Sååå jaa! Just de! Nu kööör vi... GÄVLE-Update!


Äntligen tid för bloggen ;)

Jag hade en jätte härlig Reunion-helg i Gävle med polarna från MallizZzz! Gävle levererade verkligen. Fasen va skönt de va att festa med nytt folk och nya uteställen! Vart man än vred på huvet såg man snygga boys :) Det är annat mot Lidköpings tråkiga trä-pinnar!

Vi anlände sent sent sent på torsdagskvällen. Vi hade INTE planerat att köra 4 mil åt fel håll... men kvällen artade sig bra ändå, trots vår försening. Väl hemma hos Marica shottade vi Knappar och svepte Xider. Ut i vimlet på Slickcity (Slick City, vet inte om man stavar ihop det?) och dansade loss! Styrade upp efterfest, varifrån vi nog alla har en del luckor ;) Jag vet att jag somnade i soffan av ren utmattning, men att de satt folk i soffan brevid mej på något invecklat sätt har jag däremot ingen aning om :P



Nåja lördag, låg och drog oss lääänge :) Saknat det jag! Tog oss fram på stan och käkade skrov... på ren norrländska ;) Kebabtallrik sa jag! Fast våran i Lich smakar faktiskt tusen gånger bättre!
På kvällen jobbade Marica och Rasmus i deras bar Hang Loose. Och leveransen var väl godkänd :) Jag fick min gamla goding Blåbärs Putte :) Som jag längtat efter den!! Rasmus lekte DJ och fixade biffen med låtar som Raggare, Snuggle Song och Hot! Det var ett riktigt "Såååå jaaa!" på den...



"Nana nana nana nana...." Viking-Dansen hängde såklart med hem till Sverige!!



Vi hade tänkt att dra oss hemåt igen på lördag men du har tydligen inte sett Gävle om du inte gått ut en lördakväll. Jahepp, så de var bara att stanna en dag till. M och R jobbade igen så jag och Mikaela hade filmmys hemma hos M innan vi tog oss till Hang Loose och joinade partylivet. Leverans igen såklart, men eftersom vi skulle köra hem relativt tidigt på söndagen ville vi inte festa loss... blev en lugn kväll!





Kom hem vid halv sex, sex-tiden på söndagkväll och var helt slut efter en otroligt KUL helg med fina vänner! Vi ses på riktiga Reunion!!!


 Puss och Kram!!




Do your thing:
Postat av: Malin

så du är hemma igen?

allt bra med dig?



kram


Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin