Bumble and Bumble


Har jag velat ha huuuuur länge som helst nu! Men ska man behöva shippa ända från USA eller? I don't want that! Jag vill köpa svenska sak... hahahhaa!

image559

Snart träning. Det kommer säkert inte vara en jävel på passet idag bara för att jag åker så tidigt. Jag kommer passera in som nr 1. Det är ju aldrig fel iofs, to be number one alltså  ;)  *blink*
Läste förresten på Friskis sida idag att dom haft danspasset igår oxå tydligen bara för att efterfrågan var så stor. Hum hum, synd att jag inte visste detta igår då. Måndagar skulle passa mej mycket bättre! Men nu vet jag!

Tv-kväll efteråt. Ugly Housewives. Mohahahahaa, försökte vara lite fyndig där och mixa Betty med dom desperata. Vare kul?  :)  Hihihihi! Nu måste jag fixa mej lite. Puss och Kram!


Do your thing:
Postat av: Helena

Det är trist att man inte kan köpa mer grejor i Sverige.Ja ikväll är det en riktigt tv-kväll och det blir väl skönt för din del som har varit duktig och tränat att sjunka ner framför TV:n.Hoppas att du får en skön kväll!

Postat av: sofie

tack så mycket:)
älska marabou! :D hehe

2007-10-30 @ 18:35:07
URL: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: Karin

å jag har nyss varit på gymmet:)

2007-10-30 @ 19:00:17
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Linda

Vad är det för dans du håller på med?

2007-10-30 @ 19:13:55
URL: http://tusenskona.blogspot.com/
Postat av: Lillefot

Skönt med träning. Tänk om man hade haft ork till det, haha =) Istället ägnar jag mig åt meningslösa promenader på stan och timmar framför datorn. Fast det är skönt det också. Jag håller på att landa i mig själv nu. Har haft en helt sjukt intenvis period. Anyway, hojta till om du är sugen på fredag. You're so welcome. Jag kan trilla ut och möta dig utan problem och mina vänner är snälla =) Kram

2007-10-30 @ 19:58:29
URL: http://daugavas.blogg.se
Postat av: anna

tack gumman! jag gillar att du gillar mina bilder!
kram

2007-10-30 @ 20:09:30
URL: http://pyttis.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin