Midsommar 2012

 
 
Heeeeeej på er!! Hade ni en fin Midsommar? Det hoppas jag♥ Vi hade iaf liiite tur med vädret. Ganska varmt ute, mulet förvisso på em (iaf här hos oss) men inget regn förrän sena kvällen! Och dagen bjöd på lite solglimtar under förmiddagen! Vi startade våran Midsommarafton 2012 med parkhäng. Packade kaffe, tidningar, fika, vattenskål osv i korgen och begav oss ut. Mysigt! Lykke skötte sig fint, nåja... ankorna i dammen var såklart väldigt intressanta men nyfikenheten la sig efter en stund och han vilade mest på gräset i skuggan intill oss och njöt utav livet :) Duktiga pojken!
 
Senare, runt 18-snåret dök våra goda vänner M&A upp och vi satt ute på terassen där vi smaskade på diverse läckerheter. Lykke hade en egen privatfest på sin filt och ett smarrigt märgben! ;) Jag åt som vanligt mest potatis, gräddfil och mängder dill... ;) Men det är ju sååå gott!! Hihihi! När jordgubbarna sen skulle intas kom det några droppar från himlavalvet och vi hoppade därför in i soffan istället. Där satt vi sedan till midnatt och pratade om allt mellan himmel och jord. En mycket trevlig Midsommar!! Tack för det, M och A :)
 
 
Idag har vi inte gjort många knop. Tagit det hawaii som en säger ;) Vi passade på att gå en prommis i den lilla sol som berikade våra liv vid 17. Nu är vi tillbaka till grått och mulen himmel... great! Hann även med en mindre handling i fm, fick äntligen pantat alla jäkla burkar och skit som blir liggandes. Hate it! Men aaaaldrig att jag skulle slänga sånt i soporna. Och för er som kanske tror att jag glömt bort våra missar nu med vargen i hemmet... nej nej, of course not! Vi fjäskar rejält här hemma för att dom inte ska känna sig undangömda. Eller vad säger ni om Shebas ångkokta kycklingfile och lax som vi köpte förut? Mmmm, smasken det! Hahaha!
 
 
Här kommer våran Midsommar i bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin