Gooookväll!!


Ni vet hur jag är... Ni vet att jag inte "har tid" för bloggen. Ni vet att jag vill men att det bara inte blir som jag tänkt mig.

Men JAG vet att NI tittar till mig ändå ibland :) För häääär är jag ju!

Och jag hade en underbar dag på Kolmården med delfinerna och min syster <3 Jag väntar på bilderna, dom kommer på en skiva med posten. Lovar att slänga upp en sammanfattning av dagen tillsammans med picsen sen.

Men nu: SOVA!!


Spending the day...

 
...... at Kolmården! Tillsammans med delfinerna!! :) :)
Åååååh fattar ni?! Äntligen dags för min 25-års present! Jag har tagit med mig min syster som sällis och moraliskt stöd (?) under dagen. Det kommer förmodligen vara en utav de häftigaste upplevelserna i mitt liv att få träffa dessa underbara fina intelligenta djur! Update kommer såklart med bildbomb!
 

One more!

 
En sista tulpanbild för i år? ;)
 
Det är knasigt hur mycket fint som finns i vår värld ändå. Jag menar, hur är det möjligt att en blomma kan utvecklas och bli såhär färgmässigt? Galet snyggt! Och coolt!
 
 

Grande Finale!

 
Gokvällens!
 
Det var hemskt vad svårt det skulle vara att hålla bloggen levande nu när man är inne i Instagram-världen. Tillsammans med Twitter och Facebook. Och allt annat.
 
Ja, det var väntat att någon del skulle bli lidande. Och nu blev det bloggen. Iofs tror jag både Twitter och Insta har skapats för att passa vår stressade vardag bättre ;) Man har ju varken tid eller lust längre att skriva 2-3 inlägg per dag. (Och vad sjutton skulle dom handla om nuförtiden?!)  Haha!
 
Jaja, vi ses ju här ibland ändå :)
Jag tänker inte ge upp bloggen än hörrni!
 
 
NU: VM-final i hockeyn!! Go Tre Kronor!
 

Den här kissen alltså ♥

 
 
Finaste Ragdollen i värden!
 
 

Fucking great!

 
Hahaha hallå!!?? Glöm det jag sa... "Men what the hell, det går la över snart"
Jo tjena! Sitter fortfarande här med jätte täppt näsa och har varit hemma 2 dagar från jobbet!! Det trodde jag verkligen inte. Vet inte vad det kan vara heller, som är så ihärdigt? Pollen? Nä jag vet inte, mina ögon är ju inte irriterade och näsan rinner inte. Bara väldigt täppt!
 
Äsch, nu känner jag mig iaf mycket piggare och det är ju positivt. Så idag åkte vi till grannstaden med 2 missions - nya "jympaskor" till mig (mina faller ju sönder) och en hundbädd på Biltema till Lykke.
 
Hur det gick med det? Fail på båda.
Hittade "mina" skor i en affär (sånna jag har nu och älskar) men slut i min storlek och dom kunde inte ta in fler (??). Hundbädden då? Ja den var SÅKLART också slut i den storlek vi skulle ha. Åååååååh,ibland är livet så härligt och precis på min sida ;) Jaja, vad är en bal på slottet?
 
 
Instagram pics!
 

Such a wonderful day!


Gokväll tussisar!
Idag har det på riktigt varit vår!! Nästan sommar faktiskt ;) Okej, bara nästan. But still...

Tyvärr är jag typ sjuk. (Typ = jag tillåter mig aldrig att vara sjuk.) Väldigt hostig/rosslig i halsen och jätte täppt i ena näsborren! Ysch! Men what the hell, det går la över snart ;)


Nu ska vi fortsätta njuta av denna underbara kväll <3


1 maj!


Hej alla raringar! Nu är vi äntligen inne i maj-månad! Trots detta huttrade jag på morgonprommisen... Hmm.

Nåja, igår hade vi en mysig och fin ledig 1 maj :) Solen lös och himlen var blå! Vi åkte hem till mina morföräldrar en sväng för att fira morfar som fyllt år och när vi kom hem på em/kvällskvisten satte vi oss ute på terassen och "majade" på vårt egna vis... ;)


Hibiskus

 
 
Köpte äntligen 2 Hibiskus-blommor till köket i fredags eftermiddag!
Jag har spanat på dom länge i mina tankar men inte funnit några fina exemplar i butik. Därför förstår ni att jag var illa tvungen att slå till på Hjertbergs, vare sig jag hade plats för dom eller ej ;) Nåja, flytta om lite och nu står dom så fint i köksfönsren och lyser upp tillvaron. Jag hoppas jag klarar av att sköta dom bara...