1 advent! ♥


Idag masade jag mej direkt ur sängen till middagsbordet. Orkade fan inte gå upp. Men nu är jag redo för en mysig 1.a advent! Ska strax baka lussekatter :)

Känner på mej att det blir en alldeles lugn och skön sön.
Grejja det sista här hemma i och med omtapetseringen.

Puss hej!




Synd att jag ens tog första diskussionen med er. Skulle bara inte brytt mej helt enkelt.
Men för att göra en sak klar: Jag har aldrig påstått att jag kan ALLTING om bartender-yrket. Och jag är verkligen ingen expert på fancy fancy drinkar. Jag är BRA på ungdomliga drinkar och egenkomponerade. Jag är inte född igår, så jag fattar att ni alla hänger samman och synd att ni inte vågade prova mina nyheter istället i baren för att dryga och tala om hur fel jag gjorde. Okej alla gjorde inte det, typ en av er. Jag har inte ens ett års erfarenhet. Jag vet vilken nivå jag ligger på ;) Och ja, det finns hur mycket som helst att lära! Vilket är så underbart med detta yrket.

Vad fel att det här blev. Jag glömmer det.
Nästa gång får ni gärna prova Kim's Special. Eller min egna Saturnus
PUNKT!





Do your thing:
Postat av: Semlan

Hej! Det var helt enkelt ALDRIG meningen att på något som helst sett verka dig överlägsen. Vi behöver inte hävda oss(dom flesta av oss i alla fall, nu talar jag för mig själv), tvärt om. Meningen från min sida var bara något tips eller så. (kanske du skulle be dina arbetsgivare om att få lite sprithyllor också, eller batteri-skenor under baren. Verkar både jobbigt och opraktiskt att ha flaskorna i stående så, dessutom stöldbegärligt... man kan inte lita på 18-åringar)Det var väldigt fina lokaler och fräsch toalett. Men mindre söt vermouth nästa gång och rör ut den lite mera, den blev väldigt koncentrerad. JAG ber om ursäkt å MINA vägnar om jag verkat bitchig. Det var inte min avsikt. Men gammal är äldst. Vi anser oss ha rätten att säga vad vi tycker, för vi ska ju ändå dö snart... :P /Semlan

2008-11-30 @ 15:51:08
Postat av: MissBartender

Hej :)

Det är lugnt, vi glömmer de. Jag tar gärna emot tips. Speciellt om sånna klassiska drinkar man borde kunna. Jag blandar alltid ihop dom och ärligt är de nog för att jag inte gillar whisky själv, därför intresserar jag mej inte. Men de ÄR dåligt. Man ska kunna blanda en bra Manhattan även om man inte gillar den själv :P



Lustigt att du nämner de med flaskor o hyllor för vi väntar på en överdel till baren faktiskt. Där kommer både flaskor stå och glas hänga. Det är katastrof på ordningen nu. Många äldre herrar pillar gärna på whiskyflaskorna och man får hela tiden hålla ett vakande öga.



Ligger din bar oxå i Lichan?

Ha de gott!

2008-11-30 @ 19:36:00
Postat av: Semlan

japp. Ligger vid torget. Café O' bar.

Restaurang och bar. Varit där i 7 år. Till och från, har hunnit med 4 vintersäsonger i Hemavan också plus en sommar på Sjöboden i Spiken. Gänget jag var med jobbar på Sjöboden och på Pirum, och dom kan vara riktiga assholes ibland (killarna alltså), det ena rövhålet är min man! :)

Alla är vi barn i början...

Postat av: Emma

Härligt med advent och juletider eller hur? :)

2008-12-02 @ 08:57:20
URL: http://godisflickan.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin