My New Wonderful Year!


Varje år, när vi närmar oss nyårsafton, brukar jag få ett infall då jag sammanfattar året som gått och minns de värdefullaste ögonblicken. Detta kommer även att hända i år. Men inte nu. Nu ska jag bjuda på en annan rolig sak. Ett årshoroskop! Jag älskar när dom finns i tidningarna. Cosmo svek mej i år men Glamour gör jobbet, so here we go:


♥ VÅGEN ♥

Du har ett stort behov av att ständigt ha någon, som ger stöd och hjälper till att fatta beslut, vid din sida. Det viktiga för dig är att det råder harmoni och balans i dina förhållanden till andra. 2008 blir ett gynnsamt år för bättre balans mellan relationer och din egen personliga utveckling. Satsa på att bli självständigare.

Under våren kan problem uppstå i karriären, och det finns risk för konflikt med någon i högre ställning. Undvik konfrontation, lägg istället din energi på familjen och ditt boende. Planera mer tid för dina nära och kära, gör om hemma. Lämna gammalt bakom dej, läk gamla sår och omvärdera dina livsmål. Funderar du på att investera i en ny bostad är det i år du ska slå till.

Singelkvinnan: Tidigare besvikelser kan hindra dig från att vilja träffa någon, men din romantiska läggning och dröm om det perfekta förhållandet är starkare och gör dig återigen öppen för flirt. Mån- och solförmörkelsen i januari och augusti höjer temperaturen rejält, men hjälper samtidigt till att skapa ett mer realistiskt förhållningssätt till romantik.



Okej, hoppade lite saker i horoskopet, som sambokvinnan och passionsdagar o så. Inte intressant  :P  Men annars tycker jag många saker passar in och stämmer otroligt bra! Eller vad säger du Mikaela? Du som känner singelkvinnan Emelie  ;)  Hahahaha!


Do your thing:
Postat av: Michaela

svar: tack :) desamma ha en bra dag!!

Postat av: Tobias

svar: oj fel syrrans adress! tack ha en bra dag =D

2007-12-21 @ 14:17:40
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: emelie

ha en bra dag:)

2007-12-21 @ 14:28:47
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: emelieu

Desamma, vad har du gjort?

2007-12-21 @ 14:53:08
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: Mikaela

Skrämmande stämmande det där horoskopet =)

2007-12-21 @ 16:21:12
URL: http://beautifullife.blogg.se
Postat av: Lillefot

Psst, här finns jag nu ;]

2007-12-21 @ 16:39:30
URL: http://lillefots.blogg.se
Postat av: Natta

tackar så mycket :)
jag gillar också årliga horoskop.. Elle hade ett i januari numret :D
kram

2007-12-21 @ 16:57:16
URL: http://naaatha.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin