11 september

 
 
Igårkväll kan jag ha upplevt den segaste måndagen på länge. Inte tråkigt-lång utan bara vääääldigt seg. Klockan ville aldrig slå nio ;) Men tillslut kom jag hem och då sjönk jag ner brevid bästa han♥ i soffan och kikade tv. Först X-Factor och sen Ensam Mamma Söker. Där vi förövrigt skämdes ögonen ur oss över Cecilias handlingar... jösses. Man kan väl för fanken inte ligga i ett öppet tält mitt på blanka dan och hångla upp en snubbe med de övriga killarna runt omkring? Respektlöst och PINSAMT! Hahaha!
 
Om en liten stund ska jag styra bilen mot Fillan. Skönt att låta virvelvinden busa med Enza. Han är fortfarande en väldigt lugn och go valp men ibland spritter såklart hela kroppen av lek och när inte missarna ställer upp så kan det bli lite cirkus här hemma ;) Hihi!
 
Imorn äre förresten dags för valpkurs igen. Ska se till att slänga upp ett inlägg om detta som lovat. Jag har blandade känslor om vad jag tycker ang kursen men imorn är det ju bara tredje gången med Lykke så får väl ge det en chans till ;) Jag vill ju att hans intresse för andra hundar ska minska men efter förra gången kan det ha blivit tvärtom... hmmm ja vi får se.
 
 
Hahahahahahahaha!! Men gud alltså, känns inte som att han vart såhär liten!! Galet vad fort tiden går, och vad fort han växer :/ Hihihi!

 

Do your thing:

Vänlig fyll i:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (valfritt):

Blogg:

Kommentar:

Trackback
bloglovin