Näst sista dagen på 2012


Och vi har spenderat dagen i ett shoppingcenter ca 45 min härifrån vår stad :) Vilket visade sig vara helt rätt då himlen öppnade sig... Normalt med spöregn i slutet på december? Hmm, nej.

Nåja, tog en tur med vovven ändå i skogen innan vi tillslut hamnade hemma i trygga boet igen.
Nu sitter vi på täcket på golvet, dricker Xider/Hof och spelar Wii :) Det är en tradition hos oss i juletider!


Gräset är alltid grönare...

 
 
.... på sommaren! :)
 
 
Snö i all ära.
Men så fort nyår är över, kommer jag att känna såhär:
 
 

2012-12-28

 
 
Hej mina darlingos!
Om jag säger att det blir bättring på uppdateringarna efter nyår och när dom vanliga rutinerna sätter in... tror ni mej då? ;) Jag myser mest omkring här hemma i juletiderna med min söta familj. Prioriterar bort alla "måsten" där blogg osv blir lidande... Och det hade ni också gjort om ni var tillsammans med en lika snygg kille som mej ;)
 
Dock har vi båda två jobbat igår och idag. Mindre kul men nödvändigt. Nu har fredagskänslan infunnit sig och det tackar vi för! Ikväll blir det inget annat än fredagsmys på hög nivå! Tacos - På Spåret - Tack för musiken - och I rymden finns inga känslor. Bra kväll!
 
 

Juldagen!

 
 
Vi fortsätter myset här hemma med bra filmer i soffan, prommisar (för hundens skull), skräpmat, godis, bubbelbad, umgänge och allt annat som hör julefriden till♥
 
Denna juldags-kväll blir ganska stillsam. Vi får besök av kiropraktorn och sänker några flaskor öl/cider medans vi har trevligt tillsammans. Vi hade egentligen tänkt gå ut en sväng, men vem fan orkar med alla fulla odrägliga människor som är ute på stan? Inte vi iaf... Jag trivs bra här, i min soffa. Där jag kan lukta på blommorna... :)
 
Våran fina Lykke!
 

GOD JUL!!


önskar jag er alla raringar!
En mysig dag med mycket kärlek!


Uppesittarmys!


Vi sitter i sann tradition framför Bingo Lotto och myser! Ett måste :) Trots att det är rätt tramsigt emellanåt. Men äsch, vi är ju mest intresserade av att vinna ändå ;)

Som vanligt måste byrackan gå ut när vi tittar på tv.n... Och detta i snöstorm också. Hmm. Nåja, är man hundägare så är man ;)

GOD JUL!


Dan före dan före doppardan!


Gokväll finisar! Idag har vi äntligen fått klart de sista julklapparna. Var iofsibte många kvar. Ska bara slå in dom imorn och sen är vi i fas för julafton, som det faktiskt bara är två dagar till!!!

Just nu: inväntar middagsgäster.
Trevlig lördagkväll på er!


It's finally here...

 
 
.... JULLEDIGHETEN!!
 
Det ska vi fira! Eller nåt. Ja alltså, vi älskar ju alltid helg. Fast denna kanske liiiite extra, då det är JULMYS på schemat!
 
Alldeled nu ska jag rycka upp sambon från soffan och tvinga honom att hjälpa till med kvällens Fajitas! :) Mumsimums! På Spåret börjar ju snart. Ett glas vitt vin är min vän... of course ;) Jag dricker knappt av glaset ibland men det är bara känslan man måste ha liksom.
 
Imorgon är det tänkt att de allra sista klapparna ska bli färdiga. Sedan ägnar vi oss bara åt lata dagar. Ha en riktigt go fredagkväll mina raringar! Kramelikram!
 
 

Berusad av livet...


... Kanske inte riktigt men nog har jag "livet" upp över öronen iaf ;)

Det här är nog den sämsta uppdateringen någonsin kring juletider. Jag bloggade nästan bättre när jag badade i julbord på Strand ni vet... Haha!

Jaja, upptagen var ordet hur som haver. Julstök, vänner, hund, katter, kärlek och inte minst jobb. Men snart SNART är det lite julledigt och jäklar vad vi ska mysa då!! Hoho jaja :)

Här kommer iaf en bild från i tisdags då vi hade ljuvliga vännerna F&J hemma på middag. Min fästman till kock lagade svingod kyckling (med kantareller och färskost) + risotto! Väldigt, väldigt gott!


3.e Advent


Myssöndag!

Vi har bakat pepparkakor, vart och rekat lite julklappar (dom få som är kvar) och medans sambon är på gymmet i skrivande stund passar jag på att mysa ner mig i soffan med godispåsen och OC :) Bra söndag!


Lördagkväll!


Gokväll finisar! Vi myser runt i ett mini-julstökat rum. Ja granen och så är på plats men inga tomtar har åkt fram. Ska gå ner i förrådet imorgon och kika.

Imorgon ska det även bakas julgodis och pepparkakor. Jag har känt mej lite krasslig ett tag här så det har inte blivit av... Alla runt omkring oss ligger i magsjuka typ så det är inge vidare ;) Saffransbiscottina är dock gjorda!


Goaste vovven! <3



Confession


Okej. Det blev inget bak igår. Vi låg i soffan och kollade ikapp julkalendern. Mys! Drack kaffe och glögg, tog det Hawaii med andra ord :) Behövligt!

Därför ska det bakas idag istället. Nu faktiskt. Så ja, vi hörs!


Baka, baka liten...


... julkaka?

Nu är det skärpning som gäller!! På riktigt! Det är julafton om mindre än två veckor (TVÅ) och jag har knappt fått någonting utträttat vad gäller jul-spirit överhuvudtaget. Väldigt jobbig känsla. Och jag tycker inte om jobbiga saker just nu.

Därför bestämde vårt hushåll igår att vi ska ta oss o kragen och baka något gott idag. Juligt of course. Samt dricka årets första glögg, ta fram granen (om den är hel imorgon får vi se, man vet aldrig med varghund i hemmet...), lyssna på julmusik (det har jag iofs gjort ett tag) och kolla ikapp julkalendern.

Mysig tisdag på er alla!


Snö. Mycket.

 
 
 

2.a Advent!

 
 
Heeeej på er sötnosar!
Vad har ni haft för er? Jag har allt försökt att få kontakt med er men den där jäkla blogg-appen har ju inte fungerat!(För ovanlighetens skull...!!)
 
Nåja, vi har haft fullt upp här. I torsdagskväll bjöd jag hem min fina vän F på lite mysfika. Skönt att sitta ner och prata, bara vi två♥ Sedan följde jag och Lykke henne hem. På väg tillbaks till vår lägenhet slog det mig att det VERKLIGEN är ett vinterlandskap vi lever i just nu. Tänk att snön kom!! Åh jag vill inte att den ska försvinna nu. Hoppas hoppas den ligger kvar tills nya året är kommet iaf... Det finns alldeles för många bittra människor omkring mig som önskar livet ur snön. Jag fattar verkligen inte detta?! Det ÄR ju såhär det ska vara under vintern! Det klagas tamejfan heeela tiden bland oss svenskar. Usch och fy! Njuuuut istället utav denna underbara bomull som ligger som ett täcke där ute :)
 
I fredags då... ja då var vi på julbord med jobbet! Väldigt gott och väldigt trevligt! Vaknade ändå i tid igår och kunde ta vara på lördagen. En runda på stan (julklappsförsök) och efter gofika hemma åkte vi ut till min syster och fikade lite till :) Gosade med L-killen♥ också såklart! När kvällen var kommen blev det bara hederligt myspys hemma i soffan men Darins dag i Så Mycket Bättre och räkor + musslor på bordet! Mums!
 
Idag ska vi hem till svärisarna på middag.
Så vi hörs senare darlings!
 
 

Just de ja...


... julklapp numero dos gick även den till moi! :) Men idag vann jag inte. Vilken tur. Hade vart pinsamt annars ;)


KAOS!

  
Oja. Det råder total snökatastrof i hela landet typ. I den här stan har dom slutat ploga. Japp. Väldigt begåvat. Jag ÄLSKAR snön!! Det gör jag verkligen. Men... det kan väl snöa i lagom dos? Och helst på nätterna. Inte det lättaste att ta sig fram med bilen idag. Och ute på vägarna ska man ju helst inte va överhuvudtaget.
 
Nåja, nu stannar vi inne resten av kvällen. Med undantag för kissepaus ;)
 
 
 
 

Adventsbilder♥

 

 

Bättre sent än aldrig...

 
 
 

Vecka 49

 
 
För det är väl vecka 49 vi startat nu?? Har inte koll på något känns det som. Men det är måndag och det är en ny vecka.
 
Idag har jag förhoppningsvis varit i Skara med Chino-pojken för sista gången med hans öron... *Peppar peppar* Mamma var snäll och följde med. Lät vovvisarna busa i snön innan jag drog hemåt igen. Skönt ;) Då kan man njuta av en trött hund här hemma och pyssla med lite allt möjligt. Tyvärr måste det diskas. Och det måste lagas mat. Men med tanke på hur frusen jag belv förut är jag allt värd ett bubbelbad före allt det jobbiga ;)
 
Jag fick första julklappen ur vår "admin-julkalender" på jobbet. Visst passar det hör innehållet perfekt till mig..? :P Nåja, en glad sambo fick jag ju iaf. Och kanske kan en och annan jägerbomb slinka ner utav det här... haha!
 
 

1.a Advent!


Gokväll goingar! Har haft en väldigt fin 1.a advent :) Och ni?

Vi har myst runt i grannstaden, busat med vovve i snön, tinat upp i varmt bubbelbad, mått gott i solen, tänt första ljuset... Jag har bilder. Men på något sätt springer tiden bara iväg så hinner inget mer än denna lilla mobilblogg nu. Det får duga. Så hörs vi imorn!


♥ ♥ ♥

 
 
Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag