Porto Pi


God eftermiddag bloggers!
Här sitter jag. I E4.an soffa. Inte käkat någon Dagens faktiskt. Istället har jag och tjejerna vart i Palma och shoppat. På ett shopping centrum som heter Porto Pi. Jag unnade mej en ny klänning på Zara. Annars höll jag allt i pengarna. Känns inte alls bra att inte ha ett jobb. Måste ha inkommande cash ju :P Men jag ska väl ta mej i kragen och prata med en restaurang sen här. Åh, de känns så drygt att behöva söka jobb igen! Fan!

Men allt i livet kan ju inte vara lätt, har vi ju tyvärr konstaterat...

Efter en snabb sväng hemma styrde vi kosingen mot BeachCluben. Latte för Mika och Smoothie för mej. Vattenmelon idag. Gottish!

image1019

Livet kan inte bli mer chill än såhär :)

image1018

image1020

image1021

Mikaelas kamera innehåller kort från dagens shopping. Kommer förhoppningsvis upp imorn!

Well well gott folk. Det blir en kväll ut idag. Var faktiskt hemma igår med så nu har jag skippat party och fylla 2 dagar i rad! Ganska skönt faktiskt! Men nu vill jag ut och träffa folk. Inte dyng. Bara ut och ha kul!

See ya. Wouldn't wanna be ya!


Do your thing:
Postat av: Carolina

Åh, vad skoj att läste igenom bloggen :) Hoppas du gillade den! Jag ääälskar den Midsummer Light-lampan av Boontje. Jag tänker köpa den vita när jag målat om ute i stugan. Är helt kär i den.

Fin blogg BTW!

Postat av: sandra

nja tycker inte det händer nått speciellt här hemma. Jobbar bara nu för tiden, så hinner inte göra så mycket mer.Hur länge ska ni vara kvar där.

2008-05-23 @ 10:41:40
URL: http://sandralundstrom.blogg.se
Postat av: Emelie

Gud så härligt allt ser ut! Jag blir galet avis varje gång jag går in här och kikar. x) Vattenmelon smoothie, gudars! Skicka på posten? :P

2008-05-23 @ 15:51:55
URL: http://pancaakes.blogg.se
Postat av: Linda

Mums vad god den där drinken såg ut=)

2008-05-23 @ 21:47:47
URL: http://sweetkay.blogg.se

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin