Den Rosa Dagen


Go'kväll mina fina!
Hjemme igen. Nu har jag vart uppe och kikat på baren och restaurangen. Det går framåt men än finns det mycket att göra. Det kommer bli så jävla snyggt asså ;) Och redan nu på fredag ska jag jobba första dagen!! Iiiiiih!

Jag sitter här och funderar på vad M gör just nu. Någonstans mellan 12-16 blev jag nämligen sms-trackad av diverse grejer. Jag trackade tillbaka såklart när jag slutat jobba. Men sen dess har de vart dött. Hmm, kan de vara så att hon är på dejt? :) Jag undrar jag... nåja, helt säker på att det kommer en update sen. Det går inte en dag utan att vi snackar med varann på ett eller annat vis. Hahaha, fan nästan gifta ju ;)

Precis tankat ner avsnitt 8 av OTH. Med andra ord blir det mys i sängen framför det nu.
Sen antar jag att jag kommer zappa mellan Rosa Bandet-galan och Ugly Betty, för att sedan slå över helt till kanal 5 kl 21 och se 5 år framåt på Wisteria Lane.


Överallt cirkulerar det sätt att skänka pengar till och stödja Bröstcancer-forskningen.
Vilket jag tycker är BRA! Men man får lite ångest när man inte kan hjälpa alla. Hur som helst hittade jag ett perfekt sätt att skänka pengar på i år. Brukar alltid köpa de gamla hederliga Rosa Bandet men denna rosa almenackan gick rakt in i hjärtat på mej :) Synd bara att jag måste vänta till årsskiftet innan jag kan börja använda den...


Puss o Kram på er ute i kylan!


Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin