2 pics only och lite update


Världens gulligaste vovve (ja kanske delad plats med Bumbi då♥)
Han växer så det knakar dock. Försökte få igång vågen förut men den funkar lika bra som alltid visade det sig. Förbannat. Nåja, imorgon har vi haft Lykke i 3 veckor redan! Jösses vad fort tiden går! Känns som det var igår vi satte oss i bilen tidigt på morgonen med mycket pirr i magen och började resan mot Årjäng.

För att inte tala om när vi var där första gången, i november förra året. Hade nog aldrig kunnat tro där och då att det skulle gå så fort tills vi fick våran egna lilla vargunge. Men oj vad han är efterlängtad :)

Allting går fortfarande väldigt bra. Han är en lugn och fin pojke. Dock har han som alla valpar/unghundar mycket energi och den börjar krypa fram ordentligt nu. Men då är det bara att ta ett djupt andetag, hantera situationen lugnt och få honom i balans igen.





Har precis vart ute med honom på en prommis, nu ska jag ut igen.The thing is, I'm going alone. Så nu tänkte jag lämna honom en längre stund ensam (ja vi pratar en halvtimma kanske max) och ber till gudarna om att det går bra. Förhoppningsvis sover han ;)

Just de ja, buren igår! Den blev riktigt bra! Fin! Och hyffsat stor ändå skulle jag vilja säga, med dom förutsättningarna vi hade of course. Visst, Lykke kommer säkert väga runt 70 kg när han är färdig, men han kommer ju ändå inte bli ett monster storleksmässigt ;) Så det ska nog gå bra. En hund ska ändå inte ha för mycket svängrum i bilen. Ju mindre yta, ju tryggare... sägs det iaf.





Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin