Sooool i Paradiset!


Hej mina vänner!
Idag har jag äntligen kunnat ligga på stranden igen! Solat och fått liiiite färg iaf ;) Känns som att det går skitsegt på den fronten. Snöflinga fortfarande liksom... typ ;P Nää, men de har vart dåligt väder länge här nu och ibland när de är sol är man för trött för att orka pallra sig upp. Hihihi...

Jag har haft 3 lugna och kontrollerade kvällar ute på rad nu! Hurra på 3, okej?
1... 2... 3... HURRA!!!! Nu funderar jag dock på om jag ska ut eller inte ikväll? Dom andra vill... vill jag? Får se hur jag känner efter jobbet. Jobbar säkert mellan 20-23 eller 23.30 idag.

Tror inte jag har så mycket på hjärtat idag faktiskt. Eller ja... vi kan säga såhär, mitt hjärta behöver återhämta sig. Jag bröt regeln här nere. No Feelings.  Hur svårt skulle de va? Nu får jag skärpa mej. Jag förstör bara för mej själv. Jeeez, jag befinner mej i Paradiset. Det kryllar av mums :) Varför hooka up sig på en kille? Nej, nej, NEEEJ!

Favorit i repris...
None

Sweet!


Mitt facebook horoskop för idag:
Sympathy and understanding are emotional qualities that take on greater importance now. You should try to deal with issues today without becoming emotionally involved. Avoid becoming too attached to anything or anyone. Your ideas will be met with a nod and your efforts will be rewarded with a handshake.



Do your thing:
Postat av: Linda

Ja men det kanske är dags att glassa om solen lite då=) Jag var inne på att vi skulle åka till Grekland i höst förut men nu tror jag faktiskt jag ska kolla upp lite om Egypten istället för där har jag aldrig varit. I Grekland har ja redan varit men jag gillar stället och deras goda grekiska sallad=).

Har du varit i Egypten?



Det har varit riktigt härligt väder hela veckan här och varmare kommer det bli under helgen.



Sköt om dig, kram.

Postat av: Anonym

Det lät underbart, jag är avundsjuk faktiskt. Hinner inte ligga på playan.. vädret har visserligen växlat för mycket för det idag. Lite brunbrända ben är aldrig fel :o) Enjoy!

2008-05-29 @ 22:15:36
URL: http://lillefots.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha. Om killar vore godisar så beginner du dig i en fet godispåse. :D Så ja precis, häng inte upp dig på en. Bra att du tar det lite lugnt med drickat också, levern ska du ju ha i några år till. ;) (moralmorsan talar) Haha. Hoppas du får en mysig helg nu. Pusskram

2008-05-30 @ 17:22:35
URL: http://pancaakes.blogg.se/
Postat av: Carolina

Svar: HAHA, de norske gutterna var kempefina må jag sige ;) Fast vi var ju bara iland i 7 timmar, men vi lapade sol och killar som fasen HAHA.

2008-05-30 @ 17:59:30
URL: http://melikey.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin