Min lilla Underbara dag!

Ledig!! Äntligen!
Och vilken härlig dag det är och ska bli!

Rasmus fyller år. Marica och Mikaela pallrade sig upp och köpte tårta och rosa bubbel till lillen ;) Paket fick han oxå minsann. Vi har käkat frukost på TreO och efteråt gick vi till stranden och mådde gott. Badade läääänge. Har vart hemma och duschat och bara chillat lite tills jag och Mikaela nu drog oss ner till BeachCluben för en smoothie och updates i cybervärlden för min del :P

Planen för resten av dagen är chill hemma på balkongen med VR i handen och förmodligen kommer jag bli tröttis som vanligt och ta en liten lur innan jag styr upp hår och make up. Det vankas nämligen fin middag ikväll eftersom både Rasmus och Maricva oxå är lediga. Bara stackars Mika som jobbar.

Och givetvis mega-partaj hela natten lång! ;)



Kos o Klem!!



Då köööör vi!

Sista arbetsdan innan LEDIG! Äntligen!! 9 dagar i sträck... känns lite nu faktiskt.
Tro de eller ej men nu sitter jag på E4.an och surfar. Får se hur länge de håller. Strular då och då.

Händer inte så mycket mer än de vanliga här annars... man orkar knappt göra nåt mitt på dagen nu, Det är så fruktansvärt varmt. Sitter helst på balkongen och läser VeckoRevyn som mamma skickade ner häromdan :)

Snart kommer min syster och hennes pojkvän ner och hälsr på! Jag ängtar sjukt mycket!
Nu är hemlängtan jävligt stor kan jag säga. Fan asså, jag tänker varje dag på allt som jag saknar hemma!

* Promenera med Frida

* Handla med mamma

* Åka till Skövde o möta syrran

* Busa med Enza

* Åka ut med båten

* Västkusten

* Liseberg

* Shopping i Göteborg

* Fika i vår mysiga stad

* Måndaxklubben
* Fredagsfika

ja, listan kan göras lååång! En veckas semester hemma är vad jag behöver. Men hur skulle de gå till?
Ha de gott mina vänner  så hörs vi!




Fuck up dator!!

Hej!
Sitter pa ett internetcafe nu. Antingen ar det min dator som kranglar eller sa ar de E4.ans bredband... troligtvis ar de mitt Vista. Faaaan! Jag kan alltsa inte komma ut ordentligt pa internet langre med min dator. Ska ringa akut hem till pappa sen och hora vad som gar att gora.

Hur som helst. Dagarna flyter pa har... superhettan haller i sig. Jag jobbar och sliter pa kvallarna och festar efterat. Ligger pa stranden och slappar och bara mar allmant gott. Men vist saknar jag hemma fortfarande. En veckas semester i Sverige skulle verkligen gora mej gott kanner jag! Idag nar jag stod och borstade tanderna saknadejag till och med at bara gora en san enkel sak som att handla pa Willys med mamma :) Hahahahah! Semesterhandla faktiskt... ga in pa Hjertberg och kopa lite losgodis och sant man vill ha med sig ner till Vastkusten. Jag skulle ge vad som helst for att fa aka ner till Hunnebostrand och Smogen nu!! Saknar som fan!

Men vad hjalper de att gnalla. Hem kan jag inte aka nu. Da far de bli for gott och de ar jag inte redo for. Alskar Magaluf!

Pa mandag ar jag antligen ledig igen. Passar bra for da fyller Rasmus 20 ar! Maricaar oxa ledig, bara MIkaela som jobbar. Typiskt! Vi ska ut och kaka och sen slira ordentligt pa kvallen.

Troligtvis blir de inget svar pa kommentarer nu nar jag anvander en offentlig dator. Men hoppas ni mar bra dar ute i varlden! Jag ska forsoka styra min dator sa allt blir normalt igen!

PUSS pa er!



Överhettad!

Här är jaaaaag!!
Förlåt för min kassa update men jag har försökt att komma åt internet... tyvärr krånglar uppkopplingen fortfarande på E4.an och sist var de strul på BeachCluben med :(  Fuck! Men vi får se hur de går nu.

Hur som helst. De är typ värmerekord i Magaluf! Vi är överhettade!! Svettas som en gnu och orkar inte göra nåt. Men igår tog vi oss iaf i kragen och åkte till Porto Pi i Palma för lite skön shopping. Mycket bra utdelning må jag säga!!



* 3 klänningar
* 1 linne
* 1 jeanskjol
* 1 korta harembyxor typ...
* Hårspray
* Lypsyl
* Tandkräm
* Choklad
* Örhängen

Jaa, jag är nöjd minst sagt. :)

Idag har jag planerat att bara ta de lugnt. Chilla. Gå upp till Barskolan och se om mitt paket från mamma kommit! Får se om de blir nån utgång fter jobbet ikväll. Slirade lite igår, och i förrgår... och... ja de har blivit några dar i rad. Fast en av dagarna var jag nykter. Och då var Rasmus och Mikaela dyng!! Hmm... sådär kul ;) Marica var hemma och sov. Bra tänkt! Jag känner för att följa hennes råd ikväll.

Förövrigt så befinner sig Ola i Magaluf nu. Han uppträder på Casablanca men jag som jobbar till 04 missar honom varje dag :( Tråkigt! Nåja, vad är en bal på slottet? ;)

Ha en fin dag mina ankor i havet!
Solong!




Update en liten stund senare än beräknat...

Hej på er!
Internet krånglade som fan igår på E4.an... strulade idag med så nu är jag på Beachcluben och surfar med en smoothie i handen! :) Jobbigt bara att de blivit så mycket turister, man får knappt plats. Förresten så är dom jobbiga i ren allmänhet. Fulla engelsmän... BLÄÄÄ! Men hur som helst, här kommer Midsommar-updaten!! Enjoy!

Midsommar på Mallorca 08!


Vilken underbar dag vi hade här på Mallorca på ni tro. Strålande sol och glada humör! Dagen började med dusch och iordning fix. Hämtade Mikaelas och Maricas blomsterkransar och jag köpte mej en röd nejlika som jag fäste i mitt hår... dagen till ära så klart ;)


Klockan 13.00 samlades alla på Grabbarna Grus på "förfest". Gratis drink och sen blev de visst en till + shots... Med tanke på att jag inte hunnit *harkel* käka nån frulle så var jag en aningens rund om fötterna när vi vid 14-tiden tågade vidare mot Beachcluben och Ness för middag! Alla tog plats vi borden och Freddan hälsade oss välkomna. Lite Sambucca delades ut som priser och sen var buffén redo att ätas upp. Pastasallad, wokgrönsaker,  sill i mängder, potatis, köttbullar, grillspett, lax och kyckling... Mmmm! Allt medans Sangrian flödade friskt ;)


Trevligt mingel och gratis drinkar på Beachcluben. Dans runt Midsommarstången nere på stranden och sen smet vi in på Chili Loungen för att hälsa på rasmus som tyvärr jobbade. Tillbaka till GGBC och sen hem en snabbis. Efter ett kort besök på Godfather slog vi ner våra rumpor på Gjökeredets uteservering. Med en kalas i handen kändes livet allt härligt bra! Men än var inte kvällen över... vi unnade oss mat på Chili vid 20-tiden. Jätte god vitlöksmarinerad Ryggbiff med klyftpotatis och vitlökssmör + wokgrönsaker. Så himla DELICIOUS!

Ombyte hemma och fix av sista touchen, sen gjorde vi gatorna osäkra :P Nu när jag jobbat till 04 missar jag ju att hänga på ställen som E4.an och TreO nattetid... därför kändes de extra roligt att dra en riktigt repa med alla ställen included, ja, nästan alla... som vanligt nuförtiden uteblev GG.


Jag tror att detta är ordningen: Vi började med en smaskig drink på TreO. Sen in på Oas med Marcus i följe och spelade biljard. Vidare till E4.an där Johan var dyng och ville bjuda på gratis drink... så gärna så ;) En gång till in på Gjöken och sen vidare till TreO på återbesök. Väldigt snabbt dock pga att Kristian gärna ville stänga ner och gå hem kl 03 :P Vi ramlade istället in på UnderBar och direkt fick jag en Rosa Pantern i handen av Rasmus jobbarpolare Nicole. Thanx :P Jag tar emot! Blev oxå bjudna på Absinthshots av Micke (ägaren)... trodde jag skulle spåra efter detta men hela kvällen var rätt lugn faktiskt. Konstigt! Nåja, ville hinna till Viking innan stänging 04. Upp till Casa för shots efter det. Tillbaka till UnderBar och sen avslut på Beachcluben. Där kan jag dock säga att mitt humör var slut. Jag orkade inte med mer fest, så en snabb kik inne på nattklubben och sen skrek magen efter kinamat :P

Allt var en aningens virrigt hemma i lägenheten oxå visade de sig... men de som händer i Magaluf stannar i Magaluf mina vänner ;) ... *hihihi*


Hoppas alla hade lika trevligt som jag!













Pussen!


Bubblan och Fantasier


Alla som säsongar i Magaluf går runt i en så kallad "Bubbla". Något som man nog inte förstår om man inte säsongat själv. Och det är fullt förståeligt. Här lever man tätt inpå samma personer varje dag. Man festar och gör knäppa saker som man aldrig ens skulle tänka på hemma fronten. Sverige känns långt bort men längtan hem gnager i skallen. Man vet inte om man ska surra vidare eller kapitulera vissa dagar, men på någe vis tar man sig framåt ändå.

Bubblan. Jag har vart lite down några dagar. Men jag lever livet här! De ska ni veta! Och jag är inte redo att lämna än....

Virrvarr...


Idag fantiserar jag.
Jag sitter på bussen till Skövde. 200:an faktiskt... jag känner för att lyssna extra länge på min mp3-spelare. Jag är påväg till min syster och solen skiner utanför fönstret. Vi ska gå en sväng på stan och shoppa nya kläder och skor! Nya outfits till Midsommar förstår ni ;) Efteråt blir det förstås en fika, eller lunch. Kanske både och? Tjaa, why not? Mysa till de lite extra! Vi kan låtsas att de är helg oxå, vi säger lördag! Så ikväll ska vi ut och skaka våra lurviga ;) Vi kommer ha jätte kul och vara sånna där härligt knasiga fuck ups på dansgolvet! Imorgon är vi lagom bakis och tröstar oss med varsin kebabrulle i soffan och kikar på Sunes Sommar. Självklart har vi bett om extra pepp :P

Fan va jag saknar dej SIS!!!! ♥ ♥ ♥
Önskar du kunde komma hit nu! Ska bli så kul att träffas! Och visa er härliga Magaluf!

Hoppas alla har en fin dag!
Imorgon är de Midsommar och då blir det en braaaakfest med alla andra workers! Svensk mat och dagsfylla redan vid ett. Ingen blogg imorn alltså men en stadig (eller inte) uppdatering syns troligtvis vid den här tiden på Midsommardagen! Puss o kram, Chokladbanan ♥




Onsdag 18 juni

Hej och Hallå!
Värmen är definitivt här hos oss på allvar. De steker!!

Lite sol o bad på stranden, chill på Beachcluben och käk på E4.an... mysiga dagar säger jag! :) Jobba ikväll och ferre efter det. Smygpremiären av nya UnderBar är över och istället är det storpremiär på gång. Jag drar dit direkt efter jobbet klockan 04 och lovar att leverera ;) Det är jag tydligen bra på där... Hahahah! Det blir nog ett avslut på Beachen oxå...

Miss U like hell!!

Liten och busig...

PUSS!



De va en dag på stranden...



Hej på er!!
Idag är de lite bättre... jag har vart på stranden hela dagen och bara samlat kraft!! Behövdes. Ska hem snabbt nu innan jobbet och laga käk. Sen jobb 20-04 och faktiskt hem direkt efter för att soooova! :) Blev lite slirigt igår. Underbar och sen avslut på Beachen. Kul att dansa lite, var längesen nu!

Öööö...

Jamen vi säger väl så då.
Puss o Kram!




I'm not brave today...

Känner för att börja stor gråta här och nu. Men det tänker jag inte göra. Mitt på E4.an... Nej, jag sväljer klumpen i halsen och kämpar på. Jag vet inte vad det är med mej. Inne i en svacka I guess.

I'm not brave today.

Men nu har jag varit här i 2 månader och hemlängtan är väl inte så konstigt?
Anyway, midsommar is coming up... måste styra upp bokning så man får vara med på festen! ;)

Take Care Sweeties!



Dagens horoskop för mej på Facebook:
There's so much going on that you can't figure out exactly where to start. You will have to gather your strength if you want to make it over the last hurdle. A project you thought you had finished still needs some more work. A little self-discipline will help you to reach the finish line.


Kärlek jag saknar... <3

Förändringar

Äntligen. jag borde ropa äntligen! Jag har nämligen fått ett jobb ser de ut som... jobbade första dagen igår. En engelsk/spansk bar. Känns väl sådär kan jag säga. Men jag är inte tillåten att klaga än. Första dagen är ju alltid lite som den är. Man är nervös, känner ingen, allmänt bortkommen. Men allt gick fint. Inget fel alls egentligen. Det handlar bara om mej. Jag trivs inte med att jobba dom tiderna som gäller i bar om de inte är med folk jag känner mej hemma med. Fulla engelsmän är inte min grej... Jag vill stå bakom baren eller vara på golvet i en svensk bar! Med svenska kollegor och där mina svenska kompisar hänger. Jag skulle göra vad som helst för det...

Jag ska hur som helst dit ikväll igen, 20 - 04. Jag känner på det lite så får vi se. Man kan ju alltid hoppas att de blir något med de andra ställena jag pratat med :)


Och om ni inte redan räknat ut detta så har jag en otrolig hemlängtan idag!! Skulle kunna sätta mej på första bästa plan hem. Ligga i soffan och glo på film. Ta med vovven ut på promenad. Åka bussen till syrran i Skövde. Eller fika på uteserveringarna i vår mysiga lilla stad.

Men...

Jag är inte på något sätt redo att lämna allt och alla här nere än.
Jag skulle sakna det så mycket!

En liten bit av hemma...


Vi kan kalla det söndagsångest.
Chip!



Partybåt och sånt som INTE är okej!

Hej Mina Vänner!
Vilken impulsfest de blev igår... jag och Marica bestämde oss i sista stund för att joina Partybåten här nere. Premiärbåt och de var drag!! Jätte kul! Pimplade öl och sangria i solnedgången ute till havs. Kan de bli bättre? :)

Barrunda innan avgång kl. 18.30 ca... hemma i hamn vid halv tio tiden igen.
Jag låter bilderna tala för sig själva.













Sen fortsatte kvällen i blöta drinkar såklart... öppning av nya Underbar och det blev shots på shots på shots på shots... ja ni fattar. Resultat? En dyngrak Emelie som slirat bort något mycket viktigt. Min plånbok! Med betalkortet och körkort! FAN!! Det är INTE okej! Som tur är har jag inte mycket pengar på kortet men de blir ju problem nu med att fixa ett nytt hemifrån. Hur ska jag kunna ta ut pengar liksom? Damn it!!! Jag blir så trött på mej själv...Men kul hade jag.

Räkfrossa på Casa ikväll. Funderar på att färga håret innan dess.
Det är förövrigt galet varmt här idag. Svettas som en griiiis. Trevligt. Nej.
Puss o Kram!!


I'll grab your Grus in a minute! ;)


Igår älskade jag fotboll.
Nej, det är sant. Fotboll. Jag trodde knappt mej själv men stämningen inne på GG Beachclub kunde fått vem som helst frälst. Middag på Chili Loungen först med mina roomies. Sen direkt vidare till vår alldeles egna arena och så var vi igång. Dagsfylla sa jag ;) Tur att Sverige vann oxå. Humöret var på topp!!

Lite slirigt som vanligt efter matchen. Men de var ingen skitkul kväll precis. Var hur mycket engelsmän som helst inne på Beachen på slutet. Nån Retrokväll varje tisdag från och med nu tydligen. Undvika sa jag ;) Inge skoj när man inte ens får plats själv.

Idag då? Jaaa, mulet väder på eftermiddagen. (Läs: morgon för oss) Så vad har man gjort? Käkat och sen suttit sig här på E4.an med datorn. Söker väl ett jobb eller två innan jag går hem och drar en film. Väntar in Mikaela och Marica efter jobbet och sen ut och kika läget. NYKTER! Allihopa ska ta de lugnt. Men Mikaela är ju tvungen att sippa en Kalas :P Och den har hon väntat på länge nu... Chibby!


Vart var jag igår?

Jag skippade faktiskt blogg igår... jag gick på lågenergi. Det var en TRÅKIG dag igår med TRÅKIGT väder och TRÅKIG stämning. Hahaha. Men idag har vi haft sol igen! Fast nånting hände... :) Istället för solning sov jag och Marica bort dagen. Klev upp ur sängen vid halv fyra. Eller ja, först var jag uppe vid elva. Brian skulle ju hämta hyra och tur var väl de för kvar i sängen låg Rasmus och sov :P Han började elva!

Spårade lite igår, igen... Workers-night på casa mellan 3-6 = GRATIS! Klart man super sig själv under bordet då ;) Jag kan bara säga att allting är lite dimmigt efter kl 04.

Idag ska vi ut igen, tydligen. Funderar starkt på att vara nykter. Men vi får se hur bra de går :)
Och imorgon är en dagsfylla planerad. Vi är inbokade på EM-matchen imorn på Beachcluben. Hela nattklubben ska göras om till fotbollsarena! Jag gillar inte ens fotboll men detta ser jag fram emot faktiskt... konnstigt? Jag vet.

Nepp, handla lite nu. Svänga förbi några ställen o söka jobb. Hem och laga mat, dra en film och sen möta mina girls på Godfather's ;)

Seeeee Ya!


Bild saknas, jag har ju ingen kamera :/





 


Lördag!

Hej på er!
Vad tycks om min nya header? Lite dags att byta kanske... så tänkte jag iaf :)

Soligt och härligt hos oss idag meeeed! Vi jublar! Hoppas de håller i sig! Var ute på äventyr igår så idag får de bli en lugn hemmakväll igen. Har inte gjort mycket än så länge... som vanligt. Solat och käkat!



Jag tror inte jag kan bjuda på mer nu. Förlåt :)
Solong!


SVERIGE!



Såklart firar vi oxå Sveriges Nationaldag!! Se så fin jag är :) Har till och med svenska flaggan på kinden! De ni. Vi började dagen med frukost på TreO. Tonfisksallad på hembakt bröd. MUMS!



Sen begav vi oss ner till stranden för att se snygga killar spela Volleyboll. GG hade styrat upp något men ärligt talat så vare inte mycket att hänga i gran. Därför gör jag en snabb bloggning nu innan det är dags klockan 17 för Barskolans Drinktävling! Drinktävling betyder avslutningskväll och vi ska ut och köra galet!



Jobba på brännan sa jag! ;)


Igår var jag och Marica hemma och såg film. Skönt med en hemmakväll :) Vi lagade till och med mat hemma!! Nu ska vi börja bli ordentliga förstår du. fast jag är sugen på en Dagens här sen... köttbullar! jag är sååå svag för köttbullarna :) Hahahah!

Wok!


Dags att göra lite annat på nätet... måste pallra mej hem med datorn innan Barskolan oxå.
Hoppas ni har en super duper Fredag!! Det tänker jag ha :D Puss!



En ganska trist dag... eller vi kan kalla den lugn.

Det enda jag gjort idag än gott folk är:

* Käkat mat på E4.an
* Hängt lite på BeachCluben

... öhm, ja. Och nu datanördar jag mej som vanligt. Men jag känner att den här dagen är en sån dag. En dag då jag inte orkar göra nånting! Nada Pina Colada. Ska oxå be och få tala om att min kropp inte ska ha en enda droppe alkohol ikväll. Lugnt sa jag!

Min älsklings Ceasarsallad på Godfather :)




Planen är att:

* gå ut och gå
* måla naglarna
* handla
* sova

Take care!



Fajitas-Kväll!

Go'dagens!
Härliga vädret håller i sig. Stekt på stranden idag. Dom sandiga bilderna från M's kamera hoppas jag kunna lägga upp imöra. Dags att styra upp en ny egen kamera nu... men de svider redan gött som de är i plånboken :( Jobba sa jag!

Sökte ett nytt jobb igår på Ness som servitris. Får se om han kommer ringa som han sa om 3-4 dagar. Dom kunde behöva en svensk som pratar med de skandinaviska gästerna! Ska be Barskolan om tips igen oxå idag.

Ikväll ska jag gå ut och käka Fajitas med Rasmus och Tom. Det är Tom's sista kväll hos oss så vi får slå på stort  :) Efteråt blir det väl ferre, as usual. Men isåfall blir det lugnt imorn! Måste tänka sig för lite.

Biljard med pojkarna på Oas :)









Min mobil suger ju som bekant på kvalitén när det är mörkt men man tager vad man haver... eller nåt sånt.

Simma lught!
Kisses!




Ännu en softisch dag i lilla Paradiset!



Hej! Vilken härlig dag :) Solat och chillat. Jag tycker om när min vän Mikaela är ledig! Härligt!
Det har hänt en stor grej här idag... jag har käkat mat hemma. Jag repeterar, HEMMA! Ingen Dagens på E4.an med andra ord. Det är stort. Och gissa vad jag missade? Stekt fläsk med löksås! Crap! Men men... ikväll blir det käk på Godfathers :) Snart faktiskt. Kurrar i magen!!



MYS!



Älskar att dra en Latte med Irish Cream på Beachcluben!



Öhm, vad finns de mer att säga? Slirigt igår. Lite lugnare idag. Men inte mycket ;)
Har sökt jobb men alla säger samma. Kom tillbaka om 1-2 veckor... ÖKEN!
Men jag kan ju hoppas att horoskopet nedan talar sanning ;)

Mitt horoskop på facebook idag:
You may be a thrill seeker right now, but you're also testing a strategy. A difficult situation will begin to stabilize over the next few days. There is no need to take any drastic measures. Let the events unfold without trying to influence the outcome.

Puss på er mina anhängare!



Bad News


Jag hatar att ge er sånna. Men jag måste. Chili-restaurangen behöver inget folk nu tyvärr. Så här sitter jag arbetslös. Fan! Men nu har dom mitt nr och dom ska ringa om de smäller till med folk på ön. Annars trodde chefen att de skulle komma igång efter alla skolavslutningar i Sverige. Jag måste ge mej ut och söka på nytt imorn alltså. Det är väl för härligt att söka jobb. Tycker ni inte det?

. . . . .

Nåja, ingen idé att oroa sig. Allt löser sig tillslut!
Vi har SOL idag!! Super gott! Piggar på humöret massor! Kan tänka mej att ni njuter där hemma fortfarande? :) Badar till och med har jag hört. Det har inte ens jag gjort här än :P Men jag har aldrig varit speciellt mycket för bad, definitivt inte i saltvatten.

Det var hur skönt som helst med innekväll igår. Vi kollade på Sunes Sommar! Härlig film! Man tröttnar aldrig på Rudolfs trams ;) Men ikväll ska vi ut och köra galet! Jag hoppas Gulbrallan  är ute :)



Åh, lakritsbåtar. Får man ta?
Neej för helvete!
Aa tack.


Schlutt!


1 Juni


Juni gott folk, 1 juni!

Kan inte fatta att vi redan är inne i juni. Sommaren är igång på allvar hemma och vi sitter fortfarande på Mallis med en mulen himmel. Inte som det ska vara ;) Men jag hoppas att Sverige får en kanon sommar! De är ni värda! Jag känner på mej att vi kommer få nog av solen ändå här...

Kvällspromenad


Vi hade en skojsig kväll igår. Jag och Tom bestämde oss för att käka hos Rasmus på Chili Lounge. Förkrökade lite hemma sen och väntade in Mikaela som slutade 23. Ut i vimlet vid 01-tiden och sen samma visa som vanligt ;) Tog lång sovmorgon idag. Gick upp vid 14.30... Ätit Dagens på E4.an och vi lär bli kvar här ett tag känner jag. Finns ändå inge att göra. Jag verkar inte behövas på Godfather's nu. Imorgon ska jag iaf prata med chefen på Chili igen. Hoppas verkligen jag får prov´jobba och att det går bra!!

Ikväll får det bli en lugn kväll. Hemmakväll med filmmys.
Mikaela slutar 23 idag med. Går nog förbi och käkar en Ceasarsallad innan dess :) Mums!

Hoppas ni njuter av solen!
See Ya!