G'day mate!

Då vare dags  för en blogg igen då. Sitter på balkongen och förbereder. Sen går jag ner till parken, kopplar upp mej och postar inlägget.

Det är galenskap som vanligt här. Haha... morgondopp med Underbaraste personalen här nere, frukost med workers på Papis  innan man ens gått och lagt sig. Tequilashottar över hela bardisken, en som sitter i trappen och sover och så vidare.... Men vad vet jag? Det kanske är normalt att dricka sista ölen på ett café när klockan är 08.00? ;) Att vandra hem när solen är påväg upp.


Hur som helst, min syster med pojkvän är här på besök och det är jätte skönt att få träffa dom igen. Vi har trängt ihop oss i lilla lägenheten men de funkar fint. Jag hade min lediga dag igår och självklart kördes det galet :P Iaf för oss som är veteraner these days ;)


Idag är jag fruktansvärt trött. Tänker käka lite tonfisksallad efter internetandet och sen invänta jobb. Borde gå hem och sova direkt idag när jag slutat. Hoppas de blir så... man vet ju aldrig vad som kan hända är i Magaluf. Planerna ändras snabbt...


Over and Out!

jag och marica drar en Turbo-Combo :P


Do your thing:
Postat av: L :]

Hej vännen!

Ständigt trött? Jag misstänker varför?

ÅH! Då får jag alltså se dig igen i augusti? Vad tror du om en fika då? Jag har allt tänkt på dig och vill veta hur du har haft det. Vore kanske läge att utveckla vår vänskap :]] Well. Jag hoppas du har det bra. 5 augusti är ju ganska snart.



Kram

Postat av: Linda

Haaaaaallå, hur är det? Nu har vi bestämt semester och det blir turkiet för 3 gången haha. Hur länge ska du vara kvar utomlands då?

Kram

2008-07-20 @ 15:19:31
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Postat av: Caroline

haha skön bild :)

2008-08-10 @ 13:31:32
URL: http://carolinenordens.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin