Årjäng och lilla Lykke!



Hej fina ni♥

Den här helgen är stört fullbokad. Igår var vi först framme på stan och fikade med vännerna T&J. Sedan kom R's stora syster på besök (mera fika). Och efter detta kom mina päron över på en kopp kaffe... Vid 18 tiden promenerade vi hem till svärisarna och blev bjudna på jätte god middag! Man kan säga att vi stupade i säng när vi väl kom hem igen. Och idag ska vi hem till min morbror på fika! Hahah ;)

Men det har sannerligen varit en fin helg iaf. Dock känns det i kroppen att man sovit lite och varit ute på mycket resande fot. Först Stena Danica i torsdags och sedan Årjäng i fredags. Och imorgon är det dags för mejat sätta tänderna i nya projekt på jobbet... puh ;)

LYKKE:

I fredags var vi alltså i Årjäng och bestämde oss för att den där "lilla" hanen som utmärkte sig från första stund, ska bli våran nya familjemedlem! Det föddes 9 friska valpar, varav 3 hanar och dessa 3 var aktuella för oss. Vi har fått bilder varje vecka på hur dom växer och utvecklas och pga att vi inte vetat hur dom just blir till färger osv har det tagit lång tid att bestämma sig för en utav dom. Men vi har båda i smyg haft ett gott öga till "han med mask" (alltså vitt i ansiktet). Alla valpar bär på någotvis färgen röd. Detta är en vääääldigt ovanlig färg på vargar och att alla ik ullen skulle bli röda var egentligen helt osannolikt! Därför är vår uppfödare extremt stolt över just denna kullen. Vilket såklart känns extra kul :) Ju mer vi kikat på denna ovanliga färg, desto mer har vi förälskat oss i den. Och nu är vi fast! Det är dock vädligt tidigt att säga hur just Lykke kommer att utvecklas. Dom ändrar sig ända till 1,5 års ålder! Men just nu tycker jag själv han drar åt både rött och grått. Det vackraste är naturligvtis hans vita punkter över ögonen och det övriga vita i ansiktet! Vi är väldigt stolta över våran guldklimp!





















Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin