ZzzZZZzzz


Ni vet dom där dagarna när man har en hel lista med to-do's efter jobbet. Det ska diskas, dammsugas, laga mat... Allt medans sambon är och tränar. Jo visst. Idag hade vi en sån dag. Men det blev verkligen inget gjort. För någon utav oss ;)

Jag till exempel kände redan på cykeln hem att gäspningarna aldrig ville ta slut. Dessutom skippade R gymmet och skulle satsa på löpning utomhus istället. Men då öppnade sig himlen helt plötsligt och efter noga övervägande beslutade vi att man helt enkelt får ha sånna här "inte göra nått"-dagar ibland och bara skita i allt. Haha, ja det får man.

Därför har vi ikväll käkat revben till kvällis, trots att "perfekta" middagen var planerad och allt ;) Disken kan jag faktiskt diska imorn istället, dammsuga likaså. Vi har bara legat i sängen och pratat om livets alla ting, myst i soffan framför Morgan och Ola-Conny, mumsat godis trots veckoförbudet och sedan somnat sådär busigt utan att ens ha borstat tänderna eller sminkat av... Hmm. Det är dock gjort nu kan jag lova och det är dags att knoppa in på riktigt.

Sov sött alla fina!
Cause tomorrow might be good for something...


Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin