Svensk Sommar

image25

21.02... Jag blev klar med filmen igår 21.02.

Idag när jag var ute på min otroligt sköna promenad slog det mej att jag verkligen älskar den svenska sommaren! Om det hade varit den 20 juli idag (juni är lite tidigt va?) istället för den 20 mars så hade det varit en sån där perfekt dag för en tur på sjön! Strålande sol och klarblå himmel och dessutom nästan vindstilla. Bättre än så blir det knappast inte. Men nu är det den 20 mars idag och jag får nöja mej med vår, inte fy skam det inte!

Sånna här sköna dagar får man massor av skönt sommar-pirr i magen och massor av minnen ploppar upp hela tiden. Jag vill kasta mej på gräsmattan och känna det mjuka gräset smeka mina fötter. Känna hur solen förgyller min hud och höra hur fåglarnas kvitter långsamt försvinner bort när jag slumrar till för en stund. Aaaah, svensk sommar - och det här ska jag lämna när det är som bäst?! Jag får hemlängtan redan nu från Mallorca =) Fast vädret där nere får man nog inte lov att klaga på... jag hoppas på 2 fina och kalasroliga veckor och sen får vi se vart framtiden tar mej!

Jag funderar på att cykla in till jobbet idag... det gick ju inte fin-fint sist men det är en ny dag och väderförhållandena är definitivt annorlunda! Tänker dock inte cykla hem oxå... någon måtta får det vara, så här i början!

Nu ska jag titta igenom posten vi fick, en ny katalog från H&M bland annat *yeehaa* och äta lite fruktsallad. Vi hörs säkert imorn igen om du är villig och kan! Ta det vackert!

Kramelikram!!

Do your thing:
Postat av: Anonym

Hemlängtan redan från Mallis? No, No, No!!! Take it back! We're gonna have a blast. And i'm ignoring the txt u wrote me (I found it today btw) about u don't wanna stay in Magaluf with me. And if you're wondering why I always write in English (without knowing the language very well) I don't have an answer. I'm trying to stop. But it seems I'm addicted... (?)

2007-03-23 @ 01:11:15

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin