with love



Hej beautifuls!♥ Det är konstigt, men idag gör det mej faktiskt ingenting att det är måndag. Hör verkligen till ovanligheterna. Men just denna veckan har jag så mycket att göra inför Thailand så det är bara happyface all over :)

Efter morgonens dusch plockade mamma upp mej och så tog vi en promenix i den soliga snön (som, jo faktiskt, ligger kvar). Sen gjorde jag lite ärenden på stan och om en timma ska jag hämta R. Vi ska hälsa på C&K&L uppe i Stenhammar. (Note to myself: kom ihåg att köpa lampa till bilen först!) Efteråt ska vi beta av en "köpa inför Thailand"-lista. Och väl hemma ska pojkvännen packa sin resväska. Han åker ju en dag tidigare till Stockholm än mej, möten. Jag föredrar dock att sista-minuten-packa. Trots att jag har all tid i världen... Det är väl den där panikstressen som lockar. Att sitta på bussen och hyperventilera för att man inte hittar passen som man innerst VET att man lagt ner både två och tre gånger i väskan, men ändå kanske glömt på byrån i all hast? ;) Jaaa, det är sannerligen lugn och ro att åka på semester.








Do your thing:
Postat av: sara

tack, fina du!



svar: ja, alla tror att varghybriderna är farliga och aggressiva men attila är verkligen motsatsen. däremot är han mer flockinriktad än en "vanlig" hund och ogillar starkt att vara ensam. som valp ylade han och tuggade sönder allt som kom i hans väg fast det har växt bort lite grann men vi skulle aldrig kunna lämna honom helt ensam. det kan ju dock vara individuellt också givetvis men det känns ändå som att det kan höra till generna lite. det stämmer dock att han är svår att träna. han är liksom inte intresserad av att leka eller lära sig saker utan vill mest ligga för sig själv och spana, springa fritt och sköta sig själv. jag menar inte att han är osmart men han har inte den intelligensen som min collie har när det kommer till just inlärning (svårt att förklara men jag tror du förstår vad jag menar). däremot är han oerhört uppmärksam på omgivningen och väldigt tillgiven. men som sagt, alla är ju olika!


Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin