Crazy Day!


Tjosan!
Nu är jag hääääääär! Vilken dag. Haft fullt upp :)
Började dagen med donken-intro. Hem vid elva, halv tolv och busa med Bumbi. Sen åkte jag fram igen till stan och klippte lugg :D Bild får ni se en annan dag! Efter detta mötte jag T och lunchade! Gott! Nu är jag hemma hos syster i Skövde. Vi har oxå käkat gott och nu väntar en mysig kväll i soffan.
Puss på er!

image806

Nostalgi!


Hallojsan Skojsan!
Tränat, duschat, käkat... redo för en lugn tv-kväll alltså.
Jag har snappat upp att Room Service  kickar igång en ny säsong ikväll. Hmm, vi som skulle se på inspelade Stridspiloterna.  Kanske hinner båda.

Förresten saknar jag redan One Tree Hill! Buhuu! Jag tänker kolla på avsnittet på söndag ändå, fast jag tjuvkollade på min dvd :P

Vilken nostalgi! Gammal party bild på mej och girlsen. Parketten!
image815
Det var tider de! ;)


Torka tårarna! Jag kom på att jag har datorn proppad med Heroes säsong 2 och dessutom TVÅ nya boxar med Scrubs! Mitt liv är inte över after all! ;)


Sweet!




PS:
Jag ska försöka snygga upp bloggdesignen lite. Det är inte tänkt att texten där uppe ska se ut så... But so far have I only scored zero in the PhotoShop-drama! Blääää! Hur får de att funka om man inte vart laglig? I don't get it!


Titta vad som hände!

Jag fick jobbet! Tjoohooooo!
Imorn ska jag på introduktion hos Mc Donalds alltså. Jösses, det gick fort!
9 - 11, vilket innebär utebliven lugg-klippning. Hmm, kanske kan jag lösa det ändå.

Nu ska jag mysa med en kopp te i mina nya muggar jag köpte igår! Stiliga huh? ;)
image814





Hoppas mamma har rätt, allt eller inget...

Why don't you just order a shot? :)



Har man en seeeeg polare får man fixa biffen själv! Hihihi!
Saknar alla mina skills när man ser den här filmen! I want to make sexy moves behind the bar ;)


Bestämmer man sig så går'e!

178038-812Det skulle kunna vara en bra dag idag.
Vi säger så tycker jag.
Det enda som saknas är soool.
Istället är det rusk, and I hate that!

Började faktiskt dagen med
anställningsintervju hos donken.
Det hela kändes bra, får se vad det blir
för svar.

Efteråt spenderade jag pengar på scrap-
book material :) Trots att jag redan
gått over limit på Panduros hemsida. image813

Få se... jooo just de ja! Klockan halv tio
på torsdag klipper jag lugg! Det du!

Puss och Hej, Lingon Pastej!





Tävling!!

Kelly har en tävling i sin blogg!
Jag brukar inte vara med sånt... men denna kan faktsikt passa mej.
En rymlig väska från Friis som kan komma väl till pass (?) när jag åker bort och samlar med mej massa strunt. Mina "väskor" från Bik Bok är ju på väg att ramla ihop :(

Wish me luck!


The End or Beginning?


Hmmm... jag gjorde de. Ändå. Jag kollade på dom 2 sista avsnitten av OTH 4 innan dom sänts på tv. But how can you not? Det var ju så spännande igår och dessutom törstade jag efter Chase :) Hahaha!

Det sista avsnittet kändes dock som det absolut sista! Weird. Man började nästan lipa. Hur som helst. Jag är kär i Chase. Han är en typisk Emelie-kille- Och låt mej då undra... Varför dyker alla Emelie-killar upp i tvrutan? :) I want the real thing. Cute stuff!

Dessutom säger Brooke att han är en excellent kisser och jag tror henne. Brooke skulle aldrig ljuga för mej! ;)



Ärligt talat så har jag rannsakat mej själv. Jag måste sluta sätta mej i situationer jag vet slutar illa. For God's sake, 2008 är ju mitt år! Jag ska kämpa för det jag vill ha, det jag vill uppnå och det som jag förtjänar. Och våga satsa! Då är ju hälften redan vunnet... right? Och det gjorde jag. Satsade. Så många gånger som jag fallit nu så äre bara att resa sig upp igen. Don't be a baby. 

Jag hade mål inför idag. Men så hände något. Nu vet jag inte hur jag ska göra med det ena målet. Förmodligen väntar jag exakt en vecka. Precis som det var planerat från början. Eller, vi får se hur de går imorn ;)

Peace Out!

I Notebooked him!



Älskar detta klippet! Som jag btw hittade hos
Paulina :)
Filmen är underbar och att Rachel McAdams och Ryan Gosling  är eller iaf var ihop efter filmen makes everything ännu mer sweet ;)

Känns som en wonderful söndag må jag säg! Har vart framme på stan lite och bland annat köpt Frödinges kladdkaka :P Lite lat här som inte orkar baka egen... *flin*, trots att det fanns massa goda recept med i Aftonbladets bilagor nu i veckan!

Take Care!


Vad gör du en lördagseftermiddag/kväll?

Själv har jag städat och röjt i min bokhylla!! Fick ett infall bara och då är det bäst att passa på.

image807

Jag var inte riktig klar när bilden togs, ville mest visa mina nya snygga spottar som framhäver allt det snygga ;) Haha! Inspirationen kommer från sis som belyste sin Discoflaska som hon fick av mej :P

   

Jahaja, eftersom det är lugna gatan heeeela helgen för mej så står kycklingsalladsmys närmast på menyn. Kanske kan man rota fram en bra film i skafferiet efter Postkodsmiljonären.

Övrigt:
Gjorde världens kap idag!! Håll i er nu... Tjackade 2 par skor för 325 spänn!!
Okej, ett par skor och ett par tofflor men det var sånna här härliga fårtofflor! Toffel-flip flop actually. Eller Flip flop-toffel. Your call. Stövletterna är gorgeous, kanske inte kvalité i världsklass men vad kan man begära när jag endast pröjsade 150 spänn för dom! HALLELUJA FÖR REA, säger jag!

image811

Baj baj!
Jag tycker fortfarande att ni som inte tagit en titt på Taoismen nedan, ska göra det! Bums!



Kanske skulle man leva efter Taoismen?


"Enligt taoismen löser sig allting till det bästa om man bara inte krånglar till saker och ting genom att försöka styra livet i olika riktingar. Vi ska istället försöka vara som vattnet i vattenfallet. Vattnet tar alltid den lättaste vägen nerför berget. Personligt begär, ägodelar och karriär är inga tecken på lycka. Tvärtom är det först när du slutar sträva efter något som du får det. Dessutom tror man att människan i grund och botten är god, därför är det bäst att bara vara - ungefär som Nalle Puh."




Fundera på den livsstilen du!

image806




00.06

Vilken mysig fredag de blev!
Fast tekniskt sett är det inte fredag längre... Det är LÖRDAG!

Årets första semla avnjöts under FredagsFikan! Och idag fick jag äntligen rumpan in på step! Det är roligt att träna på fredagar!! Tyvärr är det oftast de passet som hoppas över annars... inte så kul att behöva stressa om man ska ut och svira på kvällen :P

Här hänger min fina almenacka som fröken
Anna designat! I love it!
image805

God Natt mina fjärilar!


Crazy Bitch... Oops, mean Friday!


Det är lätt hänt, när vädret är grått och trist, att man längtar bort ifrån långa landet falukorv. Det gjorde jag igår... a lot! Så jag öppnade min byrålåda och rotade fram några schyssta glajjor... you know, inför Beach 2008!

Jag konstaterade snabbt att jag använde mina Magaluf-inköpta brillor  på tok för lite i somras! Jag har alltid vart dålig på att använda solglas själv och varje gång någon jävel går på stan med sina och ser fucking hot ut så lovar jag mej själv att ta med mina nästa gång. Då hamnar dom i väskan och sen stannar dom där.

Hur som helst, något kändes bananas med dom här fasettögonen.
Dom hade väl möglat sönder... där i min byrålåda.

178038-803 178038-804

It's a crazy friday bloggers!
What is up?



Sveriges Elit!

Och här vinner pojkarna igen!

image801

Tyvärr kunde eliten inte vara där och ta emot nallen på plats.
Befinner sig någonstans i Norge och spelar... dom minns inte riktigt vart :P

image802



Ps:
Glöm inte att spana in mitt fläskfilé-hjärta nedan om du inte redan vart så aktiv :)



Udda "Tävling": Hitta den hjärtformade köttbiten!

image798

Hahahaha!

By the way,, I'm losin' it!
Säg att ni oxå ser ett ♥ ?!


I huvudet på Ericsson!


New Stuff.

Vart på AF idag på "möte" klockan 9, Uff! Ställa klockan! Hemska tanke ;)
Hur som helst gick det bra och nu ska jag söka arbete/praktik. Kanske kan man få in en fot någonstans då... Innan jag åkte hem skulle jag droppa en sak hos mor at work men vad gör jag? Jo jag sitter i helt andra tankar och styr kosingen hemåt ändå! Hahah! Men jag styrade upp situationen på ett vettigt sätt iaf. Hämtade Enza hemma och åkte in till stan igen. Bytte några ord med mum och sedan tog jag och Bumbi en repa på stan. Självklart sprang jag in på Hjertbergs oxå och handlade lite... :)

Nu har jag vart inne på
Modeakuten.se  och beställd 2 piercingar. Hoppas dom är fina och av bra kvalité! Kirurgiskt stål ska ju vara bra men egentligen gillar jag bara titan. Nåja, beställt är beställt. Tyvärr råkade jag klicka in mej bland kläderna och fick upp ögonen för en underbar lång myströja! Och naturligtvis var den SLUTSÅLD!  FAN! Hoppas den kommer in igen! Nu måste jag bara ha den jööh! :)


Detta är inte vad jag beställde men erkänn
att den skulle passa snyggt i min navel?

image797
I am Miss Bartender after all ;)


Huh?


Hörde att dom pratade om någon skådis på radion som dött... Sen hörde jag att det var Heath Ledger!  Tragiskt. Och precis när jag skrev detta fick jag världens deja vu :/ Många kändisar droppar nuförtiden. Medvetet... fast de visste dom väl inte nu om det var men ändå. Kan tänka mej att de är stor press i Hollywood-världen. Men ska de behöva gå så långt? När man har barn o allt? Tragiskt.

Nåja, idag ska väl mitt rum/badrummet bli fixat igen. Väntar just nu på en vän till familjen som håller på med sånt här. Jag tar Bumbi med mej på en lång promenad. Sen skulle de va gott att gosa ner sig i soffan med varm choklad och se på OTH :) Jaa, de skulle de vara... men fömodligen har jag andra saker att göra. Träning i eftermiddag iaf. Aerobics.

På återseende!

image796

A Red Delicious This Time!

image795

Idag unnade jag mej en ny parfym! Systern till min älskling Be Delicious :) Red!! Den luktar lite mer hallon... om man kan säga så. Gillar båda massor!

Annars har jag inte vart alls så produktiv som jag velat. Mitt rum was taken from me. Men nu börjar ett o annat reda upp sig med läckan. Förmodligen fixas det sista imorn så man kan leva normalt igen.

Hugs!


Skiiiit Kul... verkligen.


Vattenläcka i väggen.

Väggen mellan mej och badrummet, of course.

If it's bad, ryker min lugna tillvaro.

Mitt rum är mitt Happy Place just nu. My oasis is totally violeted.




 . . . . .



I remember something I wanted to say...


Hopefully you have a friend who's gonna tell
you that life kicks you around sometimes.
It scares you and it beats you up,
but there's a day when you realize that you're not just a survivor,
you're a warrior.
You're tougher than anything it throws your way.

image794

Mosig

Kan sommaren komma nu? NU alltså?!
Jag är så förbenat trött på det här mörkret som omringar oss. Orkar aldrig göra något på eftermiddagarna. Full av energi på dagen... men nu kommer jag endast ta ett fotbad och sen slöa framför OTH.

Jag hann aldrig med min själa-rensing idag heller. Hoppas på ny kraft imorn så ska ni nog få se på fan :) Promise! Okej, jag har inget mer att säga.

Ha en sweet night bloggers!

image793

I like her style :)




Update:
Elin har en tävling i sin blogg som jag tänker vara med i! Skulle vara häftigt med hennes illustration på väggen! Denna bilden är grymt kaxig oxch super snygg!! Skulle gärna tipsa er att oxå vara med men de betyder ju mindre chans för mej att vinna :P Hahah! Äsch, I feel lyckostar on my side ;) Så kom igen nu!




I lost track, but I'm back!


Silly me. 2008... året som är till för MEJ! Vad gör jag? Jo jag börjar med att kasta pil i min kuvös. Kanske fixar sig allt tillslut. Men sannerligen inte om jag ska hålla på och tro att jag kan fixa allt by myself hela tiden. Idag ska jag hela själen, precis som jag gjorde sist jag var illa ute. Men på ett mer... hmm, vi kan säga annorlunda sätt. Och så ska jag prata lite med framtiden. 

I lost track...



(En Nöjd Hund)
image792

... but I'll be back!





"I need to stop chasing boys and focus on myself more."




Back from Skövde!


Heeeello oOo oOoOo!

Fun as usual i Skövde. Trevlig fest igår och mysigt med sis idag! Vi käkade mums och fikade mums :) Hmm, en mumsig helg alltså! Haha! Nu är jag dock rätt trött och det ska bli skönt att krypa upp i soffan och bli involverad i Tree Hills neighbourhood. Eftersom mitt kärleksliv är obefintligt just nu så hoppas jag verkligen att Chase  dyker upp och tar Brooke  med storm ;)

Ett litet inköp idag. Ett billigt sådant oxå!! Något smoothing balm från Toni & Guy som egentligen kostar över hundralappen... pröjsade endast 45 spänn inne på maxi! Inte klokt! :)
image791

NU: OTH!!!




Passion for Fashion... bags!

image789

Jag gillar mina fina påsar!
Men kanske borde jag använda dom till något oxå?

image790

Nåja, min älskade Bik Bok-bag brukar få följa med så fort jag behöver packa. Dock börjar den bli sliten. Därför blev jag överlycklig när jag fick en ny! Ända tills jag kommer hem och märker att dragkedjan är paj! CRAP! Men jag tror jag bräker ner lite skit i den ändå. För om en stund far jag mot Skövde! Vi hörs imorn!! Pözzen!



(Come on, meet me half ways...)



Fan va de blåser! Ja, de är ju nästan storm!

HAHAHA! Internt skämt från gymnasietiden ;) Men det stämmer jööh!! Shit, trodde hela huset skulle blåsa bort i natt. Lite lugnare nu som tur är.

Rolig kväll igår! Men folket i Lich är ju som dom är...
Lördagskvällen ska jag iaf spendera i Skövde hemma hos syrran. Sover över och tar en mysig dag me'na imorn oxå ;)

Nu tänker jag slänga bort datorn från sängen och sätta i OTH i dvd.n. MYS!
Have a good one!

Galej!!


Om cirkus halvtimman kommer N hit! Lite förkrök skulle jag tro o sen off to the city. Fest hos hennes kusse och vidare mot Stadt! Hoppas detta blir en kalas kväll! Jag behöver det!!

178038-788  178038-787

Solong!



Fredagsröjj!


Tjosan!
Idag händer de grejjer minsann. Alldeles strax dax för kalas här hemma. Lite firande av mor, alltså inget anvancerat. Ikväll blir det dock partaj! Utgång och förhoppningsvis en rolig fest innan dess :)

Vilken Snöflinga tycker du ska ha första pris?
image786


Pözzen!




Tooo Personal!

Blev lite tankespridd såhär på kvällskvisten.
Plötsligt kom jag alltså o tänka på den där boken med mina dikter  i... en liten en med delfiner på! Jag skrev mycket dikter när jag gick i skolan. Högstadiet, gymnasiet... dikter som rimmar och handlar om kärlek. Obesvarad Kärlek är tveklöst den lättaste känslan att sätta ord på.

Tänkte först att jag skulle bjuda på en. Men sen ångrade jag mej. It's too personal. Men hur som helst så framkallor dikterna känslor. Vissa känner jag igen och vissa kan jag inte fatta att jag själv känt. Man har faktiskt vuxit en hel del sen dom där dikterna kom till...


Mitt liv är räddat! Har fått hem andra säsongen av HEROES nu!! Kikade första avsnittet igår. Ska fixa mej för bädden nu och sen drar jag nummer 2! Tjiiiiing!

image785

Älskar att dom är ihoooop! :)
So cute!



Natti!

Som från ovan :)

Panduros vårinspiration  låg i brevlådan! Hittade massor av härligheter and I'm dying to order right now! Men vet du va? Man får ju hålla i pengarna lite. Åtminstone några dagar nu när jag redan shoppat serier idag!  x)  Fniss!

image784

Solen kom tillbaka ganska snabbt. Skönt! Pratade gamla minnen men F på vår promenad imorses. Man blir alltid lika lipig när man tänker på skolan vi gick i som små och alla tokigheter vi sysslade med varje dag när vi lekte/va :)

Well well, nu ska jag städa upp lite här. Ser grisigt ut efter mitt matlagande.
See Ya!



På tal om knäppa saker...


Hahaha! Vissa nätter drömmer man verkligen knäppa saker. I natt hade jag en sån natt... Drömde att det fanns krokodiler i våran bäck vid huset. Vi gick förbi och såg hur dom flöt omkring där i, yuck! Sen helt plötsligt drömde jag att jag var med under en radiosändning eller intervju av nåtslag med Kent! Det var big! Inte kul att vakna om man säger så...

Men det värsta som finns måste vara när man drömmer något riktigt underbart och vaknar mitt i allt. Crap! Då vill man bara somna om igen och drömma vidare. Men du ska ha tur om drömmen tar vid där den slutade!

Oj! På tal om knäppa saker... det var kanon fint vårväder imorses. Nu spöregnar det helt plötsligt!! Slut på skön känsla, antar jag.

Nu är det gjort iaf!! Klickade hem One Tree Hill säsong 4 nyss!! Plus Scrubs säsong 4. Här ska frossas i dvdboxar! :) Hoppas dom dimper ner i brevlådan snarast!

image783

Schyyssss!





Någe på tv ikväääll folk?

Jag saknar OC, Greys Anatomy, What about Brian... you name it! Bara något att se på för heavens sake!! Onsdagskvällar klockan 21.00 brukar vara givande. Men icke. Nya tider nu eller? Något Heartland på femman, men tro de eller ej, jag orkar inte följa mer serier. Allra minst sjukhusserier. Har redan mina favoriter :)

På tal om serier. Måste nog äta upp mina ord lite grann ändå... Gossip Girl som äntligen ska börja tänker jag titta på! Så de så! Kraaaaam!

image781
image782

Mammas Födelsedag!

image780
Oh ja. Idag fyller mor min år.
Och syrrans pojkvän!
GRATTIS till dom...


Vi övriga då som inte har födelsedag? Jaaaa, för oss i Lich är det ännu en dag av gråa moln och mörka rum inne. Jag ska åka till stan strax och köpa blommor åt mamma. Sen käka lite mat och i eftermiddag träna aerobics.

Hoppas ni har en bra onsdag!
Kramelikram!!



Snyggast i Världen!


Min vovve äger världens snyggaste svans! Jag lovar!
Eller ännu bättre... ta en titt själv! :)

image779

PS.

Denna gången gungade båten faktiskt av vågorna, sad but true.
Det måste vara det värsta jag vart med om! Ibland kändes det som att båten skulle lägga sig på sidan för sjutton! Och vi som fick hytt långt ner, vid bildäck... det small som f*n när vågorna kolliderade med fartyget. Lite scary men tillslut kunde man somna. Och sen sov vi till tre typ dagen efter ;) Fanns ju inget o göra mer än att vänta på landstigning. Vi gick och åt lite iofs. Mumsig biffstek med stora tjocka pommes och bearnaisesås! Åh vill ha nu :P


Tisdag idag då. Inget speciellt att hitta på tror jag. Ska åka och handla lite snart. Hoppas ni har en bra dag!

image776
Mmmm! Gott mellis :)



Vilken Miss...

ja, inte bara kryssningen, utan oxå att jag glömde förklara sist varför jag valde att ha Robinsson Kryssning  som rubrik :P  Men nu är jag hemma och vi ska reda ut saker och ting.

1. Varför hette egentligen gubben Robinson Cruise? Det blir ju liksom Robinsson Kryssning på svenska. Knasigt. Men kryssning passade ju iaf in i mitt sammanhang.

2. Nog för att vi visste att denna extra kryssning inte skulle mäta sig med REUNION, så trodde vi någonstans att det skulle bli kalasigt kul ändå. Men ska jag vara brutalt ärlig (vilket jag always är här) så var det inte alls big fun. Antagligen för att det just precis INTE var Reunion och för att vi knappt kände några. Men orka lipa över detta. Vi missade förresten typ buffén oxå... Lite kul var det såklart och här kan ni se det!

image766

       

image767

     

Ha en skön kväll allesammans! Det tänker jag ha! Over and Out!



Robinsson Kryssning??

image765


Party-Crouise! Jag är ute på vimmel och korridor-halka :P
På återseende du gamla du fria...




PÖZZ!!



Imorgon smäller det, men först har vi fredag!

Oh ja. Imorgon ska jag åka tåg upp till Stockholm igen och på kvällen träder vi på Silja Festival eller nåt. Då ska vi parta hela natten och ha SKOJ!

Jag tycker vi laddar upp lite! Made by moi :)




De är jöö självklart inte meningen att vissa bilder ska hamna på sne. Inte minst filmningarna! Men ja och min telefon har delade meningar om de mesta.

För några dagar sen, när jag vaknade och slog på telefonen, möttes jag av ett otroligt roligt mms av
Mikaela! Man kan alltså säga att hennes video ligger som grund för min ;) Var bara tvungen att göra en egen. Visst är jag snygg i Mikaelas version här nedan?



Mikaela hade förövrigt bättre pli på sin mobil :P

Jag ska packa inför resan nu. Ikväll ska jag träffa N. Kanske går vi ut och äter en bit mat. Drar in på Stadt och dansar ett par hekto. Kanske vimlar du och jag ikväll? Közz på're!



Min vovve är söt när hon sover!

image764

Pannkakorna är stekta och uppätna. Mp3.n är hämtat men jag får inte upp batteriet. Löser det sen.
Snart dags för dans på Friskis! Spännande med den nya koreografin :)

Chip!




10.59

står klockan på just när jag skriver detta.
Det känns mer som eftermiddag tycker jag. Skymning ute, alternativt gryning. Fast för ca en timme sen såg jag blå himmel. Jag vill ha sommar och sooool! LJUS! Härliga varma vindar och solkysst hud. Snart så...

Inte mycket på schemat idag inte. Ska ringa ett samtal, hämta min mp3-spelare och steka pannkakor. Vad jag gör däremellan får vi se. Just nu sitter jag ju här :P Brukar ta sin lilla tid, om man säger så.

Kanske har ni en mer effektiv dag?
Later!

image763
Vad jag vill ha... bekymmerslösa tankar.



Grammis!

Vad glaaaaaa' jag blev att kungarna vann hela 2 grammisar ikväll! Välförtjänt må jag tycka! :) Jag, soffan och Ben&Jerry... en förträffligt härlig kväll förstår du nog! (Glass på en onsdag är ok för jag tränade aerobics idag! :D)

Mp3-spelaren hade inte kommit till ElGiganten idag... buhu, men eftersom de var erbjudande på den så fick jag reservera en som jag redan betalt. Bara att hämta ut den imöra! Kalas! Hoppas jag blir nöjd med den. Fast å andra sidan, allt är bättre än den sopa som jag har nu ;)

image762
Får man göra såhär? Det vet inte jag.
Denna sjukt snygga bild hittade jag iaf på
Google! Okej?


Hug Bitches! :)


Morgonpromenad, min nya grej?


Guten tag sweet friends!
Fortfarande massa slask och skit till väder! Känns aldrig som att man vaknar för sjutton. Går runt i någon form av dvala och leker zombie. Jag har iaf börjat ta en promenix efter frukost med Bumbi. Ganska skönt på flera sätt:

* Jag får frisk luft och piggnar till
* Bumbi blir trött och sover när vi kommer in
* ...

ja det var väl ungefär de.
image704

Idag har ElGiganten något erbjudande på en
mp3-spelare mellan kl 13-15. Tänkte jag skulle
ta mej en titt på teknikprylen. Kan ju vara nåt att ha.
Min gamla ramlar ihop snart. Jag är alltså i behov av en ny.

Peace Out Fellas!





Fika Monster!

image760

Jag och mina kompisar har blivit riktiga fika monster! :) Men det är ju så mysigt att sitta på ett café med tända ljus på bordet och snacka i flera timmar! Jag och T hade det gott alltså.

Hämtade mitt jätte FINA halsband som jag sa. Det är så läckert! Don't you think? Värt dom där 595:- tror jag... :O Haha!

Jag skulle verkligen behöva ta tag i mina naglar nu men jag orkar bara inte! Fast vill jag att dom ska gå sönder? Nope. Lika bra att sätta igång...

image761

Good Morning!


Om cirkus en timma är jag off to the city. Ska träffa T över en fika :) Är riktigt sugen just nu på en smörgås med brieost! Mmmmm! Hoppas dom finns kvar! Eller något annat smaskens.
Ska hämta mitt halsband på Smycka oxå, det är tydligen färdigt. Ska bli spännande att se det! Hoppas det är lika fint som jag hoppas. Ganska dyrt so I want to be nöjd liksom.

Försökte ta ett kort nyss (som iaf skulle bli hyfsat) på min mobilskärm så ni kunde få se mitt nya snygga tema men jag misslyckades totalt. Tydligen inte det lättaste att fånga allt ljus ;)

image759

Men alla som har en Sony Ericsson S500i  vet vilket tema vi snackar om. Iaf den svarta modellen... skulle vilja ha tag i den gula's oxå men det verkar vara svårt. Hur som helst så passar denna mej perfekt! Små söta fjärilar som seglar på skärmen :)

Later!


Förresten...

vad trött jag blev på OTH igår. Jag HATAR Peytons stalker! Inte alls roligt att gnata om han och hans psyco tankar igen. Men hur som helst, it got P and Brooke sams igen so what the hell. Typsikt att inte Chase var med. I like him.

På tal om OTH. Alldeles snart dags att beställa box nr 4! Men jag måste säga att det tar emot... Missförstå mej rätt... okej. Jag älskar OTH! Min kärlek är villkorslös och totalt utan gränser. You know that! Men 500 spänn! Good Lord! Stort hål i plånboken! Men hey, vem försöker jag lura? Jag kommer svälja mitt förnuft att kasta mej in på cdon.com... om några dagar ligger jag i sängen och flyttar till Tree Hill.

See Ya!

image758

Proffs?


Jag har haft Photoshop hur länge som helst på datorn nu men aldrig lyckats få ordning på det. Vart bara en massa konstiga filer i mappen jag laddade ner. Men igår tog jag i med hårdhandskarna och har nu programmet på cd. Men ändå funkar det inte att installera. DAMN IT! Jag orkar inte! Jag efterlyser ett proffs inom området!

Dagens Roliga:
Tack vare Barskolans mejl på Facebook har jag nu massa nya snygga teman i min mobil! Halleluja! Fast blinget som var själva målet hade fel format för min kära mobbe :(  Den hade vart cool annars. Well, kanske syrrans kan få den istället, om det går.

Peace Out!



Jag vill ju så gärna...
image757

Lite inspiration tack!


Zero things att blogga om. Inte lönt ens.
Fast jag kan säga att jag haft en lugn liten dag. Inte mycket på tapeten. Den långa promenixen med F var great. Ja, förutom att jag fick skoskav då. Inte så great at all. Imorgon börjar päronen jobba igen, vilket betyder att jag och Enzis har hela dagarna för oss själva... igen. Nu får de fan hända nåt. Jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja...

I need sunshine in my life!
image756

God Natt!

Just när julpimpet ska bort!

178038-754 178038-753
Nu har vi fått snöööööööööö!! Mycket snö! Men minusgraderna har konverterat till plus. Därför lär detta vita fluff tyna bort redan till kvällen. Men jag ska ta vara på det NU! Ut och gå en lång skogspromenad med min fina vän F! Dags alltså att plocka fram snow-joggingsarna och en ordentlig mössa!

Peace Out!

image755

I think 2 much!

Och det är problemet med att gå hemma. Det finns tid till att tänka.

image752

Det är allt jag gör. Vrider och vänder. Funderar.

Förvirrad.

But let us not focus on that. Snabbis inne i stan idag. Är sugen på ett avsnitt av kära OC nu, men efter det hade jag tänkt vara productive! Rensa ur hela min garderob närmare bestämt. Bokyllan behöver dammas oxå men det är inte ens i närheten av skoj så det får bli en annan dag :P

Ha en underbar lördag där ute!
Kraaaam!!

Piggelin?


Nej Tack, inte idag. Men du måste hålla med om att dessa är fruktansvärt läckra?  :)  Made by moi, of course!

image751

Som vanligt var det yyyber mysigt att träffa T och F ikväll. Vi käka kinesiskt medans vi pratade om livet och annat som är intressant. Jag blir ledsen i ögat när vi snart ska splittras igen. Fast vem vet vad som händer?

Nu är jag iaf in the mood för mera OC. Tragglar med sista säsongen nu som jag fick i julklapp. Tycker actually att Taylor och Ryan är skiiiit söta 2gether! Sitter och ler fånigt hela tiden ;)

Natti!

Killer Dress!


Fredag! Fredag, fredag, fredaaaaa!
Himmel i pannkaka vad jag är har slut-på-blogg-lust. Eller ja, jag hade de igår. Men inte idag! Muppat några dagar but that is all over now mister! Ikväll ska jag ut och käka med med tjejerna. MYS!

Nämnde visst igår att jag skulle visa mina inköp. Well, här kommer number one! En riktig killer dress som jag absolutely adore! Med sidenbandet i midjan är den fulländad! / Nu: Ringa Bik Bok och sen dusch!

Whoop Whoop!

Vad tror ni? Kryssnings material?  ;)
image750

Sis on visit!


Vi har vart i stan och fikat och shoppat! Hittade faktiskt 3 klädesplagg... *hoppsan*, jag som skulle spara mina pengar nu! Men dom är läckra och sitter som smäck! Visar sen  :)

Heroes igår... shit! Är det sant att andra säsongen inte kommer visas förrän till hösten? Isåfall startar jag nedladdning nu! :P Hähä...

Hej Hopp!

Shopping!

image749

Hej! Blev en dag i Trollhättan. Shoppade lite nya hårprodukter, as you can see :) Love 2 spend gold on my hair! Köpte oxå en ny Ego Boost men den är ju bara påfyllnad och fick därför inte vara me! Fick oxå med mej en hög glas hem och lite gamla godingar på dvd.

Imorgon kommer min sis på besök och nu hade jag tänkt att äta en skvätt. Känner mej otroligt hungrig. Heroes x 2 ikväll oxå!! Peace Out!



1 Januari 2008


... och jag känner bara för att dra täcket över huvudet!
Jeez, varje gång jag sväljer knäpper det i öronen och jag hostar slem. FAN! Ursäkta språket.

Jag har verkligen inte gjort många knop idag. Det enda vettiga är nog mitt fotbad earlier  :)

Har legat i soffan framför Pearl Harbor och käkat Ben&Jerry glass! (Ja, jag har smakat den nu... MUMS!!) Pearl Harbor är en väldigt bra film men man får sig en tankeställare. Man undrar vem som kom på det här med krig och hur fruktansvärt värdelöst det är!!! Hela filmen är känsloladdad men när sista scenen spelas kan jag lova att jag biter ihop för att inte tårarna ska komma. Det gör riktigt ont i halsen, ni vet...




Pözzen!

Nyårsafton!


Pigga och fräscha? :)

Not so much... men ur bakis-vinkel mår jag prima! Det är värre med min förbaskade förkylning!! Jag kan knappt andas ur näsan nu. Jag har inga smaklökar kvar och hostade nästan upp mina tarmar när jag vaknade... but other than that så är det inget fel på mej  ;)

Mycket lyckad nyårsafton! Vi åt jääääääätte god mat och hade trevligt.
Jag överlåter historien åt korten. Jag måste gå och snyta ut min hjärna...

image737

     

image743

       

image748