Beachlife











White Sand Beach: Lugn och ro är kodordet för stränderna på Koh Chang. Inte mycket till aktivitet. På gott och ont. Stranden i Patong är hysterisk! Så ett mellanting hade gjort oss gott. Dock kan man inte säga att just denna strand levde upp till sitt namn. Vi trodde att stranden skulle vara mycket längre och bredare med verkligen vit sand. Visst, det var fint men inte överdrivet liksom. (Kanske har Phi Phi förstört allt?) Men vi mådde allt gott med varsin Chang i handen och njöt till fullo utav att bada i det underbara havet! (Mycket bättte än poolvatten for sure!)

Här finns det inte jätte stort utbud utav solstolar, så gäller att vara ute tidigt på dagen. Inte heller fann vi några parasoll, vilket kan vara väldigt jobbigt i den stekande solen. Dock fanns det gott om träd på stranden så ville man ha skugga löste det sig ändå. Vi spenderade mesta tiden på stranden med att antingen bada i havet eller spela ping pong i vågorna vid strandkanten. Både svalkande och roligt :)


Ps. Observera att detta endast är en utav Koh Changs stränder! Vi tror att de andra, som lågt längre bort är finare. Men ju längre bort man kom, desto lugnare blev det och vi hade läst oss till att White sand bjöd på mest aktivitet i övrigt (vad gäller restauranger och civilisation).


Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin