Guldkväll!


Hej på er!!
Jösses vad dålig jag har vart på det här med bloggning den här helgen. Men vet ni? Ibland måste man faktiskt ta sig tid att bara vara ledig också ;)

Sitter just nu och spelar BingoLotto! Haha lite pensionärsvarning? Men sanningen är den att vi egentligen blev hembjudna till T&J för en trevlig bingokväll men sedan blev T dålig så vi fick helt enkelt ställa in. Men vi har det så mysigt så :) Me and my love.

Vi hade en väldigt trevlig och fin Påskaftonskväll igår! Firade med R's släkt och när vi kom hem vid halv elva-tiden blev vi sugna på lite "efterluva" så det slutade med att vi spelade bowling på Wii till klockan 02.., oops! Hihi!

Idag vaknade vi av förklarliga själ ganska trötta och därför har det inte blivit många knop gjorda. Trots att vi hade en del planerat från början... Hmm. Men vi har iaf varit ute i Fillan och fått bytt däck! Finally. Så nu får det banne mej inte komma mera snö!!


Do your thing:
Postat av: Tess

Nu är snart ledigheten slut :( men vad tycks om min påsk-klänning? http://tessvonolsson.blogg.se/2012/april/glad-pask.html#comment

2012-04-09 @ 09:39:52
URL: http://tessvonolsson.blogg.se/

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin