag är bedrövligt. But we can do nothing about it. Suck. Jag är helt säker på att det är den uteblivna snön som gör att julkänslan inte infinner sig. Hmm. Får försöka göra det bästa ändå utav julveckan som är precis runt hörnet.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen. Sen över till ICA och handla fredagsfika♥
Ikväll är vi bortbjudna till T&J på vin- och spelmys. Hörs later fjunisar!






Blue eyes








Soul har hittat en ny favoritplats.
Klösträdet står nu vid altandörr'n och han kan spana fritt bland talgoxar
och vevande grankvistar. Jag tror han känner sig lite som herren på täppan.

Synd för honom att den är tillfällig.







Noooooooooooooooo!!

(tidsinställt,
eftersom jag gör stan med min boyfriend.)



NEJ!! Finns det inga mer Vampire Diaries-avsnitt att ladda hem?! Vad är det här?? Uppehåll i USA? Va?! Hallå... Eller har det 10.e avsnittet av säsong 3 bara inte visats än så därför det inte finns på nätet?

Vad ska jag nu göra. Hahaha, fy fan. Pinsamt att jag sett drygt 50 avsnitt på typ en månad... Men den här serien är riktigt bra! Glad att jag ändå föll för frestelsen och började kolla ;) Hoppas dom gör en fjärde säsong oxå. Ja när jag sett resterande av tredje såklart. Undra om dom gör en Twilight av det hela och förvandlar Elena? På tal om Twilight, vill verkligen se Breaking Dawn igen! Där kan vi snacka om längtan efter fortsättningen..!



Jag är nog lite kär i Damon
Mmm mm m! Får man önska att dom blir ett par i serien eller? ;)
I always go for the bad one...  För man vet ju att han bryr sig innerst inne.


www.google.com



Breakfast at Tiffanys







Nja okej, inte frukost. Snarare frukost x2. Jag steg upp i ottan idag, tillsammans med sambo♥ Då åt jag frukost nr 1. Knäcke + leverpastej! Mmmm! Sen spenderade jag lite tid i badrummet och skrapade bort det gamla nagellacket. Har iofs köpt ny remover som är supersnabb (?)... kanske kan den rå på glitter-dustet?

Anywho, på min promenad bort till kiropraktorn konstaterade jag en gång för alla att kärringar... ja, dom är faktiskt just KÄRRINGAR! Jag mötte en jävla sådan oxå. På en bro. Jag kom från ena hållet, kärringen och hennes väninna från andra. Dom går brevid varann och det finns bara plats för två i sidled. Tror ni hon närmast mig flyttar sig? Nej. Man kunde riktigt se att hon tänkte "Nähe du lilla gumman, nu går faktiskt jag här." Alltså, fan. Sånt gör mig såååå förbannad! Flytta på dig kärringjävel, ville jag skrika! Men det gjorde jag ju inte såklart. Fast jag sa det tyst när dom gått förbi.


När jag kom hem igen kurade jag upp mig i soffan med varm choklad och mina egenbakade biscotti. Det blev alltså frukost nr 2. Om ett par timmar ska jag iväg och möta upp min darling efter jobbet. Vi ska ta ett kik på stan. Ikväll förutspår jag dock bara massa mys! God mat och bra film. Igår kollade vi på en omtalad rulle. Men det var en konstig film med ett konstigt slut. Jag gillar inte konstiga saker just nu.



Att planera sommaren...







Looking forward to it! Det är ju trots allt lite utav min och syrrans grej :)
Man måste börja planera en awesome sommar redan nu ni vet!




Kvällspromenad



Nu möter jag upp min vän T för en promenix i mörkret. Ja det hade ju sannerligen vart mysigare om snön legat på marken... Men vi får väl vara nöjda med att det iaf inte spöregnar. Som igår. Hmm.

Förstår ni hur mycket det saknas en hund i det här hushållet eller? Speciellt in moments like these. Älskar att gå vovve-promenader :)

Nåja, undra om min sambo kan läsa mina tankar under tiden och ha maten klar tills jag kommer hem igen..?


Onsdag 14 december



Hello Sunshines! Mucho bättre humör idag. Sol ute juh!!  Halleluja! Tog en sväng fram på stan förut och uträttade lite ärenden. Sen kom mamma förbi och lämnade en timer. Vi tog en snabb kaffekopp och pratade lite om livet. Skönt. Dags att slänga i sig lite mat, och samtidigt göra ett besök i Mystic Falls ;) En liten dos utav The Salvatore Brothers får man lov till var dag tycker jag. Spännande serie alltså. Känns som det var ödet att jag skulle råka upptäckta den

På tal om fina killar. Drömde om Pär Lernström inatt...  Det är en hyvens kille det.
(Ja de var en liten parantes bara...)






Bitter?



Hejsan svejsan! Jag är en dålig bloggerska just nu. Jo, jag känner det. Men det är lite torrt på både humörskalan och idéverksamheten. But don't worry, I'll be fine ;) Det är såhär att jag påverkas extremt mycket av vädret. Och vet ni hur glad man blir av att det bara är grått, blåsigt, regnigt och inte speciellt kallt utomhus, endast två veckor kvar till julafton? Nä precis. Dessutom har jag problem med juklapp till min grabb. Fan, hade en perfekt plan i huvudet men nu vet jag inte längre. Beställningsvara oxå. Hinner säkert inte ens få den till jul. Åååååååh!! Skulle behövt den där Thailands-semestern nu istället för att skingra tankarna och samla ny kraft.

Hur som helst, jag måste iväg på ett ärende kl 15.00. Vi har ju ingen bil förtillfället, så det innebär att jag måste gå. Och eftersom det är storm ute ser jag verkligen fram emot detta. Kling. Förhoppningsvis ska vi även simma i eftermiddag. Vi hörs hörrni. Take care!


Mycket julinspiration man får när det är en grön gräsmatta utanför fönstret...





cause 2morrow might be good 4 sumthin




Mondays suck. But don't we all know it?

Idag har jag mest legat under filten och haft Vampire Diaries-maraton. Kollade precis på sista avsnittet av säsong 2. Kusligt beroende-framkallande. Nu måste jag ju börja på 3.an... hur långt är ni i Sverige? Vet att det för inte så längesen startade på TV6, fredagkvällar? Nåja, jag hinner precis se första avsnittet nu innan min boyfriend kommer hem från bandyn. Perfect.



www.google.com



Tredje Advent!




Hej Allihopa! Det är väl inte klokt vad fort en helg kan gå? Speciellt söndagar verkar det som. Tyckte ändå vi klev upp i hyffsad tid, gjorde ett besök på Ö&B för att inhandla ljusslinga. Mor och far kom förbi på fika. Vi satte upp några hyllor. Nu måste vi gå till ICA. Kanske ett varmt bubbelbad efteråt? Kramas och pussas. Äta sen middag. Något bra på tv?!

Avslutade nyss ett väldigt trevligt samtal med min fina vän M♥ Saknar henne!!
Vi har gjort mycket galna saker tillsammans :) Måste.Verkligen.Åka.Upp.Och.Träffa.Henne.Snarast!



I brist på annat: mycket fint konstverk av moi... ;)






Och när man kommer hem:




När man sitter i soffan...



.... kl nio på kvällen i mjukisbyxor, slarvig tofs och med proppmätt mage.

Men ändå bestämmer sig för att gå ut och ta ett glas helt random.


Klappjakt!



Hej mina sötnosar! Idag stack vi ut på klappjakt :) Och vi lyckades iaf beta av hälften tror jag! Vi tar en repa till imorn på staden, hoppas pricka in resten. Något jag reflekterat över är att det blir svårare att själv önska sig saker ju äldre man blir... hmm.

Nyligen hemkomna från en mysig fika hos C&K och lilla L :) Nu ska jag ta tag i den underbara högen med disk... va fan? Varför sparar man sånt till en lördagskväll?! Jag kan iaf inte se det mer nu. Måste bort! Det är knepigt att vi som är 2 i hushållet kan samla ihop så mycket på 1 dag  Nåja, när det väl är gjort ska vi mysa med revben, ost, vitlöksbaguette och varsin öl. Jaaa, ni läste rätt. ÖL. Corona slinker faktiskt ner även här ;)



www.google.com






FINAL!!








bild: tv4.se


ROBIN

Eget val:
In My Head – Jason Derulo
Tittarnas val: Halo – Beyoncé
Vinnarlåten: All This Way - Robin Stjernberg



AMANDA

Eget val: Song 2 – Blur
Tittarnas val: Made Of – Nause
Vinnarlåten: All This Way - Amanda Fondell




Nu kör vi hörrni! Sista Idol-kvällen någonsin (som det ser ut nu iaf)! Ni förstår ju själva att myset är totalt en kväll som denna. Självklart ska vi äta tacos  Jag hoppas att Robin vinner. Vi vet ju alla att det kommer gå bra för la Fondell iaf. Underbart att Robin ska sjunga Halo igen! Han gjorde den verkligen grymt bra sist. Även om vinnarlåten spelats på radio under veckan så har jag lyckats missa den totalt. Ganska bra enligt mej själv.





Jag har bakat in fredagen!



Ja förstår ni. Idag har jag bakat biscotti för första gången i mitt liv. Det gick ganska bra. R's reaktion när han kom hem var rörande: "Men det ser ju verkligen ut som riktiga biscottis"... eeh ja, det var det som var tanken liksom ;) Hahaha, vilket förtroende. Men han menade givetvis inte så


Förmiddagen spenderade jag på stan med min mor. Vi farde runt på lite ärenden och sen gjorde vi kvällens handling. Mysigt. Jag önskar verkligen jag hade min kära syster lite närmare, så att vi oxå kunde umgås sådär spontant... I miss her♥  Fredagsfikade såklart på mina nybakade biscottis och läste Klick! :) Vad vore en fredag utan detta? Hihi ;) Efteråt föll vi in i ett långt samtal och pratade om allt som hör livet till. Vem har sagt att det är lätt att vara 25? Det är en ganska jobbig period känslomässigt just nu. Vet inte riktigt vilken sida man ska stå på. Hur som helst klarnade en del saker ikväll och vi får se hur det blir med framtiden. Jag är så evigt tacksam att både jag och min livskamrat iaf väljer samma sida. Oss♥ Det finns ingenting i livet som är viktigare än vårat liv tillsammans. Ingen framgång eller karriär. Inga pengar i världen eller "vi ska fan visa dom".... Jag vet att ni inte fattar nåt. Och det är inte meningen heller. Jag delar inte hela mej själv här. Men jag kan förklara. Någon dag...





TGIFriday!









But still. Känns förjävla bra med fredag!! Och på hemmaplan också. Kunna koppla bort allt spännande, jobbigt, roligt, all framtid, det som måste göras och det som aldrig händer. Ja ni fattar. Alla behöver vi ett break för att ladda om batterierna. Oavsett vart vi befinner oss i veckorna.

Helgens mission blir därför julklappar! Eftersom det tydligen är julafton om två veckor. TVÅ VECKOR!!? Maj gaad. Jag fattar ingenting. Nada. Zero. Zipp. Det här året var jag helt säker på att vi skulle hinna med och ta vara på julen. Men det blir tamejfan aldrig som man tänkt sig. Kanske lika bra det.





Kvällsblogg



Gokväll! Det här inlägget skulle egentligen publicerats tidigare. Men ni vet ju alla hur bra blogg-appen är... Verkligen.

Vi har iaf BARA ägnat oss välbehövligt mys denna afton :) Efter middan gick vi till ICA och handlade på oss chips, dipp och honungsmelon. Dessutom hade jag pepp i kylen som jag äääälskar! (pepp = pepperoni från pizzerian) Sedan kollade vi på filmen Marley and Me. Har sett den förut och den är så himla mysig! Och som inbiten hundmänniska skrattar jag alltid lite extra åt alla dumheter han hittar på... ;) hihi!

Nu har vi förflyttat oss till sängen. Vi ligger med både datorer och iPhones mellan kuddar och täcken, och letar information om Koh Chang. Vi är rätt så säkra på att vi ska dit ändå... :)

GoNatt alla söta!
"Cause 2morrow might be good 4 sumthin"


Morgonpromenad i frostigt landskap



Hejsan svejsan på er! Idag startade jag dagen med en frisk vinterpromenad till kiropraktorn. Vi knäckte återigen lite ben och tog död på alla knutor jag har i axlar och nacke. Jag är en ganska smärttålig tjej, men alla som varit hos en kiropraktor vet att det gör SVINONT! Speciellt i nacken. Hahah, jag skulle aldrig få för mej att visa smärtan, istället ligger man där och håller det inom sig "Fan fan fan, är du klar snart eller?!" ;) Dock alltid lika skönt att gå därifrån och jag är evigt tacksam att faktiskt ha en kiro som vän :)

Nu tänker jag kura ihop mej i soffan och äta en sen frukost. Äggmackor och te! Mmmm! Senare i em ska jag gå en prommis med mamma och vovve. Måste ta vara på det här fina vädret!! See you later!




Lila nyanser




Denna veckan kör jag på lila nyanser igen. Behöver snart fylla på badrumskåpet med nya glitterburkar då favoritfärgerna börjar ta slut. Det får duga med ett nagelinlägg just nu. Har inte funnit någon blogglust idag. Kan bli så ibland. Dessutom ska jag hämta R nu för vi ska lämna bilen i Ö och få den fixad. Senare kommer mamma och hämtar upp mej och så äre dags för hundkurs igen. Vi hörs helt enkelt!









S.N.Ö




Goooooo'Morgon!! Och så kom äntligen snön!♥ Vi är allihop saliga och njuter i detta nu utav vinterlandskapet. Hoppas det fortsätter såhär nu fram till jul. Sol, minusgrader, snö och en varm vante att hålla i handen... det är svårslaget det.

Pepparkaksbaket igår blev lyckat! Ganska fula, jag vet. Men det ska väl synas att dom är hemmagjorda? Och dinosaurie-motivet... vadå? Det fanns väl jul på den tiden oxå?! ;) Sen blev några stycken lite för tjocka men det kan vara svårt att kavla ut sådär lövtunnt. Det är antingen en svans som trillar av, ett huvudet som slits loss eller som i vårat fall - att sista plåten blir sönderbränd. 

Nåja, när min kära älskling kom hem från jobbet kände vi inte för att göra nånting! Men det gjorde vi ändå. Vi gick och handlade. Nää, jag mötte honom faktiskt vid affärern. Så var det. Sen gick vi hem ihop :) Och lagade lite mat. Tog ett varmt skumbad. Kikade på Änglagård 3. Mysigt helt enkelt!





Utkast: Dec. 5, 2011



Nu sticker jag hem till mamma i Fillan och bakar pepparkakor!
Dagen till ära har vi fått lite julfeeling i form av frostig bilruta och
en sol som glittar bland trädkronorna.

15.20 har jag tid hos kiropraktorn. Så vi hörs senare helt enkelt!





God måndags-morgon!



God morgon! Tänkte börja denna underbara måndag med en liten julklappsönskning. Jag har länge velat ha en stor, vit och lite gammaldags ljuslykta. Den skulle stå i köket på golvet intill matsalsbordet. Med massa vita stora blockjus i! MYSFAKTOR!

Det är bara det, att den är ganska svår att hitta. Men igår gjorde jag ett fynd (inte som i billigt, för det är det verkligen inte, utan som i att upptäcka något...) och den här är precis vad jag är ute efter! Får väl se om jag ska skriva med den på listan till tomten eller inte. Vill egentligen inte önska mej dyra saker. Men håll med om att den är fin!?




Idol 2 december 2011



(tidsinställt eftersom söndagsmys pågår)





Noterat från en Idolkväll live:


Skandinavium är ganska stort
Det är lätt att få panik bland mycket folk
Pär Lernström är en fin kille
Det kan bli jobbigt att toalettköa när den är 7 km lång
Anders Bagge är precis lika go som han verkar
Hur håller man ordning på alla sladdar?
Bards fniss är äckligare live
Om man tror på det tillräckligt hårt så händer det
(Moa åkte ur, Robin och Amanda i final!)







2 Advent!



Men heeeej alla fina!  Åh vad ni har saknat mej! Jag har levt min 2 advents-dag och inte haft tid för varken dator eller iPhone särskillt mycket. Vaknade relativt pigg imorses klockan 09.00. Det tycker iaf jag är värt en applåd! Hade en trevlig gårkväll i arenan på R's julfest med jobbet. Träffade en hel del andra bekanta ansikten på plats och dansade till Arvingarna, det gjorde vi oxå :)

Idag startade vi dagen med soffis-frulle och På Spåret-reprisen. Sedan svepte vi in oss i varma kläder och begav oss ut på en riktig långpromenad. Hamnade tillslut vid Änghagen. Här ska det shoppas julsaker!, tänkte jag... men det verkar vara sjukt svårt att få tag i någon rolig färg på grankulor. Det enda vettiga jag hittade var guldiga i olika mönster och det klassiska - röda. (Även dessa i fint mönster iofs.) Dom röda köpte vi på Ålle. Och eftersom detta är allt jag hitta, tolkar jag det som att guld och rött är årets färger och väldigt inne... (?). Ja skitsamma. Nu är den pyntad och fin iaf!


Avslutar med 2 bilder från igår.
Som jag självklart var för stressad för att ladda upp.


Before: i total hår- och klädpanik!




After: Svart spetslinne (Gina Tricot en gång i tiden?) och lockigt svall!




Tag along










Hej på er mina favoriter!♥

Alla som följt mej en längre tid vet att jag är något utav en tidsoptimist... så jag tänker bara säga HEJ! För det är allt jag hinner just nu. Hektisk helg. But I like it. Idol igår var grymt! Kommer upp bilder under morgondagen. Hela denna förmiddagen har jag spenderat på bruksklubben och just nu håller jag på och stress-piffar mej inför julfesten som jag är medbjuden på. R är redan hos sina kollegor på förluva, kommer snart hem och då beger vi oss mot arenan. Vi tar alla viktiga detaljer imorn sötisar! Have a great saturday!


Later!







Nu är vi här!! :)

img_4470 (MMS)

Nu är vi här!! :)


inför ikväll: (LIVE!)


(tidsinställt)




Yes sir! Ikväll smäller det! Detta inlägget är inställt till er, eftersom vi redan är i Göteborg nu  Tråkigt nog så åkte ju Molly ut förra veckan. Jag har väl någonstans vetat hela tiden att jag ska få se Moa i semin... oavsett om jag vill eller inte ;) Men egentligen bryr jag mej inte sedan Amanda P åkte ut. Tycker iofs att Robin förtjänar att vinna! In Bards face, så att säga!

Ha nu en trevlig kväll alla! Det ska vi ha!



★Robin Stjernberg

Låtval:
ROND 1 (Glänsa): Dedication to my ex - Lloyd/Miss That
ROND 2 (Utmaning): Love is gone - David Guetta/Chris Willis


★Moa Lignell

Låtval:
ROND 1 (Glänsa): Torn - Natalie Imbruglia
ROND 2 (Utmaning): Wherever you will go - The calling


★Amanda Fondell

Låtval:
ROND 1 (Glänsa): It's oh so quiet - Björk
ROND 2 (Utmaning): Raise your glass - Pink






when it comes down to it




Hej hopp igen mina fågelungar! Mötet gick bra och nu är jag laddad för en helmysig eftermiddag/kväll tillsammans med min älskling och fina vänner!♥ Ska bara räser-diska först och byta om till något både snyggt och bekvämt... sen plockar T&J upp mej och vi beger oss mot GBG. Ha nu en trevlig fredag allesammans så hörs vi senare!


Hade inte tid att slänga in en dagens så ni får hålla till godo med en golden oldie helt enkelt. Sommarbild. Brun och fin. Ser fram emot julen mycket men sen får det gäääärna bli vår och sommar igen!!



Godmorgon 2 december!



Godmorgon darlings! Rise and shine early idag Skjutsade älskling till jobbet eftersom vi ändå skulle hämta upp viktiga papper på vägen... Det är en händelserik dag vi har framför oss! Först möte 12.15, och vid två-tiden styr vi bilen mot Göteborg! Ska hinna med både IKEA och Biltema innan vi tar oss mot Skandinavium och kvällens Idol!! Åh ser fram emot den här dagen! Var sjukt längesen jag var på IKEA nu så det ska bli jätte kul! Och på Biltema hittar vi förhoppningsvis dom 2 sista delarna till bilen som är slut i Skövde.

Har lite sysslor att ta tag i här hemma oxå. Både hemmet och en sista utskrift innan mötet. Men först måste jag vakna till ordentligt tror jag. Tekopp + soffa + filt + katt + VD = Fridaymorning♥






Mera adventsblommor








Egentligen hade jag riktig grönmossa in mind. Men jag vill inte ge mej ut i skog och mark och rycka upp smutsig mossa som relaterar till spindlar och annat tjafs i mitt hem. Näh! Så det fick bli köpemossa och dessutom vit. Men jag tror faktiskt att detta blev ännu bättre. Jag satte både hyacinten och amaryllisen i varsin hög glascylinder och sedan la jag mossan runtomkring krukan. Lite roligare och juligare än den vanliga hederliga krukan. Kommer bli riktigt fint när dessa slår ut. Speciellt amaryllisen på köksbordet!

Jag skulle kunna köpa hur mycket blommor som helst! Love them!




Ps. Jag håller på att designa om bloggen.
Har dock inte riktigt bestämt mej än för signaturen här över... headern tror jag iaf får stanna. Men sen ska ju allt annat ändras om färgmässigt. Ja, det hinns inte nu. To be continued.




1 December



Och så var vi äntligen inne i december. Nu undrar hela landet vart snön håller hus?! Ja det behöver ju inte komma värsta snöstormen under natten, eftersom vi ska åka till Göteborg imorn. Men nästa vecka tycker jag det är rimligt att vi får vitt på backen. Herregud, jag förstår inte er som inte vill ha snö! Snön hör ju till och ger den ultimata julfeelingen. Förra året hade det redan kommit ett stort lass vid det här laget. Men ingen idé att bli orolig än... som sagt, 1 december idag :)


Jag har öppnat första luckan på traditionella julkalendern. R fick en chokladis av mej. Lite mys faktiskt att hålla på barnasinnet ;) Undra vad det är för nåt på tv iår? Äh, jag kommer ändå inte komma ihåg att se på den :P

Sitter i soffan just nu med tekopp och rostade mackor. Tänker ta en frukost- (eeh... brunch?) paus nu nämligen och kika på ett VD-avsnitt. Älskar att krypa ihop i soffan med filt, tända ljus och nåt gott att äta... haha. Nackdelen med serier på dvd/datorn är att man har så jäkla svårt för att sluta kolla, när man väl börjat. Men nu blir det verkligen bara ett avsnitt! Jag ska återgå till arbetet efteråt.

Later!