SÖNDAG!♥




Gokväll finisar!♥ Vilken underbar känsla att vakna upp kl 10.30 i sängen och inse att det är SÖNDAG! Och att det inte gör ett skit att klockan är så mycket... visst, jag hade inte planerat att sova sålänge men tydligen behövdes det. Vi steg upp pigga och glada, gjorde iordning frukost och satte oss till rätta i soffan framför Nyhetsmorgon. Där pratades det om julsaker och att affärerna redan börjat plocka upp dessa. En smula för tidigt enligt mej men ändå har man en viss längtan efter julens mys nu såhär i hösttider.

Efter stund kom vi fram till att vi ville göra nåt med dagen. Så vi bestämde oss för att ta en tur till grannstaden Skövde. Där strosade vi runt hand i hand bland affärer och njöt av ledigheten tillsammans. Köpte en väldigt fin grej som jag visar imorn ;) Och även årets första julklapp fick vi med oss hem! Lika bra att slå till, tänkte jag :)

Nu ska vi varva ner i soffan med äpplepaj och stooor kaffekopp! Undra om det kanske går nån bra film på tv.n? Jag tänker iaf INTE acceptera att det redan är måndag imorn, så istället tänker jag sätta igång en strejk och bojkotta gå-och-lägga-sig idag.









Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin