Listen to your mother




Dagens lilla bit av mej. Tycker om att göra några fina lockar i håret med plattången. Piffar upp vardagen lite ;) Blir mycket finare än med locktång. Fast det beror iofs på vilket resultat man är ute efter. En stor locktång kan oxå leverera. Ett tips är att alltid vrida plattången bort från ansiktet. Då lägger sig lockarna utåt och ger ett mer Hollywood-svall :) Till fest brukar jag locka hela håret medans man kanske nöjer sig med några lockar runt ansiktet en vanlig torsdag liksom



Guldkorn i min ipod just nu:

♥ Takida - You learn
♥ David Guetta ft. Usher - Without you
♥ James Morrison - I won't let you go
♥ Coldplay - Paradise

Okej jag har ingen ipod. Men det känns så 90-tal med mp3 liksom...  Fast jag vet inte ens vad jag säger, det fanns väl inte mp3 på det årtalet? Ha jag vet inte. Jag har fortfarande en sån iaf. Känns som alla utom jag har en sån där jävla nano i fickan. Nej iPhone får fan räcka. Det var ett stort steg för mej ;) 

Takidas nya låt fick faktiskt mamma in mej på igår. Jag hade inte tänkt så mycket på den låten förut men den är riktigt bra. Power. Härlig på nåt sätt. I love it och känslan man får när man lyssnar på You Learn. Och Guettas Without you började jag digga när Amanda P sjöng den i Idol.  Musik is life! It makes you feel alive!





Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin