Hemma i Lidköping!




Lykke's hemkomst, del 2:

Hemresan gick som sagt väldigt bra trots allt. Lite ylande efter varje stopp vi gjorde men sen somande han igen. Skönt. Väl hemma fick han lukta av sig i nya hemmet medans missarna var i stora rummet. Kan lova att vi båda var lite spända över hur det skulle gå med mötet... När vi öppnade dörren smög dom försiktigt ut, men lite konstig och lite läskig var ju Lykke ändå så under sängen kändes som en säker plats, tyckte Chino och Soul.

Lykke var jätte duktig, höll sig lugn (hela han är iofs lugnet själv) och nosade på allt nytt. Moschino var rätt grinig, vilket vi förväntat oss. Fräste och morra. Soul höll sig borta... men sen skedde ett mirakel. När Lykke somnat kom båda katterna faktiskt fram och nosade på honom! Vi höll på att sätta luften vi andades i halsen! Moschino liksom, det var verkligen ett mirakel! Hihi!

Soul är fortfarande lite ängslig, men det har ju inte gått många dagar. Dom kan dock vara tillsammans utan några probelm och det känns SÅ OTROLIGT BRA!!! Moschino är mer morsk och håller Lykke på avstånd. Han har kommit på att han är den som bestämmer ;)

Fortsättning följer...

















Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin