Freaky Friday...


... I wish.
För sanningen är, not so much.

Ställde klockan på 8.00, pallrade mej in i duschen och vaknade till. Käkade frukost framför gårkvällens Idol och med NLT i handen. Nu har jag hamnat i sängen igen med datorn i knät. Med risk för att somna om tänker jag nu se klart filmen (PS. I love you) innan jg åker och jobbar mellan 12-20.

Det blir förövrigt MYCKET jobb i helgen:

* Fre 12-20
* Lör 11-21
* Sön 11-20

Suck. Men jag vill ju jobba, eller rättare sagt, jag vill ha pengarna! Mycket! Jag och Mikaela har planer på resor i höst/vinter som ska förgylla det tråkiga landskapet :)

Hoppas ni mår gott och får en bra start på helgen!
Solong!

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

PS. Det är förresten förskräckligt vad fort tiden går!! Redan 1 vecka sen vi var i Gävle på äventyr och hela 4 veckor sen imorn som vi lämnade Malliz för andra gången!! 4 veckor! Det är en månad! SJUKT!


Do your thing:
Postat av: Linda

Goding!

Hoppas du klarar dig bra på donken. Cash är ju alltid cash och sånt gillar vi ;) Jag har det bra på skolan. Känns jätteroligt faktiskt även om det ibland blir väldigt långa dagar. Jobbar mellan 13-16 idag, sånt gillar jag.. det är lagom. Haha.

Mycket jobb i helgen alltså? Orkar du får du gärna titta förbi här ikväll. Jag och killen + 2,3,4 stycken till sitter i soffan, snackar skit och dricker vin :] Finns nog till dig med. Hehe. Ses i veckan annars. Kramis!

Postat av: Mikaela

1 mnd, sínnes sykt!!!!!!!!!

2008-09-19 @ 12:53:17
URL: http://beautifullife.blogg.se/
Postat av: Linda

Gaaah han drar jämt hit massa skit bara.p



Allt bra emd dig då?

2008-09-19 @ 16:38:43
URL: http://sweetkay.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin