Purple Livingroom



Go'dag kära ni!  Älskar att starta dagen med en frisk promenad i spåret tillsammans med mamma och vovve. Vardagslyx. Handlade lite nödvändiga saker på vägen hem (solkräm, kattsand, toalettartiklar...) Nu ska jag ge mej på badrummet och sen dammsuga varenda litet golv. Ikväll får vi besök utav R's jobbarkompis C. Det ska ätas gott och drickas lite vin. Vardagslyx #2.

Avslutade gårdagen med hundkurs. Inte så många gånger kvar nu, vilket är tråkigt. Dessutom missar jag ett tillfälle när vi är i Thailand. Men det är okej. Jo faktiskt ;) Enza fick följa med igår igen och komma ut på våra såkallade "hundmöten". Hon sköter sig exemplariskt men är ju så OTROLIGT glad hela tiden! Hahaha. Det är ju positivt såklart men man måste kanske inte hälsa på allt och alla i tid och otid. Liksom.


Har börjat inreda efter lila toner nu i vardagsrummet. Försökte ta lite heta bilder men ibland funkar ju iPhone-kameran lika bra som... och dessutom ska Soul ALLTID vara med på bild!! Får aldrig vara ifred för han ;)











Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin