Hyresvärdskärringen - Du kan ta dej i arslet!


Nu har hon vart på oss igen!! Vi tajmade henne precis när vi gick ut från huset förut... och hon talade glatt om att hon vart inne i VÅR lägenhet igår. Nu äre tydligen (enligt henne) grisigare än förra gången. Men det är inte sant. Klart de är liiite stökigt när man bor 4 pers i en etta men orka klaga, vi flyttar ju på måndag!! Vi är iaf tvungna att städa, plocka bort alla skor (?) och diska (vilket vi redan gjort för helvete!) innan klockan 14.30 imorn. Annars kastar hon ut oss. KÄRRING! Hon kan ta sig nånstans. Ska bli sååå skönt att slippa henne kan jag lova!

Hur som haver. Ferre igår. En ROLIG kväll! Som alltid iofs ;) Men igår öste jag på dansgolvet igen. Jag är kung på dansgolvet. Beachens dansgolv... GG's dansgolv.

Jag och Rasmus började kvällen på TreO. Liten Shandy med sugrör :P Sen blev vi bjudna på "Champagne". Mysiga killar på TreO må jag säga :) Efteråt blev de såklart en sväng till E4.an. Sen GG, mötte upp M and M på Viking och avslut på Beachcluben.

Mera stek ikväll. Sista chilldagen nu nämligen! Vi öppnar Oas imöra!! HURRA! Ska bli så kul :) Wish me luck! Marica är ledig ikväll så nu öser vi en förfest. Sen ut i dimman igen ;) Ni vet säkert vart vki kommer gå! Heehehe!

TreO
image1006

Rasmus och dom söta norska jänterna :)
image1007

Nu köööööööör vi!


Do your thing:
Postat av: Mikaela

Hyresvärdkärringen är en... SOPA!!!
Hon KAN ta sig i arslet.
På måndag flttar vi och ikväll kör vi.
ååååå, STEKA sa jag!

Postat av: Linda

FAn vilkenjävla hyresvärd mi har då. Hon har väll ingen rätt att klamap in så där i eran lägenhet utan att informera er innan att hon kommer en viss dag och tidpunkt>? så är det i sverige iaf aha.
Snacka om drinken på bilden nedan ser god ut då=)

2008-05-15 @ 18:35:17
URL: http://sweetkay.blogg.se
Postat av: Malin.

Är ni vänner hela gänget? :)

2008-05-15 @ 18:47:58
URL: http://msundin.blogg.se
Postat av: Sabine

usch trött man blir på såna människor..

2008-05-16 @ 09:18:31
URL: http://enibas.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin