Så mycket helg



Hej mina lollipops! Förlåt för mitt dåliga skrivande. Ibland har men helt enkelt mycket helg. Och njuter utav det♥ Igår började jag dagen med hundkurs i Götene tillsammans med mamma. Dubbelpass, så kom inte hem förrän efter fem på eftermiddagen. Väl hemma sjönk jag ner i ett varmt och gosigt bubbelbad tillsammans med mitt älskade vinglas ;) Under tiden lagade min finis mat till mej! Förrätt: Löjrom och krabbklor med tillbehör + varmrätt: Stekt gös med potatispuré och skirat smör. MUMS!!

Idag tog vi en liten utflykt till Skövde och shoppade loss! Okej, inte direkt... men jag hittade iaf jättefina nya lampor på fot till vardagsrummet på Chilli! Älskar den affären! Och två små söta cupcakes-"burkar". När vi kom hem lyxade vi lite extra med varsin Big Tasty (trots att vi bestämt att vi ska äta köttbullar senare...) och nu är jag såklart apmätt! (Bläää!!) Nu ska vi försöka ta vara på det sista utav söndagen innan det är dags för en ny vecka igen.


Bilder som skulle med inlägget igår. Men ofta bloggappen funkar som den ska... Då hade jag till och med uppdaterat den två minuter tidigare. DÅLIGT!! Iofs känns bilderna helt rätt i tiden nu med ;) Håller på att fylla upp badkaret just nu, hihihi. Man vadå? Man måste väl få passa på att njuta utav lägenhetens privilegier :)












Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin