Ready 4 a new era?





Hej Hopp Galopp! Min älskling har precis vart hemma på lunch. Har han vart alla dagar denna veckan. Det är mys att hinna träffas en stund och dagen verkar gå lite snabbare oxå  Vi har blivit bortskämda med fint väder i en hel vecka nu! Stort hurra på den! För en vecka sen åkte vi ju till kusten. Hallå vadå att tiden går sjukt fort!! Och än håller det i sig. Ska man lita på yr (vilket vi inte gör längre) så ska det dock bli lite sämre nu de kommande dagarna. Ja vi får se.

Det är ju soligt och härligt nu iaf :) Det borde man väl ta vara på? Jag borde nog gå ut istället för att sitta här... Ja. Vet inte riktigt vad vi har för planer i em. Vi är vääääldigt sugna på att träffa R's brorson men vi får se om dom orkar med besök  Imorgon ska vi iaf åka ut till min syster och hennes man och gosa med deras lille kissekatt som dom hämtade igår! Åh♥ Finns väl inget snuttigare än kattungar och valpar?


Jamen just det, mötet igår med nya jobbet gick jätte bra! Det var mest så att vi alla fick träffas. Käkade och drack lite på Harrys uteservering. Imorgon ska jag och dom andra 2 servitris-tjejerna till restaurangen och kika läget.










Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin