Boys don't cry




Herregud, har väl gillat vad jag hört när den spelats på radion men inte riktigt vetat vem som sjunger. Googlade runt lite nyss och tydligen är det en liten (?) kille som heter Ulrik Munther. Helt sjukt. Grabben ser ut att vara max 12 år och sjunger som en gud! Iaf denna låten. Som förövrigt är väldigt fin♥



Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have, I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

But boys don't cry.
But boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.

Have you ever tried to smile and hide your pain,
Even though you're not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain,
Wondering if anything can ever be the same, again.Yeah.

You try to bee proud of who you are,
But still you got to let those teardrops fall, away.

Oh wait,
But boys don't cry.
But Boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.

Boys don't cry,
Boys don't cry,

Boys don't cry,
Boys don't cry.

Have you ever done something you can't change,
Something you can never rearange,
I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand,
Lying on the ground had in your hands?
I have, I have.

Boys don't cry,
Boys don't cry.


Grattis Älskling!




Idag är det en underbar dag, för min älskling har precis klarat sitt körkort! Han har verkligen kämpat för detta sen i julas, då han satte igång på allvar. Och jag är världens stoltaste flickvän ♥ Självklart hade jag fixat en present åt honom... När jag köpte min bil fick jag nämligen bara med 1 nyckel och har ända sedan dess tänkt att jag måste fixa en till. För att en nyckel till sin bil kan man ju bara inte ha. Och nu, såhär ett och ett halvt år senare blev det av ;) Hahah! Så nu har älsklingen fått den nya som ett bevis på att bilen även är hans. Vad ädelt av mej, eller hur?  




Den här veckan...


... går mina naglar i en lila ton. Längtar tills jag får hem de nya färgerna!
Ska absolut testa det rosaröda först :)

Jag brukar alltid använda ett färgat lack under men det är lika fint att bara glittra topparna och låta själva nageln vara transparent.







I always wanna be like this




Hello Bloggen! Idag vaknade jag på strålande humör och har bara grejat och grejat sedan jag steg upp ur min alldeles fööör goa säng! Fick tag i en ny tvättid, 12.00 - 17.00. Så jag ska strax ner och kasta in tredje omgången. Har även dammsugit och moppat golven, ringt ett välbehövligt samtal, bokat in lite planer framöver (kan inte avslöja för jag vet att min söta syster läser...) och planterat paprikafrön! Vi får väl se om dom tar sig. Har lyckats förr men dom kanske inte kommer kunna stå i köksfönstret som jag tänkt. Kommer nog inte någon direkt sol där tyvärr. Hmm, får väl flytta på dom då.
  


Dessutom lyser solen och då blir man alltid extra glad! Och ikväll är det bästa TV-kvällen igen :) Halv åtta hos mej - Sveriges Mästerkock - Grey's Anatomy - Off the map!

See you later bunnies!

New glitterish!




Beställt! Glitter dust i färgerna Rosaröd och Grön!
Kan aldrig få nog av dessa underbara små burkar

 

från
www.yournailerystore.se







29 Mars - 2011




Go'dag! Hann inte med all tvätt igår (läs: valde att lägga av vid halv åtta och pyssla med annat). Tänkte bokat en ny tid tills idag men någon knep den sista sent igår precis innan mej. Typiskt! Får bli imorn istället. Jag gillar att starta dagen med tvättning. Låter ju hur dumt som helst, då de flesta anser denna syssla som något jobbigt. Men det gör liksom att hela dan blir kreativ på något vis. Man kommer igång och allt annat flyter utav bara farten.




Älskar liljor!! Finns inget finare att ha på bordet!♥


Frozen Mojito!






Every now and then I fall apart




Från fredag till måndag. Och den här helgen förtjänade att vara bloggfri.
En härlig och mysig fredagkväll hemma i soffan tillsammans med hjärtat var precis vad doktorn ordinerade. En solig lördag som avslutades med middag hemma hos R's bror och flickvän och tillsist en snöig söndag som bjöd på både våfflor, vänner, storhandling, Wii och Big Tasty.

Även om helgen minst sagt lugnar nerverna så är man aldrig förberedd på måndag. Men hur som helst lyckas man ändå. Därför är dagens inköp avklarade, tvättid till i em bokad och kvällsmaten planerad. "Telefon-måstena" ska ringas nu, nya Cosmo ligger vid altandörr'n och affärsplanen är öppen i datorn.

Trevlig start på nya veckan hörrni!







FREDAAAAA!!




Lyxfrulle.
Hälsa på ♥ på jobbet.
FredagsFika hemma hos päronen.
Handling.
Ny scalare till våran klan.
Öl + tacos =

 FREDAG!!


Tidigare idag ♥



Blev inte mycket till mys på terassen. Vi provade men katterna blåste nästan bokstavligt talat bort  Jag skaka ihop en islatte iaf med irish-smak och njöt lite från fönstret istället. Kan ni fatta vad jag längtar efter sommaren eller??!! Åh vill bara att den ska komma NUUUU! Det vill vi väl alla. Det är april snart iaf och ett väldigt gott steg på väg... I år ligger Påsken ovanligt sent dock och det känns knäppt att det nästan är maj när den helgen är över :/ Men nu glömmer vi all längtan och fokuserar på det vi har♥ En lång och härlig kväll tillsammans med min bättre hälft! Den mannen betyder allt för mej!





Ps: Mikaela - jag funderar på att komma och hälsa på dej!!!!!
Vad tycker du om det? Eftersom du hatar världen och inte tänker komma hit...  Puss!




Går mot ljusare tider



Resultatet av mitt besök på Preben igår blev lite ljusare. Men ska tillbaka igen och göra mer slingor. Måste bara ta hand om håret lite extra först så att inte kvaliteten försämras för mycket. Det vi gjorde iaf var en avfärgning, för att få bort det allra mörkaste av håret. Sen la N i en slags toning med ljusa nyanser. Efter detta slingade vi med foliepaket och avslutningsvis klippte bort dom slitna topparna. Eftersom mitt hår är så långt så är det väldigt riskabelt att slinga med hätta, annars är det förstås det bästa sättet att ljusa upp hela håret. Men efter några fler slingor så är jag säker på att jag är helnöjd med resultatet :)




Don't stop believin'




Hejsan Svejsan! Det verkar som att blåsten inte tycks vilja ge sig riktigt än. Dock har den lugnat ner sig lite grann idag. Kanske vågar jag mej ut en sväng på terassen sen. Hade min snygging hemma över lunch förut :) Det hade man lätt kunnat göra till en rutin känner jag♥ Men det finns inte så mycket att gnälla över egentligen. Veckorna går ju så himla fort och imorgon har vi FREDAG igen!

Men innan vi tar helg ska lite arbete utföras oxå. Sitter och jobbar med en affärsplan nu... Har även telefonmöte kl 15. Jag har sagt det förut och säger det igen - Det är en jäkla väg att gå! Men vi ska nå fram. Det ska vi! 


STORM!!




Jösses vad det blåser ute! Men det är bara att ge sig ut ändå... jag ska nämligen strax iväg till Salong Preben och få håret fixat av min vän N. Det är ren och skär lyx att sjunka ner i frisörstolen ett par timmar! :) Vet inte än dock om vi ska färga eller slinga håret? Mörkt eller lite ljusare? Well, den som lever får se. Vattna blommor, diska och snygga till sig lite bara. Sen drar jag iväg. Och när jag kommer hem väntar en mysig kväll i soffan med ♥ framför en jäkla massa bra TV! We ♥ Onsdagar!

See You Later!

Dille på Frozens!



En favorit hos mej är alla sorters frozen drinkar! Med mycket färsk frukt!!
Perfekt en solig sensommar-kväll i trevligt sällskap. Ett extra + är dom känns lite lyxiga att beställa på krogen ;) Dock får du oftast pröjsa lite mer oxå men det är dyrare ingredienser och mer arbete för bartendern. Och i gengäld får du en supergod drink! Men framför allt så är dom enkla att göra även hemma:




I need a drink!




Hej Allihopa! :) Det sägs att Sverige bjuder på sol och +10 gradig värme idag. Dock blåser det i den här delen av landet och jag har belönats med huvudvärk en tisdag som denna. Därmed har den energi jag upplevde igår gått i graven och det enda rätta känns som en frisk promenad i hopp om att ställa allt till rätta.

Och för att bjuda på nåt jag med, här kommer ett drinktips! Det var fan inte igår. Men börjar man googla och greja i den här kategorin blir man sjukt sugen. Det kan till och med vara så att det är just vad jag behöver just nu i djungeln som vi lever i... Blir många härliga fruktiga drinkar på terassen i sommar, that's for sure i alla fall!


Drinktips - Strawberry Margarita



Ps:
Man måste inte följa alla regler och lagar, den här drinken passar sig bäst i ett cocktailglas enligt mej. Gör du däremot en frozen-version (kör allt i en blender med massa is och frukt) så ta ett Margarita-glas! Går även att ha i äggvita som bildar ett extra skum på toppen, för utseendets skull.


En sån där måndag att ta tag i




Hej mina fina! Jag hatade inte måndagar förr. När jag jobbade på Skrapan var jag alltid ledig måndagar (nåja i början iaf, tills jag började jobba ihjäl mej). Det var liksom helg för mej. Det är ju så i restaurang-branschen, konstiga tider jämfört med andra och man lever i sin egna bubbla tillsammans med kollegorna i branschen. Men nu är jag Svensson ;) och jag hatar alltså måndagar. Det är en ny vecka  och helgen har precis tagit slut. Det är väl därför just måndagarna ligger risigt till. För att man är sur över att ledigheten är över för denna gången.

Men idag bestämde jag mej för att sur inte är ett alternativ. Så efter frukost satte jag klorna i badrummet och har nu storstädat hela skiten. Känns gött efteråt. Jag är ju egentligen inte den som tycker städning är tråkigt eller jobbigt men precis som alla andra behöver jag en spark i baken för att komma igång. Sen går det utav bara farten...



Nu är jag på g fram på stan faktiskt. Tänkte göra ett nytt försök att lämna ut lite CV.n. Nu klättrar jag alldeles för högt upp på väggarna och behöver sysselsättning. Man kan ju spendera timmar med att analysera varför man egentligen bor i Lidköping som är så ofantligt stort.... not. Valmöjligheterna är minst sagt begränsade. Nåja, kl 15.00 har jag även ett möte på AF med min såkallade handläggare. Vi får väl se hur det går.


Veckans Naglar!




Går i fluffigt rosa igen  Börjar bli dags att införskaffa sig lite nya färger till våren. Funderar på bland annat en ljusgrön färg och något rött glammigt...

Lack: Mavala Rose
Dust: Mellanrosa


Bara lite så jag känner



Hej mina darlings! Den här helgen har vi definitivt haft bättre tur med vädret än förra. Aningens blåsigare dock så det var inte samma sommar-känsla på terassen som igår, då vi praktiskt taget gjorde årets första solnings-premiär i linne :D Hur gött e inte de då på en skala?!

Startade denna söndag med en långpromenad tillsammans med T&J. En och en halv timma tog det men tiden bara svischa förbi. När jag och hjärtat kom hem fikade vi på terassen med Aftonbladet + Söndagsbilagan och så några smarriga muffins såklart ;) Efteråt fixade vi lite käk (fel ordning, jaa jag vet) och nu är det upplösningen av bandyfinalen på tv som min pojkvän följer. Själv slår jag över till One Tree Hill så fort det tillåts. Den serien är ju inte direkt nåt att ha längre men ibland gör jag en update ändå.

Kanske blir det ett kik hemma hos B&S i deras nya lägenhet sen och givet ikväll är Solsidan och pizza från Amigo - Vilket är lika med pepperoni för meeeeeej!!! MUMS!! See you later bunnies!




You know the drill




... by now. Behöver väl knappast säga att jag haft en underbar lördag med massa sol och wellness. Har suttit ute på altanen och njutit. Klev nyss upp ur ett skumbad som mitt hjärta tyckte jag förtjäna, tillsammans med ett glas rött of course... it is HELG efter all ;)

Nu står min snyggis-kock och tillagar SCAMPI!!! Mmmmmmmm mmmm MMMM! Det är så jävla gött! Med massa vitlök och nudelwok till. Ikväll är det även premiär av Körslaget och jag tänker väl ge det en chans. Har aldrig varit speciellt förtjust i det men det är aldrig försent att ändra sig.


Säger hej då och trevlig lördag med en bild på min andra snygging och älskling Moschino!  Han hatar att ha sele på sig men utan går det bra, mycket bra ;) Tyvärr litar vi inte hundra procentigt än på honom så helt lugn är man ju inte när han traskar fritt på altanen... hehe. Det är nämligen väldigt intresant på ancdra sidan staketet.




Hårtips!




Mitt absolut favorit märke i hårdjungeln är REDKEN!
Alla deras produkter är som godis för håret och framför allt så håller dom vad dom lovar. När jag hade som värst problem med min hårbotten, (kliade och blev sår, sökte för det med fick inga svar bara kortison, hade problem i över ett år) så fick jag tillslut rådet på Bellbox av en tjej att prova detta schampot som är just för hårbottensproblem. Och vips så började såren försvinna. Det var ett mirakel för mej som i princip gett upp hoppet! Sen dess har jag inte kunnat leva utan Redken!



Älskar även deras inpackningar, och då allra helst den guldiga som heter All Soft.
Det är synd att de är så dyra bara, men absolut värt pengarna! Även om mina hårprodukts-hyllor i badrummet är ett mysterium för min pojkvän ;) Haha!


After Work




Hejsan Svejsan! Äntligen fredag igen  Iofs känns det numera alltid som att det antingen är fredag eller måndag. Den här fredagen vaknade vi dock upp till snökaos igen. Fyfaan. Fast man vet innerst inne att det kommer bakslag så tycks man aldrig förbereda sig. Lika disappointed varje gång. Nåja, dom säger att solen är påväg igen och nästa vecka kunde det faktiskt bli upp till +10 grader hos oss i Götaland!! Wiwiwiwhoooooo! Absolut i särklass vore ju om den värmen kommer redan imorn.

Ikväll har jag bokat bord på Harrys i stan. Det vankas AW med vännerna kl 18.00. Mysigt att bara sätta sig ner och äta + dricka gott och tjöta lite skit. Funderar på biljard efteråt och ändå lyckas med en tidig kväll.Tror att den planen kommer att gå i lås. Well, den som lever får se - som det så artigt heter.




Det luktar helg...




Hej mina goa solstrålar!!
Har precis kommit in från en härlig promenad i vårsolen! Hoppas, hoppas nu att den här solen håller i sig imorgon oxå och heeeeela helgen!! Jag vill hinna njuta ordentligt tillsammans med min kärlek♥ Och finns det nåt bättre sätt att göra det på än ute i solen med kaffe och choklad? Tror inte det va  Man blir på ett fantastiskt humör när solens kyssar värmer ens hud. Och när humöret sprudlar, sprudlar även energin. Så ikväll vill jag och R göra något annat än vårt vanliga mys. Om ni förstår hur jag menar? Om det vore sommar hade saken varit biff för längesen... uteservering + ett glas rosé = Kan fan inte bli bättre! But hold your horses, vi är bara inne i Mars än. Får alltså suga på den karamellen ett tag till.



bild:
www.google.com


Korv i tomatsås... Yes! Kul att man köper ...

dsc06520 (MMS)

Korv i tomatsås... Yes! Kul att man köper fel och får med sig passerade tomater hem istället för krossade. När man för en gång skull ska äta korv stroganoff som var en evighet sen! Åååå!!


Synen av en katt som njuter






Och jag njöt jag med! Idag var det en sån där underbart vårig och anar-att-det-kommer-bli-sommar-iår-oxå-dag!! Helt fantastiskt! och jag ville verkligen inte gå in. Nu förbannar jag mej själv över att vi inte klev ut i himmelriket lite tidigare. Men faktum är att jag hade att göra med både tvätt och lite annat.

Soul tycker att det minst lika skönt som jag att känna frisk luft. Dock har den stora vres-lufsen fått för sig att man blir invalido med sele på, så han får alltid vara med de första 10 minuterna, sen finns det inget hopp kvar. Lika bra att släppa in honom. Hahah, stackars lilla fegis ;)

Nu kommer strax R hem!! Då ska han spela pingis med sina friends och jag ska gå en skön promenix med Tess! Ikväll är det världens bästa TV!! Halv åtta - Mästerkock - GREY'S ANATOMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - och en ny serie - Off the map (Grey's kollegor i Afrika?) Så du förstår ju själv vilken underbar onsdag det här är!!


Halleluja!



...man bara måste älska när den här dimper ner ;)
Med en 2%-ig höjning är den ännu mera rolig! Halleluja! Men nu när man äntligen kan börja använda terassen iaf så känns det mer värt... haha! Jag lovar, den kommer vara värd alla pengar i sommar! Det kliar riktigt i fingrarna innför köpet av utemöbler  Iår ska vi börja sola redan i april, det har jag bestämt!





Tvätt-äkta tidig morgon!




God Morgon! Denna dagen startade jag tidigt! Och hur underbart är det inte att vakna till sol? Hann till och med en snabbis-frukost med den älskade pojkvännen innan han stack till jobbet. Kaffemys, rostade mackor och lokal-tidningen♥ Fortsätter morgonen med tvättstugan. Jag kanske är ensam i världen om detta men kan tycka på något vis att det ter sig tämligen mysigt och rofyllt att tvätta  Det är skönt att få bort all smuts och tömma korgen. Samma sköna känsla som när man dammsugit upp alla katthår eller diskat bort alla bestick.






Nu börjas det...






Det är fan inte klokt vad nyfiken han är på precis allt och alla!! Blir galen ibland. Vi kommer att få sätta upp nät eller nåt i det där hörnet annars har vi en katt mindre efter sommaren. Han skulle väl försvinna upp i granen och bygga sig ett bo.

Jag är glad iaf att solen valde att joina oss idag. Dom senaste dagarna med regn och snö har vart som en piss i halleluja-baljan. Inte acceptabelt. Jag tror jag ska ta med mej en kopp kaffe ut och Cosmo nu när jag återvänder. R har lovat en promenad när han kommer hem. I gengäld lovade jag att vi ska nyttja rabbatcheckarna från Sibylla ikväll. Och dessutom är ju TASTYN tillbaka på donkish nu!! Måste.ha.i.veckan. Det är vi rörande överrens om båda två

See you later hunnies!

Monday Lily




Hej på er långa landet falukorv.
Sinnessjukt vad fort en helg går. Det är nästan så man blir förbannad. Dock har vi ju påbörjat nya veckan och snart är det fredag igen ;) Snacka om ekorrehjul... Har haft en underbart härlig helg som alltid♥ Jag och syrran mådde gott i fredags och lördagen var super mys och trevlig hemma hos svärisarna med mat och vin och melodifestival-final. Igår började vi dagen lugnt och fint. Bjöd hem T&J och R's bror + tjej på en em fika. Och avslutade kvällen med pizza/kebab och Solsidan i sann söndags-anda! 

Denna måndag har jag vigt åt min mor. Vi möttes upp på stan och lunchade kan man säga... fast det var inte direkt lunchtid men ;) Tog en snabbis inne på lampaffären och hittade ÄNTLIGEN den där perfekta lampan som skulle bli skit snygg ovanför köksbordet. Mhmm. DEn får helt enkelt prioteras in på nästa lön tycker jag!

Resten av denna kväll ska ägnas åt min kära sambo! Massa mys, en stek i ugnen och bra tv. Brukar snegla på Ullared och skratta åt ala idioter i vårt land samt kika på nya serien En unge i minuten som började förra veckan. Passar utmärkt idag då jag drömde inatt att jag födde en liten flicka direkt efter att jag fått reda på att jag var gravid. Helt sjukt, jag vet. Kanske berodde min dröm på att jag och syrran snackade bebisar i fredags? ;)

Fat: Mateus, Vas: Åhléns, Ljuslykta Kivi: Iittala


En systerlig fredag




Hejsan svejsan! Igår kom äntligen helgen igen♥ Hade min syster här från klockan 13. Tog en sväng på stan och uträttade lite ärenden samt fikade. Båda våra pojkvänner var ute och svinade på kvällen med sina jobb så vi tog helt enkelt tillfället i akt och unnade oss en tjejkväll :) Vi drack vin, pratade om allt mellan himmel och jord och käkade en bit mat på Cafét i stan. Mysigt! Sen fick jag leda hem min sambo typ. Idag mår han som han förtjänar kan jag säga ;)

Så den här dagen har vi tagit det hyffsat lugnt än så länge. Om en timma ska vi hem till svärföräldrarna på middag! Det kommer bli mycket trevligt! Hörs imorn gullefjun!



bild från www.google.com


Torsdagkväll




Svårt att välja vad man ska göra ;) Snö/regning promenad ute eller krypa ner i ett varmt mysigt bad inne? Jaaha ja ja... Medans kycklingen står i lergryta i ugnen och medans pojkvännen är och tränar med papsen så väljer jag nog det senare alternativet ändå ♥ Hinner nog till och med kika ett avsnitt av What about Brian. Den serien är så himla go och mysig! Någon som sett? Gick på 5.an för ett par år sen om jag inte minns helt fel.





Fina, fina djur!




Buuu! Googlade lite på Sea World... (Späckhuggar-fantast) och fick reda på att 2 stycken utav deras späckhuggare dog förra året. Usch vilket hemskt år för dom! Både det och tragedin med tränaren. Den ena, 20 åriga Taima dog i juni 2010 i samband med att hon skulle föda sin kalv. Förstår ni hur hemskt? Och den andra, Kalina 25 år, dog helt utan förklaring i oktober 2010. Späckhuggare i det fria lever mellan 50-80 år har jag hört. Vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om Sea World just för att dom håller späckisarna fångna men kan förstå hur ledsna tränarna är efter detta. Plus att dom inte får vara i vattnet längre sen olyckan där tränaren dog. Deras nya show One Ocean, som har premiär i arpril i Orlando innehåller alltså inga vattenlekar.


Kalina



och Taima, med en av hennes tidigare ungar.

bilder från google.com


Cause 2morrow might be good 4 something



Ännu mera blask. Punkt. Finns inte så mycket mer att säga. Allt jag hoppas just nu är att vi vaknar till strålande solsken imorgon så man kan få den där perfekta fredagskänslan i kroppen och känna hopp igen. Är det för mycket begärt? Imorgon kommer förresten min sis hit. Båda våra pojkvänner ska ut med sina jobb. Då korkar vi upp flaskan och tjötar skit  Vi även ut och käka en bit mat. MYS!

Denna veckan har jag tagit en paus från allt och bara reflekterat över livet.
Ibland har man allt liggandes framför sig men den svåra biten är att sortera ut godbitarna och förverkliga dem.


Don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall.
'Cause most of the time, the greatest rewards come from doing
the things that scare you the most.



♥Audi Q7 S-line


Malm



Hej Hopp Galopp! Mer inredning!! Känner att det blir mycket av den varan nu. Men sen är det ju min stora passion också och eftersom det här är min blogg så skiter jag i om det inte är vad ni vill läsa om 

Jag har ju länge funderat på det här med serien Malm från IKEA. Men valmöjligheterna är inte direkt begränsade... hmm. Kanske blir en sängstomme istället för huvudgaveln, ni vet med inbyggda sängbord. Ja den här nedan. (Även om det blir den kan jag inte bestämma färg!!) Jag har hela tiden tänkt den svart/bruna för den passar bäst in med vår övriga inredning som går i mörkt. MEN! Nu har jag fått upp ögonen för den vitlaserade eken. Då blir det både ljust och fint i sovrummet.
 





Aa jag vet inte. Hmm. Kikar en hel del på blocket oxå. Det är fan dyrt att köpa säng.
Men det finns dåligt med de i vitlaserat. Så vi får se hur det här slutar. En sak är klar, och det är att jag VILL ÅKA DIT NU!! Har fått nog av att allt ligger i högar i hörn och under sängen ;)


Tredje gången gillt?



Jaa, vi hade tragedi igen förra veckan. Rambo 2 är död! Antingen är alla svarta scalarer sönder avlade eller så är helt enkelt de andra firrarna i vårt kar rasister. Inte vet jag, men vi bestämde iaf att aldrig mer en svarting!! Men vad tror ni? Jo precis. Blev en till ändå då rå va... Men den här är faktiskt lite spräcklig och så gullig! :) Men jag förbjöd R att döpa den till Rambo 3. Såå den heter.... ingenting än så länge. Förslag??




Undrar ni vad som hände med Rambo 2? Okej ni bad om det.
Märkte redan kvällen innan att han simmade lite konstigt och när jag kom hem från Skövde dagen efter såg jag att den var typ skinnflådd... alltså hade de andra fiskarna ätit på den!!! Blä och usch fy fan, jag vet! När jag skulle ta upp den så inser jag att den lever! LEVER!! Som i att den inte är död än!! Men herregud tänke jag. Efter ett panik-samtal till mamma som jag inte vet vart jag ville komma med så tog han till slut sina sista andetag och jag kunde spola ner honom. Riktigt tragiskt och traumatiskt. Gud förbjud tanken på vad jag vart tvungen att göra annars för att få slut på hans lidande. Men förutom detta är det underbart att ha fiskar :)


Mars månad




Det var då ett jäkla väder!!!! Igår satt jag och missarna ute på altan och njöt av vårsolen. Idag ligger vi inne under täcket i soffan och gömmer oss för snön. Ja det snöar faktiskt här. Fruktansvärt opassande nu när man nästan kunde ana att våren var på väg. Jaha... På tal om igår, var tydligen både kvinnodag och semledag  Bra koll man har. Det hade dock min bättre hälft som både erbjöd sig att köpa en fettisbulle till mej fast han inte gillar det själv och dessutom kom hem med liljor♥ Min favoritblomma och min favoritkille



Den här dagen duger ju faktiskt inte till något. Jag har iaf precis målat och glittrat om mina naglar. Bränt en ny skiva med lite go musik som jag pysslar lite här hemma till. See you later hunnies!


 

Rosa moln!




En otroligt bra inredningsidé dök upp från ingenstans igår! Eftersom de är lite rosa-tema på detaljerna i vardagsrummet kom jag på att det skule vara skiiiiit snyggt med en rosa ryamatta under bordet! Började kika runt och fann en läckerhet precis i min smak på EM. Dock kunde jag ana en viss skeptism i min pojkväns ansiktsuttryck när jag nämnde idén... men det lägger jag iofs inte så stor vikt vid. Det är jag som bestämmer allt vad inredning heter här hemma ;) och jaa, han vet vad han gav sig in på när vi byggde ett fågelbo ihop  However så är han med och bestämmer över ekonomin. Så en viss bearbetning innan jag får köpa en rosa matta för 1 500 spänn krävs nog. Jag bara gissar.

Men bara titta på den!! Det finaste jag sett!
Pärlemorosa, fluffig, silkig... UNDERBAR! Och skulle passa perfekt till våran bruna FORMA-soffa och vårt valnötsfärgade Sober-soffbord. Även dessa från EM. Tyvärr har vårt kukhuvud till katt klöst sönder hela soffan längst ner och varje gång jag tänker på det så vill jag vrida nacken av han!! Åååå! Det är ledsamt, för den soffan var oxå det finaste jag sett... när den var hel och ren!
 


Bilder från www.em.com


Het





Du ♥ Jag = Someday





Den är ju inte trökig alltså. BMW X6 Black Ice






När helgen är ett minne blott




Gokväll mina kära! Jag bestämde igår att måndagen inte skulle komma idag men vare nån som lyssna? Tydligen inte. Grått och fult och bara usch! Inte konstigt att måndag är veckans mest hatade dag!

Men man måste leva ändå. Så jag vigde förmiddagen åt tvätt. (Yay!) Och vid ett-tiden träffade jag N på stan över en snabb fika och lite ärenden. Mysigt. Nu ska jag dock ta tag i dagens middag. Lite kött, lite kantareller, lite creme fraiche med franska örter... Mmmmm!! Sen tycker jag personligen att mys resten av kvällen är det enda rätta! See You Later Bunnies!!





Det ljuva livet!




Hej på er! I stunder som dessa är det ljuvt att leva♥ Igår satt vi ute på altanen för första gången och njöt av solen! Hur gött som helst! Och vi var inte sent ute idag heller :) Man får passa på! Hela den här helgen har vart underbar! Började lördagen med en lång promenad i Råda med T&J. Hur mysigt och gött som helst! Gör vi gärna om Tess ;) Kvällen tillbringade vi tillsammans med R's bror och hans tjej. Oxå jätte trevligt att bara träffas och tjöta lite!

Idag hade vi dock lite beslutsångest över vad att göra med dagen. Men till sist kom vi fram till att vi skulle ta en tripp till Skara. Och så fick det bli. Väl hemma igen traskade vi alltså ut på altan och njöt med kaffe, muffins och Aftonbladet!  Nu ligger mina 3 älsklingar i soffan brevid mej och kikar på bandyn. Jag har fullt med energi i kroppen och funderar på att göra lite nytta. Kanske städa ur garderoben?? Det enda som är negativt med den här helgen är att den faktiskt kommer att ta slut. Död åt måndagar, säger jag bara!


Bland bandy & pitchar...



Heeeeeeeeeeeeeeeeejje!! Det var en konstig dag igår. Och vi bloggar inte på konstiga dagar. Jag orkar faktiskt inte med konstigt just nu.

Men vi var faktiskt på bandy igårkväll! (Det är iofs konstigt ;)) Första gången i mitt liv!!! Haha! Det är väl jävligt illa när vi i Lidköping har Villa? .......... I didn't mean for that to rhyme. Men vi gick ett gäng och det var faktiskt ganska kul. Ja, kul är väl att ta i kanske. Men trevligt. Jo trevligt kan vi säga.

Och idag, milda matilda, hade vi den här pitchen i Skövde, kursen jag går ni vet... avslutning idag med presentation av sin företagsidé  Tjooohoo, mycket spännande! Och som ett plus i kanten gick det hela väldigt bra oxå ;)

Men nu äre banne mej HELG!♥ Och det ska vi fira om ca en timma när min älskling slutar jobbet! Kan förresten vara så att jag är världens bästa flickvän! Köpte nämligen en liten present till R på vägen hem. Bara för att han är värd det!♥ Och för att jag älskar honom så mycket!!




Nytt till katterna!




Köpte lite nytt fint till missarna igår på Åhlens!
Klart dom oxå ska ha piffigt  Tygunderlägg 35 kr. Matskålarna är köpa på DjurMagazinet sen länge tillbaka och skålarna... hmm, IKEA tror jag. Ja jo, IKEA är det. Träfatet hör egentligen till en kruka. Men så som Moschino sölar så fick jag viga deras öde till detta  Ganska fint iofs. Dock får vi se hur länge det är just fint... innan puckona stökar till ;)



Veckans Naglar!




lack: Mavala Glasgow
dust: mellanlila


Smells like teen spirit




Hej Hörrni! ♥ Idag startade jag dagen redan kl halv sex imorses. På tok för tidigt men det blir så ibland. In i duschen och vakna till och gullig som jag är tappade jag upp ett varmt bad åt min älskling efteråt som han kunde krypa ner i när även han vaknat :) Jag hade ett möte i Skövde kl 09 och där blev jag till 11.20, då bussen gick hemåt igen. Handlade lite på vägen hem, och insåg att ibland har man fruktansvärt dålig fantasi vad gäller mat. Provade att slänga iväg ett sms till min man och frågade snällt vad han var sugen på... Hemmagjord kebab eller hamburgare... Jaa, jag får väl skylla mej själv som frågade  Väldigt mycket "onsdagsmat" och perfekt att göra matlådor på - not! Nä, så jag bestämde helt enkelt att vi ska äta köttfärssås idag. Amen på det.

Passade på att springa in en sväng på Ålle, när jag ändå var i krokarna menar jag... och kom ut med lite nya BEHÖVLIGA saker. No matter what R says... självklart tror jag inte ens han kommer att märka den nya vasen på bordet, eller blommorna i den ;)


(Fat: Mateus, vas: Åhléns, lyktor: Iittala, duk: Hemtex)


På eftermiddagen lyckades äntligen solen titta fram en stund och jag la mej en stund i soffan endast för att vila ögonen lite. Jaaoo ni vet ju hur det brukar sluta  Hur som helst så låg jag precis så att jag inte såg snön och för en aningens sekund kunde jag låtsas att det var vår utanför fönstret. Det är då inte klokt vad jag längtar efter sommaren nu!! Allt blir så mycket lättare då.


Drömmar



Det är väldigt mycket inplanerat en IKEA-resa så fort både ekonomi och tid tycker samma sak. Vi har inte gjort ett skvatt med sovrummet knappt sen vi flytta in och det är hemskt trist! Detta är bara några saker jag vill ha:

♥ Malm huvudgavel, byrå, förvaringsmöbel
♥ Ofelia pläd, har en sådan redan men vill ha en ny fin i soffan
♥ Ludde fårskinnspläd, har även en sådan redan men nya fina är alltid gosigt ;)




Får se när vi planerar in detta... hur som helst har jag en jävligt bra karl som drog in 7 000 kr i bonus på sitt arbete i feb! Kanske kan få oss en bit på väg? Puss till honom!!♥


Jag är lycklig på insidan



Hejsan Svejsan!
Helevete!! Nu är jag trött på den här mongo/mango-sjuk-känslan som hänger över min trötta kropp. Bättre blir det då fan inte av att det är grått och mulet ute hela jävla tiden. VART TOG SOLEN VÄGEN?? NÅGON? (Jag är inte bitter.) Jaa, jag ska göra det enda rätta och krypa ner i ett varmt bad nu och lyssna på lite go musik. Efteråt är det dags att ta tag i arbetet, no matter what förkylningen säger! På fredag har jag en pitch att presentera... haha, hur sjukt låter inte det? Sen är min kurs i Skövde slut. Ååh, jag VILL berätta för er vad vi har i görningen men det ska jag inte riktigt än... men snart ;) Hihihi!


Här skulle jag sälja min njure för att få glida ner igen! Sparadiset i Stockholm♥


Vi kunde inte haft en mysigare ♥Förlovningsdag!♥ Och självklart ska vi tillbaka på datumet iår... Nu har dom utökat sin verksamhet till Söder oxå, ryktas om en mer Moulin Rouge-inspirerad stil på den relaxen!! (Den på bilden ligger på Östermalm.)