Dvala?

Jag går verkligen på sparlåga...
Vad finns det att göra? Ett regnigt och dystert Sverige idag. Känns som att jag befinner mej i dvala.

Nåja, hade en trevlig dag i Skövde igår. Fint väder och härlig sällskap! Idiotiskt nog förevigade jag inte dagen, inte ett enda kort tog jag. Och då låg kameran i väskan ska ni veta. Lat eller bara aningens dum i huvudet? Ni får själva bestämma.

Syrran följde med hem idag. Vi har käkat äpplepaj.
Hmm, det var väl ungefär dagens höjdpunkt. Det och slutet på filmen Wedding Crashers, som jag tittat på i 2 dagar nu :P Något kom alltid i vägen... lyckades aldrig se klart den. Men nu så... haha!

Bjuder på lite Maga-pics som en söt turist nyss skickade till mej:
 



Hope I'll see u again girls! <3


Jag kan andas idag!

Gott folk. Det blåser bättre vindar idag. Solen har gassat och än är sensommaren här. Skönt säger jag.



Jag har haft en mysig fredag och känner att livet kanske går att fixa detta vinterhalvåret ändå :) Jag har inte tänkt att hänga läpp länge till men själen längtar ännu efter det jag inte kan få. Min kropp börjar repa sig men törstar efter närhet.  Jag lever still i 2 världar och önskar att jag var någon annanstans. Men hey, vi går i rätt riktning...

Fredagsfikade med päronen, alltid efterlängtat :)
Tog sedan bilen och hämtade upp M. Vi styrde hjulen mot Spiken, satte oss på gräset, slog upp picknick-korgen och hade ett nice moment helt enkelt. Kaffe o kaka. Vi fick till och med lite sällis...



Närgången pryl de där ;)



Super sweet väder. Detta är energi! Och jag behöver samla så mycket utav den varan jag bara kan. Något jag tänker göra imorn oxå. Heldag i Skövde med sis! Matfestival och grejjer... blir mys de! Dessutom ska jag ta tag i samhället och söka jobb. De ni! Jag har en plan... och jag är van att få som jag vill :P

Tillsist:
Ni vet ju hur jag är... därför ska jag dela med mej av horoskopet i senaste Cosmo (Vågen):

SUPERLYCKAN  Var beredd på vinster, jobberbjudanden och frierier med både smarta Merkurius, sexiga Mars och romantiska Venus i ditt tecken. Singel? Den stora kärleken träder in i ditt hjärta. Cosmiskt tips: Kärleken genomsyrar allt men just nu är den mest hos dig. Öppna dig för den!



Jag kan andas idag!


Mitt Magaluf 2008 ♥

Det var med vemod och massa fjärilar i magen som vi lämnade Stockholm söndagen den 13 april. Destinationen var återigen Magaluf men denna gången liiite längre än Barskolans 2 veckor...

Vilket äventyr som väntade. Jag är så glad att vi gjorde det!
Jag har tveklöst haft den bästa tiden i mitt liv och upplevt saker jag aldrig glömmer. Minnen för livet och ovärderlig erfarenhet! Människor som är jag är så glad att jag träffat!!

Det känns som att dessa 4,5 månader gått hur fort som helst! Men ändå vare längesen jag, Mikaela och Linda satt på Beachcluben med första latten i handen. Försäsongen var kung! Ensamma i barerna, hade massa tid att snacka med alla workers. lagom värme och en hel sommar som väntade :) Det var mer gemenskap då kändes det som. Alla workers gick till Honeys och efterfestade...

Nåja, sommaren kom igång på allvar och turisterna joinade paradiset. Jag som hade otur med jobb i början fick äntligen ett kneg på OK Bar. Kändes inte alls bra de första dagarna och jag kunde absolut inte förstå meningen med varför allt skulle fucka up sig me Oas... nu är allt dock glasklart. Jag har träffat 2 underbara människor genom jobbet som jag älskar och saknar massor! Det finns en mening med allting, kom ihåg det! Ibland behöver man bara lite tid för att inse de.

Festerna har blivit många och långa. Man kan fundera över hur levern mår :) Otaliga knapparE4:an, Caprinoskor på GGKalas  på Gjöken, En DitaTreOMickes  äckliga banandrinkar på Underbar, haha! Och för många shots på Casablanca!!

För att inte tala om alla Jägerbombs...

Sen skulle de va kul att veta hur många Subways jag fylle-dragit. Hur många kebab, Dagens, Pasta E4:an, cheeseburgare och massa annat som slinkit ner i magen :) Saknar!

Vi har oxå bott på 7 olika ställen kom vi fram till. Inte illa pinkat under sin förtsa säsong :D

* Hotell Vista Sol (första veckan)
* Vid Britannia Pub, första lägenheten (ca 1 mån)
* Maria Elena, andra lägenheten (ca 2,5 mån)
* Vid Pizza Hut, tredje lägenheten innan vi drog hem första gången (8 dagar)
* Hos Zuzanna, (2 dagar när vi kom ner igen)
* Hos Micke Underbar, (ca 1 vecka)
* Hotell Teix (2 nätter)

Och jag har jobbat på 4 ställen!

* Godfathers  Restaurang
* Revolution   Nattklubb
* Oas                    Bar
* OK Bar      Karaoke Bar

Jag skulle säga att vi haft en helt okej första säsong ;) För att inte överdriva...
Självklart har det varit blod, svett och tårar men man minns ju som sagt endast det bästa.

Eftersom bilder säger mer än tusen ord, återstår bara detta:
♥ I love la Familia i Magalluf!


Fan mina vänner...

I have like a serious meltdown. Jag längtar efter mitt Magaluf så jag dööööör! Alla lirare och favoritpinnen såklart ;) Jag begär inte att ni här hemma ska förstå, men snälla... be patient. Jag kommer säkert tjata och gnata.

I'm so confused right now!!

Jag saknar din närhet ♥
Jag saknar ditt "Hey Babe!"


Jag saknar att du spelar låtar specially for me :)
Och jag saknar att kalla någon för Fuck Up! Haha!


Det känns som att jag lämnade halva mej själv där nere.
Just nu lever jag i 2 världar, övergången är jobbigast. Jag befinner mej i Sverige och försöker leva i Lidköping men jag tänker ständigt på Magaluf och alla snuffar där nere... det gör att jag är kvar där med själen men kroppen är här. Förstår ni på ett ungefär?

Sen har man ju blivit helt fucked up oxå av miljön :P Ingen förstår ju vad man säger längre... pratar osammanhängande? Vadå? Hur tänkte du nurå? :)

Nåja, min onsdag har spenderats inne i Lich med Mikaela! It's her birthday <3 Eller ja, de va de.. nu är ju klockan över tolv. Hur som helst så fikade vi lite, käkade kräftor hemma hos henne och sen kollade vi film. Mysigt!!



Sååå, updaten med videon kommer imorn :)
Have a good one!


♥ Emelie




Sjukling!

Va fan! Det var ju inge roligt alls o komme hem :(
Sjukast av sjuk idag... känns så iaf. Massa förkyld och lungor som hostas upp hela tiden.

Har inte gjort ett driiiit idag faktiskt. Sängen och datorn är mina bästa vänner. Eller jo, jag har lagat mat. Aaa mat har jag lagat. Det går ju så när varken Dagens eller Pasta E4:an finns till hands.Men nurå? Hur tänker jag nu egentligen?

En film och chipsskålen såklart ;)
Imorn ska jag försöka ge er den där updaten. Har nämligen en jävligt bra video på g oxå... Sammanfattar det mesta men ni ska självklart få några ord på vägen.

Faan, va jag saknar er!!

Va håller vi pååååå med?

Shit, jag är hemma i Sverige igen.
Befinner mej i Sthlm än så länge. Åker hemåt imorn.

Detta är galet. Jag saknar redan Magaluf och alla sköna lirare man träffat och lärt känna! Vilken familj :) I can't wait to meet u all again!

Det blev ett tårfyllt Goodbye men slutet kunde ändå inte blivit bättre. Jag har rett ut saker och ting med dom jag tycker om mest och alla svenska workers träffar jag ju snart igen, Reunion sa jag! :)

När jag är back on track ska jag sammanfatta min sommar. Den har vart helt rågalen och jag kan definitivt säga att jag haft "The Time Of My Life", tveklöst! Nu kommer vi till den jobbiga biten, att ordna för sig på hemmafronten. Bli normal igen och spräcka bubblan.

Det är inte lätt.
Till råga på allt har jag hela nosen full av snor och det bor en pulverbög i halsen på mej.
Välkommen till Sverige Emelie!

Tack.



Now I've had the time of my life.
No I've never felt this way before.
Yes I swear, it's the truth... and I owe it all to you, Magalluf!




Sweden, u can have me!

Hahahaha!
Nu kommer jag hem. På riktigt. Förra gången visste vi nog någonstans att vi skulle tillbaka. But this is it. Jobbet kan fara åt helvete. Tror inte jag vill lägga ut allt här men jag (och Mikaela) fick mer eller mindre sparken igår för att jag var för involverad med DJ.n... Jag visste inte att det var förbjudet att ha ett privatliv oxå?

Nåja, det spelar faktiskt ingen roll. Hade tänkt säga upp oss ändå. Bara tråkigt att det blev såhär.
Men  jag säger något nu som jag sagt förut: Spanjorer är cp.iga som chefer! Tänk på de ;)

Flytten hem igen blir snarast!
Lite kaotiskt här nu, som ni kanske förstår. Men take it easy!
I'll catch u on the flipside!

Puss!


Slutkörd!

. . . . .

Jag erkände det aldrig förra gången men nu kommer det... Jag kapitulerar!
Jag är helt slutkörd. Känslomässigt och kroppsligt. Magaluf Part Two blir nog inte långvarig.

Allt är skit idag!!



Jahepp...

2night is the night then.
Och jag är ledig. Jag. Inte vi. Hmm, vem kunde tro att det var så tråkigt att ha ledig dag helt plötsligt. Mikaela jobbar ikväll alltså och jag är... ensam! Buhuuuuuu! Men jag har lite planer jag. Följa Mika till jobbet kl 20. Gå hem sen, fixa naglarna, kika film och sen joina packet på Underbar när dom öppnar. Drar nog ett par shots på E4.an innan. Sen glider jag in på OK och väntar in Mikaela. Vi ska ju till Boomerangs, remember?

Jag vet inte vad man ska säga om allt annat. Vi har inte riktigt tagit tag i lägenheten än. Vi bor i en enda röra just nu... haha! På tal om röra... what a mess jag och pojken här nere ställt till med. Jeez, det är så mycket som ligger i luften. Vi får se vad som händer. This is Shagalluf. Or so I've been told...

Jahepp... nu måste vi gå hem.
Peace!


Miss u guys!

Jag har ALLT planerat...



Sweet! Detta hade jag velat ha mer av hemma. Men självklart regnade det i stort sett varje dag... URK! Hoppas ni har bättre väder i Sverige nu. Vi har iaf "to hot to function" :) Galet, bara rinner om en typ... blääää sa jag!

Det går bra att jobba och vi letar lägenhet, öhm... ja typ iaf. Vi ska kika på en liten sak imorn tror jag. Borde inte vara några problem heller att hitta boende egentligen för det är så många som åker hem nu.

Ja, som rubriken antyder så har jag allting planerat... inför imorgon! Det kommer bli en great kväll. Vi ska nämligen ta oss till Boomerang och shaka loss. Jag vet vad jag ska ha på mej, hur jag ska ha håret och vilka som jag vill ska vara där ;) Inget kan gå snett. *Harkel* Nåja, denna dagen kan slänga sig i väggen iaf. Vill helst hoppa över. Av flera anledningar...

Närmast planerar jag och amigo att gå hem, power-nap'a och sen styra oss för jobbet.
Sitter såklart just nu på E4.an som vanligt och har drgit en Dagens. Precis som de ska va alltså :)

Puss på er!
See ya, wouldn't wanna be ya!


Tjohoo!


En liten uppdatering kanske? :)
Livet fortsätter här i Magaluf. Lite ostadigt med boende men nu har vi ju börjat jobba igen iaf.
Just nu bor vi hos folk som äger Underbar. Men de vore ju såklart guld om vi styrade upp en egen lägenhet för bara oss 2!

Man är lite trött på partyt. Allt festande tar på kroppen. Och värmen är annoying :) Men annars är de väl synd att klaga. Det är många tankar i huvudet. Som alltid...

Nåja, vi tänkte dra oss härifrån E4.an nu och kika lite Sunes Sommar innan jobbet.
Tanken är att springa till Casa efter jobbet idag... lite party ändå alltså ;)

Hoppas ni mår bra!!
PUSS!



Magalluf Part Two

Okej.

Jaa... så känner jag nog nu. Man är tillbaka på ön. Man var på Partybåt igår. Man ska jobba ikväll. Man har väl egentligen inte någonstans att sova men de löser sig ändå. Jahepp...

PAX! Jag vet att jag är störd. Jag förväntar mej inte att ni ska förstå den här bloggen.
Det gör inte ens jag. Skulle väl bara säga att jag lever. Allt har gått bra!

Solong!


I'm Off!

Nu sticker jag och mamma till Skövde.
Rusta och Din Sko... möta syrran, käka, umgås och sen vidare till Resecentrum. Träffa Mikaela och åka tåg till Sthlm. Förhoppningsvis boka Reunion ikväll, sen sova... vakna imorn och styra upp sig inför resan. Mot Arlanda och ner till Mallis igen!

Check!



I miss u <3


Status 2:


Packar... inte så stressad.
Ska bara oxå duscha innan jag och mor far iväg mot Skövde och möter sis.



Hey, Hey, All the way... DJ, let her play.
Can you hear me? ;)




Status:

Stessad.

Jag packar...

De borde gå lättare den här gången tycker man.

... ... ...

öhm, ja.




Fräscht!

Ha! Det var verkligen på tiden att jag ändrade min design.
Och eftersom jag ännu inte orkat skaffa PS till min dator så blir det en sån här enkel design. Alla har så fina headers och grejjer och jag är jävligt bra på sånt. De ska ni veta :) Men jag blir less när de inte går att installera ett program, vilket resulterar i att jag driter i det! ;) Serru...

Nöjd iaf, förutom att jag INTE INTE INTE vill ha en lila kant runt min profilbild. Förstår inte vad den kommer ifrån eller hur man får bort den. Hjälp uppskattas!

Nåja, mitt liv är en skagenröra. Trodde jag skulle hinna med mycket mer här i Sverige än jag gjort. Inte undelättar regnet heller. Idag har jag träffat Mia över en fika. Jätte kul att snacka goja med den damen :)
Om en halvtimma ska jag träffa nästa pärla...
Lillefot. Oxå över en fika. Blir mysigt det!

När jag dyker upp hemma igen hoppas jag på grillning! Flintastek vore jävligt najs de ;)
Sen måste jag packa! Bubblan... ska inte ha med mej ALLS så mycket kläder o skor denna gången. De kan jag säga er.

Förresten, mitt nya hår som söta Natta fixade när jag kom hem!

Tagen precis exakt nu, 18.32.  Ser lite weird ut...
Det är förstås inte så stor skillnad färgmässigt på håret IRL,
det är slingor i underhåret oxå!


Klös!



Roadtrip Mallorcas Kust!

Här kommer lite bilder från en sista utflykt innan vi åkte hem.
Jag hyrde bil med Zuzanna från jobbet och våran kompis Robin. Svensk entertainer...

















Hoppas ni har en skön kkväll!
Puss!



Va göööööööör du?

Ja de kan man fråga sig.

Herregud. Jag har inte haft möjlighet att blogga förrän nu. Mitt virusskydd på datorn var kaputt. Nytt nu så de är bara att surfa på dom höga vågorna :)

Ka e de som sker da?
Jooo, jag är i Lidköping och samlar kraft. Hemresan gick bra, trots regn och kyla. Jag och Mikaela spenderade 6 timmar på Heathrow och var som två döda fiskar. Vi sov en natt i sthlm och tog Ali (M's bil) mot Lischan i onsdags.

Redan på Palmas flygplats, eller nä... redan i taxin påväg mot Palma kände jag och M att det här inte var okej. INTE okej alltså. Vi hade gjort fel val. Lämna Magaluf redan? Va göööör vi? Vi är inte klara med Magaluf. Det enda vi behövde var lite svensk energi. Träffa familj, snuffar och vänner. De har vi gjort nu och på onsdag är vi redo att återvända till allt nere på ön. Ja... du läste rätt. Vi flyger ner till mallorca igen redan på onsdag.

Galet? Det är möjligt. Men galet är oxå efternamnet på Magaluf. Och koden för i år lyder:

Sååå ja!
Just de!
Nu kööör vi!
Schmack, schmack, schmack!
He på re!

Det är en kod för bra för att vara sann.

Jag resonerar såhär:
Vi är unga. 21 år snart. Har inget jobb här hemma. Ingen lägenhet eller pojkvän att ta hänsyn till. Vi har "The Time Of Our Life" nere på ön och jobbet som bartender är buskul!! Vi kan sova till 14 och ändå ha hela dagen kvar. Ligga på beachen och steka, käka Dagens på E4.an. Börjar jobbet kl 20 och slutar 04. Ut och festa resten av dygnet och sen spinna vidare i hamsterhjulet. Guuud, ta vara på de så länge du kan!! :) Jag har hela vintern på mej att vara i Sverige.

Är de något jag lärt mej i Magaluf så äre att ta vara på din ungdom. Ha kul! Du har inget att förlora. Ingenting! Det enda du får är massor av minnen och en otrolig upplevelse att berätta om när du är äldre.

Så mina vänner, med start imorgon har jag exakt 3-4 dagar på mej att njuta av Sverige. Sen blir de fan i mej MAGALUF igen ;)

Sleep Tight!


Jag och Zuzanna på jobbet! <3



Jag lever och är fortfarande i Sverige...

... men de händer grejer.

Uppdaterar senare ikväll!
Nu har jag nämligen äntligen virusskydd på min dator igen och kan blogga!

Bumbi har växt till sig <3

Sverige efter 4 månader...

Nu styr vi bilen mot Lidköping.

Det här är konstigt.
Saknar redan Magaluf och alla där nere... <3

Tydligen vaknade jag mitt i natten, satte mej upp i sängen och frågade Miakela vart "mina norskar" från baren var... hahah! Detta är så sjukt. Undra om dom verkligen vill ha tillbaka mej på jobbet och Mikaela med? För jag kan inte tänka mej hur de känns att inte åka tillbaka igen... ÅHHHHHHH!

Jag ska uppdatera om allt när jag har energi!
PUSS!!


Que Pasa?

En uke sa jag sist... En uke har gatt. Inatt aker jag och Mikaela hem mot Sverige. Det har kanns galet. Det kanns konstigt. Magaluf-bubblan, ska den spricka nu? Redan? Det blir en lugn kvall med mycket Hej Da. Sorgligt. Om 2 timmar ska jag dessutom mota G (karleken pa jobbet) och det lar ju bli kul att saga Adjoken till honom... buhuuu!

Men man vet aldrig vad som hander. Dom vill jatte garna ha tillbaka mej pa jobbet. Kanske far jag panik hemma i Sverige och aker tillbaka :)

Jag har packat ner livet en gang till. Kopt en ny resvaska faktiskt. Jag har alldeles for mycket grejer med mej hem. Hahaha! Hade alldeles for mycket grejer med mej ner till och med. Jag har kommit pa att skor ar opraktiska och tar onodig plats!

Hur som helst, nasta gang vi hors sitter jag pa rumpan i Sverige igen.
Jag vet inte hur jag kanner mej. Tom tror jag.


What´s the point?
Yeah, well you tell me....