Årjäng!



Go'dag alla fina! Vilken dag det var igår! Helt slut i kropp och knopp när vi kom hem. Sammanlagt ca 6 timmars resa med bil. But it was all worth it!♥ Vilka underbara djur! Vi var alltså i Årjäng och hälsade på Sveriges enda riktiga American Wolfdog-uppfödare. (Har tyvärr fått reda på mycket skit i efterhand om den andra). Vi var ganska nervösa för dessa hundar är speciella djur och det är inte säkert dom passar ihop med vem som helst. Dom läser av ens kroppsspråk på ett annorlunda vis. Därav vargen i dom... Men vi blev godkända och tillomed lilla F hälsade glatt på oss, trots att hon brukar vara lite avvaktande mot främligar.

Och vilka hundar hon har! Åååh we are inlove! Tyvärr äre ju älgjakt just nu så vi kunde inte bege oss ut i skog o mark, och i hundgårdarna var det huuuur lerigt som helst! Hahaha, osis. Men vi var inne hos N och hans mor L en bra stund och gosade! Underbart kärleksfulla djur! Dessutom föll vi pladask för store, maffige A som definitivt har det utseéndet vi letar efter! Det syns inte på bilderna hur stora hannarna verkligen är, men kan ni fatta att han väger runt 80 kg? ÅTTIO kilo hund! Helt galet! Och så otroligt snälla och varsamma trots sin vikt. Vita fina N väger ca 70... helt otroligt!

Tyvärr är det inte helt lätt att få till en bra bild på en livlig och glad varghund,
so this is the best I could do...





Och eftersom vi blev godkända står vi nu i kö för en liten hanvalp!!♥ Men det kan dröja innan vi får våran *****! Och det gör inget. Det är mycket som ska klaffa innan vi är helt redo för våran varg. Men jag tror ni förstår själva hur mycket vi längtar till den dagen..!



Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin